- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Maşallah herşeyin normal olmasına çok sevindim :)) aman dikkat et kınada milletin nazarı değmesin bu nasıl hamiş böyle diye :)) iyi eğlenceler..Ayy kızlaaar, şimdi çıktım muayeneden, yemin ediyorum bu kadar kolay olamaz bir çatı muayenesine kadar abartıyorlar çok anlamsız hiç acılı bi işlem değil kesinlikle. Asistanı kız çok şaşırdı ben çok rahat olunca, ee bitti mi yani dedim? Evet bitti ama bravo dedi,ne çığlıklar atanları gördüm ben burda dedi. Çok tuhafıma gitti cidden çığlığı bırak ah diyecek kadar bile acımıyor.
Bu arada açılmam yok, zaten ilk gebelikte ağrıyla açılır dedi doktor.
3100 civarı olmuş bebem, boyu da anası babası gibi selvi boylu, değil maalesef48 cm, amaan doğsun da uzar dedik.
Böyle işte eve gidicez şimdi de akşama kına gecesi var, hazırlanayım da döktüreyim
Kızlar eşlerinizden doğum hediyesi istediniz mi
Ankara da olsan benim dr u tavsiye edecektim. O destekliyor. Umarım gonlunce bir dr bulursun hemenrandevu aldım zaten başka doktora haftaya bakalım kabul edecekmi faceteki ssvd grubundan buldum adını destekliyormuş hem en azından yapamasam bili bilgi edinmiş olurum
Aynen bende herşeyi beğenmiyorum annemde kendin beğen dedi ama bende sen seç beğenirim dedim:)) nede olsa ondan gelen hediye annem seçmiş beğenmiş der kullanırsın :) ama eşinin zevkine güvenmiyorsan sende yardımcı olabilirsin :)hayir ben istemedim ama esim istedigin bir sey var mi diye sordu. ben de kafani yor dusun dedim:))
annem de sen sec oyle alayim,her seyi begenmiyorsun diyor,begenirim diyorum:))
Benimde hiç aklımda yoktu arkadaşlarımla buluştukça ee ne alacak doğumuna bak benimki şunu aldı diğeri diyo benimki bunu aldı adettir alınır diye diye bende eşime dedim doğum hediyesi oluyormuş biliyo muydun diye. Yoo bilmiyorum dedi oda hiç duymamış:) söylemiş oldum ağzımla hediye ister gibi.
Tabikide sağlıklı olması en büyük dileğimizO da çok güzel oluyor ya takı seviyor olsam yaptıracam da takmam bana soracak eşim ne alayım diye ana istemiyorum ki bişey sağlıkla doğsun oğlum başka bişey istemiyorum
Ayy kızlaaar, şimdi çıktım muayeneden, yemin ediyorum bu kadar kolay olamaz bir çatı muayenesine kadar abartıyorlar çok anlamsız hiç acılı bi işlem değil kesinlikle. Asistanı kız çok şaşırdı ben çok rahat olunca, ee bitti mi yani dedim? Evet bitti ama bravo dedi,ne çığlıklar atanları gördüm ben burda dedi. Çok tuhafıma gitti cidden çığlığı bırak ah diyecek kadar bile acımıyor.
3100 civarı olmuş bebem, boyu da anası babası gibi selvi boylu, değil maalesef48 cm, amaan doğsun da uzar dedik.
Böyle işte eve gidicez şimdi de akşama kına gecesi var, hazırlanayım da döktüreyim
Amin canımm inş sağlıkla gelsin bebişlerimiizTabiki hak ediyosundur canm :))) hepimiz, her anne en mükemmeli hak ediyor inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza da çektiklerimize değer
Ayrıntı versene azıcık parmakla mı baktı elini mi soktu ne kadar sürdü vs benim de haftaya çatı eli çok hafif iki kere fln muayene etti de aynı şekilde mi bu onu merak ediyorumAyy kızlaaar, şimdi çıktım muayeneden, yemin ediyorum bu kadar kolay olamaz bir çatı muayenesine kadar abartıyorlar çok anlamsız hiç acılı bi işlem değil kesinlikle. Asistanı kız çok şaşırdı ben çok rahat olunca, ee bitti mi yani dedim? Evet bitti ama bravo dedi,ne çığlıklar atanları gördüm ben burda dedi. Çok tuhafıma gitti cidden çığlığı bırak ah diyecek kadar bile acımıyor.
