gecti mi simdi? gecen bana da oldu. esime dedim aha bebege biseyler oluyo :) insan tirsiyor gercekten. bi daha tekrarlamadi ama. parende falan atiyorlar sanirim icerde :))
Ay sorma yaa, dün yaşadığım olay. Eşimin teyzesi ,annesi gibidir çok severiz çok da yakınızdır. 2 kv var bende öyle düşün
Dün bebeğin odasını eşyalarını falan son halini görmek istedi geldiler 6 dan sonra. Hemen direk 'senin yüzün çok şişmiş. Ayakların çok komik görünüyor poğaça gibi olmuşlar hahahah 'Evet dedim cidden öyle ben de güldüm geçtim batmadı açıkçası ilk söylediğinde. Sonra Annem de hastane çantasına koyacağımız bebek bezleri için çanta dikmişti ona yerleştiriyorum bezleri onların yanında. Hemşireye vereceğiniz takımın içine de koyun dedi, yok dedim teyze bu ayrı dursun değmesin şimdi onlara falan. Aslında hepsi yıkandı değse de bişey olmaz da o an öyle çıktı ağzımdan. Bunları ses kaydı almak istiyorum ben seni görürüm hahah vs çok sinirlendim dedim ki 'Teyze olunca söylersin böyle böyle dediydin diye' dedim buna bozuldulaaar Hastaneden havlu bornoz falan istediler burda duş alırsınız diye, onları gördü bunlar ne dedi -ki kendisi de hastanede çalışıyor- İşte dedim böyle böyle benim hastanem biraz değişik dedim güldüm. 'Bişey diycem de neyse' dedi Hiç anlamadım ne diyecekti.
Neyse akşam onlara gittik yemeğe, eniştem 'Senin ayak numaran büyüdü mü yaa' dediBüyümüştür ya çok ödemim var dedim teyzem yine 'Ama çok komik yaa hahaha' diye gülmeye başladı, anladık ya yeter dedim gülerek artık konu değiştirdim ama bozuluyorum yani sanki kendilerinde hiç olmadı
Allah'im bu tecrubesizlik ne kadar kotu bisey ya herseyden korkar oldumHayır canım kendine evham yapma kişiden kişiye değişiyormuş benim ne arkadaşlarım var dogum oncesinde bir gram gelmeyip iki yaşına kadar deli gibi emzirebilen.. sadece herkesin aynu olmuyormuş o kadar içini ferah tut evham için bu bir kategori değil geçiniz bayannnnn
aa onlar ayri bu dedigim bayagi siddetli ve calkantili bi hareketti.
Benim hep öylee, gece yatarken özellikle alanı genişliyor diye herhalde ayakları bir yandan poposu bir yandan dizleri sivri sivriGÖbek deliğimi hala zorluyor en büyük hobisi oldu
Yok canım sen de, biter mi hiç. Merak etme bebeklerin için en verimli şekilde hazırlanıyor içeride kolostrum. Senin iki kat ya ondan fazlasıdır.
Abooo saat kaç olmuş, ben kaçayım daha kahvaltı yapılacak çamaşır asılacak duş hazırlık falan eşim bey gelene kadar ancak olur, hepinizi öpüyorum, dualarını bekliyorum, şarjım ful, internetim var, ara ara size yazarım. Bakarsınız doğururum hahahah
Benim kizimda hamileyken doguma az kala bi erkek diye iddiaya giren teyzeler bile vardi ultrason bazi insanlar herseyi biliyorlar.neymis karnim dikmis simdide dik simdiki erkek ilki kizdi yapisal yani gözü çökmüşse belki uykusuzdur yok.illa doguma bilmislige baglayacaklar olayi.bi de kiyaslama var mesela gorumcem 4 ay oldu dogum yapali benim ayaklarim.kizimdada sisti bundada kayinvalidem surekli kizimin ayaklari hic sismedi diyordu bende herkesin bünyesi farkli diyordum 1 ay once geldi gorumcem ayy abla dedi benim 36 no ayaklarim 39 olmustu demez mi ben sok kayinvalidem neden boyle giciklik yapiyordu anlamiyorum.
