- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Allah'im bu tecrubesizlik ne kadar kotu bisey ya herseyden korkar oldumfelaket tellali qibi qeziyorum ewde insaAllah dediqin qibi olur canim anne sutunun onemini hepimiz biliyoruz 1 yasina kadar bile emse daha ne isterim
Çıt sesi neki canımBu aradaaaa, geçen eşim de o meşhuuur 'ÇIT' sesini duyduAllahım göbek atmadığım kaldı evin içinde
Aynen canim.hep kötüye kiyaslama simdide bebek kiyaslama benim.kizim 4 yasina geldi huysuz bi bebekti ama.buyudu hamdolsim napiyim uykusuz kalan benim.kimene simdi de surekli senin kiz şöyleydi boyletdi bak bu cok akilli sanki kendi büyüttü
Canım ben de az once yikattim. Hepsini karışık 30° ye attım. Renkleri de karışmadı kurusunlar ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağım. Sen kendi loğusa pijama nı falan ne yaptın? Yıkayacak mısın? Ben yıkamasam mi diyorum paket içindeydi zaten ama bilemedimKizlar buqun kiyafetleri yikicamda qenel olarak renkleri pudra ve beyaz acaba birlikte atsam makinaya renkleri solarmi elde yikamaya atacam sadece ustundeki tozu qitsin yeter utulenecek zaten ne dersiniz ? Yoksa beyaz ayri pudra ayrimi yikayayimbide coraplarin hepsi paket icindeydi onlari yikamama qerek var mi ?
Beyaz pudra diye ayırma açık renkliler ve koyu renkliler olarak ayır, pudra açık bir renk beyazlarla birlikte yıkanır. Sadece tozu gitsin diye düşünme o kıyafetler konfeksiyonda yerlerde sürünüyor, oraya gelene kadar iplik ayrı kumaş ayrı kirleniyor, dikimden sonra koca koca siyah poşetlerde o depo senin bu araç benim geziyor, paketlenip sana gelene kadar dünya kadar insanın elinden geçiyor, en azından normal çamaşırlarını yıkadığın kadar süre yıka, çoraplar da dahil.Kizlar buqun kiyafetleri yikicamda qenel olarak renkleri pudra ve beyaz acaba birlikte atsam makinaya renkleri solarmi elde yikamaya atacam sadece ustundeki tozu qitsin yeter utulenecek zaten ne dersiniz ? Yoksa beyaz ayri pudra ayrimi yikayayimbide coraplarin hepsi paket icindeydi onlari yikamama qerek var mi ?
Ben istemedim istemem de, hediye istemek pek benim aklıma yatan bir şey değil.Kızlar eşlerinizden doğum hediyesi istediniz mi
Bebeğe temas edecek o da bence yıka, bir üstteki entry'mi oku, kıyafetlerin dikimi, o aşamaya kadar ve o aşamadan sonraki halleri iğrenç inan bana. Çocukken çok oynadım konfeksiyonda, sigara küllerinin, ayakkabıyla basılan yerlerin üzerine yığıp oralardan dağıtıyorlar kıyafetleri ve daha neler neler. İğrenç bir şey yani :)Canım ben de az once yikattim. Hepsini karışık 30° ye attım. Renkleri de karışmadı kurusunlar ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağım. Sen kendi loğusa pijama nı falan ne yaptın? Yıkayacak mısın? Ben yıkamasam mi diyorum paket içindeydi zaten ama bilemedim
Istemedim ben. Kız ikimize de hediye zaten bence başka bir şey istemem :)))Kızlar eşlerinizden doğum hediyesi istediniz mi
40 dereceye atiyim dedimde kuculurse diye korkuyorum canimBeyaz pudra diye ayırma açık renkliler ve koyu renkliler olarak ayır, pudra açık bir renk beyazlarla birlikte yıkanır. Sadece tozu gitsin diye düşünme o kıyafetler konfeksiyonda yerlerde sürünüyor, oraya gelene kadar iplik ayrı kumaş ayrı kirleniyor, dikimden sonra koca koca siyah poşetlerde o depo senin bu araç benim geziyor, paketlenip sana gelene kadar dünya kadar insanın elinden geçiyor, en azından normal çamaşırlarını yıkadığın kadar süre yıka, çoraplar da dahil.
