2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kegeli sürekli yapıyorum zaten heryerde yapılabilir. Perineye ise 36 hafta dolunca başlayacağım.
O kadar araştırmadan sonra halen anlamadım tam anlamıyla bu egzersizleri yarım yamalak anladığım kadarıyla yapacam artık

Ay sorma yaa, dün yaşadığım olay. Eşimin teyzesi ,annesi gibidir çok severiz çok da yakınızdır. 2 kv var bende öyle düşün
Dün bebeğin odasını eşyalarını falan son halini görmek istedi geldiler 6 dan sonra. Hemen direk 'senin yüzün çok şişmiş. Ayakların çok komik görünüyor poğaça gibi olmuşlar hahahah ' Evet dedim cidden öyle ben de güldüm geçtim batmadı açıkçası ilk söylediğinde. Sonra Annem de hastane çantasına koyacağımız bebek bezleri için çanta dikmişti ona yerleştiriyorum bezleri onların yanında. Hemşireye vereceğiniz takımın içine de koyun dedi, yok dedim teyze bu ayrı dursun değmesin şimdi onlara falan. Aslında hepsi yıkandı değse de bişey olmaz da o an öyle çıktı ağzımdan. Bunları ses kaydı almak istiyorum ben seni görürüm hahah vs çok sinirlendim dedim ki 'Teyze olunca söylersin böyle böyle dediydin diye' dedim buna bozuldulaaar Hastaneden havlu bornoz falan istediler burda duş alırsınız diye, onları gördü bunlar ne dedi -ki kendisi de hastanede çalışıyor- İşte dedim böyle böyle benim hastanem biraz değişik dedim güldüm. 'Bişey diycem de neyse' dedi Hiç anlamadım ne diyecekti.

Neyse akşam onlara gittik yemeğe, eniştem 'Senin ayak numaran büyüdü mü yaa' dedi Büyümüştür ya çok ödemim var dedim teyzem yine 'Ama çok komik yaa hahaha' diye gülmeye başladı, anladık ya yeter dedim gülerek artık konu değiştirdim ama bozuluyorum yani sanki kendilerinde hiç olmadı

Yok canım sen de, biter mi hiç. Merak etme bebeklerin için en verimli şekilde hazırlanıyor içeride kolostrum. Senin iki kat ya ondan fazlasıdır.

Gönül öyle ister tabi ondan
Boşveer sen takılma böyle şeylere, benim bebeğim bilir ne zaman doğacağını siz kafanızı yormayın de gül geç
Ben öyle yapıyorum da
Dışardan belli etmiyorum da eve gelip yalnız kalınca öylemi acaba yaa demekten de kendimi alamıyorummm

Aynısı düşünüyorum kaç gündür ya

Kurstan siz yapamiyorsaniz esiniz de yapabilir size demislerdi

Ya evet o da var da benim eşim elimi tutarken bile acımasın diye tedirgin olan bi insan Geçen bileklerim ağrıyor, azıcık sıkıştırır mısın dedim, tutuyor yüzüme bakıyor acıyor mu diye, ağrıyor dedim sen sık azıcık sıkıyor bırakıyor ya dedim acımıyor, yok ya acır kıyamıyorum diyor Sen sancı çekerken ben napıcam diyor, perineyi hayatta yapamaz

Kızlar doğum sonrası için yardımcı arıyorum ya ben. Şöyle olacak. Sadece hafta içi gelecek. Günde 8saat kalacak. Günlük ev işleri yemek yapıcak zaman kalıyor zaten arada bebişle ilgilenecek. Sizce fiyat olarak nekadar teklif etmeliyim. Hiç bir fikrim yok açıkcası. Bir aylık düşünüyorum. İstanbuldayım. İle görede değişiyor fiyatlar çünkü. @ayshemina sende yardımcı vardı fikir verirsen sevinirim

insanlar bosbogazlikta sinir tanimiyorlar cidden ya vallahi ben de anlamiyorum ne zevk aliyorlar acaba.
benim cevremde allahtan bunlar yok da ben de yolda yururken gozunu dikip inceleyenlere uyuz oluyorum. ilk defa mi hamile goruyosunuz hayatinizda nedir yani anlamadim ki. kadini ayri adami ayri bakiyor.

Canım iki gün önce ben de yüksek tansiyon icin dr a gittim. Aynı şekilde idrar kan tahlilleri yapıldı bir sey çıkmadı çok şükür içini ferah tut...

6 bucukta uyanip bi kase cornflakes yedim sonra geri yattim. daha yeni uyaniyorum. ne guzel de uyudum bugun ya

arada benim de geliyor ama cok degil. gelmesi de normal zaten. bitmez ama merak etme vucut kendini hazirliyor :)

Evet doktor da doğuma hazırlıyor kendini vücut dedi sutun gelmesi için ama o zaman renksiz geliyodu. Şimdi sarı gelmeye başladı ve okuduklarimda doğumdan sonra bi seferlik geliyormuş kolostrum sarı olanı ve çok kıymetliymis. Şimdi çoğunlukta sarı olunca e hani bi seferdi ikilemi başladı bende ister istemez

Bende merak ediyorum bunu özellikle yan yatarken uyurken bayağı gelmiş oluyor bitmez inşallah
Bide şimdi bu kadar gelmeye başladı Doğum sonrası hemen süt gelir inşallah

Banada oyle dedi bende sordum kuveze gircek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…