- 9 Ekim 2014
- 335
- 782
- 103
- 44
Dün görümcemin aekadaşının annesi beni gördü dedi doğumun çok yakın herhalde 1 ay var dedim yok yok çok aşağı inmiş sen 1 haftaya doğurursun dedi yok abla ya ne yaptın dedim göz altların falan da çökmüş senin en geç 2 haftaya sen doğum yapıcaksın dedipsikolojik olarak çöküşlerdeyim
Walla ben dogumdan hic korkmuyorum ole cati muaenesiymis falan anlatanlar aciyo diyo ama şoyle bi mantik olustu bende acisada olacak acimasada sonucta korkmanin faydasi yokboswerrrr sen bu enerjiyle aci ne hissetmezsin insaAllah kolay qecer canim vajinal ultrasondan beni nasil korkutmuslardi 2 kere oldum hicbisey yokkkkmussss
Eşimde deli mi ne diyo bencede sen 10 gün içinde doğurucaksınyaa evrene mesaj yolluyosun sus diyorum çok zayıf diyorum anlamıyolaaaar
Valla çok değişik bir durum daha anne olmadım ama şimdiden başladı hallerim. Doğduktan sonra da Rabbim dayanma gücü veriyo demekkibebişler gelincd dahada bir tuhaf olunuyor zaten. Bir iki ay hele yerde misin gökte mi kaç saat uyudun hiç belli olmayacak. Nasıl bu kadar uykusuzluga tahammül edebiliyorum diye kendine hayret edeceksin. Kendinden geçip bir sevme bağlanma hali annelik.. bebeğim uyudukca doydukca ben uyumus gibi oluyordum. Hala da kizim için öyle. Aman o uyusun yesin diye düşündükçe aa bakiyorum öğlen yememjskm aksam daa. Çok başka bir hal annelik..
aynen canim tamamen yapisal, doku esnekligine bagli bisey sonucta. disaridan belki bir yere kadar mudahele edebilirsin gerisi cildine kalmis :))Günaydın güzel annelerrrr, dün öğlen çıktım akşam geldim maşallah 35 sayfa olmusartık disardaki son buluşmaları yapıyorum, herkes sen uzun bi süre kilit olacaksın, bir bebekle hayat duruyor bir süre, iki bebekle hazırla kendini buna sen.... bari buluşalım da görelim hasret giderelim modunda
Ay gerçekten ozellikle gece tuvalet seanslarında kalkarken çok komik oluyor labut gibi oluyorum kendime bi stil gelistirdim oyle kismen kolayonun harici normal uzanıyorsam falan hani aksamlati artık kalkarken nasıl bir hal alıyorsam eşim korku ile dur dur diyor kalkıyor beni kaldırmaya bide cengaverlik var noldu ki yooo gerek yok kalkıyorum ben falan gibi.
Bu sıcakta eziyet olmasına rağmen ihmal etmedim kremlendim de kremlendim ,al gene de sonuç aynı hep dediler bana eğer catlayacaksan bunlar boş kullanmak bisi ifade etmeyecek dediler haklı çıkmış olmarından dolayı çok üzgünüm,hâlbuki annemde bir gram çatlak yok iki doğum sonrası bile...
Kilo alımın gayet güzel benimki fazla olunca sana takılmak istedim
Ama ben fazla kg ile basladim.sizler zayifsinizdir
Gözlerden anlaşılıyosa senin de en fazla bi hafta kalmış teyzecim dicektinDün görümcemin aekadaşının annesi beni gördü dedi doğumun çok yakın herhalde 1 ay var dedim yok yok çok aşağı inmiş sen 1 haftaya doğurursun dedi yok abla ya ne yaptın dedim göz altların falan da çökmüş senin en geç 2 haftaya sen doğum yapıcaksın dedipsikolojik olarak çöküşlerdeyim
Cnm ilk hamileliğimde 36 haftada gelmişti sümüksü ve sarı renkte 38 de nişan ve sancı gelmişti o bebeği enfeksiyondan koruyan bi tıkaç büyük ihtimalle seninki de aynısıKızlar Afedersinizde benim iki gündür değişik akıntım gelmeye başladı sümüksü bir kıvamda ve göbeğim birazda indi aşağı bunlar doğum belirtisi mi ki acaba ya
Yok cnm gelicek tabi,, sen takılma ona.. :) bak ne güzel sütün de bol olucak demekYalniz kizlar benim butun kolostrum sutleri bosa gidiyor. Habire tisortlerim ıslak sarı sarı. Zırt pırt değişmek zorunda kalıyorum bu sıcakta evde sutyen de takılmıyor taksam ped koyucam. Şimdi bunlar geliyor ya doğumda gelmeyecek mi sarı olanı biter mi ki ??
arada benim de geliyor ama cok degil. gelmesi de normal zaten. bitmez ama merak etme vucut kendini hazirliyor :)Yalniz kizlar benim butun kolostrum sutleri bosa gidiyor. Habire tisortlerim ıslak sarı sarı. Zırt pırt değişmek zorunda kalıyorum bu sıcakta evde sutyen de takılmıyor taksam ped koyucam. Şimdi bunlar geliyor ya doğumda gelmeyecek mi sarı olanı biter mi ki ??
