Oy canım benim sana moral oluyo bak ne güzel:)) pazartesine kadar ayşe de sende gribi atlatırsınız inşallah. Bazen biz bekliyoruz ama karşıdan o teklif veya düşünce gelmiyor mesela benim babamda doğumuna kv den geliyo nede olsa yalnız değilsin falan dedi ne yani siz gelmiyo musunuz diye geçirdim babam emekli bide alındım ama zaman geçince dedi gelecez kızım diye. Sonradan geliyo bazen akıllarına.. belki seninkiler de haftaya karar değiştirir düşünceleri değişir sıkma canını. bazende beklemesek mi daha mutlu oluruz acaba diyorum..
Bana şimdi kv ler düşünüp almış e ilerde bizde nasip olursa kv olacaz düşünmek lazım madem adet şimdiden düşünsün :)) aslında kadın olarak ufak şeylerden mutlu oluyoruz. Bir tatlı dil, maddiyatı yüksek olmasına lüzum yok gönlünü edecek ufak birşey bile mutlu edebilir bizi helede bu alıngan ve hormonların tavan yapmış durumunda:) gelip karnımı sevmesi bile rahatlatıyo beni. Sırtımı sıvazlaması, eve gelince süpriz diye dondurma getirmesi vs vs.. Ufak şeylerde yeter yani :))
O zaman sana tam bir süpriz olsun göstermesin aldığını:) sende bir ömür doğum hediyem diye kullanırsın inşallah sağlıcakla :))yok guvenirim esime,iyi tanir beni,bilir neleri sevmedigimi,kullanmayacagimi:))
bunu begenince tum alternatifleri elemistim :)
ama simdi yeniden bi goz gezdirir birine karar veririm.
Seninki de iyiymiş :))))) hayır bi de eşimden bilmesin diye detaylıca anlatıyorum,, eve habire gündelikçi geliyor, bu hesapla daha bile çok para veriyoruz,,, ama tam zamanlı bulmak çok zor, tanımadığım çevre, internettekilere de güvenemiyorum falan diye ama hala bişey söyleyince "yok yok sen bi kadın bul,, olmaz böyle" diyor :) halbuki fiziksel yardıma ihtiyacım yok,, idare ediyorum zaten... ama işte manen eksik hissediyor insan :)Hahay seni çok iyi anlıyorum ben de hiç yemek yapasım gelmiyor diyorum bana pratik yemek tarifleri veriyore gel de yap demi ama gerçi biz farklı şehirlerdeyiz ama o gelene kadar ben tüm işlerimi bitirmiş olcam
O zaman sana tam bir süpriz olsun göstermesin aldığını:) sende bir ömür doğum hediyem diye kullanırsın inşallah sağlıcakla :))
Çok saol cnm,, yoruldu valla çocuk da... normalde kıyamet kopartırdı,, ilk defa ilacını bile gık demeden kendi içti... muhtemelen sırf doktora gitmemek için iyileşmeye çalışıyo :))
Daha da güzelini bulursun inşallah cnm :) çok model var aslında da kızlarda çiçek böcek, oğlanlarda araba uçak genelde
Cnm kaça kaç halı arıyodun bu arada?aynen oyle
bir de kizlara her sey daha cok,ogluslarimiza daha az
neyse buluruz elbet canim,allah buyuk:)
Cnm kaça kaç halı arıyodun bu arada?
Can'ım korkma sadece önlem olsun diye hastaneye yatırır belkı , açılma olup bekleyenler var , özele mi gidiyorsunKIzlar 33 haftalk gebeliğimde nst sonucunda ikintane sancı çıktı ayrıca hafif acılmam varmiş bni dogum hastanesine sevk etti çok korkyorum doktor dediki cocuk daha tam 2 kiloya bile uşasmams bu seklde dogmasi çok tehlkeli offff morelim çok bozuk napcam ben
Güzellik çok akıllı maaşallahÇok saol cnm,, yoruldu valla çocuk da... normalde kıyamet kopartırdı,, ilk defa ilacını bile gık demeden kendi içti... muhtemelen sırf doktora gitmemek için iyileşmeye çalışıyo :))
Evet evet yavaş yavaş da olsa kadınla da olsa bi şekilde yapılıyor ama destek şart . Ben işten gelince o mutfağ giriyosam pratik olsa ne olmasa ne dimi :) bi yandan da hak veriyorum şimdiden gelse sıkıntıdan patlar diye :) en iyisi çok düşünmeyelimSeninki de iyiymiş :))))) hayır bi de eşimden bilmesin diye detaylıca anlatıyorum,, eve habire gündelikçi geliyor, bu hesapla daha bile çok para veriyoruz,,, ama tam zamanlı bulmak çok zor, tanımadığım çevre, internettekilere de güvenemiyorum falan diye ama hala bişey söyleyince "yok yok sen bi kadın bul,, olmaz böyle" diyor :) halbuki fiziksel yardıma ihtiyacım yok,, idare ediyorum zaten... ama işte manen eksik hissediyor insan :)
Kendimizeee kocamaan biiiiAynen öyle aldımsa kendime aldım kiloyu demi ayrıca sen almamissin da cidden kıskançlık yani :)))))
Aaa olur mu söyledi ama nasıl? Bencee normal doğum yapmalısın ben sezeryan oldum bak kaç yaşına geldim hala ağrılarım vardogum seklini de soyleseydi,normal sezeryan:))
Kendi negatiflikleriniz de boğulunnBazı insanlar yaradılıştan negatif ve patavatsız çünkü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?