gecti mi simdi? gecen bana da oldu. esime dedim aha bebege biseyler oluyo :) insan tirsiyor gercekten. bi daha tekrarlamadi ama. parende falan atiyorlar sanirim icerde :))
Millete de sorsan benim oğlum olacak, 5 aydan beri her gördüklerinde aynı şey, annem dahil. Her seferinde 3 doktor kızın olacak dedi, kız bekliyorum demekten sıkıldım. En son doktordan ultrason kağıdında isteyeceğim o bölgeyi, bak bu yumurtalıkları bak bu da dudakları diye göstereceğim o olacak. Herkes her şeyi çok biliyor, dinleme hiç el alemi. Doktor ne diyorsa o, gerisi halt etmiş.Dün görümcemin aekadaşının annesi beni gördü dedi doğumun çok yakın herhalde 1 ay var dedim yok yok çok aşağı inmiş sen 1 haftaya doğurursun dedi yok abla ya ne yaptın dedim göz altların falan da çökmüş senin en geç 2 haftaya sen doğum yapıcaksın dedipsikolojik olarak çöküşlerdeyim
Benim de göğüs ucunda sarımsı bir şey kuruyor, önceden krem sanıyordum ama sonra bir damla hafif yoğun bir sıvı olarak gördüm de öyle anladım süt olduğunu. Belki senin de öyledir.Bikere sari bisey qordum ama sut qibi deildi
Benim niye sutum qelmedi dahaaaaaa yoksa olmayacakmi
Evet o yolda bakanlara sinir oluyorum, kadın erkek fark etmiyor, bir de yanından geçiyor geriye dönüp bakıyor ya hepten gıcık oluyorum. Dönüp bakıyorum bazen gözünü dikip bakanlara ama bana mısın demiyorlar, insanlarda utanma da kalmamış.insanlar bosbogazlikta sinir tanimiyorlar cidden ya vallahi ben de anlamiyorum ne zevk aliyorlar acaba.
benim cevremde allahtan bunlar yok da ben de yolda yururken gozunu dikip inceleyenlere uyuz oluyorum. ilk defa mi hamile goruyosunuz hayatinizda nedir yani anlamadim ki. kadini ayri adami ayri bakiyor.
Ay sorma yaa, dün yaşadığım olay. Eşimin teyzesi ,annesi gibidir çok severiz çok da yakınızdır. 2 kv var bende öyle düşün
Dün bebeğin odasını eşyalarını falan son halini görmek istedi geldiler 6 dan sonra. Hemen direk 'senin yüzün çok şişmiş. Ayakların çok komik görünüyor poğaça gibi olmuşlar hahahah 'Evet dedim cidden öyle ben de güldüm geçtim batmadı açıkçası ilk söylediğinde. Sonra Annem de hastane çantasına koyacağımız bebek bezleri için çanta dikmişti ona yerleştiriyorum bezleri onların yanında. Hemşireye vereceğiniz takımın içine de koyun dedi, yok dedim teyze bu ayrı dursun değmesin şimdi onlara falan. Aslında hepsi yıkandı değse de bişey olmaz da o an öyle çıktı ağzımdan. Bunları ses kaydı almak istiyorum ben seni görürüm hahah vs çok sinirlendim dedim ki 'Teyze olunca söylersin böyle böyle dediydin diye' dedim buna bozuldulaaar Hastaneden havlu bornoz falan istediler burda duş alırsınız diye, onları gördü bunlar ne dedi -ki kendisi de hastanede çalışıyor- İşte dedim böyle böyle benim hastanem biraz değişik dedim güldüm. 'Bişey diycem de neyse' dedi Hiç anlamadım ne diyecekti.
