2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Inşallah canım her şey normal seyrinde giderse ağustosun ilk haftası sezeryan olacagim sen corumlu musun

G gulfem2017 canim moralini bozma hemen. insallah saglikli bir sekilde zamaninda dogacak.bebis kac kilo?
suan hastanede misin,eve mi gonderdi?
Sanırım kilosu ikiye yakın doktor daha tam 2 bile olmamiş bu seklde dogmasi pek saglkli olmaz dedi..daha farklı önemli konular konustugumız tam soramadim herseyi..şoke oldum nst de sancı cıkmasi ve azcıkta olsa acılma olmasi korkuttu bni..şimdi evdeyim ama yarın merkez hastaneye gidicem dogum hastanesiymiş

biraz daha bekler insallah bebis.
yarin yatiyorsun yani hastaneye?

.maşallah sana canm. Allah hep böyle güzel haberler aldırsin ve kolay bir doğum olur insallah. Hadi hayırlısı...Sen bizim yerimize de döktur

Amiin, inşallah çok teşekkür ederim döktürcem akşaam

Oh hadi geçmiş olsun ne güzel haberler nazar değmesin minnosa
Çok teşekkürler canım amin maşallah diyeyim ben de :)

Maşallah herşeyin normal olmasına çok sevindim :)) aman dikkat et kınada milletin nazarı değmesin bu nasıl hamiş böyle diye :)) iyi eğlenceler..

Amin çok teşekkür ederim :)
Uslu uslu oynıycam

hadi gecmis olsun :)) bebise de masallah diyelim. sen de fazla dokturme bence yeni gelin gibi kibar kibar oyna
Amin teşekkür ederiz teyzoş :)
Benim yeni gelinliğim mi kalmış yine de az döktürcem seni dinliyorum
Ayrıntı versene azıcık parmakla mı baktı elini mi soktu ne kadar sürdü vs benim de haftaya çatı eli çok hafif iki kere fln muayene etti de aynı şekilde mi bu onu merak ediyorum
Önce vajinal ultrasonla baktı o zaten çok yabancı bişey değil
Sonra batikonladı elini parmağıyla artık Allah ne verdiyse kontrol etti dört bir yanını ama cidden hiç acı veren bişey değil doktoruna güvenmek çok önemli.
Maşallah büyümüş kocaman olmuş kızın, senin kız ağustosu beklemesin doğmak için annemi ağustos annesi yapayım diye :)
Teşekkür ederiz teyzesii :)
Evet ya büyümüş minik kızım daha da büyümeden rahatça doğsa keşke çok bekletmeden. 39+2 de gideceğim kontrole. O zamana doğmamış olursa tabi. Ağustosu buldurmuyor doktorumuz, 40 ı geçirtmem dedi artık suni muni dayıycak sanırım

çok teşekkür ederimm Allah razı olsun harika bilgiler vermissin nasıl moral oluyo senin konuşmaların anlatamam..tansiyonum normale döndü iğnemi de oldum eve geldim yarin tekrar 2.dozu olucam her ihtimale karşı..pompa almamistim bugün sipariş edicem hemen..

canin insallah temiz ciksin sonuclarin.
Lokosit var yine malesef ama..tansiyon yükselince protein de çıkar mı acaba diye korktum o çıkmadı neyse..bakalim hayırlısı artık.. inşallah durur birazcık daha..annemi cagirdim gel torunun çok özlemiş diye nolur nolmaz dursun yanımda bi kayınvalide var çünkü burda onla da rahat edemem aceleyle cikti kadin yola

Kacirdigim varsa k.bakmayin kızlar okuyamadım herşeyi teşekkür ederim..Hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah

yarinki igneden sonra ne olacak? daha sık mı takip edecek?

Bende pazartesi doktora gittim.35. hafta 2640 grm olmuş bebiş.bi sorun yok şimdilik.15 gündür tatildeyim.1 hafta antalya dA 1 hafta yaylada.donuste kayinvalde geldi.pazartesi gün ardından kpeder geldi.bugun öğlen gorumcemgili çağırmışlar.yemege.halbuki temizlik ve hazırlığa baslicaktim. Planda olmayan ne kadar şey çıkıyor.az önce gönderdim hepsini.simdi tam gaz temizliğe başlamak lazim

Yarı pembe yarı mavi tam kız ve erkek icin yapılmış :)) çok şeker halıları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…