2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam bende yeni girdim eve çok sıcak ama yürümek iyi geldi iki gündür hiç sisligim yok çok şükür son eksiklerimide aldım kendi cantamida hazirlicam bir daha onlarla ugrasmam bı temizlik kaldı onuda halledicem bakalım haftaya sonrası zaten dinlenme artık doğuma kadar

@ayshemina sana yazdım ama atladın sanırım:) ben bir aylık yardımcı bulma aşamasındayım doğum sonrası için. Hafta içi beş gün günde 8saat civarında kalıcak. Günlük ev işi yemek birazda bebekle ilgilenecek. Fiyat ne söylemeliyim sence. Hiç bi fikrim yok.

İkisine de hak geçmemiş, ikisinin cinsiyetine de uymuş. Çok beğendim desenleri de, balina zaten sevdiğim bir desen deniz atınız da çok sevimliymiş :)

Acaba senin doğuma daha var diye mi düşünüyorlar ki ?? Ayşeye gelmişlerken gitmeseler iyi olur senin doğuma geri gelmek zorunda kalacaklar çünkü.. Var demekki kendilerine göre işleri canım yakın mısınız onlar nerde oturuyorlar

Yaa ne kadar tatlısınız maşallah :)) merak ettim nasıl vereceğini :)) hediyenin de süprizi olmuş oluyo daha bi heyecanlı :) hadi bakalım bekle ve gör bize de söyle nasıl verdiğini emi :)

Napcakmışsın durmadan yiyecek miymişsin? Te allaam bana da başından beri yaptıkları şey şu 'senin canın çekmez onun canı çeker ' he he deyip yemiyorum

İyide çocuk suyun içinde yaşıyor tabiki su çok önemli ne güzel ki suyu ihmal etmiyorsun. Hem sanki suyu içtinde çocuğun iştahı mı kesildi öyle bişey yok yani. Sen içmene devam et canm zaten havalar çok sıcak o su senden ter tükürük diye giderken bebişe de gerekli

Napcakmışsın durmadan yiyecek miymişsin? Te allaam bana da başından beri yaptıkları şey şu 'senin canın çekmez onun canı çeker ' he he deyip yemiyorum
Ya onu bana da diyorlar ikram edilen herşeyden tatmalısın sen istemezsen bebek ister diyorlar bende tadımlık alıyorum psikolojik olarak ikramı geri çevirirsem rahat edemiyorum acaba canı istiyo mu diye.. Fıttırcam yakında onu düşün bunu düşün:)

İkisine de hak geçmemiş, ikisinin cinsiyetine de uymuş. Çok beğendim desenleri de, balina zaten sevdiğim bir desen deniz atınız da çok sevimliymiş :)

Çok teşekkür ederiz evet ben de balinayı çok severim ona yakın olsun dedik deniz atı seçtik. Ikisine özel nevresim takımları buldum, babaannesinin de elinden gelir uygun yatak örtüleri beşik koruyucuları yaptı. Şimdi eski çalıştığım iş yerimdeki grAfikerimix de duvara planladığım görselleri hazırlıyor. Odada deniz atı balinalı objeler falan da bulduk heves işte gidiyorum geliyorum bakıp bakıp bisi çıkarıyorum...

Arkadaşlar bana büyüyen ve sallanan beşik önerisinde bulunabilirmisiniz?
Çilek modelleri hoşuma gidiyor ama sallanmıyor.
Tavsiyeniz varmı?

Erik ilk.ciktiginda canim cekmisti esimde aldi yedim zaten meyve sebzenin bol oldugu bi yerde yasiyoruz.gecen memlekete gittik illa yiceksin erik diyor kayinvalide yok.canim istemiyor dedikce israr ediyor canin cekmisti dio dedim 4 ay once cekti yedim.gecti yok illa ye tadina.bak bu israr nedir anlamiyorum.

Al bendende okadar walla sabrimin sinirlarindayim...!!!

canim hic takma. sen devam et suyunu icmene. herkes doktordan daha cok biliyor ya,anlamiyorum bu mantigi. zaten anne gergin,hala senin yuzunden deniyor ya,pes. hic duyma,cevap bile verme,kalk bir bardak daha ic. gergin ve sıkıntılı insanin ustune ustune gelenlere katlanamiyorum.

Su içmesen de içmedin diye söylerlerdi emin ol. Doktor bol su iç, bebeğin suyuna da destek oluyor dedi, doktordan da mı iyi bileceğiz deyip sustur.

Bana da öyle ısrar edildiği zaman inadım tutuyor, hepten istemez oluyorum. İstesem zaten yerim yani, ben de "benim canımın çektiğini çekiyordur onun da canı, nereden bilecek bebek dışarıyı bile görmüyor ki" diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…