2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Haketmiş valla :) insan hamilelik çok yakışmış falan der, moral verir.. ne fenalar
Ben leblebi yutmuş solucan gibi oldum çok kilolu değilim yani sadece karnım var kendi hemileliğinde çok kilo almış olanlar var bi de eşimin tarafında özellikle amaan yok işte yüzün çok kilo almış yok popon çok çıkmış yok efendim çok kilo almışım seneneee? Kıskanççç şeyylerr

O nasıl bişeymiş ya çocuk gibi çok komik ya diyip gülmeler ben gerçekten o yaşlarda birini bu ifadelerle hayal edemiyorum. Sen boşver hiç sallama boş gözle bakıp cevap bile verme direk yoksay

Oh maşallah hayırlısıyla gelsin kucağına en kısa zamanda mis kokulun inşallah. Evet küvez için kriter çokmus gerçekten eğer gerekirse de çok korkunc bir durum değil dediğin gibi , en azından kontrol altında tutuluyor. Insan hemen yanında istiyor ya o biraz psikolojik olarak yoruyor ama katlanicaz gerekirse yapacak bir şey yok..

yok canim meraklanma benimki de sarimsi geliyor. sut bezlerimiz coksa belki tasiyamayip sizdiriyordur

Cnm ilk hamileliğimde 36 haftada gelmişti sümüksü ve sarı renkte 38 de nişan ve sancı gelmişti o bebeği enfeksiyondan koruyan bi tıkaç büyük ihtimalle seninki de aynısı
Benim o sarı sümüksü akıntı bayağıdır geliyor iki aydır sanırım çrktkçe geliyor nişan mı dedim bi ara ama şimdiye biterdi dr bişey demedi normal demek ki

O nasıl bişeymiş ya çocuk gibi çok komik ya diyip gülmeler ben gerçekten o yaşlarda birini bu ifadelerle hayal edemiyorum. Sen boşver hiç sallama boş gözle bakıp cevap bile verme direk yoksay

Ya anne gibi, aileden yani bozmak da olmuyor...
Ancak kendimi üzüyorum. Eşime de anlattım amaaan boşver diyor, patavatsızlık diyor hep yanımda sağolsun ama hakkaten doğursam artık diyorum. Bu sefer de çocuğumu alacaklar, öpecekler diye uykularım kaçıyor

Bikere sari bisey qordum ama sut qibi deildi
Benim niye sutum qelmedi dahaaaaaa yoksa olmayacakmi

Hayır canım kendine evham yapma kişiden kişiye değişiyormuş benim ne arkadaşlarım var dogum oncesinde bir gram gelmeyip iki yaşına kadar deli gibi emzirebilen.. sadece herkesin aynu olmuyormuş o kadar içini ferah tut evham için bu bir kategori değil geçiniz bayannnnn

Hepimizin aynı korkuları var anlaşılan inşallah kolayca geçirriz ilk zamanlarımızı

Benim kizimda hamileyken doguma az kala bi erkek diye iddiaya giren teyzeler bile vardi ultrason bazi insanlar herseyi biliyorlar.neymis karnim dikmis simdide dik simdiki erkek ilki kizdi yapisal yani gözü çökmüşse belki uykusuzdur yok.illa doguma bilmislige baglayacaklar olayi.bi de kiyaslama var mesela gorumcem 4 ay oldu dogum yapali benim ayaklarim.kizimdada sisti bundada kayinvalidem surekli kizimin ayaklari hic sismedi diyordu bende herkesin bünyesi farkli diyordum 1 ay once geldi gorumcem ayy abla dedi benim 36 no ayaklarim 39 olmustu demez mi ben sok kayinvalidem neden boyle giciklik yapiyordu anlamiyorum.

Kızlar bebek karnımı deşip çıkıcak gibi şu an ya :) çılgın çılgın hareketler yapıyo, tırstım (

gecti mi simdi? gecen bana da oldu. esime dedim aha bebege biseyler oluyo :) insan tirsiyor gercekten. bi daha tekrarlamadi ama. parende falan atiyorlar sanirim icerde :))

Canm sende çorumluymuşsun demi :) benimde memleket çorum orda sinan özer var özelde gittin mi biliyo musun hakkında birşeyler ? Bayramda ordaydım bi muayene oluyum dedim de ona gitmiştim

Allah allah ben çok merak ediyorum ne düşünüyolar acaba bi insan neden böyle bişey der ki çok saçma geliyo yani

Evet deniycem mutlaka bende de hindistan cevizi yağı var o da olur değil mi
Aslında alerjik etkiye sahip olmayan yağlar tercih edilmeli hindistan cevizi yağını cilt icin cok kullandim ama perine bölgesi icin buğday ve zeytinyağıni soylemislerdi ebeler sen yine de araştır derim..

Benim de kendiliğinden hiç akmadı sıkıştırınca geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…