2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Adetler değişiyo demekki canım bizde yakınları anneye de bebeğe de alır pek yakın olmayan çocuğa takar daha da uzak olan artık üst baş alır falan :)
Evet heralde yöreden yöreye değişiyor dediğin gibi.
ben bu sefer bayramda bile inat ettim valla :)) geçenlerde de annem bulgur pilavı vs dedi de lohusalık için, dedim sakın bana bu saçmalıklarla gelmeyin bu sefer :))
Bulgur cidden faydaliymis diye duymuştum ama :))))
 
İyi geceler arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugun sezeryan için gün verdi 20temmuz.3hafta önceden gidiyordu gelişimi Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bizimde 2-3hafta önde gidiyor ilk bebek mi hani seEryana hemen karar verilmiş
 
:))) saol cnm,, epey yolladım valla ben de :)))) senin nerede annenler?
 
Dançı hissediyo musun? Benim şu an bile var. Doktoru arayıp sormadım da. Ctesi randevuyu bekliyorum. Beklemesem mi?
Var ağrım karnımın alt kısmında, belimde ama net bir başlangıç ve bitişi Yok. Ayağa kalkınca yürüyünce artıyor sadece.
Bekleme bence git bir nst ye gir, aklın kalmasın. Ben yarın sabah tekrar gidicem. Bakalım durum Ne
 
Dançı hissediyo musun? Benim şu an bile var. Doktoru arayıp sormadım da. Ctesi randevuyu bekliyorum. Beklemesem mi?
Var ağrım karnımın alt kısmında, belimde ama net bir başlangıç ve bitişi Yok. Ayağa kalkınca yürüyünce artıyor sadece.
Bekleme bence git bir nst ye gir, aklın kalmasın. Ben yarın sabah tekrar gidicem. Bakalım durum Ne
 
Evet heralde yöreden yöreye değişiyor dediğin gibi.

Bulgur cidden faydaliymis diye duymuştum ama :))))
Olsa bile o kadar yemem bi daha :)) ki bence onun olayı da su :) yani neticede hep su içiren yahut su tutan şeylere faydalı denmiş gibi :) ya şaka bi yana sütün olması tabi ki çok önemli ama ilkinin kötü tecrübelerinden biliyorum ki annenin psikolojisi de çok önemli. Bırak kendini şişman ve dağılmış görmeyi, insanların sürekli ağzına bişeyler tıkıştırmaya çalıştığı tek misyonu emzirmek olan bi yaratık gibi hissetmek de çok sinir bozucu... tabi herkesin farklı farklı lohusalık halleri oluyo, belki benimki de öyle bişeydi,,, belki o da bi çeşit depresyondu ama farkında değildim :))))) yine de büyük konuşmak istemem ama sütüm olsun diye yapacağım maksimum şeyin şimdiki gibi bol su içmek ve yeşillik tüketmek olacağını düşünüyorum. Ötesini bi kez daha göze alamam :)))) zaten bu konu da doktorların hepsinin hemfikir olduğu nadir konulardan biri, o yüzden bu sefer vicdanımı ele geçirmelerine izin vermeyeceğim :)))))
 
Kizlarrr kizlarrrr napiyosunuzzzz skldim evdeee bi duqun olsada qitsek az oynayanlari izlerdim @Mutella bizim yerimizede eqlen kiz
Ben dökülüyorum cnm... kız iyileşti gibi ama benim ağız burun birbirinde,, Duru da maksimum hareketli nedense... bahçede oturduk epey,, hava aldım, ama yürüyüş falan yapamıyorum... sıkıcı bi gün haliyle sen niye sıkıldın bakiim?
 
Saç kestirmek için de diyorlar onu, neymiş çocuğun ömrü kısa olurmuş. Ben saçma buluyorum ama yine de insanı biraz rahatsız ediyor. Saçımı kestireceğim zaman eşime sordum bak böyle bir şey diyor, ben inanmıyorum ama sen ne dersin diye. Çünkü inanmasam da insan sorumlu hissediyor ister istemez. Ne salak hurafeler uydurmuşlar ya, sadece vicdanlara oynamak için yapılmış şeyler. Tarihte geri gidip bu hurafeleri ilk uyduran kişilerin alnına "yalancıdır, inanmayınız" yazasım geliyor. Pislik ve fesat insanlar!

