2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar daha önceki aylarda devid 3 yerine başka bi ilaç ismi önermişti arch2401 kullanan hatırlayan var mı bi arkadaşa Laz'ım da

Hayırlı yaşlarınız olsun inşşalah bebeğinizle sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun

İşte geçen haftaki halim :)) bu evler dağılmadan toparlanmıyo cnm,, dolap candır,, hepsi kurulsun yerleşsin de iki günde eskisinden de daha düzenli olucak nası olsa

çok rahat olma Can'ım sonra hastanede yatarken benım gibi çantanı hazırlayıp getirirler
Canim rabbim yardimcin olsun çok zordur eminim.. Ama ağzını hayra ac kimsem yok valla eşimden başka rezil oluurumm. Yarın bavulu hazirlayayim da

Evet cnm yarın iğne olucam nst ye gircem..sonra pazartesi tekrar çağırdı..2 güne düşürdü kontrolleri.yarin da tekrar bakıcam dedi..
Neden daha sık takip ediyor Dr. İdrarda sıkıntı çıkmadı demiştin. Ben de aynı durumu yaşıyorum ama rutin kontrollere devam. Nst de sancı mi cikti canım?

Allah kavuştursun cnm... annene de halılara da :)) halısız ev beni de bunaltıyo,, aidiyet hissini mi azaltıyo nedir... iyi yapmışsın ama,, ufak ufak bitirmek lazım bu işleri.. aslında iyiydim ben de ama bikaç gündür çöktü sistem işte... bağışıklığım da zayıflamış demek,, çünkü kolay kolay bu kadar hastalanmazdım olsun, bebişlerimin canı saolsun da ben iki güne toparlanırım inşallah... ama Duru az daha dayansa iyi olur,, 14 güncük :)))))

Zaten artık çoğu hastane çiçekleri danışmada bekletiyor, odaya çıkartmıyor. Bez pasta modellerini incelemek gerek bakalım, elimden gelir mi acaba...
Gelir cnm,, gerçekten kolay. Çünkü ben beceriksizim böyle konularda,, bana kolay geldiyse başkalarına çok çok kolaydır kesin :)))

Cnm ne sütü yaw? Yapısal o yapısal,, benim ikinci olduğu halde yok süt müt.. takılma Allah aşkına,, valla üzülüyorum sen böyle şeyleri dert edince (
Bu koca kari laflari varya beni sinir ediyo her qoren ayyy qoquslerin ne buyuk senin sutun olmaz kucuk qoqusun sutu bol olur vs canimi skyolar dinlemesemde kafada soru isareti oluyo

Bu koca kari laflari varya beni sinir ediyo her qoren ayyy qoquslerin ne buyuk senin sutun olmaz kucuk qoqusun sutu bol olur vs canimi skyolar dinlemesemde kafada soru isareti oluyo
Yok ole birsey 90 sutyen takiyorum gayet de sut oluyor o yapi ailevi durumlar beslenme vb... birsuru etkene bagli

Bunu da ilk defa duydum. Tam tersi derler genelde. Sizene benim oramdan buramdan ben sizin ki niye öyle böyle diyor muyum de ya. Aamaan ne takiyorsun Allah aşkına. Nasibi olan ne kadar varsa emiyor, nasibi olmayan süt dolu göğsü tutmuyor. Bu nerdeyse tamaamen bebeğe bagli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…