2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yine sular Yok kaç saattir kafayı yiyecem hergün gidiyor bide su olmayınca benim hayat duruyor su olmadan yapılacak işleri de yapmıyorum cins bi huyum var öyle oturuyorum bakalım
Dün de fazla yürümüşüz ayaklarımı kullanamıyorum sol bacak zaten işlevini bayağı yitirmişti de sağ da gitti şimdi geçer mi bu sorun Doğum sonrası

Evet ya beklememek daha iyi... sırf Ayşe için dönüceklermiş demek ki :) ertelendi deyince direk tamam biz de biraz daha kalalım dedi annem :))) pişman oldum söylediğime :) hatta ben sürpriz yapar bugün yarın dönerler diyodum, düşün artık :) çok işleri var demek ki gerçekten

zaten herkesin en buyuk istegi bebeklerimizin sagliklari. bu hediyeyle veya baska bir seyle karsilastirilacak bir durum degil,tabiki de once saglik.
boyle ufak jestler de evliligin tatli taraflari.

benim kayinvalidemler hayatta oyle seyler dusunmezler,o yuzden beklemiyorum onlardan bir sey.ama dusunup alsalar bu tabiki herkesin hosuna gider,ozen gosterilmek herkesi cezbeder.

Hahay seni çok iyi anlıyorum ben de hiç yemek yapasım gelmiyor diyorum bana pratik yemek tarifleri veriyor e gel de yap demi ama gerçi biz farklı şehirlerdeyiz ama o gelene kadar ben tüm işlerimi bitirmiş olcam
Seninki de iyiymiş :))))) hayır bi de eşimden bilmesin diye detaylıca anlatıyorum,, eve habire gündelikçi geliyor, bu hesapla daha bile çok para veriyoruz,,, ama tam zamanlı bulmak çok zor, tanımadığım çevre, internettekilere de güvenemiyorum falan diye ama hala bişey söyleyince "yok yok sen bi kadın bul,, olmaz böyle" diyor :) halbuki fiziksel yardıma ihtiyacım yok,, idare ediyorum zaten... ama işte manen eksik hissediyor insan :)

O zaman sana tam bir süpriz olsun göstermesin aldığını:) sende bir ömür doğum hediyem diye kullanırsın inşallah sağlıcakla :))

aminn canim ,hepimiz insallah:)
yok gostermez. bir de biz oyle direk elden vermeyiz her zaman hediyeleri. degisik yerlere koyariz ki bir anda gorup tam surpriz olsun diye :)
en son spor ayakkabi almistim mesela esime,benimkinin aynisini,rengi de ayni. kutusundan cikarip ayakkabiliga koydum,disari cikarken ayakkabi ariyor ne giysem diye. neyse gordu ayakkabilari. ben giyinmistim onu bekliyordum. bi benim ayagima bakiyor bi ayakkabiliga bakiyor,defalarca bakti saskin bi sekilde:) sonra cozdu,baya surpriz olmustu:))
o yuzden farkli bir sekilde verir buyuk ihtimal:))
bebisin bezleri arasindan firlayabilir bi hediye

A AysheDuru canım çok geçmiş olsun. Güzel kızının günlerdir çekmediği kalmadı. İnşallah en kısa zamanda geçer nezlesi de dişleri de.
Çok saol cnm,, yoruldu valla çocuk da... normalde kıyamet kopartırdı,, ilk defa ilacını bile gık demeden kendi içti... muhtemelen sırf doktora gitmemek için iyileşmeye çalışıyo :))

Can'ım korkma sadece önlem olsun diye hastaneye yatırır belkı , açılma olup bekleyenler var , özele mi gidiyorsun

Evet evet yavaş yavaş da olsa kadınla da olsa bi şekilde yapılıyor ama destek şart . Ben işten gelince o mutfağ giriyosam pratik olsa ne olmasa ne dimi :) bi yandan da hak veriyorum şimdiden gelse sıkıntıdan patlar diye :) en iyisi çok düşünmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…