Ben leblebi yutmuş solucan gibi oldumHaketmiş valla :) insan hamilelik çok yakışmış falan der, moral verir.. ne fenalar
O nasıl bişeymiş ya çocuk gibi çok komik ya diyip gülmeler ben gerçekten o yaşlarda birini bu ifadelerle hayal edemiyorum. Sen boşver hiç sallama boş gözle bakıp cevap bile verme direk yoksay
Ay sorma yaa, dün yaşadığım olay. Eşimin teyzesi ,annesi gibidir çok severiz çok da yakınızdır. 2 kv var bende öyle düşün
Dün bebeğin odasını eşyalarını falan son halini görmek istedi geldiler 6 dan sonra. Hemen direk 'senin yüzün çok şişmiş. Ayakların çok komik görünüyor poğaça gibi olmuşlar hahahah 'Evet dedim cidden öyle ben de güldüm geçtim batmadı açıkçası ilk söylediğinde. Sonra Annem de hastane çantasına koyacağımız bebek bezleri için çanta dikmişti ona yerleştiriyorum bezleri onların yanında. Hemşireye vereceğiniz takımın içine de koyun dedi, yok dedim teyze bu ayrı dursun değmesin şimdi onlara falan. Aslında hepsi yıkandı değse de bişey olmaz da o an öyle çıktı ağzımdan. Bunları ses kaydı almak istiyorum ben seni görürüm hahah vs çok sinirlendim dedim ki 'Teyze olunca söylersin böyle böyle dediydin diye' dedim buna bozuldulaaar Hastaneden havlu bornoz falan istediler burda duş alırsınız diye, onları gördü bunlar ne dedi -ki kendisi de hastanede çalışıyor- İşte dedim böyle böyle benim hastanem biraz değişik dedim güldüm. 'Bişey diycem de neyse' dedi Hiç anlamadım ne diyecekti.
Neyse akşam onlara gittik yemeğe, eniştem 'Senin ayak numaran büyüdü mü yaa' dediBüyümüştür ya çok ödemim var dedim teyzem yine 'Ama çok komik yaa hahaha' diye gülmeye başladı, anladık ya yeter dedim gülerek artık konu değiştirdim ama bozuluyorum yani sanki kendilerinde hiç olmadı
Bu gece ilk kez rahat uyuyan benim sanırımhayırlı haberlerle verirsin inşallah
Arkakadaşlar kuveze bebegın alınması haftasıyla kilosuyla ilgili degıl , yoğun bakımda nefes problemlinden , sindirim problemınden , vs çeşit çeşit , kuvezde olmasıda bi yandan iyi en azından bir problem olduğunda onlar hemen müdahale ediyorlar gözetim altında bugun bızım 7 günümüz. Maşallah toparlamaya başladı !
Can'ım akıntıyı lütfen ihmal etme enfeksıyon belırtısı olabılır doktorunu hemen bilgilendir .bizim önemsemedıgımız bazı durumlar bebek için çok önemli olabılıyor .
yok canim meraklanma benimki de sarimsi geliyor. sut bezlerimiz coksa belki tasiyamayip sizdiriyordurEvet doktor da doğuma hazırlıyor kendini vücut dedi sutun gelmesi için ama o zaman renksiz geliyodu. Şimdi sarı gelmeye başladı ve okuduklarimda doğumdan sonra bi seferlik geliyormuş kolostrum sarı olanı ve çok kıymetliymis. Şimdi çoğunlukta sarı olunca e hani bi seferdi ikilemi başladı bende ister istemez
Evet o da ihtimal ama ona da çekiniyorum sanırımKurstan siz yapamiyorsaniz esiniz de yapabilir size demislerdi
Dimii bencede
Yok yaaa, şartlama kendini boşver. Takılma hiç. Vaktini bekler hiç tedirgin olma sen.
Benim o sarı sümüksü akıntı bayağıdır geliyor iki aydır sanırım çrktkçe geliyor nişan mı dedim bi ara ama şimdiye biterdi dr bişey demedi normal demek kiCnm ilk hamileliğimde 36 haftada gelmişti sümüksü ve sarı renkte 38 de nişan ve sancı gelmişti o bebeği enfeksiyondan koruyan bi tıkaç büyük ihtimalle seninki de aynısı
O nasıl bişeymiş ya çocuk gibi çok komik ya diyip gülmeler ben gerçekten o yaşlarda birini bu ifadelerle hayal edemiyorum. Sen boşver hiç sallama boş gözle bakıp cevap bile verme direk yoksay
Bikere sari bisey qordum ama sut qibi deildi
Benim niye sutum qelmedi dahaaaaaa yoksa olmayacakmi
Bence kendin deneyebilirsin, ben de yapamam diyordum ama yapabildiğimi düşünüyorum :) yardimci olarak buğday yağı kullanabilirsinEvet o da ihtimal ama ona da çekiniyorum sanırım
Hepimizin aynı korkuları var anlaşılan inşallah kolayca geçirriz ilk zamanlarımızı
Ya anne gibi, aileden yani bozmak da olmuyor...
