2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayniyiz seninle canim 2 haftada bire dusurdu kontrolleri demi ? Bakalim nst isticekmi senden :) ben qirdimde benimki yine hareketsizdi komposto icirdiler zaten nst qicik bisey bide o tadi iqrenc seyi icinde sinir oldum iyice oqun :):)
Canm benim ayda birdi hala. Muhtemelen bundan sonra iki haftaya çağırır. Tam bilmiyorum yinede gidince göreceğiz. Ağrım olunca önceki kontrolde nst ye baglandm. Diğer hamislerle sohbet muhabbet eşliğinde oğlumun kalp atışını duymak çok keyifli bence yaa. Kontrol öncesi tok gitmek veya tatlı birşey yemek iyidir canm. Kızımın doğumda 24 saat aç susuz kalınca benim genel kuralım dr öncesi yemek yemek oldu.

Hmmm demekki artik 2 haftada bir olacak banada artik oyle dedi cunku buyuk ihtimalle sende oyle qidersin :) hadi bakalim qor oqlusunuda ozlemini qider :):) nebileyim ben skldim sanki herkes benim karnima bakiyo qibi Benim karnim acti belkide oyuzden oynamadi benim fistik kiz nst temiz cikmis dedi bi sknti olsa solerdi heralde demi ?

İnsallah canm hayırlı artik aşağıya çok inmeden çokça görsem iyi olur. Aşağıya indikce yüzünü goremicez çünkü..yok yok sana öyle geliyordur zaten nst ye giren bir çok kişide kocaman göbek oluyor artık 30 hafta üstü olduğu için. Boşver hem bakan baksin. Benimki birde yarıdan fazlası catlaak rahatım valla amaan..söylerdi canm. Zaten iki grafik oluyor biri üstte bebeğin kalp atisi. Alttaki sancin. 60-80 üstü ve düzenli olanlar doğum habercisi. Ah son haftalar orda bir kıpırtı görmek iicn ne hevesle bakardım. 39. Haftaya kadar hiç sancı çıkmıyordu. Tam doğum zamanı çıktı 100 lerde .. darısı bunda vakitlice hepimize insallah

Bu haftalarda doğan 3 bebeği var başlığımızın, üçü de sağlıklı Allah'a şükür. Sadece biri kuvöze girdi, onun da çıkmasını sabırla bekliyoruz. Hiç üzme kendini, daha geç fark edilebilirdi de. Hem hazırlıklarını da bitirmişsin, şimdi gelsin bakalım kızın sağlıcakla.

Doktora dersin aldım valizimi size kaçtım ben diye :)
Değildir sancı ya, sancıysa da doğum sancısı değildir. Bu başlık son günlerde benim yüreğimi hop ettiriyor sürekli, hep haberler bekliyoruz. Senden de güzel haberler duymaya hazırız

Bu ay hicc dikkat edemedim 1.5 kg birden aldim. Totalde 6.5 kg almış bulunmaktayim
6,5 kilo muuuu? Ne güzel
Bu ay kan hacmi arttığı için 1-1,5 kilo alınması normal deniyor senin kilolar da kandır belki?

Kızlar bu kegel ve perine masajını yapan var mı , yapmayı düşünen var mı ? ben yapmayı düşünüyorum da

Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın ins. Kolay dogumlar diliyorum canım. .

Gretchen Grundler canm insallah öyledir ve bebegimde iyi kg almıştır. Kocaman gobegim var ama görsen daha çok dersin. Kısmet bakalim
Günaydın herkese benim gobegin de kocaman geçen ay gittiğimde doktora falan doğum yakın heralde diyorlardı hı hı deyip geçiyordum. Herkesin vücut yapısı farklı kızımda daha da büyüktü karnım sonra eriyor nasıl olsa doğumdan sonra önemli olan bebeğin sağlıklı olması :))

Kızlar bu kegel ve perine masajını yapan var mı , yapmayı düşünen var mı ? ben yapmayı düşünüyorum da
Ben yapmaya başladım. Ama kegeli 37 den sonra yapmayın dediler kurstan. Rahim kaslarının gevşek olmasını istiyoruz dediler. Perine masajına da gün aşırı devam ediyorum simdilik..

Canım sağlıkla bi doğsun çok çabuk toparlar sen gönlünü ferah tut son günlerinide protein ağırlıklı beslen bebişe kan can olsun löp löp et olsun

Günaydın güzel annelerrrr, dün öğlen çıktım akşam geldim maşallah 35 sayfa olmus artık disardaki son buluşmaları yapıyorum, herkes sen uzun bi süre kilit olacaksın, bir bebekle hayat duruyor bir süre, iki bebekle hazırla kendini buna sen.... bari buluşalım da görelim hasret giderelim modunda

Ay gerçekten ozellikle gece tuvalet seanslarında kalkarken çok komik oluyor labut gibi oluyorum kendime bi stil gelistirdim oyle kismen kolay onun harici normal uzanıyorsam falan hani aksamlati artık kalkarken nasıl bir hal alıyorsam eşim korku ile dur dur diyor kalkıyor beni kaldırmaya bide cengaverlik var noldu ki yooo gerek yok kalkıyorum ben falan gibi.

Bu sıcakta eziyet olmasına rağmen ihmal etmedim kremlendim de kremlendim ,al gene de sonuç aynı hep dediler bana eğer catlayacaksan bunlar boş kullanmak bisi ifade etmeyecek dediler haklı çıkmış olmarından dolayı çok üzgünüm, hâlbuki annemde bir gram çatlak yok iki doğum sonrası bile...

Ne ki onlar acaba? Belki ilkinde de vardı da farketmedim,, ama öyleyse bile hemen geçti demek ki... görürdüm yoksa heralde :) sorsam mı doktora?

Valla ben sormadım canim ama biraz tedbirsizligimden oldu. ilk başlarda geçer falan dedim sonra da yerleşti artık hamilelik emaresi dedim kalakaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…