- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Demi demi insan temizlik yapinca ewe hic qirmek istemiyoOh kızlar evim evim mis evim diyebilirim halıların geldi serdim . Her yer bitti ben de bittim ama.. keşke hiç kirlenmese hep böyle kalsaa yaa
Senin de miKizlar bende doktordayım..tansiyonum yükselmeye başlamış 13/9 hep düşüktü normalde..2300 gr.idrar tahlili istedi inşallah onda bişey çıkmaz ama kesin çıkar baştan beri var çünkü.. ciğer geliştirici iğne olucam bugün ve yarın..37 yı görür inşallah dedi..sonuclari bekliyorum..bize de dua edin azıcık daha kalsın içerde lütfen@sour aynı gunumuz kiloları da yaklaşık sağlıkla gelsinler insallah hayırlısı olsun
Olsa bile o kadar yemem bi daha :)) ki bence onun olayı da su :) yani neticede hep su içiren yahut su tutan şeylere faydalı denmiş gibi :) ya şaka bi yana sütün olması tabi ki çok önemli ama ilkinin kötü tecrübelerinden biliyorum ki annenin psikolojisi de çok önemli. Bırak kendini şişman ve dağılmış görmeyi, insanların sürekli ağzına bişeyler tıkıştırmaya çalıştığı tek misyonu emzirmek olan bi yaratık gibi hissetmek de çok sinir bozucu... tabi herkesin farklı farklı lohusalık halleri oluyo, belki benimki de öyle bişeydi,,, belki o da bi çeşit depresyondu ama farkında değildim :))))) yine de büyük konuşmak istemem ama sütüm olsun diye yapacağım maksimum şeyin şimdiki gibi bol su içmek ve yeşillik tüketmek olacağını düşünüyorum. Ötesini bi kez daha göze alamam :)))) zaten bu konu da doktorların hepsinin hemfikir olduğu nadir konulardan biri, o yüzden bu sefer vicdanımı ele geçirmelerine izin vermeyeceğim :)))))
Yok ben A AysheDuru 'ya takılmak için demistim zaten:) Öyle derler ya hani bulgur süt yapar filan diye. Tomris'in Emzirme Notlarını okumuştum da aysheminanin da dediği gibi süt olması için yapılacak tek şey her firsatta bol bol uyuyup dinlemek, bol bol emzirmek ve bol su icmekmiş. Onu dışında zaten sütü artıran yiyecek olmadığını söylüyor ama azaltanlar ve gaz yapanlardan uzak durulmalıymış zaten.Saç kestirmek için de diyorlar onu, neymiş çocuğun ömrü kısa olurmuş. Ben saçma buluyorum ama yine de insanı biraz rahatsız ediyor. Saçımı kestireceğim zaman eşime sordum bak böyle bir şey diyor, ben inanmıyorum ama sen ne dersin diye. Çünkü inanmasam da insan sorumlu hissediyor ister istemez. Ne salak hurafeler uydurmuşlar ya, sadece vicdanlara oynamak için yapılmış şeyler. Tarihte geri gidip bu hurafeleri ilk uyduran kişilerin alnına "yalancıdır, inanmayınız" yazasım geliyor. Pislik ve fesat insanlar!
Bulgur gaz yapmaz mı bebeğe ya? Şişip şişip insanı da şişiren bir yiyecek sonuçta
yok canim ben birsey yazmadim. yuruyusteydik bahsettigin sirada telefona bile bakmadim :)
Ayyy qozum korktukca biseyleri hizlandiriyorum bendeSenin de mi
Bizim bu bebeklere noluyor yaa. Ne bu aceleleri. Beklesinler 37 dolsun bi
Hayırlısıyla testler sorunsuz çıkar inşallah canım. Beklet bebiş zamanını.