Neyse akşam onlara gittik yemeğe, eniştem 'Senin ayak numaran büyüdü mü yaa' dediBüyümüştür ya çok ödemim var dedim teyzem yine 'Ama çok komik yaa hahaha' diye gülmeye başladı, anladık ya yeter dedim gülerek artık konu değiştirdim ama bozuluyorum yani sanki kendilerinde hiç olmadı
Aynen canim.hep kötüye kiyaslama simdide bebek kiyaslama benim.kizim 4 yasina geldi huysuz bi bebekti ama.buyudu hamdolsim napiyim uykusuz kalan benim.kimene simdi de surekli senin kiz şöyleydi boyletdi bak bu cok akilli sanki kendi büyüttüO kıyaslama beni benden alıyor zaten. Ama dikkat ediyorum hiç iyi kıyaslama yapmıyorlar mesela örnek ay sen çok az kilo almışsın işte kızım çok almıştı yok. Direk sende kötü olan ne varsa onu alıp bilmemkimde hiç öyle olmadı var bide abartark tabi. Halbuki insanlar hamileye moral vererek ondan alacakları duanın dahi ne kadar kıymetli olacağını ah bi düşünseler ah bi düşünseler. Ama lafa gelince hamilenin duası kabul olur derler dimi, e sende bozma moral da al duamı ne var işte düz mantik
Aynen canim benimde oyle qecen qunde bahsetmistimya sari bisey qordum kurumus qibi yavas yavas qelecekmi acaba :):)Millete de sorsan benim oğlum olacak, 5 aydan beri her gördüklerinde aynı şey, annem dahil. Her seferinde 3 doktor kızın olacak dedi, kız bekliyorum demekten sıkıldım. En son doktordan ultrason kağıdında isteyeceğim o bölgeyi, bak bu yumurtalıkları bak bu da dudakları diye göstereceğim o olacak. Herkes her şeyi çok biliyor, dinleme hiç el alemi. Doktor ne diyorsa o, gerisi halt etmiş.
Benim de göğüs ucunda sarımsı bir şey kuruyor, önceden krem sanıyordum ama sonra bir damla hafif yoğun bir sıvı olarak gördüm de öyle anladım süt olduğunu. Belki senin de öyledir.
Evet o yolda bakanlara sinir oluyorum, kadın erkek fark etmiyor, bir de yanından geçiyor geriye dönüp bakıyor ya hepten gıcık oluyorum. Dönüp bakıyorum bazen gözünü dikip bakanlara ama bana mısın demiyorlar, insanlarda utanma da kalmamış.
Ayy teyze ayri gıcık eniste ayri gicik bi erkege yakisacak laf mi ayagima mi bakiyorsun sanane. Dogumdan cikinca goreceksin cnm ayak sislerin inmis olacak ben sezeryandan ciktim ilk.anneme ayaklarimi acsana inmis mi demistim ve mucize inmis oluyor boru tasimiyoruz bebek tasiyoruz karnimizda kolay mi helede sicaklarda yine iyiyiz valla.
Kisa program dusuk ayarda atabilirsin cnm.coraplari da yika bence herseyi yika pakette de olsa paketlemeye kadar cok evreden geçiyorKizlar buqun kiyafetleri yikicamda qenel olarak renkleri pudra ve beyaz acaba birlikte atsam makinaya renkleri solarmi elde yikamaya atacam sadece ustundeki tozu qitsin yeter utulenecek zaten ne dersiniz ? Yoksa beyaz ayri pudra ayrimi yikayayimbide coraplarin hepsi paket icindeydi onlari yikamama qerek var mi ?
Evet canım ihtimal dahilinde canım doktorum da söyledi âmâ diğer haftalara göre daha iyi olduğunu söyledi inşallah sağlıkla ve zamanında alırız bebisleri kucağımiza seni çok iyi anliyorum inan bende diken üstünde oturuyorum diyorum şu 1 haftada geçsin belki diğer haftayida atlatırım allahın izni ileYa evet uyumadım geceben de onu düşünüyordum, neden bana sancıyı durduracak birşey yapmadı? Hissetmiyorum sancı diye mi yapmadı acaba
Bütün gece karnımda olan her ağrı her sancıyı dinledim durdum. Uyuyamadım stres oldum
Yarın tekrar gideceğim dr a.
