2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah'im bu tecrubesizlik ne kadar kotu bisey ya herseyden korkar oldum felaket tellali qibi qeziyorum ewde insaAllah dediqin qibi olur canim anne sutunun onemini hepimiz biliyoruz 1 yasina kadar bile emse daha ne isterim

Tabiki sen içini ferah tut. Hiç kimsenin sütünün gelmemesi için bir neden yok canım. Sadece moralini bozarsan sütun etkilenir o yüzden bozma sakın moralini canım..

Tabi hamileyken hamilelik yaristiriliyor, bitince de çocuklar yaristiriliyor... bitmeyen bir kısır döngü maalesef yaaa

Canım ben de az once yikattim. Hepsini karışık 30° ye attım. Renkleri de karışmadı kurusunlar ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağım. Sen kendi loğusa pijama nı falan ne yaptın? Yıkayacak mısın? Ben yıkamasam mi diyorum paket içindeydi zaten ama bilemedim

Beyaz pudra diye ayırma açık renkliler ve koyu renkliler olarak ayır, pudra açık bir renk beyazlarla birlikte yıkanır. Sadece tozu gitsin diye düşünme o kıyafetler konfeksiyonda yerlerde sürünüyor, oraya gelene kadar iplik ayrı kumaş ayrı kirleniyor, dikimden sonra koca koca siyah poşetlerde o depo senin bu araç benim geziyor, paketlenip sana gelene kadar dünya kadar insanın elinden geçiyor, en azından normal çamaşırlarını yıkadığın kadar süre yıka, çoraplar da dahil.

Kızlar eşlerinizden doğum hediyesi istediniz mi
Ben istemedim istemem de, hediye istemek pek benim aklıma yatan bir şey değil.

Bebeğe temas edecek o da bence yıka, bir üstteki entry'mi oku, kıyafetlerin dikimi, o aşamaya kadar ve o aşamadan sonraki halleri iğrenç inan bana. Çocukken çok oynadım konfeksiyonda, sigara küllerinin, ayakkabıyla basılan yerlerin üzerine yığıp oralardan dağıtıyorlar kıyafetleri ve daha neler neler. İğrenç bir şey yani :)

40 dereceye atiyim dedimde kuculurse diye korkuyorum canim bisey olurmuki nebileyim ayy kararsiz kaldim birsuru sey var battaniyesiydi havlusuydu neyi neyle yikixami sasirdim

30 dereceye mi attin kac dakikalik programdi canim ? Pijamam paketliydi ama onuda bi atayim diyorum canim ya hani nebiliyim dikisli falan qiyecez mikrop kapmayalim diye dusundum sutyen vs hepsini atiyim diyorum

40 dereceye atiyim dedimde kuculurse diye korkuyorum canim bisey olurmuki nebileyim ayy kararsiz kaldim birsuru sey var battaniyesiydi havlusuydu neyi neyle yikixami sasirdim
Yünlü ve örgüleri soğuk suda ve az devirde sıktırarak ayrı yıka, kıyafet ve battaniyeler falan ne varsa. Pamuklu kıyafetleri birlikte yıka, açık renkleri ayrı renklileri ayrı atabilirsin, eğer renkliler çok azsa ve kumaşın renk vermeyeceğini düşünüyorsan beyazlarla atabilirsin. Ben bir tane kırmızı şort için tekrar makine açmamak için beyazlara kattım bir şey olmadı ama kumaştan belliydi renk vermeyeceği, ona dikkat et. Benim 40 derecede yıkadığım bazı şeyler küçüldüğü için artık hep 30 derecede yıkıyorum. Nevresim takımlarını falan birlikte at renkleri yakınsa.

Artık her şeyini 30 derecede ve normal çamaşırlarımı yıkadığım programda yıkıyorum, 1 buçuk saat falan sürüyor.

Benimde hiç aklımda yoktu arkadaşlarımla buluştukça ee ne alacak doğumuna bak benimki şunu aldı diğeri diyo benimki bunu aldı adettir alınır diye diye bende eşime dedim doğum hediyesi oluyormuş biliyo muydun diye. Yoo bilmiyorum dedi oda hiç duymamış:) söylemiş oldum ağzımla hediye ister gibi.

