2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben anlamıyorum insanlar görünce hayırlı olsun sağlıkla gelsin vs vs gibi yurdumun genel gecer iyi niyet temennileri ile tatmin olmuyor ya gerçekten anlamıyorum. Aaa çok mu kilo aldın sen, karnında baha şişmiş, yüzünün ifadesi değişmiş ayak numaran kaç beden arttı hahahahaha, ay karnın da inmiş çok kalmaz doğurursun. Ya bi iyi niyet gösterin be arkadaş bi moral verin zaten zor her şey siz de zorlastirinca kendinizi madalya mı kazanmış hissediyorsunuz...

Aynen aynen ben de ordan pay biçiyorum. Acı eşiğim de yüksektir üstelik. Doğum sancısından korkmuyorum çatı muayenesi de neymiş? Hem doktor civanıma güveniyorum

Eşimde deli mi ne diyo bencede sen 10 gün içinde doğurucaksın yaa evrene mesaj yolluyosun sus diyorum çok zayıf diyorum anlamıyolaaaar

Gönül öyle ister tabi ondan
Boşveer sen takılma böyle şeylere, benim bebeğim bilir ne zaman doğacağını siz kafanızı yormayın de gül geç
Ben öyle yapıyorum da

Valla çok değişik bir durum daha anne olmadım ama şimdiden başladı hallerim. Doğduktan sonra da Rabbim dayanma gücü veriyo demekki

aynen canim tamamen yapisal, doku esnekligine bagli bisey sonucta. disaridan belki bir yere kadar mudahele edebilirsin gerisi cildine kalmis :))

Gözlerden anlaşılıyosa senin de en fazla bi hafta kalmış teyzecim dicektin

Kızlar Afedersinizde benim iki gündür değişik akıntım gelmeye başladı sümüksü bir kıvamda ve göbeğim birazda indi aşağı bunlar doğum belirtisi mi ki acaba ya
Cnm ilk hamileliğimde 36 haftada gelmişti sümüksü ve sarı renkte 38 de nişan ve sancı gelmişti o bebeği enfeksiyondan koruyan bi tıkaç büyük ihtimalle seninki de aynısı

Yok cnm gelicek tabi,, sen takılma ona.. :) bak ne güzel sütün de bol olucak demek

Kizlar bende doktordayım..tansiyonum yükselmeye başlamış 13/9 hep düşüktü normalde..2300 gr.idrar tahlili istedi inşallah onda bişey çıkmaz ama kesin çıkar baştan beri var çünkü.. ciğer geliştirici iğne olucam bugün ve yarın..37 yı görür inşallah dedi..sonuclari bekliyorum..bize de dua edin azıcık daha kalsın içerde lütfen sour aynı gunumuz kiloları da yaklaşık sağlıkla gelsinler insallah hayırlısı olsun

6 bucukta uyanip bi kase cornflakes yedim sonra geri yattim. daha yeni uyaniyorum. ne guzel de uyudum bugun ya
arada benim de geliyor ama cok degil. gelmesi de normal zaten. bitmez ama merak etme vucut kendini hazirliyor :)

Bu gece ilk kez rahat uyuyan benim sanırım hayırlı haberlerle verirsin inşallah

Arkakadaşlar kuveze bebegın alınması haftasıyla kilosuyla ilgili degıl , yoğun bakımda nefes problemlinden , sindirim problemınden , vs çeşit çeşit , kuvezde olmasıda bi yandan iyi en azından bir problem olduğunda onlar hemen müdahale ediyorlar gözetim altında bugun bızım 7 günümüz. Maşallah toparlamaya başladı !
Kızlar Afedersinizde benim iki gündür değişik akıntım gelmeye başladı sümüksü bir kıvamda ve göbeğim birazda indi aşağı bunlar doğum belirtisi mi ki acaba ya
Can'ım akıntıyı lütfen ihmal etme enfeksıyon belırtısı olabılır doktorunu hemen bilgilendir .bizim önemsemedıgımız bazı durumlar bebek için çok önemli olabılıyor .

Bikere sari bisey qordum ama sut qibi deildi
Benim niye sutum qelmedi dahaaaaaa yoksa olmayacakmi

Cnm bazen o sümüksü yapı yavaş yavaş gelirmiş bazen de bir kerede. Seninki böyle az az başlamıştır belki. Tek başına bişey ifade etmiyo bildiğim kadarıyla. Çünkü babycenter'da benim takvimimde de öyle yazıyodu geçen hafta. Normal demek

Yok canın bitmez hatta bebek doğduktan sonraki 4-5 gün sarı sütun gelecektir sadece göğüslerinle dokunma yeter su an bazı kisilerin sutu gelebilir de gelmeyedebilir hepsi normal

Allah yardımcınız olsun herşeyin hayırlısını Nasıp etsın rabbım , Şakın olmaya çalış Can'ım inşallah tansıyonun normale döner ,

Bi de şey var Allah kurtarsın bi avazda inşşş bana çook ürkütücü geliyo bu cümleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…