2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canin insallah temiz ciksin sonuclarin.

enistedeki dikkate bak

Oy canım benim sana moral oluyo bak ne güzel:)) pazartesine kadar ayşe de sende gribi atlatırsınız inşallah. Bazen biz bekliyoruz ama karşıdan o teklif veya düşünce gelmiyor mesela benim babamda doğumuna kv den geliyo nede olsa yalnız değilsin falan dedi ne yani siz gelmiyo musunuz diye geçirdim babam emekli bide alındım ama zaman geçince dedi gelecez kızım diye. Sonradan geliyo bazen akıllarına.. belki seninkiler de haftaya karar değiştirir düşünceleri değişir sıkma canını. bazende beklemesek mi daha mutlu oluruz acaba diyorum..

Ayy kızlaaar, şimdi çıktım muayeneden, yemin ediyorum bu kadar kolay olamaz bir çatı muayenesi ne kadar abartıyorlar çok anlamsız hiç acılı bi işlem değil kesinlikle. Asistanı kız çok şaşırdı ben çok rahat olunca, ee bitti mi yani dedim? Evet bitti ama bravo dedi,ne çığlıklar atanları gördüm ben burda dedi. Çok tuhafıma gitti cidden çığlığı bırak ah diyecek kadar bile acımıyor.
Bu arada açılmam yok, zaten ilk gebelikte ağrıyla açılır dedi doktor.
3100 civarı olmuş bebem, boyu da anası babası gibi selvi boylu, değil maalesef 48 cm, amaan doğsun da uzar dedik.
Böyle işte eve gidicez şimdi de akşama kına gecesi var, hazırlanayım da döktüreyim

.maşallah sana canm. Allah hep böyle güzel haberler aldırsin ve kolay bir doğum olur insallah. Hadi hayırlısı...Sen bizim yerimize de döktur

Ailelere ben demeden almışlar adettir diye zaten o hediyeler de satılmıyorda anısı var diye.. eşimden de ilerde anacağım bişey olsun istedim götürdü beni bütçemize uygun seçtik. Tabiki çocuğun birsürü gideri oluyor bütçemizi ayarlamaya çalışıyoruz ama ilk çocuk olduğundan mıdır yoksa ailenin tek erkek torunu olacağından mıdır nedir şımarmayı kendime hak gördüm bi an :))

aynı durumdayız seninle eşimde kesinlikle desteklemiyor birde benim ilk doğumumda normali çok istediğim için spinal anestezi oldum en azından bebeğimi hemen verin göreyim dedim . ama ondada binde bir olacak ihtimal beni buldu. zarda yırtılma meydana geldive bos akıntısı oldu. bir hafta yastıksız yatırdılar beni . tam bir haftanın sonunda normale dönebildim. eşim istediğin her antin kuntin şey başına bela oluyor diyor .

okadar soğuttuki beni kendinden çokda severdim kendisini .
Yerinde olsam dr ü degismistim. Yanlış anlama ama makul anlatmak varken öyle atarlanmasi hiç hoş değil. Deneriz bakarız falan dese belkii. Ama bence çok itici

Yerinde olsam dr ü degismistim. Yanlış anlama ama makul anlatmak varken öyle atarlanmasi hiç hoş değil. Deneriz bakarız falan dese belkii. Ama bence çok itici
randevu aldım zaten başka doktora haftaya bakalım kabul edecekmi faceteki ssvd grubundan buldum adını destekliyormuş hem en azından yapamasam bili bilgi edinmiş olurum

Hahah ben 5i bir yerde istedim ama galiba o üçümüzün ismi olan bi kolye yaptırıcak
O da çok güzel oluyor ya takı seviyor olsam yaptıracam da takmam bana soracak eşim ne alayım diye ana istemiyorum ki bişey sağlıkla doğsun oğlum başka bişey istemiyorum

KIzlar 33 haftalk gebeliğimde nst sonucunda ikintane sancı çıktı ayrıca hafif acılmam varmiş bni dogum hastanesine sevk etti çok korkyorum doktor dediki cocuk daha tam 2 kiloya bile uşasmams bu seklde dogmasi çok tehlkeli offff morelim çok bozuk napcam ben

Oh hadi geçmiş olsun ne güzel haberler nazar değmesin minnosa

Herkes herseyi cok biliyor sezaryeni olmamis insanin yorumlari daha bi gıcık oluyor kiz erkek hayatta ayrim yapmadim yapana da dusmanim bi kizim var allah omur versin bi oglum olacak cinsiyeti de 4 ay dolunca ogrendik merak bile etmedik esimde bende hayirlisi dedik allah evlat vermis ayırt etmek bize düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…