Amin amin amin inşaallah Rabbim onlarada en kısa zamanda bu duyguyu taddırır.bizlerde hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah.

30 dereceye mi attin kac dakikalik programdi canim ? Pijamam paketliydi ama onuda bi atayim diyorum canim ya hani nebiliyim dikisli falan qiyecez mikrop kapmayalim diye dusundum sutyen vs hepsini atiyim diyorum
Canım 2 saat 25dk olana attim hijyen yaziyordu. Bir defada ekstra durulama sectim. Ustunde deterjan kalmasin diyen
Gretchen Grundler canım sagol okudum yazdığını ben de yıkayım. Bebek temas edecek sonuçta.

Artık her şeyini 30 derecede ve normal çamaşırlarımı yıkadığım programda yıkıyorum, 1 buçuk saat falan sürüyor.
Tamam canimmm cok saqol hemmen uyquluyorum

Istemedim ben. Kız ikimize de hediye zaten bence başka bir şey istemem :)))
Tabiki çocuklarımız bize Rabbimin en güzel hediyesi ona hiç laf yok ama daha hiç konusu geçmeden de kv telefonda dedi sana hediyemizi seçtik inşallah beğenirsin annem dedi kızım ne istersin (ben nazar boncuğu tarzındaki takılardan hoşlanmadığım için sorma gereği duydu galiba ), arkadaşlar senin haberin yokmu doğum hediyesi diye bişey var deyince baktım eşimin haberi yok bende söyleyiverdim. Birazda kendimi şımartmak istedim

gecti mi simdi? gecen bana da oldu. esime dedim aha bebege biseyler oluyo :) insan tirsiyor gercekten. bi daha tekrarlamadi ama. parende falan atiyorlar sanirim icerde :))
Aynenn,, resmen akrobatik hareketler yaptı :) ama geçti bi saattir falan :))) insan hatırlamıyo da üstünden az geçtiği halde,, ilkinde de oluyo muydu falan :)) bir de dün gece aynı anda hem hıçkırmaya hem deli gibi çırpınmaya başladı,, öfkelendi heralde dedim :))

Canım onlar zaten kendileri teklif etmiş çok naziklermiş bence çok şanslısın :) Yanlış anlama istenmez demek ıstemedim ben de duymuştum istendiğini:) sonuçta eşin de güzel karşılarsa neden olmasın Kendini şımartmak senin de hakkın biraz şımarabiliriz bence

2 gün önce dışardayız eşimle. duvar dibi bi kaldırım var ama çok dar biz hemen kaldırımın yanındayız ben kaldırım tarafındayım yoldan yürüyoruz. karşıdan da süze süze bir adam geliyor. adam geçti gitti yanımızdan eşime dedim bu insanlar niye böyle öküz gibi bakıyor, yoksa bana mı öyle geliyor dedim. yanından geçerken bi böh yapsaydın da yapışsaydı duvara dedi. ahaha sanırım bi dahakine yapıcam. karşılıklı bakışma işe yaramıyor çünkü :))

Mutella bi daha bişey diyen olursa bizim bi arkadaş var ayakları hobbit ayağı gibi olmuş ben yine iyiyim dersiniz

yıkanabilen her şeyi ilk kullanımdan önce yıka canım. bunu sadece bebek için değil kendin için de yap giyme o şekilde
açık ve koyu renkler, pamuklular ve yünlüler olarak ayırman yeterli bence. bu şekilde ayırınca hepsini birlikte yıka gitsin :) normal programda yıka ama kısada değil. benimki mesela 1 buçuk saate yakın sürüyor. 40 derecede de bişey olmaz. yıkama talimatlarına bak için rahat eder. çoğunda 30-40 yazar zaten

:))) ben de ilkinde çok aldım diye şimdi de almadım diye mutlu edemedim kimseyi :))) ne yaparsan yap olmuyo yani cnm,, her halikarda buluyolar bişey :) ama bi komşum var,, geçen çardakta bu hamilelik ne kadar yakıştı sana, göbeğini görmesem genç kız dicem dedi,, vallahi billahi boynuna sarılasım geldi :) yani zaten şişliği mişliği kendimiz de görüyoruz, şöyle iki güzel laf edin işte ki içimiz açılsın di mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…