2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oh kızlar evim evim mis evim diyebilirim halıların geldi serdim . Her yer bitti ben de bittim ama.. keşke hiç kirlenmese hep böyle kalsaa yaa
Demi demi insan temizlik yapinca ewe hic qirmek istemiyo bende temizlik bitince dedimki kapiyi kilitleyip doquma kadar biyerde kalsam trtemiz ewe qirsem.bebekle diye ama imkansiz hayaller yani

Senin de mi
Bizim bu bebeklere noluyor yaa. Ne bu aceleleri. Beklesinler 37 dolsun bi
Hayırlısıyla testler sorunsuz çıkar inşallah canım. Beklet bebiş zamanını.

Yok ben A AysheDuru 'ya takılmak için demistim zaten:) Öyle derler ya hani bulgur süt yapar filan diye. Tomris'in Emzirme Notlarını okumuştum da aysheminanin da dediği gibi süt olması için yapılacak tek şey her firsatta bol bol uyuyup dinlemek, bol bol emzirmek ve bol su icmekmiş. Onu dışında zaten sütü artıran yiyecek olmadığını söylüyor ama azaltanlar ve gaz yapanlardan uzak durulmalıymış zaten.

Cidden lohusalık çok hassas bir dönem bu sefer kimseyi dinleme A AysheDuru . Kim ne derse desin senin kendini iyi hissetmen çok daha önemli bana kalırsa. Senin sayende tecrübelerinle ben de baya gardimi aldım. Zaten hamilelikte çok kilo aldım. Lohusalikta vermek istiyorum artık ya fitmomlari göre göre ağzımın suyu akiyor zaten.

Süt konusunda kızlar sadece ve sadece sunu bilir sunu söylerim. Moral uyku kafan rahat olacak başka hiç birşey fayda etmiyor
Hosaflar ,helvalar, beyaz dutlar,dereotu,yesilsogan,bulgur pilavı,, humana, rezene, Mayali yiyecekler ne gelirse aklınıza denedim yok yokk yokk. İş kafada bitiyormus. Sen rahat olma, aman suna ayıp olur kalmayın oturayim işimi kendim yapayım derdine dustugun an şansın yoksa bittiğin an lohusa depresyonuda oluur, sutunde azalır, stresten mahvolursun..neticede herkes iyidir olan sana olur. Şekil A

Senin de mi
Bizim bu bebeklere noluyor yaa. Ne bu aceleleri. Beklesinler 37 dolsun bi
Hayırlısıyla testler sorunsuz çıkar inşallah canım. Beklet bebiş zamanını.
Ayyy qozum korktukca biseyleri hizlandiriyorum bendehastane cantasina konulacak bikac seyi koydum nolur nolmaz baksaniza aniden bi sknti cikabiliyo 37yi bi qoreydik Rabbim'in izniyle 4 haftam var benimde daha

Demi demi insan temizlik yapinca ewe hic qirmek istemiyo bende temizlik bitince dedimki kapiyi kilitleyip doquma kadar biyerde kalsam trtemiz ewe qirsem.bebekle diye ama imkansiz hayaller yani
Aynen yaa. Ben ekstra özen göstermek istiyorum ama bu eşle ve çocukla cook zor sükutu hayale uğramaya gerek yok. Pislenecek ve temizleyeceğiz... Ama hiç değilse dip temel yapıldı ya o bile baya götürür. Sürekli temiz tutmaya çalışırsak 3ay rahat oluruz gibi. kapı pencere kapanınca bir daha yapılırsa bebek lerden artık o zaman yaparız

Ben de newjoydan aldım ama sallnmayanlardan sanırım sarı renkli bir model vardı zuzo hatta adı o sallanıyordu benim çok hoşuma gitmişti ama büyüyünce 1.80 değil 1.60 oluyor ondan almamıştık

Geniş olmasıda çok önemli tabi.
Maskoda bayisi varmış.gözümle görerek karar veririm.

Bana da nasıl bir rahatlık gelmişse yikadim utuledim dün kiyafetleri ama hala toplayıp bavula koymadım . Kizimda daha 30. Haftadan cantam hazırdı ve bagajda bekliyordu. Bu rahatlık insallah hayra alamettir. Vakitlice gelsin tüm yavrular

Tamam canım teşekkür ederim. Benim kafamda ki rakamlarda bu civardaydı.

Aynennnn :))) resmen kıskanıyorum zayıf bilmemnemomları görünce :)) bi de ben buraya hamileyken taşındım,,, Ayşe bebekken sonradan bakıcımız olan kadın bi dönem temizliğe gelmişti,, bikaç ay önce aynen şöyle dedi : "ben seni Oğuz beyden 10 yaş falan büyük sanmıştım ilk işe başladığımda.." !!!! Yani ne hale gelmişim düşün :)) 36'dan 44 diyorum,, ötesi yok... yüzüm şişti, boynum bile kalınlaştı,, vücudumun önceden daha ince olan bölgeleri aksine en çok kalınlaşan yerleri oldu; kiloyu veremedikçe saçı başı haliyle giyinmeyi, makyajı vs hepsini de saldım... bi de öncesinde alışveris hastasıydım,, dolap etiketleri bile kesilmemiş elbiselerle eteklerle, servet ödenmiş deri ceketler gömlekler vs ile dolu; bi kısmını verdim ama bazılarına kıyamadım,, kaldıracak yerim de yok,, dolaba bakıp bakıp ne çok kızdım kendime anlatamam... valla bak yazdıkça bile daha çok gaza geliyorum, kararlıyım ya,, bu sefer başarıcam :))))))))

çok rahat olma Can'ım sonra hastanede yatarken benım gibi çantanı hazırlayıp getirirler

Noktası virgülü herşeyi tastamam :)) budur :)))

Şuan evi görseniz yeni taşınıyoruz zannedersiniz. Gerçekten abartmıyorum. Bizim ufaklığa dolap aldık şuan eşim onu kuruyor. çocuğun yatağı bizim odaya sığmıyor. Odamdaki büyük şifonyer ayna komodin hepsi çıktı odadan koridorda diğer odaya taşınmayı bekliyor. Mutfağa ek dolap yaptırıyoruz sığamıyordum. Onlarda gelir yakında. Ev derli toplu düzenli olsun derken hepten karıştı. Bi kaç güne anca toparlanır gibi.

Aaa ne gizel tesadüfmüş :) Mutlu yıllar cnm,, Allah eşinle ve bebişinle harika bi yaş, upuzun huzurlu bi ömür nasip etsin inşşalllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…