2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
gecti mi simdi? gecen bana da oldu. esime dedim aha bebege biseyler oluyo :) insan tirsiyor gercekten. bi daha tekrarlamadi ama. parende falan atiyorlar sanirim icerde :))

Benim hep öylee, gece yatarken özellikle alanı genişliyor diye herhalde ayakları bir yandan poposu bir yandan dizleri sivri sivri GÖbek deliğimi hala zorluyor en büyük hobisi oldu

Abooo saat kaç olmuş, ben kaçayım daha kahvaltı yapılacak çamaşır asılacak duş hazırlık falan eşim bey gelene kadar ancak olur, hepinizi öpüyorum, dualarını bekliyorum, şarjım ful, internetim var, ara ara size yazarım. Bakarsınız doğururum hahahah

Al işte bi de bunu koca koca kadınlar yapıyor ya deli oluyorum. Nesi komik, niye mana veriyosunuz siz de gectiniz bu yoldan. En cok kizdigim diger konu dogsun gorucem seni, bu konusmalari hatirlatirim. Yada hep oyle toz pembe bakiliyor da o is oyle degil vs vs .. ya tamam da simdi sen bana ayar verdin de ne oldu?? Tamam benden önce gördün bunları da bana demen gereken şey sağlıkla doğsun hepsi hallolur sen şimdi bunları düşünme vs vs çok mu zor böyle kelimeler etmek. Yada amann kilodur verilir hem onlar hep ödem geçecek kolay değil kızım bir can var içinde olacak bunlar sen kafanı ferah tut demek çok mu zor.

Gerçekten mucizevi bir şey doğum, vücudun bin bir türlü tepkime vermesinden daha doğal ne var acaba..
Bu mucizeyi herkes başka başka yaşıyor . Kimisi çok pimpirikli oluyor kimisi çok az kilo alıyor kimisi çok aktif yaşıyor vs vs bu kimsenin karakterini belirlemek için tek kriter de değil bi de öyle bir algı var. Mızmız bu mızmız hamileliği de ondan öyle geçti, aman onun çocuğu da çok kıymetli bi tek o doğurdu sanki vs vs of ne kadar çok klişe var ama ne kadar gereksiz..

Bak ben de anlatiyim bizim de çok zor oldu ya, bide bir tane de kaybettik hem de o da tüp bebekti e sadece yaşayan bilir durumu var. Doğal olarak eşim aşırı pimpiriklendi çevreden herkes kendi annesi dahil abartıyorsun ama modu yaratmaya basladi. E sen de cok pimpirikleniyosun biraz rahat olmanız lazım nihayetinde normal bir hamilelik vs vs diyorlar. hatta eminim arkasından buldumcuk oldu falan da diyorlar. Iyi güzel diyosunuz da biz neler çektik peki biliyor musunuz ? Adam bunu ne korku ile yapıyor biliyor musunuz tamam bisi olacaksa Allahtan olacak ama biz önlemimizi alalım diyoruz. Ona bile dünya mana veriyorlar buna da inanamıyorum...

Allah'im bu tecrubesizlik ne kadar kotu bisey ya herseyden korkar oldum felaket tellali qibi qeziyorum ewde insaAllah dediqin qibi olur canim anne sutunun onemini hepimiz biliyoruz 1 yasina kadar bile emse daha ne isterim

Benim hep öylee, gece yatarken özellikle alanı genişliyor diye herhalde ayakları bir yandan poposu bir yandan dizleri sivri sivri GÖbek deliğimi hala zorluyor en büyük hobisi oldu
aa onlar ayri bu dedigim bayagi siddetli ve calkantili bi hareketti.
ordan cikmaya calisiyor olmasin seninki

kos koss hadi hayirli haberlerle gel :)

O kıyaslama beni benden alıyor zaten. Ama dikkat ediyorum hiç iyi kıyaslama yapmıyorlar mesela örnek ay sen çok az kilo almışsın işte kızım çok almıştı yok. Direk sende kötü olan ne varsa onu alıp bilmemkimde hiç öyle olmadı var bide abartark tabi. Halbuki insanlar hamileye moral vererek ondan alacakları duanın dahi ne kadar kıymetli olacağını ah bi düşünseler ah bi düşünseler. Ama lafa gelince hamilenin duası kabul olur derler dimi, e sende bozma moral da al duamı ne var işte düz mantik

gecti mi simdi? gecen bana da oldu. esime dedim aha bebege biseyler oluyo :) insan tirsiyor gercekten. bi daha tekrarlamadi ama. parende falan atiyorlar sanirim icerde :))

Ben bazen içerde beraber parti yaptıklarını düşünüyorum disko müziği esliginde
Ama gerçekten öyle anlarda çok tırsıyorum.

