Evet cnm yarın iğne olucam nst ye gircem..sonra pazartesi tekrar çağırdı..2 güne düşürdü kontrolleri.yarin da tekrar bakıcam dedi..
Aynı sitede oturuyoruz cnm :) ama şimdi yazlıktalar... çok yakın aslında da şimdi ben hastayım kız hasta,,, bakıcım zaten kaçmıştı,, temizlikçi her gün gelemiyo,, ütüye, fazla yemek yapmaya vs alışkın diilim... çocuk zaten muazzam ilgi istiyo... epey bi yoruldum iki haftadırAcaba senin doğuma daha var diye mi düşünüyorlar ki ?? Ayşeye gelmişlerken gitmeseler iyi olur senin doğuma geri gelmek zorunda kalacaklar çünkü.. Var demekki kendilerine göre işleri canım yakın mısınız onlar nerde oturuyorlar
Çocuk görmüyo bile,, istemez canı falan kuzum ya,, yeme zorla :)Ya onu bana da diyorlar ikram edilen herşeyden tatmalısın sen istemezsen bebek ister diyorlar bende tadımlık alıyorum psikolojik olarak ikramı geri çevirirsem rahat edemiyorum acaba canı istiyo mu diye.. Fıttırcam yakında onu düşün bunu düşün:)
Canım hersey yoluna girecek merak etme :)çok teşekkür ederimm Allah razı olsun harika bilgiler vermissin nasıl moral oluyo senin konuşmaların anlatamam..tansiyonum normale döndü iğnemi de oldum eve geldim yarin tekrar 2.dozu olucam her ihtimale karşı..pompa almamistim bugün sipariş edicem hemen..
Lokosit var yine malesef ama..tansiyon yükselince protein de çıkar mı acaba diye korktum o çıkmadı neyse..bakalim hayırlısı artık.. inşallah durur birazcık daha..annemi cagirdim gel torunun çok özlemiş diye nolur nolmaz dursun yanımda bi kayınvalide var çünkü burda onla da rahat edemem aceleyle cikti kadin yola
Kacirdigim varsa k.bakmayin kızlar okuyamadım herşeyi teşekkür ederim..Hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah
Kusura bakma cnm görmemişim. Ben 1600 veriyodum 5 gün için; bi arkadaşımın yatılı bakıcısı var mesela, o da 2000 alıyor. Bildiğim kadarıyla bizim sitede en yüksek ben veriyodum yalnız,, yani genelde 1250-1500 arası veriyolarmış. O yüzden biraz pazarlık etmekte fayda var :)
yaa cok seker cok begendim gule gule kullansin insallah minnoslar :)Eki Görüntüle 2020391 benim pitirciklarimin da halisi bu bayanlar iki beşik arası sığması için özel ölçü oldu. Özel ölçü yapiliyorken bari konseptimize uygun olsun dedik. Balina ve deniz atindan ilerliyoruz..
Canım üzülme çok vakit kaybetmeden bence tam teşekkülü bir hastaneye git görün. Sancısı gelip durdurulan çok oldu aramızda. Inşallah senin de öyle olur.KIzlar 33 haftalk gebeliğimde nst sonucunda ikintane sancı çıktı ayrıca hafif acılmam varmiş bni dogum hastanesine sevk etti çok korkyorum doktor dediki cocuk daha tam 2 kiloya bile uşasmams bu seklde dogmasi çok tehlkeli offff morelim çok bozuk napcam ben
Ya işte gel de anlatHerkes herseyi cok biliyor sezaryeni olmamis insanin yorumlari daha bi gıcık oluyor kiz erkek hayatta ayrim yapmadim yapana da dusmanim bi kizim var allah omur versin bi oglum olacak cinsiyeti de 4 ay dolunca ogrendik merak bile etmedik esimde bende hayirlisi dedik allah evlat vermis ayırt etmek bize düşmez.
Newjoyda gördüm canım ben bi bak istersenArkadaşlar bana büyüyen ve sallanan beşik önerisinde bulunabilirmisiniz?
Çilek modelleri hoşuma gidiyor ama sallanmıyor.
Tavsiyeniz varmı?
Maşallah diyelim :) bizde hiç anneye alınmaz hediye hep bebeğe hatta daha çok aile bütçesine katkı olarak alınır hediyeler.Şükürler olsun kv ve kp ile aram çok iyi karşılıklı severiz birbirimizi Allah nazarlardan esirgesin :) nazımda eşime geçiyor bi söyleyim dedim de kendi düşünmüş olsaydı elbette daha makbul olurduneyse böyle oldu kendi kendimi şımartmış oldum
Ay çok tatlı canım güle gül e kullansınlar minnoslar:)Eki Görüntüle 2020391 benim pitirciklarimin da halisi bu bayanlar iki beşik arası sığması için özel ölçü oldu. Özel ölçü yapiliyorken bari konseptimize uygun olsun dedik. Balina ve deniz atindan ilerliyoruz..
