2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen kesinlikle hala annemin yanında bambaşka hissediyorum koruyucu meleğim yanımdaymış gibi seviyeyi korumak çok önemli ben kv tarafımdanda benim tarafımdan da pek sanmıyorum sizin kadar düşünceli olup arayıp geleceklerini :) o yüzden aynı şehir değil belki ama yakın şehirler olsun isterim canım sıkılınca, özleyince, birbirimize ihtiyacımız olduğunda atlayıp gidebileyim diye

Aslında arada yaş farkı olmasının hem avantajı hem dezavantajı var. Mesela oğlumun8 yaşında olması bazı konularda büyük avantaj. Seninki daha küçük. Kimbilir kendi dünyasında neler düşünüyor neler hayal ediyor. Ama seninde en büyük avantajın ikisi birden büyümüş olacak. Şimdi biraz zorlanacaksın belki ama bi kaç yıl sonrada ayaklarını uzatıp birlikte oynamalarını seyredeceksin. Ben tamda rahata kavuştum artık oğlum büyüdü ikincide düşünmüyoruz derken süpriz oldu. Benim içinde herşeye sil bştan başlamak bukadar aradan sonra gerçekten çok zor.

Ben uzun süre de yalnız yaşadım cnm,, o süreçte de ne görmeye ne de kontrol amaçlı vs hiç çatkapı gelmediler... üniversitede bile toplasan 2 yahut 3 kez gelmişlerdir öyle söyleyeyim :)) yani hem çok bağımlı gibiyiz hem de dile getirilmemiş kurallarımız var gibi.. bazen ben de şaşırıyorum :)))) ama seninkiler öyle değilse bu durumda en güzeli az da olsa mesafe gerçekten ,, çünkü çatkapı durumları olunca ailenin mahremiyeti kalmaz gibi geliyo... tartışıyo olursun en basitinden o esnada gelirler falan... o da iyi değil dediğin gibi... inşalllah tam gönlünden geçtiği şekilde olur :)

Mutlu yıllar ikinize de, bebişin doğum günü de farklı gün olsun da ileride büyüyünce arkadaşlarıyla kutlamak isteyince en azından sadece kendi doğum gününü kaçırmış olsun

Bu koca kari laflari varya beni sinir ediyo her qoren ayyy qoquslerin ne buyuk senin sutun olmaz kucuk qoqusun sutu bol olur vs canimi skyolar dinlemesemde kafada soru isareti oluyo
Soru işareti oluşturma şu kafanda artık, bırak herkes konuşsun. Emzirene kadar bilemezsin ki sütun nasıl olacak, bol sütun olursa o kocakarı laflarını söyleyenlere okkalı bir küfürle durumu bildirirsin başka hamileleri rahatsız etmezler
Benimkiler ankarada canm annem seneye emekli olacak o zamanda çoruma geçecekler hem kv hem kendi annemler çoruma toplanacaklar inşallah bizde yakın çevrelerine atanabiliriz uzaktan uzağa da zor dipdibe de bazen zor :))
Bu konuda bir söz var çok severim. Her gün gitmeyecek kadar uzak gidince kalmayacak kadar yakın mesafe en ideali :)

Ya işte bebek olunca konu insanlar da telaş yapıyor, çünkü bilmiyorsun neler olacak. Her şey kapalı bir kutunun içinde, doğduktan sonra bile yürüyüp konuşmaya başlayan kadar hatta okula gidene kadar ve hatta mezun olana ve evlenene kadar hep bir bilinmezlik çocuk işi. E o zaman insan tabi etkilenir "ömrü kısa olur, kekeme olur, geç konuşur, zekası kıt olur, kısmeti kapalı olur, çocuğu olmaz" vs. safsatalarından.

İş
ilk gebeliğim olduğu için şaşkınlk içerisindeyim hiç bir fikrim yok doktorda bni korkuttu inşallaj bsy olmaz

Haklısın,,, bi arkadaş dün aynısını söyledi, ara verdikten sonra çok zor, tam rahata alışmıştım dedi... üstelik çalışıyor, bakıcı baktı hep çocuğa ama yine de fena yorulmuş kadıncağız bizimki de aynen söylediğin gibi bambaşka bi dünyada ... küçük olduğu için anlamak çok zor.. dün kardeşinin dolabını açtı mesela, "bunları koymuştum ben bi dk alayım anne" dedi,, baktım içinden kendi pijamasıyla atletini çıkardı. Neden koymuş anlayamadım.. sordum söylemedi, üstelemek de istemedim... buruk bi sebebi varmış gibi geldi ama anlayamadım hiç... daha önce de bebeklerini bırakmıştı iki defa... ama böyle hissetmemiştim... kimbilir :)

Benide rahatlattı bunu duymak Sensitivewitch yani zamaninda doğanda girebiliyor sonuçta.. girerlerse de en kısa zamanda toparlayarak çıksınlar inşalla..

