Kizlar bende doktordayım..tansiyonum yükselmeye başlamış 13/9 hep düşüktü normalde..2300 gr.idrar tahlili istedi inşallah onda bişey çıkmaz ama kesin çıkar baştan beri var çünkü.. ciğer geliştirici iğne olucam bugün ve yarın..37 yı görür inşallah dedi..sonuclari bekliyorum..bize de dua edin azıcık daha kalsın içerde lütfen@sour aynı gunumuz kiloları da yaklaşık sağlıkla gelsinler insallah hayırlısı olsun
Ben de fazla kilo ile başladım canım üstüne 14 kilo da aldım çok iyi gidiyordum başlarda progestan başlayınca çok hızlı kilo aldım
Ama ben fazla kg ile basladim.sizler zayifsinizdir
Ay sorma yaa, dün yaşadığım olay. Eşimin teyzesi ,annesi gibidir çok severiz çok da yakınızdır. 2 kv var bende öyle düşün
Dün bebeğin odasını eşyalarını falan son halini görmek istedi geldiler 6 dan sonra. Hemen direk 'senin yüzün çok şişmiş. Ayakların çok komik görünüyor poğaça gibi olmuşlar hahahah 'Evet dedim cidden öyle ben de güldüm geçtim batmadı açıkçası ilk söylediğinde. Sonra Annem de hastane çantasına koyacağımız bebek bezleri için çanta dikmişti ona yerleştiriyorum bezleri onların yanında. Hemşireye vereceğiniz takımın içine de koyun dedi, yok dedim teyze bu ayrı dursun değmesin şimdi onlara falan. Aslında hepsi yıkandı değse de bişey olmaz da o an öyle çıktı ağzımdan. Bunları ses kaydı almak istiyorum ben seni görürüm hahah vs çok sinirlendim dedim ki 'Teyze olunca söylersin böyle böyle dediydin diye' dedim buna bozuldulaaar Hastaneden havlu bornoz falan istediler burda duş alırsınız diye, onları gördü bunlar ne dedi -ki kendisi de hastanede çalışıyor- İşte dedim böyle böyle benim hastanem biraz değişik dedim güldüm. 'Bişey diycem de neyse' dedi Hiç anlamadım ne diyecekti.
Neyse akşam onlara gittik yemeğe, eniştem 'Senin ayak numaran büyüdü mü yaa' dediBüyümüştür ya çok ödemim var dedim teyzem yine 'Ama çok komik yaa hahaha' diye gülmeye başladı, anladık ya yeter dedim gülerek artık konu değiştirdim ama bozuluyorum yani sanki kendilerinde hiç olmadı
Araba istedim eşimden borç olmasa alacam zaten diyip duruyor yazık bunalıma girdi :)Evet ben 5i bir yerde istedimaz mı oldu acaba çünkü ben bi altın kemer falan hak ediyorum yani
Oy canım benim sana moral oluyo bak ne güzel:)) pazartesine kadar ayşe de sende gribi atlatırsınız inşallah. Bazen biz bekliyoruz ama karşıdan o teklif veya düşünce gelmiyor mesela benim babamda doğumuna kv den geliyo nede olsa yalnız değilsin falan dedi ne yani siz gelmiyo musunuz diye geçirdim babam emekli bide alındım ama zaman geçince dedi gelecez kızım diye. Sonradan geliyo bazen akıllarına.. belki seninkiler de haftaya karar değiştirir düşünceleri değişir sıkma canını. bazende beklemesek mi daha mutlu oluruz acaba diyorum..Bahtsızlıkta rekor kırdık iki haftadır. Ayşe de nezle oldu,, operasyonu öbür pazartesiye erteledi doktor. Tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allahtan bütün testleri iyi çıkmış, metabolik bi sorunu yok ve genel durumu çok sağlıklı dediler. Tamamen biberon/gece beslenmesi kaynaklıymış yani... neyse, yine bunda da bi hayır vardır deyip avunuyoruz :) anneme de bahane oldu, salı dönelim biz de dedi, çaktırmadım ama uyuz oldum... hayır fedakar kadındır aslında,,, haliyle insan geleyim de bi çorba koyayım demesini bekliyor.. bişey söylesem başlıcak yine tam zamanlı bi kadın bul, böyle olmaz falan filan... iyice canım sıkılıcak... halbuki kendi geleyim dese gönlüm olucak gelme dicem zaten.. amaaan,,, acaba hamilelikten mi fazla alınganlık yapıyorumkilo da vermişim epey... kendime bol kalorili bi yemek söyledim,, kızımla da kek yaptık,, bugün kendimizi şımartıyoruz ... ikimiz de hastayız, sen bana ilaç ver ben sana diyo :))