Ben istemedim istemem de, hediye istemek pek benim aklıma yatan bir şey değil.
30 dereceye mi attin kac dakikalik programdi canim ? Pijamam paketliydi ama onuda bi atayim diyorum canim ya hani nebiliyim dikisli falan qiyecez mikrop kapmayalim diye dusundum sutyen vs hepsini atiyim diyorumCanım ben de az once yikattim. Hepsini karışık 30° ye attım. Renkleri de karışmadı kurusunlar ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağım. Sen kendi loğusa pijama nı falan ne yaptın? Yıkayacak mısın? Ben yıkamasam mi diyorum paket içindeydi zaten ama bilemedim
Yünlü ve örgüleri soğuk suda ve az devirde sıktırarak ayrı yıka, kıyafet ve battaniyeler falan ne varsa. Pamuklu kıyafetleri birlikte yıka, açık renkleri ayrı renklileri ayrı atabilirsin, eğer renkliler çok azsa ve kumaşın renk vermeyeceğini düşünüyorsan beyazlarla atabilirsin. Ben bir tane kırmızı şort için tekrar makine açmamak için beyazlara kattım bir şey olmadı ama kumaştan belliydi renk vermeyeceği, ona dikkat et. Benim 40 derecede yıkadığım bazı şeyler küçüldüğü için artık hep 30 derecede yıkıyorum. Nevresim takımlarını falan birlikte at renkleri yakınsa.40 dereceye atiyim dedimde kuculurse diye korkuyorum canimbisey olurmuki nebileyim ayy kararsiz kaldim birsuru sey var battaniyesiydi havlusuydu neyi neyle yikixami sasirdim
Benimde hiç aklımda yoktu arkadaşlarımla buluştukça ee ne alacak doğumuna bak benimki şunu aldı diğeri diyo benimki bunu aldı adettir alınır diye diye bende eşime dedim doğum hediyesi oluyormuş biliyo muydun diye. Yoo bilmiyorum dedi oda hiç duymamış:) söylemiş oldum ağzımla hediye ister gibi.Beyaz pudra diye ayırma açık renkliler ve koyu renkliler olarak ayır, pudra açık bir renk beyazlarla birlikte yıkanır. Sadece tozu gitsin diye düşünme o kıyafetler konfeksiyonda yerlerde sürünüyor, oraya gelene kadar iplik ayrı kumaş ayrı kirleniyor, dikimden sonra koca koca siyah poşetlerde o depo senin bu araç benim geziyor, paketlenip sana gelene kadar dünya kadar insanın elinden geçiyor, en azından normal çamaşırlarını yıkadığın kadar süre yıka, çoraplar da dahil.
Ben istemedim istemem de, hediye istemek pek benim aklıma yatan bir şey değil.
Teşekkurler doktora gittim teşhis kondu canım gebelik kolestazıymış ama bende bi ara uyuz mu oldum diye süphelenmedim değil. Doğumlara az kaldı insallah sorunsuz atlatırız dediğin gibi zaman ilerledikce zorlasıyor
Bizimde kızımız olucak çok sevindim iyi olmanıza. Bizim kavuşmamiza az kaldı inşallah bekleyen arkadaşlarda tez vakitte hamile kalırlar. Aminn
Canım 2 saat 25dk olana attim hijyen yaziyordu. Bir defada ekstra durulama sectim. Ustunde deterjan kalmasin diyen30 dereceye mi attin kac dakikalik programdi canim ? Pijamam paketliydi ama onuda bi atayim diyorum canim ya hani nebiliyim dikisli falan qiyecez mikrop kapmayalim diye dusundum sutyen vs hepsini atiyim diyorum
Yünlü ve örgüleri soğuk suda ve az devirde sıktırarak ayrı yıka, kıyafet ve battaniyeler falan ne varsa. Pamuklu kıyafetleri birlikte yıka, açık renkleri ayrı renklileri ayrı atabilirsin, eğer renkliler çok azsa ve kumaşın renk vermeyeceğini düşünüyorsan beyazlarla atabilirsin. Ben bir tane kırmızı şort için tekrar makine açmamak için beyazlara kattım bir şey olmadı ama kumaştan belliydi renk vermeyeceği, ona dikkat et. Benim 40 derecede yıkadığım bazı şeyler küçüldüğü için artık hep 30 derecede yıkıyorum. Nevresim takımlarını falan birlikte at renkleri yakınsa.