Aynen yaa. Ben ekstra özen göstermek istiyorum ama bu eşle ve çocukla cook zor sükutu hayale uğramaya gerek yok. Pislenecek ve temizleyeceğiz... Ama hiç değilse dip temel yapıldı ya o bile baya götürür. Sürekli temiz tutmaya çalışırsak 3ay rahat oluruz gibi. kapı pencere kapanınca bir daha yapılırsa bebek lerden artık o zaman yaparızDemi demi insan temizlik yapinca ewe hic qirmek istemiyobende temizlik bitince dedimki kapiyi kilitleyip doquma kadar biyerde kalsam trtemiz ewe qirsem.bebekle diye ama imkansiz hayaller yani
Ben de newjoydan aldım ama sallnmayanlardan sanırım sarı renkli bir model vardı zuzo hatta adı o sallanıyordu benim çok hoşuma gitmişti ama büyüyünce 1.80 değil 1.60 oluyor ondan almamıştık
Tamam canım teşekkür ederim. Benim kafamda ki rakamlarda bu civardaydı.Kusura bakma cnm görmemişim. Ben 1600 veriyodum 5 gün için; bi arkadaşımın yatılı bakıcısı var mesela, o da 2000 alıyor. Bildiğim kadarıyla bizim sitede en yüksek ben veriyodum yalnız,, yani genelde 1250-1500 arası veriyolarmış. O yüzden biraz pazarlık etmekte fayda var :)
Yok ben A AysheDuru 'ya takılmak için demistim zaten:) Öyle derler ya hani bulgur süt yapar filan diye. Tomris'in Emzirme Notlarını okumuştum da aysheminanin da dediği gibi süt olması için yapılacak tek şey her firsatta bol bol uyuyup dinlemek, bol bol emzirmek ve bol su icmekmiş. Onu dışında zaten sütü artıran yiyecek olmadığını söylüyor ama azaltanlar ve gaz yapanlardan uzak durulmalıymış zaten.
Cidden lohusalık çok hassas bir dönem bu sefer kimseyi dinleme A AysheDuru . Kim ne derse desin senin kendini iyi hissetmen çok daha önemli bana kalırsa. Senin sayende tecrübelerinle ben de baya gardimi aldım. Zaten hamilelikte çok kilo aldım. Lohusalikta vermek istiyorum artık ya fitmomlari göre göre ağzımın suyu akiyor zaten.
Rica ederim cnm. inşallah bulursun istediğin gibi birini.. ben de hala ortalardayımTamam canım teşekkür ederim. Benim kafamda ki rakamlarda bu civardaydı.
çok rahat olma Can'ım sonra hastanede yatarken benım gibi çantanı hazırlayıp getirirlerBana da nasıl bir rahatlık gelmişse yikadim utuledim dün kiyafetleri ama hala toplayıp bavula koymadım . Kizimda daha 30. Haftadan cantam hazırdı ve bagajda bekliyordu. Bu rahatlık insallah hayra alamettir. Vakitlice gelsin tüm yavrular
Süt konusunda kızlar sadece ve sadece sunu bilir sunu söylerim. Moral uyku kafan rahat olacak başka hiç birşey fayda etmiyor
Hosaflar ,helvalar, beyaz dutlar,dereotu,yesilsogan,bulgur pilavı,, humana, rezene, Mayali yiyecekler ne gelirse aklınıza denedim yok yokk yokk. İş kafada bitiyormus. Sen rahat olma, aman suna ayıp olur kalmayın oturayim işimi kendim yapayım derdine dustugun an şansın yoksa bittiğin an lohusa depresyonuda oluur, sutunde azalır, stresten mahvolursun..neticede herkes iyidir olan sana olur. Şekil A
Saol cnm... ruhen daha iyi hissediyorum bugün çok şükür... fiziksel olarak bitap durumdayım ama :)) antibiyotik yazdı doktorum,, aldım mecbur, yarına toparlarım inşallah :)Haklısın çok zor, ama iyi düşün bol bol dua et, geçecek.
yok canim ben birsey yazmadim. yuruyusteydik bahsettigin sirada telefona bile bakmadim :)
valla ben bisey yapmadim
Aaa ne gizel tesadüfmüş :) Mutlu yıllar cnm,, Allah eşinle ve bebişinle harika bi yaş, upuzun huzurlu bi ömür nasip etsin inşşalllah :)Bugün De doğmadı şükür
Eşinle benim Doğum günümüz bugün, aynı gün, bebek de bugün doğsaydı çok gülerdim
Neyse büyük konuşmayayım henüz 1 saat 10dk var
Sen uyu da büyü yavruşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?