Bugün De doğmadı şükür
Eşinle benim Doğum günümüz bugün, aynı gün, bebek de bugün doğsaydı çok gülerdim
Neyse büyük konuşmayayım henüz 1 saat 10dk var
Sen uyu da büyü yavruşum.
Şuan evi görseniz yeni taşınıyoruz zannedersiniz. Gerçekten abartmıyorum. Bizim ufaklığa dolap aldık şuan eşim onu kuruyor. çocuğun yatağı bizim odaya sığmıyor. Odamdaki büyük şifonyer ayna komodin hepsi çıktı odadan koridorda diğer odaya taşınmayı bekliyor. Mutfağa ek dolap yaptırıyoruz sığamıyordum. Onlarda gelir yakında. Ev derli toplu düzenli olsun derken hepten karıştı. Bi kaç güne anca toparlanır gibi.
İşte geçen haftaki halim :)) bu evler dağılmadan toparlanmıyo cnm,, dolap candır,, hepsi kurulsun yerleşsin de iki günde eskisinden de daha düzenli olucak nası olsa
Neden daha sık takip ediyor Dr. İdrarda sıkıntı çıkmadı demiştin. Ben de aynı durumu yaşıyorum ama rutin kontrollere devam. Nst de sancı mi cikti canım?
Canim aramizda hafta farki var illaki sen daha aqirsindir eee bide aysecik var tabi oda yoruyo seni Allah'in izniyle bi doqum yapsaydin ikisiylede bol bol ilqilenirdin suan enerjik olman imkansiz zaten :) bak duruya hareketsiz diyodun son zamanlar cikmak istiyo heralde minnos walla bende napim bos bos skldim ewde sicak bide malum halilari yikamaya falan verdimya ew bombos acayip stres oldum annemde qitti buqun bide onun skntisi var tabi ustumde
Allah kavuştursun cnm... annene de halılara da :)) halısız ev beni de bunaltıyo,, aidiyet hissini mi azaltıyo nedir... iyi yapmışsın ama,, ufak ufak bitirmek lazım bu işleri.. aslında iyiydim ben de ama bikaç gündür çöktü sistem işte... bağışıklığım da zayıflamış demek,, çünkü kolay kolay bu kadar hastalanmazdım olsun, bebişlerimin canı saolsun da ben iki güne toparlanırım inşallah... ama Duru az daha dayansa iyi olur,, 14 güncük :)))))
Bu koca kari laflari varya beni sinir ediyo her qoren ayyy qoquslerin ne buyuk senin sutun olmaz kucuk qoqusun sutu bol olur vs canimi skyolar dinlemesemde kafada soru isareti oluyo
Bu koca kari laflari varya beni sinir ediyo her qoren ayyy qoquslerin ne buyuk senin sutun olmaz kucuk qoqusun sutu bol olur vs canimi skyolar dinlemesemde kafada soru isareti oluyo
Bunu da ilk defa duydum. Tam tersi derler genelde. Sizene benim oramdan buramdan ben sizin ki niye öyle böyle diyor muyum de ya. Aamaan ne takiyorsun Allah aşkına. Nasibi olan ne kadar varsa emiyor, nasibi olmayan süt dolu göğsü tutmuyor. Bu nerdeyse tamaamen bebeğe bagli.