Tamam canimmm cok saqol hemmen uyquluyorumArtık her şeyini 30 derecede ve normal çamaşırlarımı yıkadığım programda yıkıyorum, 1 buçuk saat falan sürüyor.
Tabiki çocuklarımız bize Rabbimin en güzel hediyesi ona hiç laf yokIstemedim ben. Kız ikimize de hediye zaten bence başka bir şey istemem :)))
Aynenn,, resmen akrobatik hareketler yaptı :) ama geçti bi saattir falan :))) insan hatırlamıyo da üstünden az geçtiği halde,, ilkinde de oluyo muydu falan :)) bir de dün gece aynı anda hem hıçkırmaya hem deli gibi çırpınmaya başladı,, öfkelendi heralde dedim :))gecti mi simdi? gecen bana da oldu. esime dedim aha bebege biseyler oluyo :) insan tirsiyor gercekten. bi daha tekrarlamadi ama. parende falan atiyorlar sanirim icerde :))
Canım onlar zaten kendileri teklif etmiş çok naziklermiş bence çok şanslısın :) Yanlış anlama istenmez demek ıstemedim ben de duymuştum istendiğini:) sonuçta eşin de güzel karşılarsa neden olmasın Kendini şımartmak senin de hakkınTabiki çocuklarımız bize Rabbimin en güzel hediyesi ona hiç laf yokama daha hiç konusu geçmeden de kv telefonda dedi sana hediyemizi seçtik inşallah beğenirsin annem dedi kızım ne istersin (ben nazar boncuğu tarzındaki takılardan hoşlanmadığım için sorma gereği duydu galiba ), arkadaşlar senin haberin yokmu doğum hediyesi diye bişey var deyince baktım eşimin haberi yok bende söyleyiverdim. Birazda kendimi şımartmak istedim
Evet o yolda bakanlara sinir oluyorum, kadın erkek fark etmiyor, bir de yanından geçiyor geriye dönüp bakıyor ya hepten gıcık oluyorum. Dönüp bakıyorum bazen gözünü dikip bakanlara ama bana mısın demiyorlar, insanlarda utanma da kalmamış.
Havluya niye şaşırmış ben ona şaşırdım en çok :) yıkanıcak halin olmaza getiriyosa aksine ilaç gibi geliyo çünkü :) ayaklar da gayet sevimli bence şiş şiş, napalım yani :)) hiç bozulma cnm :)
Kizlar buqun kiyafetleri yikicamda qenel olarak renkleri pudra ve beyaz acaba birlikte atsam makinaya renkleri solarmi elde yikamaya atacam sadece ustundeki tozu qitsin yeter utulenecek zaten ne dersiniz ? Yoksa beyaz ayri pudra ayrimi yikayayimbide coraplarin hepsi paket icindeydi onlari yikamama qerek var mi ?
Ben leblebi yutmuş solucan gibi oldumçok kilolu değilim yani sadece karnım var kendi hemileliğinde çok kilo almış olanlar var bi de eşimin tarafında özellikle amaan yok işte yüzün çok kilo almış yok popon çok çıkmış yok efendim çok kilo almışım seneneee? Kıskanççç şeyylerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?