Canm benim ayda birdi hala. Muhtemelen bundan sonra iki haftaya çağırır. Tam bilmiyorum yinede gidince göreceğiz. Ağrım olunca önceki kontrolde nst ye baglandm. Diğer hamislerle sohbet muhabbet eşliğinde oğlumun kalp atışını duymak çok keyifli bence yaa. Kontrol öncesi tok gitmek veya tatlı birşey yemek iyidir canm. Kızımın doğumda 24 saat aç susuz kalınca benim genel kuralım dr öncesi yemek yemek oldu.Ayniyiz seninle canim 2 haftada bire dusurdu kontrolleri demi ? Bakalim nst isticekmi senden :) ben qirdimde benimki yine hareketsizdi komposto icirdiler zaten nst qicik bisey bide o tadi iqrenc seyi icinde sinir oldum iyice oqun :):)
Hmmm demekki artik 2 haftada bir olacak banada artik oyle dedi cunku buyuk ihtimalle sende oyle qidersin :) hadi bakalim qor oqlusunuda ozlemini qider :):) nebileyim ben skldim sanki herkes benim karnima bakiyo qibiCanm benim ayda birdi hala. Muhtemelen bundan sonra iki haftaya çağırır. Tam bilmiyorum yinede gidince göreceğiz. Ağrım olunca önceki kontrolde nst ye baglandm. Diğer hamislerle sohbet muhabbet eşliğinde oğlumun kalp atışını duymak çok keyifli bence yaa. Kontrol öncesi tok gitmek veya tatlı birşey yemek iyidir canm. Kızımın doğumda 24 saat aç susuz kalınca benim genel kuralım dr öncesi yemek yemek oldu.
İnsallah canm hayırlı artik aşağıya çok inmeden çokça görsem iyi olur. Aşağıya indikce yüzünü goremicez çünkü..yok yok sana öyle geliyordur zaten nst ye giren bir çok kişide kocaman göbek oluyor artık 30 hafta üstü olduğu için. Boşver hem bakan baksin. Benimki birde yarıdan fazlası catlaak rahatım valla amaan..söylerdi canm. Zaten iki grafik oluyor biri üstte bebeğin kalp atisi. Alttaki sancin. 60-80 üstü ve düzenli olanlar doğum habercisi. Ah son haftalar orda bir kıpırtı görmek iicn ne hevesle bakardım. 39. Haftaya kadar hiç sancı çıkmıyordu. Tam doğum zamanı çıktı 100 lerde .. darısı bunda vakitlice hepimize insallahHmmm demekki artik 2 haftada bir olacak banada artik oyle dedi cunku buyuk ihtimalle sende oyle qidersin :) hadi bakalim qor oqlusunuda ozlemini qider :):) nebileyim ben skldim sanki herkes benim karnima bakiyo qibiBenim karnim acti belkide oyuzden oynamadi benim fistik kiz nst temiz cikmis dedi bi sknti olsa solerdi heralde demi ?
Bu haftalarda doğan 3 bebeği var başlığımızın, üçü de sağlıklı Allah'a şükür. Sadece biri kuvöze girdi, onun da çıkmasını sabırla bekliyoruz. Hiç üzme kendini, daha geç fark edilebilirdi de. Hem hazırlıklarını da bitirmişsin, şimdi gelsin bakalım kızın sağlıcakla.kızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Doktora dersin aldım valizimi size kaçtım ben diye :)Günaydııın 2 saat ya uyuduk ya uyumadık eşim de ben de, iğrenç bi uykusuzluktan hasıl oldu bu gece ikimizde de.
Bu arada kesin olmamakla birlikte geceden beri inceden sancı çekiyorum. Eşime pek belli etmemeye çalıştım ama o da hissetti demek ki. Bugün 2 buçukta konrtolüm olduğu için ve su ya da nişan görmediğimden önemsemedim belki de üşüdüm diye olmuştur sancı değildir
Hastane çantamla birlikte gidicem kontrole bakalım bugün bizleri neler bekliyor.
Ama önce birazcık uykuuu
6,5 kilo muuuu? Ne güzelBu ay hicc dikkat edemedim 1.5 kg birden aldim. Totalde 6.5 kg almış bulunmaktayim
Cok almissin canim biraz dikkat etBu ay hicc dikkat edemedim 1.5 kg birden aldim. Totalde 6.5 kg almış bulunmaktayim
Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın ins. Kolay dogumlar diliyorum canım. .kızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Günaydın herkese benim gobegin de kocaman geçen ay gittiğimde doktora falan doğum yakın heralde diyorlardı hı hı deyip geçiyordum. Herkesin vücut yapısı farklı kızımda daha da büyüktü karnım sonra eriyor nasıl olsa doğumdan sonra önemli olan bebeğin sağlıklı olması :))Gretchen Grundler canm insallah öyledir ve bebegimde iyi kg almıştır. Kocaman gobegim var ama görsen daha çok dersin. Kısmet bakalim
Ben yapmaya başladım. Ama kegeli 37 den sonra yapmayın dediler kurstan. Rahim kaslarının gevşek olmasını istiyoruz dediler. Perine masajına da gün aşırı devam ediyorum simdilik..Kızlar bu kegel ve perine masajını yapan var mı , yapmayı düşünen var mı ? ben yapmayı düşünüyorum da
Canım sağlıkla bi doğsun çok çabuk toparlar sen gönlünü ferah tut son günlerinide protein ağırlıklı beslen bebişe kan can olsun löp löp et olsunkızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
haha aramızda 3ün 5in lafı olmaz hepimiz şüşkoyuz
ben bundan yaklaşık 8 hafta once doktoruma yattığım yerden kalkmada zorlanmalar başladı falan dediğimde dışarıda bekleyen hatun ne yapsın ikiz anası, sen daha dur sus dediydi banabiz 1 bebekle zorlanıyoruz 2 bebek taşımak kolay değil bacım
ya kızlar bu sıcakta nasıl dayanıyorsunuz kremlenme yağlanma faslınaben 1 aydır yağlanmıyorum. hindistan cevizi yağı bile buharlaşmak üzere durduğu yerde su gibi olmuş
dünkü güreşçi muhabbetinden sonra yağlanma mevzusu da tam oldu yani
dün gece yatınca eşime dedim aa yan yatınca bel oyuntum geri geliyor diyegöbek aşağı sarkıp yatağın içine gömülünce belimdeki boşluğu farkettim
oyy bu sıcakta hiç çekilmez geçmiş olsun. hakikaten senin de herşey üst üste geldi son haftayı buldu
Ne ki onlar acaba? Belki ilkinde de vardı da farketmedim,, ama öyleyse bile hemen geçti demek ki... görürdüm yoksa heralde :) sorsam mı doktora?
Ben yapmaya başladım. Ama kegeli 37 den sonra yapmayın dediler kurstan. Rahim kaslarının gevşek olmasını istiyoruz dediler. Perine masajına da gün aşırı devam ediyorum simdilik..[/QUOTE Bende bugünden itibaren başlıyacam umarım düzenli yaparım 37 den sonra yapılmaması gerektiğini nilmiordum öğrendiğim ii oldu bu iki gündür bebeğimin döndüğünü hissediyorumo yüzden başlamak istedim. saol verdiğinbilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?