Hahahha güzel dedinnmasallah herkes uzman,herkes doktordan daha cok doktor
Banada oyle dedi bende sordum kuveze gircek sanırım
okadar soğuttuki beni kendinden çokda severdim kendisini .O ne demek ya... cahil kadınlar derken? Valla kendimi bildim bileli okul sıralarında ve kitapçı kasalarında geçti ömrüm... neye göre cahil oluyomuşuz acaba? Hiç yakışık almamış bence
Hahah ben 5i bir yerde istedim ama galiba o üçümüzün ismi olan bi kolye yaptırıcakAraba istedim eşimden borç olmasa alacam zaten diyip duruyor yazık bunalıma girdi :)
.maşallah sana canm. Allah hep böyle güzel haberler aldırsin ve kolay bir doğum olur insallah. Hadi hayırlısı...Sen bizim yerimize de dökturAyy kızlaaar, şimdi çıktım muayeneden, yemin ediyorum bu kadar kolay olamaz bir çatı muayenesine kadar abartıyorlar çok anlamsız hiç acılı bi işlem değil kesinlikle. Asistanı kız çok şaşırdı ben çok rahat olunca, ee bitti mi yani dedim? Evet bitti ama bravo dedi,ne çığlıklar atanları gördüm ben burda dedi. Çok tuhafıma gitti cidden çığlığı bırak ah diyecek kadar bile acımıyor.
Bu arada açılmam yok, zaten ilk gebelikte ağrıyla açılır dedi doktor.
3100 civarı olmuş bebem, boyu da anası babası gibi selvi boylu, değil maalesef48 cm, amaan doğsun da uzar dedik.
Böyle işte eve gidicez şimdi de akşama kına gecesi var, hazırlanayım da döktüreyim
Ailelere ben demeden almışlar adettir diye zaten o hediyeler de satılmıyorda anısı var diye.. eşimden de ilerde anacağım bişey olsun istedim götürdü beni bütçemize uygun seçtik. Tabiki çocuğun birsürü gideri oluyor bütçemizi ayarlamaya çalışıyoruz ama ilk çocuk olduğundan mıdır yoksa ailenin tek erkek torunu olacağından mıdır nedir şımarmayı kendime hak gördüm bi an :))Ya insanlar da adetler de çeşit çeşit. Düğünde, doğumda vs. insanlar söylüyorlar ne istediklerini ama o bana biraz zoraki geliyor, yani benim yapamayacağım bir şey en azından. Doğum ve hamilelik zamanı bir sürü masrafımız oluyor zaten, bir de bana hediye almasının ne gereği var. Aileler alıyor biraz da destek olsun diye ama eşimden istemem, alışverişi, doğumu, hastanesi zaten hepsi bizim bütçemiz, muhtemelen takmayacağım bir takı için o bütçeden kızıma gidecek bir şeyin kesilmesini istemem. Herkes farklı düşünür tabi ki, herkesin düşünce yapısı da bütçesi de o bütçeyi kontrol şekli de farklıdır ama şu an öncelik kızımız ve onun ihtiyaçları, o yüzden hediye 4. planda falan kalır benim için :)
aynı durumdayız seninle eşimde kesinlikle desteklemiyor birde benim ilk doğumumda normali çok istediğim için spinal anestezi oldum en azından bebeğimi hemen verin göreyim dedim . ama ondada binde bir olacak ihtimal beni buldu. zarda yırtılma meydana geldive bos akıntısı oldu. bir hafta yastıksız yatırdılar beni . tam bir haftanın sonunda normale dönebildim. eşim istediğin her antin kuntin şey başına bela oluyor diyor .ilk doğumumla arada 3 buçuk sene var ben de ssvd düşünüyor ve istiyordum
dr m ilk doğumumdaki dr,hiç oralı olmadı dolayısıyla eşim de desteklemiyor
ben de en azından kendi sancımı bekleyip sezeryan olsam diyorum ama biliyorum onu da kabul etmeyyecek
cuma kontrolüm var netleşir heralde
artık hayırlısı diyorum
Yerinde olsam dr ü degismistim. Yanlış anlama ama makul anlatmak varken öyle atarlanmasi hiç hoş değil. Deneriz bakarız falan dese belkii. Ama bence çok iticiokadar soğuttuki beni kendinden çokda severdim kendisini .
