Inşallah canım her şey normal seyrinde giderse ağustosun ilk haftası sezeryan olacagim sen corumlu musunAnladım canım bende geçen gittiğimde ayrıntılı ilgilenir sanmıştımda pek bişey söylemeden gönderdi zaten şuan kütahyanın ilçesindeyim öyle ayrıntılı bir muayenem olmuyo burda beklediğimi bulamadım ama doğumu çok iyiymiş. Belkide haftam erken diye bişey dememiştir bilemiyorum. Benimde previa şüphesi vardı bak sende bende çok şükür atlattık inşallahta zamanında kucağımıza alırız bebişlerimizi
Yok canm ama yatiş için dogum hastanesinde kalıcam yarın gideceğiz artıkCan'ım korkma sadece önlem olsun diye hastaneye yatırır belkı , açılma olup bekleyenler var , özele mi gidiyorsun
Sanırım kilosu ikiye yakın doktor daha tam 2 bile olmamiş bu seklde dogmasi pek saglkli olmaz dedi..daha farklı önemli konular konustugumız tam soramadim herseyi..şoke oldum nst de sancı cıkmasi ve azcıkta olsa acılma olmasi korkuttu bni..şimdi evdeyim ama yarın merkez hastaneye gidicem dogum hastanesiymişG gulfem2017 canim moralini bozma hemen. insallah saglikli bir sekilde zamaninda dogacak.bebis kac kilo?
suan hastanede misin,eve mi gonderdi?
Sanırım kilosu ikiye yakın doktor daha tam 2 bile olmamiş bu seklde dogmasi pek saglkli olmaz dedi..daha farklı önemli konular konustugumız tam soramadim herseyi..şoke oldum nst de sancı cıkmasi ve azcıkta olsa acılma olmasi korkuttu bni..şimdi evdeyim ama yarın merkez hastaneye gidicem dogum hastanesiymiş
.maşallah sana canm. Allah hep böyle güzel haberler aldırsin ve kolay bir doğum olur insallah. Hadi hayırlısı...Sen bizim yerimize de döktur
Çok teşekkürler canım amin maşallah diyeyim ben de :)Oh hadi geçmiş olsun ne güzel haberler nazar değmesin minnosa
Maşallah herşeyin normal olmasına çok sevindim :)) aman dikkat et kınada milletin nazarı değmesin bu nasıl hamiş böyle diye :)) iyi eğlenceler..
Amin teşekkür ederiz teyzoş :)hadi gecmis olsun :)) bebise de masallah diyelim. sen de fazla dokturme bence yeni gelin gibi kibar kibar oyna
Önce vajinal ultrasonla baktı o zaten çok yabancı bişey değilAyrıntı versene azıcık parmakla mı baktı elini mi soktu ne kadar sürdü vs benim de haftaya çatı eli çok hafif iki kere fln muayene etti de aynı şekilde mi bu onu merak ediyorum
Teşekkür ederiz teyzesii :)Maşallah büyümüş kocaman olmuş kızın, senin kız ağustosu beklemesin doğmak için annemi ağustos annesi yapayım diye :)
biraz daha bekler insallah bebis.
yarin yatiyorsun yani hastaneye?
Bu ikinci filli olanı ben de çok beğenmiştim :)
Evet 2 numara bana da çok sevimli geldi :)Ay şu ikinciye bayıldım
Evet y
evet yarın yatiş olcak
Cnm hiç korkma igne olduktan sonra 48 saatin gecmesi cok önemli. Bebegin yasama tutunacak buyuklukte merak etme. Ben premature kiyafet almadim elimde tesaduf 1 adet hediye gelmisti banyo sonrasi onu giydiriyoruz. ama Premature 2 adet tulum alirsan iyi olur banyo sonrasi fln ihtiyaç oluyor. ama magazalar e bebek ve jokerde yok yalnizca internetten siparis edebilirsin. Ilk iki uc gun bebek bakim unitesinde gozleme alacaklardir orada bez disinda birsey giydirmiyorlar. Ama 1 hafta icinde eve cikarsiniz o zaman en minik cit citli bodyler fln var onlardan giydirirsin. Onun disinda muhakkak pampers 0 numara 3 paket 30 li bez edin... 90 adet yapiyor sonrasinda 1 numaraya gecersiniz. Onu da eve cikarken alsaniz yeterli olur. Ilk bir hafta 2000 gr a inebilir dert etme sonrasinda haftada 170 ila 210 arasi bir gram kazanmaya baslayacak. Allah yardimcin olsun moralini yuksek tut melegini kucaklamak icin... en onemli sey anne sutu muhakkak pompan olsun sut gelse de gelmese de dogumdan sonra 20 ser dk 3 saatte bir her iki gogsunu de sağ. Bir de onerdigim bir vitamin vardi onu esin muhakkak alsin dogum sonrasi sabah oglen aksam ikiser tane yut ki sutun artsin. Vitaminin adi SOLGAR BREWERS YEAST WITH B12 her eczanede bulunmuyor ama arayip tarayip bulsun benim esim altunizade de academic hospital karsisindaki eczanede buldu. Bizim evin cevresinde 7 8 eczanede bulamamis. Hersey yoluna girecek
çok teşekkür ederimm Allah razı olsun harika bilgiler vermissin nasıl moral oluyo senin konuşmaların anlatamamCanim ben doguma girerken bana 15 gun kuveze girebilir denmisti onlar en kotuyu soyluyorlar benim kizim keseye gore 33 arti 3 de dogdu sat a gore 34 arti sifirdik ve kuveze girmedik ha tabi 38 40 haftalik dogup kuveze giren bebekler de oluyor. Dr lar en kötuyu soylemek zorunda ama bebek dogmadan ongoremiyorlar. Bir de erkek bebisler kuveze girmeye daha yatkin oluyor ama bu her erkek bebek girer demek de degil tabi.
Lokosit var yine malesef ama..tansiyon yükselince protein de çıkar mı acaba diye korktum o çıkmadı neyse..bakalim hayırlısı artık.. inşallah durur birazcık daha..annemi cagirdim gel torunun çok özlemiş diye nolur nolmaz dursun yanımda bi kayınvalide var çünkü burda onla da rahat edemem aceleyle cikti kadin yolacanin insallah temiz ciksin sonuclarin.
çok teşekkür ederimm Allah razı olsun harika bilgiler vermissin nasıl moral oluyo senin konuşmaların anlatamam..tansiyonum normale döndü iğnemi de oldum eve geldim yarin tekrar 2.dozu olucam her ihtimale karşı..pompa almamistim bugün sipariş edicem hemen..
Lokosit var yine malesef ama..tansiyon yükselince protein de çıkar mı acaba diye korktum o çıkmadı neyse..bakalim hayırlısı artık.. inşallah durur birazcık daha..annemi cagirdim gel torunun çok özlemiş diye nolur nolmaz dursun yanımda bi kayınvalide var çünkü burda onla da rahat edemem aceleyle cikti kadin yola
Kacirdigim varsa k.bakmayin kızlar okuyamadım herşeyi teşekkür ederim..Hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah
Yarı pembe yarı mavi tam kız ve erkek icin yapılmış :)) çok şeker halıları :)Eki Görüntüle 2020391 benim pitirciklarimin da halisi bu bayanlar iki beşik arası sığması için özel ölçü oldu. Özel ölçü yapiliyorken bari konseptimize uygun olsun dedik. Balina ve deniz atindan ilerliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?