Bana şimdi kv ler düşünüp almış e ilerde bizde nasip olursa kv olacaz düşünmek lazım madem adet şimdiden düşünsün :)) aslında kadın olarak ufak şeylerden mutlu oluyoruz. Bir tatlı dil, maddiyatı yüksek olmasına lüzum yok gönlünü edecek ufak birşey bile mutlu edebilir bizi helede bu alıngan ve hormonların tavan yapmış durumunda:) gelip karnımı sevmesi bile rahatlatıyo beni. Sırtımı sıvazlaması, eve gelince süpriz diye dondurma getirmesi vs vs.. Ufak şeylerde yeter yani :))boyle jestler yapilabilir bence. direk gidip bana sunu al demekten bahsetmiyorum tabi ama esinin dusunup almasi da guzel bir sey. duymamis olabilir canim,artik ogrendi:)
Aynen öyle aldımsa kendime aldım kiloyu demi ayrıca sen almamissin da cidden kıskançlık yani :)))))Ben leblebi yutmuş solucan gibi oldumçok kilolu değilim yani sadece karnım var kendi hemileliğinde çok kilo almış olanlar var bi de eşimin tarafında özellikle amaan yok işte yüzün çok kilo almış yok popon çok çıkmış yok efendim çok kilo almışım seneneee? Kıskanççç şeyylerr
Ayy kızlaaar, şimdi çıktım muayeneden, yemin ediyorum bu kadar kolay olamaz bir çatı muayenesine kadar abartıyorlar çok anlamsız hiç acılı bi işlem değil kesinlikle. Asistanı kız çok şaşırdı ben çok rahat olunca, ee bitti mi yani dedim? Evet bitti ama bravo dedi,ne çığlıklar atanları gördüm ben burda dedi. Çok tuhafıma gitti cidden çığlığı bırak ah diyecek kadar bile acımıyor.
Araba istedim eşimden borç olmasa alacam zaten diyip duruyor yazık bunalıma girdi :)
Hahahha güzel dedinn
Evet canım corumdayim sinan beye gidiyordum ben sonra previa olunca rapor vermek istemedi ben de devlete gittim ordan aldım raporunu kontrolünü orda yaptırdım bi kac sefer sonra sinan Özer gittim yine uzun zamandır ona gitmediğim için baya bi trip yaptı doğru düzgün sorularıma bile cevap vermedi o son oldu bi daha gitmedim aslında doktorlugu güzel begeniyorum ama böyle davranınca da içinden gitmek gelmediCanm sende çorumluymuşsun demi :) benimde memleket çorum orda sinan özer var özelde gittin mi biliyo musun hakkında birşeyler ? Bayramda ordaydım bi muayene oluyum dedim de ona gitmiştim
Bazı insanlar yaradılıştan negatif ve patavatsız çünkü :)))Ay evett evet durduk yere mutlu oluyosun falan böyle güzel şeyler söylemek varken ne diye pislik yapıyosunuz ki
Aynen borçlar vs bozuyor planları ben hep istiyorum da borcun biri bitip diğeri başlıyor alamadı yazık dert oldu şükür arabamız var da ben kendime istiyorum işe başlayınca bebeğe hızlı kavuşmak için gerekecek sanırım olmasa da sorun değil düşünüp soruyor en azından :)bana da esim hep derdi,qashqai ile gelecegim hastaneye diye ama kismet olmadi. eldeki araba da paralar da tedavilere gitti. hayaller ve hayatlar durumu yani. neyseki bebisim bizle ya,cok sukur,bin sukur
hem anamin araba var sagolsun,hem de butun taksiler de bizim,demi
guzel bir hediye,mutlu gunlerde kullan canim:))
Aynen bende herşeyi beğenmiyorum annemde kendin beğen dedi ama bende sen seç beğenirim dedim:)) nede olsa ondan gelen hediye annem seçmiş beğenmiş der kullanırsın :) ama eşinin zevkine güvenmiyorsan sende yardımcı olabilirsin :)
Anladım canım bende geçen gittiğimde ayrıntılı ilgilenir sanmıştımda pek bişey söylemeden gönderdi zaten şuan kütahyanın ilçesindeyim öyle ayrıntılı bir muayenem olmuyo burda beklediğimi bulamadım ama doğumu çok iyiymiş. Belkide haftam erken diye bişey dememiştir bilemiyorum. Benimde previa şüphesi vardı bak sende bende çok şükür atlattık inşallahta zamanında kucağımıza alırız bebişlerimiziEvet canım corumdayim sinan beye gidiyordum ben sonra previa olunca rapor vermek istemedi ben de devlete gittim ordan aldım raporunu kontrolünü orda yaptırdım bi kac sefer sonra sinan Özer gittim yine uzun zamandır ona gitmediğim için baya bi trip yaptı doğru düzgün sorularıma bile cevap vermedi o son oldu bi daha gitmedim aslında doktorlugu güzel begeniyorum ama böyle davranınca da içinden gitmek gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?