Bu gece ilk kez rahat uyuyan benim sanırımGünaydııın 2 saat ya uyuduk ya uyumadık eşim de ben de, iğrenç bi uykusuzluktan hasıl oldu bu gece ikimizde de.
Bu arada kesin olmamakla birlikte geceden beri inceden sancı çekiyorum. Eşime pek belli etmemeye çalıştım ama o da hissetti demek ki. Bugün 2 buçukta konrtolüm olduğu için ve su ya da nişan görmediğimden önemsemedim belki de üşüdüm diye olmuştur sancı değildir
Hastane çantamla birlikte gidicem kontrole bakalım bugün bizleri neler bekliyor.
Ama önce birazcık uykuuu
Arkakadaşlar kuveze bebegın alınması haftasıyla kilosuyla ilgili degıl , yoğun bakımda nefes problemlinden , sindirim problemınden , vs çeşit çeşit , kuvezde olmasıda bi yandan iyi en azından bir problem olduğunda onlar hemen müdahale ediyorlar gözetim altında bugun bızım 7 günümüz. Maşallah toparlamaya başladı !Küveze girmeleri konusunda ben de çok soruşturma yaptım ama sadece haftası yada sadece kilosu yeterli değil küveze girmesi için kendini böyle şartlandırma sende. Mesela ben kilosu az olursa küveze girer diyordum hayır öyle değilmiş iki bebekten biri küveze girecekse kilosu fazla olanı girecek o solunumda zorlanacak dedi bana. Haftası her şeyden onemli ama 36 iyi bir hafta içini ferah tut. Bu durum tamamen bebeğin o anki durumu ile ilgili...
Can'ım akıntıyı lütfen ihmal etme enfeksıyon belırtısı olabılır doktorunu hemen bilgilendir .bizim önemsemedıgımız bazı durumlar bebek için çok önemli olabılıyor .Kızlar Afedersinizde benim iki gündür değişik akıntım gelmeye başladı sümüksü bir kıvamda ve göbeğim birazda indi aşağı bunlar doğum belirtisi mi ki acaba ya
Çatı muayenesinden hiç korkmayın biz Türk kadınları abartmayi seviyoruz normal bir muayene den hiç bir farkı yok rahat olun o anda bebeğinizi düşünün
Yooooooooo niye acıtsın ki yoooo
Acımaz ya sonuçta çok yabancı değil bizlere bence
Bikere sari bisey qordum ama sut qibi deildiYalniz kizlar benim butun kolostrum sutleri bosa gidiyor. Habire tisortlerim ıslak sarı sarı. Zırt pırt değişmek zorunda kalıyorum bu sıcakta evde sutyen de takılmıyor taksam ped koyucam. Şimdi bunlar geliyor ya doğumda gelmeyecek mi sarı olanı biter mi ki ??
Cnm bazen o sümüksü yapı yavaş yavaş gelirmiş bazen de bir kerede. Seninki böyle az az başlamıştır belki. Tek başına bişey ifade etmiyo bildiğim kadarıyla. Çünkü babycenter'da benim takvimimde de öyle yazıyodu geçen hafta. Normal demekKızlar Afedersinizde benim iki gündür değişik akıntım gelmeye başladı sümüksü bir kıvamda ve göbeğim birazda indi aşağı bunlar doğum belirtisi mi ki acaba ya
Yok canın bitmez hatta bebek doğduktan sonraki 4-5 gün sarı sütun gelecektir sadece göğüslerinle dokunma yeter su an bazı kisilerin sutu gelebilir de gelmeyedebilir hepsi normalYalniz kizlar benim butun kolostrum sutleri bosa gidiyor. Habire tisortlerim ıslak sarı sarı. Zırt pırt değişmek zorunda kalıyorum bu sıcakta evde sutyen de takılmıyor taksam ped koyucam. Şimdi bunlar geliyor ya doğumda gelmeyecek mi sarı olanı biter mi ki ??
Allah yardımcınız olsun herşeyin hayırlısını Nasıp etsın rabbım , Şakın olmaya çalış Can'ım inşallah tansıyonun normale döner ,Kizlar bende doktordayım..tansiyonum yükselmeye başlamış 13/9 hep düşüktü normalde..2300 gr.idrar tahlili istedi inşallah onda bişey çıkmaz ama kesin çıkar baştan beri var çünkü.. ciğer geliştirici iğne olucam bugün ve yarın..37 yı görür inşallah dedi..sonuclari bekliyorum..bize de dua edin azıcık daha kalsın içerde lütfensour aynı gunumuz kiloları da yaklaşık sağlıkla gelsinler insallah hayırlısı olsun
Bi de şey var Allah kurtarsınBen anlamıyorum insanlar görünce hayırlı olsun sağlıkla gelsin vs vs gibi yurdumun genel gecer iyi niyet temennileri ile tatmin olmuyor ya gerçekten anlamıyorum. Aaa çok mu kilo aldın sen, karnında baha şişmiş, yüzünün ifadesi değişmiş ayak numaran kaç beden arttı hahahahaha, ay karnın da inmiş çok kalmaz doğurursun. Ya bi iyi niyet gösterin be arkadaş bi moral verin zaten zor her şey siz de zorlastirinca kendinizi madalya mı kazanmış hissediyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?