2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tamda en çok ihtiyacın olduğu zamanda gitmişler :) ne güzel ailenle aynı sitede oturman valla böyle gurbette yaşarken ailesiyle yakın olanlara çok özeniyorum :) inşallah gitmezler evrene enerji yollayalım gitmesinler :))

Çocuk görmüyo bile,, istemez canı falan kuzum ya,, yeme zorla :)
Aynen mantıkla düşününce nerden görsünde istesin ki diyorum :)) ama işte çocuk eksik doğar lafları söylenince vicdanen etkileniyorum bi lokma at bari ağzına diyorum. Zaten şimdi durduğum yerde hiç akrabam yok ısrar da edenim yok bayramda seyranda oldu başkada olmaz doğuma geldiklerinde süt olsun diye zorlarlar onu da heralde yerim yine vicdan yapıp :))

Maşallah diyelim :) bizde hiç anneye alınmaz hediye hep bebeğe hatta daha çok aile bütçesine katkı olarak alınır hediyeler.
Adetler değişiyo demekki canım bizde yakınları anneye de bebeğe de alır pek yakın olmayan çocuğa takar daha da uzak olan artık üst baş alır falan :)

Benim bildiğim 10 gün içinde gittiğinde kontrol amaçlı oluyor ve para vermiyorsun yani2 güne 1 çağırınca da kazancı olmuyor ki. Neyse sen boşver herşeyi duymayalım işimize geleni duyalım gelmeyeni sallayalım. Zaten hava sıcakk bunalıyoruz bide lafla sözle bizi bunaltıyorlar boşver

ben bu sefer bayramda bile inat ettim valla :)) geçenlerde de annem bulgur pilavı vs dedi de lohusalık için, dedim sakın bana bu saçmalıklarla gelmeyin bu sefer :))

Kızlar pazartesi bir arkadaşım, perşembe başka bir arkadaşım doğum yapacak. Hastaneye ziyarete giderken çiçek dışında ne götürebilirim

ben bu sefer bayramda bile inat ettim valla :)) geçenlerde de annem bulgur pilavı vs dedi de lohusalık için, dedim sakın bana bu saçmalıklarla gelmeyin bu sefer :))

Benimde biraz engellemem lazım ısrarları yoksa aldığım kilolarında üstüne koyarım veremem bide
Zaten bi ay sürüyo o tantana, sonra çekiliyolar ufaktan :))) ama insanın beslenme düzeni bi kere bozulunca da toplamak çok zor oluyo ,, vicdan yapıyosun bi de dediğin gibi

Newjoyda bir tane model var lacivertli.
Ben tamemen beyaz istiyorum kıza uygun :)
Ben de newjoydan aldım ama sallnmayanlardan sanırım sarı renkli bir model vardı zuzo hatta adı o sallanıyordu benim çok hoşuma gitmişti ama büyüyünce 1.80 değil 1.60 oluyor ondan almamıştık

Bez çok mantıklı gerçekten canım bana da bir yakınım bez pasta yapacak o da direk 2 numarayla yapacağını söyledi . Hatta çiçek belki bebeği rahatsız bile edebilir o konuda emin değilim tam
Zaten artık çoğu hastane çiçekleri danışmada bekletiyor, odaya çıkartmıyor. Bez pasta modellerini incelemek gerek bakalım, elimden gelir mi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…