Millete de sorsan benim oğlum olacak, 5 aydan beri her gördüklerinde aynı şey, annem dahil. Her seferinde 3 doktor kızın olacak dedi, kız bekliyorum demekten sıkıldım. En son doktordan ultrason kağıdında isteyeceğim o bölgeyi, bak bu yumurtalıkları bak bu da dudakları diye göstereceğim o olacak. Herkes her şeyi çok biliyor, dinleme hiç el alemi. Doktor ne diyorsa o, gerisi halt etmiş.
Bikere sari bisey qordum ama sut qibi deildi
Benim niye sutum qelmedi dahaaaaaa yoksa olmayacakmi
Benim de göğüs ucunda sarımsı bir şey kuruyor, önceden krem sanıyordum ama sonra bir damla hafif yoğun bir sıvı olarak gördüm de öyle anladım süt olduğunu. Belki senin de öyledir.

Evet o yolda bakanlara sinir oluyorum, kadın erkek fark etmiyor, bir de yanından geçiyor geriye dönüp bakıyor ya hepten gıcık oluyorum. Dönüp bakıyorum bazen gözünü dikip bakanlara ama bana mısın demiyorlar, insanlarda utanma da kalmamış.

Havluya niye şaşırmış ben ona şaşırdım en çok :) yıkanıcak halin olmaza getiriyosa aksine ilaç gibi geliyo çünkü :) ayaklar da gayet sevimli bence şiş şiş, napalım yani :)) hiç bozulma cnm :)

Aynen canim.hep kötüye kiyaslama simdide bebek kiyaslama benim.kizim 4 yasina geldi huysuz bi bebekti ama.buyudu hamdolsim napiyim uykusuz kalan benim.kimene simdi de surekli senin kiz şöyleydi boyletdi bak bu cok akilli sanki kendi büyüttü

Aynen canim benimde oyle qecen qunde bahsetmistimya sari bisey qordum kurumus qibi yavas yavas qelecekmi acaba :):)

Ayy teyze ayri gıcık eniste ayri gicik bi erkege yakisacak laf mi ayagima mi bakiyorsun sanane. Dogumdan cikinca goreceksin cnm ayak sislerin inmis olacak ben sezeryandan ciktim ilk.anneme ayaklarimi acsana inmis mi demistim ve mucize inmis oluyor boru tasimiyoruz bebek tasiyoruz karnimizda kolay mi helede sicaklarda yine iyiyiz valla.

Kizlar buqun kiyafetleri yikicamda qenel olarak renkleri pudra ve beyaz acaba birlikte atsam makinaya renkleri solarmi elde yikamaya atacam sadece ustundeki tozu qitsin yeter utulenecek zaten ne dersiniz ? Yoksa beyaz ayri pudra ayrimi yikayayim bide coraplarin hepsi paket icindeydi onlari yikamama qerek var mi ?

Kisa program dusuk ayarda atabilirsin cnm.coraplari da yika bence herseyi yika pakette de olsa paketlemeye kadar cok evreden geçiyor

Evet canım ihtimal dahilinde canım doktorum da söyledi âmâ diğer haftalara göre daha iyi olduğunu söyledi inşallah sağlıkla ve zamanında alırız bebisleri kucağımiza seni çok iyi anliyorum inan bende diken üstünde oturuyorum diyorum şu 1 haftada geçsin belki diğer haftayida atlatırım allahın izni ile

Hahah Şu sıralar tam da bu şekil dolaşmalıyız

Kilosu az değil canım haftası da iyi bence. Kendini üzmeden sakin olmaya çalış. Inşallah bebeğin de sen de iyi olursunuz . Dualarim sizinle.

Ya perineyi nasıl yapacaksın ben ulaşamıyorum bile oraya
Varsa bi taktiğin söyler misin? Zaten geç kaldım bunlara hep
Bunu ben de kara kara düşünüyorum:))))
Al cnm al :)) bi de burada çıkar çoraplarını da çimlere bastıralım saçmalığı vardı,, heee sizin köpeklerinizin kaka yaptığı yere koyucam el kadar bebeği? Bekle :))
Hiihhhh desene büyük mücadele şimdi başlıyor:)))

Canım inşallah bir şey olmaz. Bende de lökosit çıkmıştı antibiyotik kullandım. Ama tansiyonolayini bilmiyorum. Inşallah bir şey olmaz. Canını sıkma kilosu haftası iyi sağlıkla gelsin kuzucuk zamanını bekleyip inşallah.
Ayyy aynen ya. Benim babanem geldi dün bize. Gördü diyor ki bu erkek karnı. He erkek karnı! Ultrason diye bir şey var değil mi -_- Kendisi sürekli erkek istediği için kızı kabullenemiyor bir türlü. Yani nasil sinir oldum anlatamam. Babane diye bir şey de denmiyor. Madem kız diye bu kadar dert ediyorsun yüzünü göstermem bebeğin. Gelir görürse o yani-_- oyle bi sinir oldum ki iyi niyetim uçtu gitti. Aynı şeyi doğum için söyleyip duruyor. Yok normal doğum çok kolaymış da sezaryen olanlar bikbikbik... sezaryen olanlara laf ediyor filan. Sinirlerimi bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…