- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Çatı muayenesi bugün yapacak mı canım benimki de 37 de gelince yapcağını söyledi. İyi geçer umarım haber bekliyoruzBen 'artık doğsun ya' modundayım
Hatta keşke şu çatı muayenesinden önce sancım geleydi
Dün görümcemin aekadaşının annesi beni gördü dedi doğumun çok yakın herhalde 1 ay var dedim yok yok çok aşağı inmiş sen 1 haftaya doğurursun dedi yok abla ya ne yaptın dedim göz altların falan da çökmüş senin en geç 2 haftaya sen doğum yapıcaksın dedipsikolojik olarak çöküşlerdeyim
Çatı muayenesi bugün yapacak mı canım benimki de 37 de gelince yapcağını söyledi. İyi geçer umarım haber bekliyoruz
Valla tamamen yaparım yaaaaa cahilliği daha denemedim bile
Ya perineyi nasıl yapacaksın ben ulaşamıyorum bile oraya
Varsa bi taktiğin söyler misin? Zaten geç kaldım bunlara hep
Bence de herşeyi çok derin bilmemek lazım kendini rahat bırakan kim varsa kolay geçmiş ben de kuşlar böcekler kızım vs düşüncem direk :)
Ayy evet ya bugün yapılacak. Konu hakkında hiç araştırma yapmadım ve yapmıycam da tamamen bilinçsiz gitmek istiyorum. Cahillik mutluluk neticede
Valla tamamen yaparım yaaaaa cahilliği daha denemedim bileama internette ayna karşısında önerenler olmuş o şekilde deneyeceğim
Canim umarim iyi qecer birazcik can acitiyomus o cati muayenesi ama olsun disimizi sıkıcaz
Ayy evet ya bugün yapılacak. Konu hakkında hiç araştırma yapmadım ve yapmıycam da tamamen bilinçsiz gitmek istiyorum. Cahillik mutluluk neticede
Bak heveslendirdin beni akşam deneyip sana haber veriyorum
Valla bi dene, yapabilirsen sana şarkı ısmarlıycam söz
Canim umarim iyi qecer birazcik can acitiyomus o cati muayenesi ama olsun disimizi sıkıcaz
Maşallah oğluşuna cnm :) sezeryan bile olsa be kadar geç o kadar iyi bence de,, ben de beklemedeyim hala :) acelemiz yok, sağlıkla doğsunlar da hayırlısıyla :)
Bak heveslendirdin beni akşam deneyip sana haber veriyorumama ben ulaşabiliyorum sadece göremiyorum
Mmmm harika yaa bunu kesinlikle deneyeceğim. Çok teşekkürler tarif için:) Bu arada makarna suyunu ben de süzmem çektirme yaparım hep. Daha bi lezzetlinoluyor ama hemen tüketmek gerek :)
Ay ne kadar sinir bozucu yaa :/ Eminim ben de böyle şeylerle karsilasacağım. Bir de benim aile içinde hani. Inslalah bas edebilirim :) Gardimi alayım:))))
Artık geçmişte üzüldüklerine bir şey yapamayacaksın, onlar geçti gitti ama sen hala üzüyorsun kendini. Bari artık üzmeyeyim de çocuğum daha fazla stres olmasın diyeceğine kesin etkilendi diyerek daha çok üzüyorsun kendini hem de doğuma bu kadar az kalmışken. Bari şimdi bırak kafaya takmayı da erken gelmesin bebek. Evhamlanmak için başka şeyler bul kendine, bebeğin gazını nasıl çıkartacağım diye dertlen ama bunlar için oturup ağlama, üzülme lütfen.
İyi ki bir kavurdum barbunyaları, dillere düştüm yani
Braun thermoscan 3 de bizim aldığımız.
Bırak ya baksın dursunlar birbirlerine, arkandan konuşsunlar da çocuklarına ilişmesinler. Ne saçma bir insan çeşidiymiş o, 90lar haberlerinin çakma cinci hocaları gibi uydurmadığı kalmamış. Evlerde ırak öyle insanlar.
İşte budur ya hep düşündüğüm şeyi dile getirdin valla
Yooooooooo niye acıtsın ki yoooo
Acımaz ya sonuçta çok yabancı değil bizlere bence
İşte budur ya hep düşündüğüm şeyi dile getirdin valla
Saol cnm... wala dedesiyle anneannesi geliyo yazlıktan, diğer dedesi de gelicek hastaneye... eşim çaktırmamaya çalışıyo sözde ama elinden gelse dünyayı getirip çocuğun ayaklarına koyucak. O kadar üzüldük toplu olarak yani... bizimkilerin ilk torunu, onların da ilk kız torunu,,, haliyle zaten aşıklar çocuğa... beş dk ağlasa elimiz ayağımız birbirine giriyo, nasıl beklicez o kadar saat bilmiyorum...Hadi hayırlısıyla onu da atlatır kuzu. Sıkma canını, sen daha çok stres oldun
Walla ben dogumdan hic korkmuyorum ole cati muaenesiymis falan anlatanlar aciyo diyo ama şoyle bi mantik olustu bende acisada olacak acimasada sonucta korkmanin faydasi yok
Yooooooooo niye acıtsın ki yoooo
Acımaz ya sonuçta çok yabancı değil bizlere bence
Rica ederim inşallah işimize yararHeh benim şu an tam kırmızı yapılacak zaman desene o halde.. O zaman bende deneyeyim, inşallah çözüm buluruz sınır bozucu gerçekten. Teşekkürler paylaşım için
alamiyorum malesef
ekran goruntusu olarak koymuslar ama seceneklerde mavi yok.
Eşimde deli mi ne diyo bencede sen 10 gün içinde doğurucaksın
Onu benlen benim bebe bilir deseydin
Te Allahım yaa moral verecek kimse neden yok bizim etrafımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?