Hepimiz güçlü olmak zorundayız güzel anneler . Moralinizi hic ama hic bozmayin lutfen. Bebeklerinize guvenin vakitlice geleceklerine inanin. Bende çok kafaya takıyordum ama toparladım kendimi sütümüz için morale ihtiyacımız var. Erken de doğsalar bebelerimiz yaşamaları ile ilgili sıkıntılı süreci atlattılar şükür. Ve küvez de olsa gene sütümüze ihtiyaçları var, bize ihtiyaçları var. Gruptaki herkese dua ederek bundan gerisini de rabbime bırakmak gerek. nilselen

Ayrica Evininhatunu benim iki arkadasimin gogsu minicik maalesef de sutleri yoktu... buyuk gogsu olup sut sorunu yasayan hic duymadim

Tam tersini diyen de çok :))) napıyoruz? Kulak asmıyoruz :) daha da abartırlarsa ne yapıyoruz? Millet böyle göğsü olsun diye estetikçilere para saçıyo, ihtiyacın varsa sana da birini önerebilirim diyoruz

Ya moral bozmaktan basja isleri yok bazi insanlarin ben anlamiyorum bu vucut yapisi napalim yani buyuk goqsu olanin cocuqu acmi kalacak sutu olmayacakmi biraz dusunseler sacma olduqunu anlicaklar ama yokkkk olurmu islerine boyle qeliyo cunku...yarin birqun Allah korusunda hakkaten sutum olmazsa bakk biz biliyoduk boyle olacaqini derler ....sabir diyorum susuyorum ben elimden qeleni yapiyimda nasipte warsa olur zaten herturlu

Oturmuş bi düzeniniz var demekki ne güzel bizimkiler fazla samimi.. O yüzden tam dipdibe olamam.. Aynen öyle canım inşallah ) birkaç sene sabredip göreceğiz bakalım nasibimiz nerdeyse :)

Benimde ablamla aramda çok az yaş farkı var ve küçükken çok didişirdik annemi zorlardık büyüdükçe o kadar iyi oluyo ki hep desteğiz arkadaş gibi büyüdük annem sonradan rahat etti mesela. Seninde aynı olay olacak inşallah baştaki zorlukları görmezden gel keyfini çıkart büyüyünce sana hiç yükleri olmayacak çünkü :)

Takvimimden : "Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız."

Ekstra enerji derken? Bunu yazan kış için yazmış herhal
Evet benimde uygulamamda yazıyordu canım doğuma yakın zamanda ekstra bi enerji gelirmiş sen bunu doğumda kullanırsan rahat bi doğum olurmuş ama doğum öncesi kullanırsan doğum esnasında zorlanırmışsın falan filan :) karıştımı biraz sanki :) açıkçası bu enerji normal doğum düşünenlerin işine yarayacak birşey ıkınması için falan :)

Valla ben de hiiiç kalmadı o enerji.. uykum da kaçtı yine... pof

Valla kendileri mutlu olsun da bana istedikleri kadar zorluk çıkarabilirler cnm :) küçük zaten anlamaz da büyüğüm fazla etkilenmesin, içine kapanmasın yeter bana :)

Ya öyle bişey olsa benimki değil iki sene iki ay bile ememezdi cnm.. öyle söyleyeyim de sen anla işte :)

Kizim odasinda 1 saat uyuyup kosarak yanimiza geliyor zaten yaniyorum ter döküyorum tahammulum kalmiyor valla iki kere goturdum geri geliyor en son salona kactim disari rüzgarlı sanki ama nemden eriyip yok olacam simdi.cocuk dogunca halimiz nolacak kizimi nasil alistiracagim bilmiyorum cocuk.dedigin uyur uyanmaz ama yok bebekliginden beri uykusu tetikte benim sipanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…