İyi ki dikkat etmişsinCok almissin canim biraz dikkat etbak ben o kadar dikkat ediyorum ki 14 kilo almışım
Geçici bence onlar cnm,, sorcam salı günü,, merak ettim :)Valla ben sormadım canim ama biraz tedbirsizligimden oldu. ilk başlarda geçer falan dedim sonra da yerleşti artık hamilelik emaresi dedim kalakaldı öyle
Aynen öyle canm önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Herpsi gelip geçiyor. Zaten insan sağlık sorunuyla karşılaşmaya görsun aman diyor kıyafeti odası eksik olsun tek sağlığı olsunGünaydın herkese benim gobegin de kocaman geçen ay gittiğimde doktora falan doğum yakın heralde diyorlardı hı hı deyip geçiyordum. Herkesin vücut yapısı farklı kızımda daha da büyüktü karnım sonra eriyor nasıl olsa doğumdan sonra önemli olan bebeğin sağlıklı olması :))
Cok almissin canim biraz dikkat etbak ben o kadar dikkat ediyorum ki 14 kilo almışım
sagol canim:)
valla yoruluyorum su kararsizligimdan ama icime sinmeyen bir seyi de almak istemiyorum,o yuzden biraz daha bakayim diye diye alamiyorum:)))
daha zaman var ya,sanirim onun rahatligi
Ay hayır çantam da hazır değil ben de
Anlamadım zaten yattım kendimi dinliyorum bu sefer de her kımıldamayı sancı sanmaya başladım
Saçmalamış durumdayım.
Gelmesin yaaa daha kalsın içerisi güzel, dışarısı pü kaka
hanımlar merhaba bende ara ara giren adet ağrıları var sürekli ne yersem tuvalete çıkma isteği var ana adete yaklaşık on gün filan var test yaptı negatif çıktı aranızda boyle olan var miydi hanımlar ben 2 .olacak bebeğim ilk bebeğinde bata 4gün kala öğrenmiştim
Çatlaklar için henüz kırmızıyken türk kahvesiyle acı badem yağını karıştırıp sür dediler bi dene istersen bende başlayacağım kırmızılıklar pembeleşti beyazlaşırsa hiç çözümü yokmuş çünkübelimde çok var benimde popo üstünden yukarı doğru çıkmış gıcık oluyorum
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alcaksın bebeğini. Güzel haberlerini bekliyoruzkızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Ya evet uyumadım geceben de onu düşünüyordum, neden bana sancıyı durduracak birşey yapmadı? Hissetmiyorum sancı diye mi yapmadı acaba
Bütün gece karnımda olan her ağrı her sancıyı dinledim durdum. Uyuyamadım stres oldum
Yarın tekrar gideceğim dr a.
Dün sordum 37. Haftadan önce doğarsa küveze girer mi diye, ihtimal dahilinde diye cevap verdi
kızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Kegeli sürekli yapıyorum zaten heryerde yapılabilir. Perineye ise 36 hafta dolunca başlayacağım.Kızlar bu kegel ve perine masajını yapan var mı , yapmayı düşünen var mı ? ben yapmayı düşünüyorum da
Kegeli sürekli yapıyorum zaten heryerde yapılabilir. Perineye ise 36 hafta dolunca başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?