- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
@ayshemina sana yazdım ama atladın sanırım:) ben bir aylık yardımcı bulma aşamasındayım doğum sonrası için. Hafta içi beş gün günde 8saat civarında kalıcak. Günlük ev işi yemek birazda bebekle ilgilenecek. Fiyat ne söylemeliyim sence. Hiç bi fikrim yok.Seninki de iyiymiş :))))) hayır bi de eşimden bilmesin diye detaylıca anlatıyorum,, eve habire gündelikçi geliyor, bu hesapla daha bile çok para veriyoruz,,, ama tam zamanlı bulmak çok zor, tanımadığım çevre, internettekilere de güvenemiyorum falan diye ama hala bişey söyleyince "yok yok sen bi kadın bul,, olmaz böyle" diyor :) halbuki fiziksel yardıma ihtiyacım yok,, idare ediyorum zaten... ama işte manen eksik hissediyor insan :)
İkisine de hak geçmemiş, ikisinin cinsiyetine de uymuş. Çok beğendim desenleri de, balina zaten sevdiğim bir desen deniz atınız da çok sevimliymiş :)Eki Görüntüle 2020391 benim pitirciklarimin da halisi bu bayanlar iki beşik arası sığması için özel ölçü oldu. Özel ölçü yapiliyorken bari konseptimize uygun olsun dedik. Balina ve deniz atindan ilerliyoruz..
Acaba senin doğuma daha var diye mi düşünüyorlar ki ?? Ayşeye gelmişlerken gitmeseler iyi olur senin doğuma geri gelmek zorunda kalacaklar çünkü.. Var demekki kendilerine göre işleri canım yakın mısınız onlar nerde oturuyorlarEvet ya beklememek daha iyi... sırf Ayşe için dönüceklermiş demek ki :) ertelendi deyince direk tamam biz de biraz daha kalalım dedi annem :))) pişman oldum söylediğime :) hatta ben sürpriz yapar bugün yarın dönerler diyodum, düşün artık :) çok işleri var demek ki gerçekten
Yarı pembe yarı mavi tam kız ve erkek icin yapılmış :)) çok şeker halıları :)
Yaa ne kadar tatlısınız maşallah :)) merak ettim nasıl vereceğini :)) hediyenin de süprizi olmuş oluyo daha bi heyecanlı :) hadi bakalım bekle ve gör bize de söyle nasıl verdiğini emi :)aminn canim ,hepimiz insallah:)
yok gostermez. bir de biz oyle direk elden vermeyiz her zaman hediyeleri. degisik yerlere koyariz ki bir anda gorup tam surpriz olsun diye :)
en son spor ayakkabi almistim mesela esime,benimkinin aynisini,rengi de ayni. kutusundan cikarip ayakkabiliga koydum,disari cikarken ayakkabi ariyor ne giysem diye. neyse gordu ayakkabilari. ben giyinmistim onu bekliyordum. bi benim ayagima bakiyor bi ayakkabiliga bakiyor,defalarca bakti saskin bi sekilde:) sonra cozdu,baya surpriz olmustu:))
o yuzden farkli bir sekilde verir buyuk ihtimal:))
bebisin bezleri arasindan firlayabilir bi hediye
Napcakmışsın durmadan yiyecek miymişsin? Te allaam bana da başından beri yaptıkları şey şu 'senin canın çekmez onun canı çeker ' he he deyip yemiyorumBenim kv iyi has da sinirimi bozdu yacok su iciyomusum ondan oluyomuş beslenemiyomus bebek tövbe yarabbim.. baştan beri taktı suyuma ztn.. Neyse su durumda hicbiseyi takamicam kafama da insan bi düşünür bu kız gerildi bugün sacmasapan konuşmayayım diye..
İyide çocuk suyun içinde yaşıyor tabiki su çok önemli ne güzel ki suyu ihmal etmiyorsun. Hem sanki suyu içtinde çocuğun iştahı mı kesildi öyle bişey yok yani. Sen içmene devam et canm zaten havalar çok sıcak o su senden ter tükürük diye giderken bebişe de gerekliBenim kv iyi has da sinirimi bozdu yacok su iciyomusum ondan oluyomuş beslenemiyomus bebek tövbe yarabbim.. baştan beri taktı suyuma ztn.. Neyse su durumda hicbiseyi takamicam kafama da insan bi düşünür bu kız gerildi bugün sacmasapan konuşmayayım diye..
