2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen öyle canm önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Herpsi gelip geçiyor. Zaten insan sağlık sorunuyla karşılaşmaya görsun aman diyor kıyafeti odası eksik olsun tek sağlığı olsun

Canım inşallah bir hafta daha kalır yaramaz bilse ki dışarda bi numara yok hiç hareket etmeyecek ama bilmiyorlar iste ama sen gene de çantanı hazırla kenarda dursun ne olur ne olmaz canım...

hanımlar merhaba bende ara ara giren adet ağrıları var sürekli ne yersem tuvalete çıkma isteği var ana adete yaklaşık on gün filan var test yaptı negatif çıktı aranızda boyle olan var miydi hanımlar ben 2 .olacak bebeğim ilk bebeğinde bata 4gün kala öğrenmiştim

Gününüz gelmeden yaptığınız test haliyle doğru sonuç vermez. Bekleyin bence.

Heh benim şu an tam kırmızı yapılacak zaman desene o halde.. O zaman bende deneyeyim, inşallah çözüm buluruz sınır bozucu gerçekten. Teşekkürler paylaşım için

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alcaksın bebeğini. Güzel haberlerini bekliyoruz

sour Allah yardımcınız olsun. Bi kaç bebeğimiz daha var burada o haftalarda doğan. İçini ferah tut çok iyi olacaksınız

Küveze girmeleri konusunda ben de çok soruşturma yaptım ama sadece haftası yada sadece kilosu yeterli değil küveze girmesi için kendini böyle şartlandırma sende. Mesela ben kilosu az olursa küveze girer diyordum hayır öyle değilmiş iki bebekten biri küveze girecekse kilosu fazla olanı girecek o solunumda zorlanacak dedi bana. Haftası her şeyden onemli ama 36 iyi bir hafta içini ferah tut. Bu durum tamamen bebeğin o anki durumu ile ilgili...

Canim cok gecmis olsun durum farkedilip önlem alınması en onemli kriter, tabiki bir kaç hafta daha dursaydı iyiydi ama içerde kilo alamıyorsa aradaki acıgı kapatmak için dışarda olması çok daha iyi. Bebeklerimiz küçük de olsa sağlıklı olsun en önemlisi bu içini ferah tut..

Kızlar Afedersinizde benim iki gündür değişik akıntım gelmeye başladı sümüksü bir kıvamda ve göbeğim birazda indi aşağı bunlar doğum belirtisi mi ki acaba ya

Dün görümcemin aekadaşının annesi beni gördü dedi doğumun çok yakın herhalde 1 ay var dedim yok yok çok aşağı inmiş sen 1 haftaya doğurursun dedi yok abla ya ne yaptın dedim göz altların falan da çökmüş senin en geç 2 haftaya sen doğum yapıcaksın dedi psikolojik olarak çöküşlerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…