Evet heralde yöreden yöreye değişiyor dediğin gibi.

Bulgur cidden faydaliymis diye duymuştum ama :))))
Bulgur gaz yapmaz mı bebeğe ya? Şişip şişip insanı da şişiren bir yiyecek sonuçta
 
Ben 'artık doğsun ya' modundayım
Hatta keşke şu çatı muayenesinden önce sancım geleydi
Seninki iyi ama benimki henüz 2 hafta küçük senden. Bir de 2 hafta geri yani etti 4 hafta
Neyse artık kısmet, sağlıkla gelsinler. Önemli olan o.
Seninkinin gelme zamanı olabilir gerçekten. Kız bebekler 9 gün erken gelir derler. Erkek bebekler geç gelir ama bizimki afacan çıktı
 
Ay Ne güzel yazmışsın. Girmesin de küveze. Ufaklığını önemsemiyorum, büyür bir şekilde. 37. Hafta da bitse güzel olurdu. Artık kısmet, beklemedeyim. Yormamaya çalışıyorum kendimi.
 
QUOTE="cigdemselvi, post: 52076106, member: 810759"]Aynen bende çorumluyum ama simavdayız canm çok isterim çorum yakınlarına tayinimizin çıkmasını ama pek mümkün görünmüyor yakın zamanda. Benimde normal seyrinde giderse 15 ağustos diyor doktor bakalım haftaya salı kontrole gideceğim inşallah iyi şeyler söyler[/QUOTE]
Inşallah zamanında gelir kuzucuklar hepimizin. Tayin de çıkar yakın zamanda inşallah canım.
 
Ay Ne güzel yazmışsın. Girmesin de küveze. Ufaklığını önemsemiyorum, büyür bir şekilde. 37. Hafta da bitse güzel olurdu. Artık kısmet, beklemedeyim. Yormamaya çalışıyorum kendimi.
Benide rahatlattı bunu duymak Sensitivewitch yani zamaninda doğanda girebiliyor sonuçta.. girerlerse de en kısa zamanda toparlayarak çıksınlar inşalla..
 
Bizimkiler
Olabilir aslında ama ben mesela bebek bezlerimi aldım, 2 numara falan mı kullanmalı bez
canm benim bildiğim hastaneye giden çiçekler kapı önünde bekliyor. Karbondioksit üretiyor sonuçta ve üzerine bir sürü birşey sıkıyorlar. Bez pastadan mantıklı hangi marka alacağını biliyorsan tabi. Lokum veya pasta tarzı klasik şeylerin hastane için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Ama bilemedim dee hiç bebek görmeye hastaneye gitmemisim.bana gelen de lokum meyve suyu bebeğe minik bir hediye getirmişti.
 
Randevum ctsiydi yarına aldım ben de bakalım ne olacak. Ama bebeğin kemiklerime baskı yapmasını falan da hissediyorum artik. Uff cok heyecanli :)
 
Canim aramizda hafta farki var illaki sen daha aqirsindir eee bide aysecik var tabi oda yoruyo seni Allah'in izniyle bi doqum yapsaydin ikisiylede bol bol ilqilenirdin suan enerjik olman imkansiz zaten :) bak duruya hareketsiz diyodun son zamanlar cikmak istiyo heralde minnos walla bende napim bos bos skldim ewde sicak bide malum halilari yikamaya falan verdimya ew bombos acayip stres oldum annemde qitti buqun bide onun skntisi var tabi ustumde
 
Haklısın çok zor, ama iyi düşün bol bol dua et, geçecek.
 
Sut icinmi bulqurd faydaliymis canim konuyu kacirdim :) evet annemlerde hep der bulqur acayip sut yaparmis yesil soqan yesillikler vs...ama bende anne sutunun %80 i su olduquna qore suyu bol icmeliyiz diye dusunuyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…