Benim bebegin dogum tarihi aynı zamanda kendi doğum tarihime de denk geliyor oyüzden istedimKızlar eşlerinizden doğum hediyesi istediniz mi
Ya onu bana da diyorlar ikram edilen herşeyden tatmalısın sen istemezsen bebek ister diyorlar bende tadımlık alıyorum psikolojik olarak ikramı geri çevirirsem rahat edemiyorum acaba canı istiyo mu diye.. Fıttırcam yakında onu düşün bunu düşün:)Napcakmışsın durmadan yiyecek miymişsin? Te allaam bana da başından beri yaptıkları şey şu 'senin canın çekmez onun canı çeker ' he he deyip yemiyorum
Evet cnm yarın iğne olucam nst ye gircem..sonra pazartesi tekrar çağırdı..2 güne düşürdü kontrolleri.yarin da tekrar bakıcam dedi..yarinki igneden sonra ne olacak? daha sık mı takip edecek?
İkisine de hak geçmemiş, ikisinin cinsiyetine de uymuş. Çok beğendim desenleri de, balina zaten sevdiğim bir desen deniz atınız da çok sevimliymiş :)
Erik ilk.ciktiginda canim cekmisti esimde aldi yedim zaten meyve sebzenin bol oldugu bi yerde yasiyoruz.gecen memlekete gittik illa yiceksin erik diyor kayinvalide yok.canim istemiyor dedikce israr ediyor canin cekmisti dio dedim 4 ay once cekti yedim.gecti yok illa ye tadina.bak bu israr nedir anlamiyorum.Ya onu bana da diyorlar ikram edilen herşeyden tatmalısın sen istemezsen bebek ister diyorlar bende tadımlık alıyorum psikolojik olarak ikramı geri çevirirsem rahat edemiyorum acaba canı istiyo mu diye.. Fıttırcam yakında onu düşün bunu düşün:)
Canim qecmis olsun umarim hersey yolunda qider sen canini skma bol dua edelim yeterEvet cnm yarın iğne olucam nst ye gircem..sonra pazartesi tekrar çağırdı..2 güne düşürdü kontrolleri.yarin da tekrar bakıcam dedi..
Al bendende okadar walla sabrimin sinirlarindayim...!!!Erik ilk.ciktiginda canim cekmisti esimde aldi yedim zaten meyve sebzenin bol oldugu bi yerde yasiyoruz.gecen memlekete gittik illa yiceksin erik diyor kayinvalide yok.canim istemiyor dedikce israr ediyor canin cekmisti dio dedim 4 ay once cekti yedim.gecti yok illa ye tadina.bak bu israr nedir anlamiyorum.
Benim kv iyi has da sinirimi bozdu yacok su iciyomusum ondan oluyomuş beslenemiyomus bebek tövbe yarabbim.. baştan beri taktı suyuma ztn.. Neyse su durumda hicbiseyi takamicam kafama da insan bi düşünür bu kız gerildi bugün sacmasapan konuşmayayım diye..
Yaa ne kadar tatlısınız maşallah :)) merak ettim nasıl vereceğini :)) hediyenin de süprizi olmuş oluyo daha bi heyecanlı :) hadi bakalım bekle ve gör bize de söyle nasıl verdiğini emi :)
Su içmesen de içmedin diye söylerlerdi emin ol. Doktor bol su iç, bebeğin suyuna da destek oluyor dedi, doktordan da mı iyi bileceğiz deyip sustur.Benim kv iyi has da sinirimi bozdu yacok su iciyomusum ondan oluyomuş beslenemiyomus bebek tövbe yarabbim.. baştan beri taktı suyuma ztn.. Neyse su durumda hicbiseyi takamicam kafama da insan bi düşünür bu kız gerildi bugün sacmasapan konuşmayayım diye..
Ya onu bana da diyorlar ikram edilen herşeyden tatmalısın sen istemezsen bebek ister diyorlar bende tadımlık alıyorum psikolojik olarak ikramı geri çevirirsem rahat edemiyorum acaba canı istiyo mu diye.. Fıttırcam yakında onu düşün bunu düşün:)
Bana da öyle ısrar edildiği zaman inadım tutuyor, hepten istemez oluyorum. İstesem zaten yerim yani, ben de "benim canımın çektiğini çekiyordur onun da canı, nereden bilecek bebek dışarıyı bile görmüyor ki" diyorum.Erik ilk.ciktiginda canim cekmisti esimde aldi yedim zaten meyve sebzenin bol oldugu bi yerde yasiyoruz.gecen memlekete gittik illa yiceksin erik diyor kayinvalide yok.canim istemiyor dedikce israr ediyor canin cekmisti dio dedim 4 ay once cekti yedim.gecti yok illa ye tadina.bak bu israr nedir anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?