2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynı sitede oturuyoruz cnm :) ama şimdi yazlıktalar... çok yakın aslında da şimdi ben hastayım kız hasta,,, bakıcım zaten kaçmıştı,, temizlikçi her gün gelemiyo,, ütüye, fazla yemek yapmaya vs alışkın diilim... çocuk zaten muazzam ilgi istiyo... epey bi yoruldum iki haftadır onlar olunca hiç olmazsa akşamları falan da çıkıyoduk arada,, iyi oluyodu :)) neyse artık, salı dönüceklermiş en geç,, daha gitmezler diye tahmin ediyorum... :) gitmesinler yani :))))

Çocuk görmüyo bile,, istemez canı falan kuzum ya,, yeme zorla :)

Canım hersey yoluna girecek merak etme :)

Kusura bakma cnm görmemişim. Ben 1600 veriyodum 5 gün için; bi arkadaşımın yatılı bakıcısı var mesela, o da 2000 alıyor. Bildiğim kadarıyla bizim sitede en yüksek ben veriyodum yalnız,, yani genelde 1250-1500 arası veriyolarmış. O yüzden biraz pazarlık etmekte fayda var :)

Canım üzülme çok vakit kaybetmeden bence tam teşekkülü bir hastaneye git görün. Sancısı gelip durdurulan çok oldu aramızda. Inşallah senin de öyle olur.

Ya işte gel de anlat

Arkadaşlar bana büyüyen ve sallanan beşik önerisinde bulunabilirmisiniz?
Çilek modelleri hoşuma gidiyor ama sallanmıyor.
Tavsiyeniz varmı?
Newjoyda gördüm canım ben bi bak istersen

Maşallah diyelim :) bizde hiç anneye alınmaz hediye hep bebeğe hatta daha çok aile bütçesine katkı olarak alınır hediyeler.

Sonra bi de ne dedi hastane daha çok kazansin diye 2 gune 1 cagiriyomus güler misin ağlar misin uzatmadım kapadım telefonu daha da sinirimi bozmasın diye..insani şüpheye düşürüyorlar ben mi abartıyorum acaba diye öyle rahat olmak lazim aslında..

Canim qecmis olsun umarim hersey yolunda qider sen canini skma bol dua edelim yeter
Teşekkür ederim canım umarım

Cevap vermemeye çalıştım ama sonra dayanamadım.."bastan beri bitmeyen enfeksiyonun vardı su içmesem bu kadar bile dayanamazdı bu bebek anne "dedim (tonlamali)! Anladiysa

Inşallah canım her şey normal seyrinde giderse ağustosun ilk haftası sezeryan olacagim sen corumlu musun
Aynen bende çorumluyum ama simavdayız canm çok isterim çorum yakınlarına tayinimizin çıkmasını ama pek mümkün görünmüyor yakın zamanda. Benimde normal seyrinde giderse 15 ağustos diyor doktor bakalım haftaya salı kontrole gideceğim inşallah iyi şeyler söyler

Öncelikle sakin ol canım sancısı gelenlerin hepsi doğum yapmadı grupta. Sen tam teşekküllü bir hastanede kontrol altında olacaksın en önemlisi bu. Stres yapma bu sana sıkıntı olur bebegin bekleyecek inşallah, ama en kotu şartlarda beklemese de kilosu az bile olsa hayatı riski geçti biraz küvezde kalır ve toparlar hemen sen bozma moralini pesin peşin...

Zaten canın çektiğinde anlık bi istek oluyo aylarca sürmediğini onunda bilmesi lazım. Bazen bişey diyemiyorum bende tadına bakıp susturuyorum mecburen ama ısrarlar çok saçma can çekse zaten teklif olmadan alır yeriz bile

Newjoyda bir tane model var lacivertli.
Ben tamemen beyaz istiyorum kıza uygun :)

Aynen bebek ne görüyoda canı isteyecekmiş :)) yinede bazen öyle içimi rahatsız ediyorlar ki vicdan yapıp bakıyorum tadına.. Bide yemezsen çocuk eksik doğar dedi bi gün biri nasıl sinirlendim böyle laflarla rahatsız ediyorlar psikolojik olarak rahatsız hissediyorum yemediğimde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…