Sonra bi de ne dedi hastane daha çok kazansin diye 2 gune 1 cagiriyomus güler misin ağlar misinİyide çocuk suyun içinde yaşıyor tabiki su çok önemli ne güzel ki suyu ihmal etmiyorsun. Hem sanki suyu içtinde çocuğun iştahı mı kesildi öyle bişey yok yani. Sen içmene devam et canm zaten havalar çok sıcak o su senden ter tükürük diye giderken bebişe de gerekli
Teşekkür ederim canım umarımCanim qecmis olsun umarim hersey yolunda qider sen canini skma bol dua edelim yeter
Cevap vermemeye çalıştım ama sonra dayanamadım.."bastan beri bitmeyen enfeksiyonun vardı su içmesem bu kadar bile dayanamazdı bu bebek anne "dedim (tonlamali)! Anladiysacanim hic takma. sen devam et suyunu icmene. herkes doktordan daha cok biliyor ya,anlamiyorum bu mantigi. zaten anne gergin,hala senin yuzunden deniyor ya,pes. hic duyma,cevap bile verme,kalk bir bardak daha ic. gergin ve sıkıntılı insanin ustune ustune gelenlere katlanamiyorum.
Su içmesen de içmedin diye söylerlerdi emin ol. Doktor bol su iç, bebeğin suyuna da destek oluyor dedi, doktordan da mı iyi bileceğiz deyip sustur.
Dedim canim dedim onu da söyledim..E biz hic içmedik diyo.. pes ettim anlatmıcam laf :)
Inşallah canım amincanim insalllah biraz daha durur. gelecekse de saglikla gelsin insallah.
Amin canım senin írem'in gibi güçlü ilgi'm deCanım hersey yoluna girecek merak etme :)
yaa cok seker cok begendim gule gule kullansin insallah minnoslar :)
Aynen bende çorumluyum ama simavdayız canm çok isterim çorum yakınlarına tayinimizin çıkmasını ama pek mümkün görünmüyor yakın zamanda. Benimde normal seyrinde giderse 15 ağustos diyor doktor bakalım haftaya salı kontrole gideceğim inşallah iyi şeyler söylerInşallah canım her şey normal seyrinde giderse ağustosun ilk haftası sezeryan olacagim sen corumlu musun
Yaa ne güzel bi tesadüf olmuş çifte mutluluk :)) ayarlasan bu kadar olmazdı :)Benim bebegin dogum tarihi aynı zamanda kendi doğum tarihime de denk geliyor oyüzden istedim
KIzlar 33 haftalk gebeliğimde nst sonucunda ikintane sancı çıktı ayrıca hafif acılmam varmiş bni dogum hastanesine sevk etti çok korkyorum doktor dediki cocuk daha tam 2 kiloya bile uşasmams bu seklde dogmasi çok tehlkeli offff morelim çok bozuk napcam ben
Ay çok tatlı canım güle gül e kullansınlar minnoslar:)
Zaten canın çektiğinde anlık bi istek oluyo aylarca sürmediğini onunda bilmesi lazım. Bazen bişey diyemiyorum bende tadına bakıp susturuyorum mecburen ama ısrarlar çok saçma can çekse zaten teklif olmadan alır yeriz bileErik ilk.ciktiginda canim cekmisti esimde aldi yedim zaten meyve sebzenin bol oldugu bi yerde yasiyoruz.gecen memlekete gittik illa yiceksin erik diyor kayinvalide yok.canim istemiyor dedikce israr ediyor canin cekmisti dio dedim 4 ay once cekti yedim.gecti yok illa ye tadina.bak bu israr nedir anlamiyorum.
Canım üzülme çok vakit kaybetmeden bence tam teşekkülü bir hastaneye git görün. Sancısı gelip durdurulan çok oldu aramızda. Inşallah senin de öyle olur.
Ya işte gel de anlat
Newjoyda gördüm canım ben bi bak istersen
Biz showroomu gezdik de bir sürü çeşit vardı beyaz filan da görmüştük amaNewjoyda bir tane model var lacivertli.
Ben tamemen beyaz istiyorum kıza uygun :)
Biz showroomu gezdik de bir sürü çeşit vardı beyaz filan da görmüştük ama
Su içmesen de içmedin diye söylerlerdi emin ol. Doktor bol su iç, bebeğin suyuna da destek oluyor dedi, doktordan da mı iyi bileceğiz deyip sustur.
Bana da öyle ısrar edildiği zaman inadım tutuyor, hepten istemez oluyorum. İstesem zaten yerim yani, ben de "benim canımın çektiğini çekiyordur onun da canı, nereden bilecek bebek dışarıyı bile görmüyor ki" diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?