Dün sordum 37. Haftadan önce doğarsa küveze girer mi diye, ihtimal dahilinde diye cevap verdi
HahahMillete de sorsan benim oğlum olacak, 5 aydan beri her gördüklerinde aynı şey, annem dahil. Her seferinde 3 doktor kızın olacak dedi, kız bekliyorum demekten sıkıldım. En son doktordan ultrason kağıdında isteyeceğim o bölgeyi, bak bu yumurtalıkları bak bu da dudakları diye göstereceğim o olacak. Herkes her şeyi çok biliyor, dinleme hiç el alemi. Doktor ne diyorsa o, gerisi halt etmiş.
Benim de göğüs ucunda sarımsı bir şey kuruyor, önceden krem sanıyordum ama sonra bir damla hafif yoğun bir sıvı olarak gördüm de öyle anladım süt olduğunu. Belki senin de öyledir.
Evet o yolda bakanlara sinir oluyorum, kadın erkek fark etmiyor, bir de yanından geçiyor geriye dönüp bakıyor ya hepten gıcık oluyorum. Dönüp bakıyorum bazen gözünü dikip bakanlara ama bana mısın demiyorlar, insanlarda utanma da kalmamış.
Kilosu az değil canım haftası da iyi bence. Kendini üzmeden sakin olmaya çalış. Inşallah bebeğin de sen de iyi olursunuz . Dualarim sizinle.kızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Bunu ben de kara kara düşünüyorum:))))
Ya perineyi nasıl yapacaksın ben ulaşamıyorum bile oraya
Varsa bi taktiğin söyler misin? Zaten geç kaldım bunlara hep
Hiihhhh desene büyük mücadele şimdi başlıyor:)))Al cnm al :)) bi de burada çıkar çoraplarını da çimlere bastıralım saçmalığı vardı,, heee sizin köpeklerinizin kaka yaptığı yere koyucam el kadar bebeği? Bekle :))
Kizlar bende doktordayım..tansiyonum yükselmeye başlamış 13/9 hep düşüktü normalde..2300 gr.idrar tahlili istedi inşallah onda bişey çıkmaz ama kesin çıkar baştan beri var çünkü.. ciğer geliştirici iğne olucam bugün ve yarın..37 yı görür inşallah dedi..sonuclari bekliyorum..bize de dua edin azıcık daha kalsın içerde lütfen@sour aynı gunumuz kiloları da yaklaşık sağlıkla gelsinler insallah hayırlısı olsun
Ayyy aynen ya. Benim babanem geldi dün bize. Gördü diyor ki bu erkek karnı. He erkek karnı! Ultrason diye bir şey var değil mi -_- Kendisi sürekli erkek istediği için kızı kabullenemiyor bir türlü. Yani nasil sinir oldum anlatamam. Babane diye bir şey de denmiyor. Madem kız diye bu kadar dert ediyorsun yüzünü göstermem bebeğin. Gelir görürse o yani-_- oyle bi sinir oldum ki iyi niyetim uçtu gitti. Aynı şeyi doğum için söyleyip duruyor. Yok normal doğum çok kolaymış da sezaryen olanlar bikbikbik... sezaryen olanlara laf ediyor filan. Sinirlerimi bozuyor.Benim kizimda hamileyken doguma az kala bi erkek diye iddiaya giren teyzeler bile vardi ultrason bazi insanlar herseyi biliyorlar.neymis karnim dikmis simdide dik simdiki erkek ilki kizdi yapisal yani gözü çökmüşse belki uykusuzdur yok.illa doguma bilmislige baglayacaklar olayi.bi de kiyaslama var mesela gorumcem 4 ay oldu dogum yapali benim ayaklarim.kizimdada sisti bundada kayinvalidem surekli kizimin ayaklari hic sismedi diyordu bende herkesin bünyesi farkli diyordum 1 ay once geldi gorumcem ayy abla dedi benim 36 no ayaklarim 39 olmustu demez mi ben sok kayinvalidem neden boyle giciklik yapiyordu anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?