randevu aldım zaten başka doktora haftaya bakalım kabul edecekmi faceteki ssvd grubundan buldum adını destekliyormuş hem en azından yapamasam bili bilgi edinmiş olurumYerinde olsam dr ü degismistim. Yanlış anlama ama makul anlatmak varken öyle atarlanmasi hiç hoş değil. Deneriz bakarız falan dese belkii. Ama bence çok itici
O da çok güzel oluyor ya takı seviyor olsam yaptıracam da takmam bana soracak eşim ne alayım diye ana istemiyorum ki bişey sağlıkla doğsun oğlum başka bişey istemiyorumHahah ben 5i bir yerde istedim ama galiba o üçümüzün ismi olan bi kolye yaptırıcak
Tabiki hak ediyosundur canm :))) hepimiz, her anne en mükemmeli hak ediyor inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza da çektiklerimize değerEvet ben 5i bir yerde istedimaz mı oldu acaba çünkü ben bi altın kemer falan hak ediyorum yani
Ayy kızlaaar, şimdi çıktım muayeneden, yemin ediyorum bu kadar kolay olamaz bir çatı muayenesine kadar abartıyorlar çok anlamsız hiç acılı bi işlem değil kesinlikle. Asistanı kız çok şaşırdı ben çok rahat olunca, ee bitti mi yani dedim? Evet bitti ama bravo dedi,ne çığlıklar atanları gördüm ben burda dedi. Çok tuhafıma gitti cidden çığlığı bırak ah diyecek kadar bile acımıyor.
Bu arada açılmam yok, zaten ilk gebelikte ağrıyla açılır dedi doktor.
3100 civarı olmuş bebem, boyu da anası babası gibi selvi boylu, değil maalesef48 cm, amaan doğsun da uzar dedik.
Böyle işte eve gidicez şimdi de akşama kına gecesi var, hazırlanayım da döktüreyim
Herkes herseyi cok biliyor sezaryeni olmamis insanin yorumlari daha bi gıcık oluyor kiz erkek hayatta ayrim yapmadim yapana da dusmanim bi kizim var allah omur versin bi oglum olacak cinsiyeti de 4 ay dolunca ogrendik merak bile etmedik esimde bende hayirlisi dedik allah evlat vermis ayırt etmek bize düşmez.Kilosu az değil canım haftası da iyi bence. Kendini üzmeden sakin olmaya çalış. Inşallah bebeğin de sen de iyi olursunuz . Dualarim sizinle.
Bunu ben de kara kara düşünüyorum:))))
Hiihhhh desene büyük mücadele şimdi başlıyor:)))
Canım inşallah bir şey olmaz. Bende de lökosit çıkmıştı antibiyotik kullandım. Ama tansiyonolayini bilmiyorum. Inşallah bir şey olmaz. Canını sıkma kilosu haftası iyi sağlıkla gelsin kuzucuk zamanını bekleyip inşallah.
Ayyy aynen ya. Benim babanem geldi dün bize. Gördü diyor ki bu erkek karnı. He erkek karnı! Ultrason diye bir şey var değil mi -_- Kendisi sürekli erkek istediği için kızı kabullenemiyor bir türlü. Yani nasil sinir oldum anlatamam. Babane diye bir şey de denmiyor. Madem kız diye bu kadar dert ediyorsun yüzünü göstermem bebeğin. Gelir görürse o yani-_- oyle bi sinir oldum ki iyi niyetim uçtu gitti. Aynı şeyi doğum için söyleyip duruyor. Yok normal doğum çok kolaymış da sezaryen olanlar bikbikbik... sezaryen olanlara laf ediyor filan. Sinirlerimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?