Ancak kendimi üzüyorum. Eşime de anlattım amaaan boşver diyor, patavatsızlık diyor hep yanımda sağolsun ama hakkaten doğursam artık diyorum. Bu sefer de çocuğumu alacaklar, öpecekler diye uykularım kaçıyor
Evet deniycem mutlaka bende de hindistan cevizi yağı var o da olur değil miBence kendin deneyebilirsin, ben de yapamam diyordum ama yapabildiğimi düşünüyorum :) yardimci olarak buğday yağı kullanabilirsin
Benim kizimda hamileyken doguma az kala bi erkek diye iddiaya giren teyzeler bile vardi ultrason bazi insanlar herseyi biliyorlar.neymis karnim dikmis simdide dik simdiki erkek ilki kizdi yapisal yani gözü çökmüşse belki uykusuzdur yok.illa doguma bilmislige baglayacaklar olayi.bi de kiyaslama var mesela gorumcem 4 ay oldu dogum yapali benim ayaklarim.kizimdada sisti bundada kayinvalidem surekli kizimin ayaklari hic sismedi diyordu bende herkesin bünyesi farkli diyordum 1 ay once geldi gorumcem ayy abla dedi benim 36 no ayaklarim 39 olmustu demez mi ben sok kayinvalidem neden boyle giciklik yapiyordu anlamiyorum.Ben anlamıyorum insanlar görünce hayırlı olsun sağlıkla gelsin vs vs gibi yurdumun genel gecer iyi niyet temennileri ile tatmin olmuyor ya gerçekten anlamıyorum. Aaa çok mu kilo aldın sen, karnında baha şişmiş, yüzünün ifadesi değişmiş ayak numaran kaç beden arttı hahahahaha, ay karnın da inmiş çok kalmaz doğurursun. Ya bi iyi niyet gösterin be arkadaş bi moral verin zaten zor her şey siz de zorlastirinca kendinizi madalya mı kazanmış hissediyorsunuz...
Kızlar bebek karnımı deşip çıkıcak gibi şu an ya :) çılgın çılgın hareketler yapıyo, tırstım(
Canm sende çorumluymuşsun demi :) benimde memleket çorum orda sinan özer var özelde gittin mi biliyo musun hakkında birşeyler ? Bayramda ordaydım bi muayene oluyum dedim de ona gitmiştim
Allah allah ben çok merak ediyorum ne düşünüyolar acaba bi insan neden böyle bişey der ki çok saçma geliyo yaniBenim kizimda hamileyken doguma az kala bi erkek diye iddiaya giren teyzeler bile vardi ultrason bazi insanlar herseyi biliyorlar.neymis karnim dikmis simdide dik simdiki erkek ilki kizdi yapisal yani gözü çökmüşse belki uykusuzdur yok.illa doguma bilmislige baglayacaklar olayi.bi de kiyaslama var mesela gorumcem 4 ay oldu dogum yapali benim ayaklarim.kizimdada sisti bundada kayinvalidem surekli kizimin ayaklari hic sismedi diyordu bende herkesin bünyesi farkli diyordum 1 ay once geldi gorumcem ayy abla dedi benim 36 no ayaklarim 39 olmustu demez mi ben sok kayinvalidem neden boyle giciklik yapiyordu anlamiyorum.
Aslında alerjik etkiye sahip olmayan yağlar tercih edilmeli hindistan cevizi yağını cilt icin cok kullandim ama perine bölgesi icin buğday ve zeytinyağıni soylemislerdi ebeler sen yine de araştır derim..Evet deniycem mutlaka bende de hindistan cevizi yağı var o da olur değil mi
Hayır canım kendine evham yapma kişiden kişiye değişiyormuş benim ne arkadaşlarım var dogum oncesinde bir gram gelmeyip iki yaşına kadar deli gibi emzirebilen.. sadece herkesin aynu olmuyormuş o kadar içini ferah tut evham için bu bir kategori değil geçiniz bayannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?