Gözlerden anlaşılıyosa senin de en fazla bi hafta kalmış teyzecim dicektin
Yok cnm gelicek tabi,, sen takılma ona.. :) bak ne güzel sütün de bol olucak demek
O kadar araştırmadan sonra halen anlamadım tam anlamıyla bu egzersizleriKegeli sürekli yapıyorum zaten heryerde yapılabilir. Perineye ise 36 hafta dolunca başlayacağım.
Ben anlamıyorum insanlar görünce hayırlı olsun sağlıkla gelsin vs vs gibi yurdumun genel gecer iyi niyet temennileri ile tatmin olmuyor ya gerçekten anlamıyorum. Aaa çok mu kilo aldın sen, karnında baha şişmiş, yüzünün ifadesi değişmiş ayak numaran kaç beden arttı hahahahaha, ay karnın da inmiş çok kalmaz doğurursun. Ya bi iyi niyet gösterin be arkadaş bi moral verin zaten zor her şey siz de zorlastirinca kendinizi madalya mı kazanmış hissediyorsunuz...
Kegeli ben arada yapıyorum canm oturduğun yerden de yapabilirsinKızlar bu kegel ve perine masajını yapan var mı , yapmayı düşünen var mı ? ben yapmayı düşünüyorum da
Yalniz kizlar benim butun kolostrum sutleri bosa gidiyor. Habire tisortlerim ıslak sarı sarı. Zırt pırt değişmek zorunda kalıyorum bu sıcakta evde sutyen de takılmıyor taksam ped koyucam. Şimdi bunlar geliyor ya doğumda gelmeyecek mi sarı olanı biter mi ki ??
Kurstan siz yapamiyorsaniz esiniz de yapabilir size demislerdi
Valla bi dene, yapabilirsen sana şarkı ısmarlıycam söz
Dışardan belli etmiyorum da eve gelip yalnız kalınca öylemi acaba yaa demekten de kendimi alamıyorummm
Gönül öyle ister tabi ondan
Boşveer sen takılma böyle şeylere, benim bebeğim bilir ne zaman doğacağını siz kafanızı yormayın de gül geç
Ben öyle yapıyorum da
Aynısı düşünüyorum kaç gündür yaYalniz kizlar benim butun kolostrum sutleri bosa gidiyor. Habire tisortlerim ıslak sarı sarı. Zırt pırt değişmek zorunda kalıyorum bu sıcakta evde sutyen de takılmıyor taksam ped koyucam. Şimdi bunlar geliyor ya doğumda gelmeyecek mi sarı olanı biter mi ki ??
Kurstan siz yapamiyorsaniz esiniz de yapabilir size demislerdi
Hahah sesli güldümGözlerden anlaşılıyosa senin de en fazla bi hafta kalmış teyzecim dicektin
Haketmiş valla :) insan hamilelik çok yakışmış falan der, moral verir.. ne fenalarHahah sesli güldüm
insanlar bosbogazlikta sinir tanimiyorlar cidden ya vallahi ben de anlamiyorum ne zevk aliyorlar acaba.
Ay sorma yaa, dün yaşadığım olay. Eşimin teyzesi ,annesi gibidir çok severiz çok da yakınızdır. 2 kv var bende öyle düşün
Dün bebeğin odasını eşyalarını falan son halini görmek istedi geldiler 6 dan sonra. Hemen direk 'senin yüzün çok şişmiş. Ayakların çok komik görünüyor poğaça gibi olmuşlar hahahah 'Evet dedim cidden öyle ben de güldüm geçtim batmadı açıkçası ilk söylediğinde. Sonra Annem de hastane çantasına koyacağımız bebek bezleri için çanta dikmişti ona yerleştiriyorum bezleri onların yanında. Hemşireye vereceğiniz takımın içine de koyun dedi, yok dedim teyze bu ayrı dursun değmesin şimdi onlara falan. Aslında hepsi yıkandı değse de bişey olmaz da o an öyle çıktı ağzımdan. Bunları ses kaydı almak istiyorum ben seni görürüm hahah vs çok sinirlendim dedim ki 'Teyze olunca söylersin böyle böyle dediydin diye' dedim buna bozuldulaaar Hastaneden havlu bornoz falan istediler burda duş alırsınız diye, onları gördü bunlar ne dedi -ki kendisi de hastanede çalışıyor- İşte dedim böyle böyle benim hastanem biraz değişik dedim güldüm. 'Bişey diycem de neyse' dedi Hiç anlamadım ne diyecekti.
Neyse akşam onlara gittik yemeğe, eniştem 'Senin ayak numaran büyüdü mü yaa' dediBüyümüştür ya çok ödemim var dedim teyzem yine 'Ama çok komik yaa hahaha' diye gülmeye başladı, anladık ya yeter dedim gülerek artık konu değiştirdim ama bozuluyorum yani sanki kendilerinde hiç olmadı
Canım iki gün önce ben de yüksek tansiyon icin dr a gittim. Aynı şekilde idrar kan tahlilleri yapıldı bir sey çıkmadı çok şükür içini ferah tut...Kizlar bende doktordayım..tansiyonum yükselmeye başlamış 13/9 hep düşüktü normalde..2300 gr.idrar tahlili istedi inşallah onda bişey çıkmaz ama kesin çıkar baştan beri var çünkü.. ciğer geliştirici iğne olucam bugün ve yarın..37 yı görür inşallah dedi..sonuclari bekliyorum..bize de dua edin azıcık daha kalsın içerde lütfen@sour aynı gunumuz kiloları da yaklaşık sağlıkla gelsinler insallah hayırlısı olsun
6 bucukta uyanip bi kase cornflakes yedim sonra geri yattim. daha yeni uyaniyorum. ne guzel de uyudum bugun ya
arada benim de geliyor ama cok degil. gelmesi de normal zaten. bitmez ama merak etme vucut kendini hazirliyor :)
Ay Aminnnn :))))Inşallah canım hepimizin sütü çokluk ama cokkk bol olsun insallahhh
Dışardan belli etmiyorum da eve gelip yalnız kalınca öylemi acaba yaa demekten de kendimi alamıyorummm
Bende merak ediyorum bunu özellikle yan yatarken uyurken bayağı gelmiş oluyor bitmez inşallahYalniz kizlar benim butun kolostrum sutleri bosa gidiyor. Habire tisortlerim ıslak sarı sarı. Zırt pırt değişmek zorunda kalıyorum bu sıcakta evde sutyen de takılmıyor taksam ped koyucam. Şimdi bunlar geliyor ya doğumda gelmeyecek mi sarı olanı biter mi ki ??
Banada oyle dedi bende sordum kuveze gircek sanırımYa evet uyumadım geceben de onu düşünüyordum, neden bana sancıyı durduracak birşey yapmadı? Hissetmiyorum sancı diye mi yapmadı acaba
Bütün gece karnımda olan her ağrı her sancıyı dinledim durdum. Uyuyamadım stres oldum
Yarın tekrar gideceğim dr a.
Dün sordum 37. Haftadan önce doğarsa küveze girer mi diye, ihtimal dahilinde diye cevap verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?