2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yar yine bana haram Geceler uykusuzluktan agliyorumbide kızlar benim oğlan delirdi yaaa hıçkırık desem değil tekme desem o da değil ama 2 sn de bir bişey zipliyo karnımın için de korkmaya başladım sizde de oluyo mu böyle acaba ?

Aynı model bende var. Bak ağladı kostum yine yanına. Babasını da kabul etmez benimko

Kendimi titresimli tel gibi hissediyorum ozellikle saqa yatinca salliyo benide bizim kiz

Hepimizin Allah yardımcısi olsun ben gebeliğin başından beri uykusuzlukla mücadele ediyorum aslında yaklaşık sekiz aydır deliksiz uykum yok ilk zamanlar rüyalardan uyuyamiyordum şimdi sıcaklardan :) artık nasip çokta şey yapmamak lazım :)))))

Ayyy valla eşimde az önce uyandı gidiyim su alıyım geliyim dedi bu saatte nerde bulucaksa dedim yat sen susamadım yalan söyledimm
Aman isteseydinya kiz surda 1 ayimiz kaldi nazlanmak icin sonra istesekte bisey yapmazlar ama qerci bende kiyamazdim heralde bu saatte

Aman isteseydinya kiz surda 1 ayimiz kaldi nazlanmak icin sonra istesekte bisey yapmazlar ama qerci bende kiyamazdim heralde bu saatte
Ayyy kıyaman yaa sabah kalkıp dükkan açıcak falan ama şimdi yazarken de düşündüm bi yani insan gelir bi masaj falan yapar sol tarafım tamamen ağrıyo gıcık oldum şuan horul horul uyuyo ama yaaa

Ayyy kıyaman yaa sabah kalkıp dükkan açıcak falan ama şimdi yazarken de düşündüm bi yani insan gelir bi masaj falan yapar sol tarafım tamamen ağrıyo gıcık oldum şuan horul horul uyuyo ama yaaa
Biz uyuyamayipta onlar uyuyunca qicik oluyo insan demi cok sukur yanliz deilmisim durtukleyesim qeliyo durmadan

Canim rabbim yardimcin olsun çok zordur eminim.. Ama ağzını hayra ac kimsem yok valla eşimden başka rezil oluurumm. Yarın bavulu hazirlayayim da
Dert etme sen yavrun zamanında gelir inşallah
Bu koca kari laflari varya beni sinir ediyo her qoren ayyy qoquslerin ne buyuk senin sutun olmaz kucuk qoqusun sutu bol olur vs canimi skyolar dinlemesemde kafada soru isareti oluyo
Can'ım sen o konuşanlara böyle yap. Sen emzireceğine İnan inşallah sütlerimiz bebişlerimize yarar
Bulgur pilavı candır lactina da içiyorum ben
Can'ım gece memede uyuma egılımıne yatkın oluyor kuzucuklar alışırsa senın vücut agrıların başladı demektir, ben 1. Mahvolmuştum . Sağdığin sütü nasıl verıyorsun ? Ahmet'e şuan hortumla veriyorlar sonra biberona geçeceklermiş kafamda delı sorular var! Ya benım göğsümü tutmazsa nasıl bir biberonla verecekler ? Can'ım sabah süt çok oluyormuş hemşireler öle diyor onu sağ makınayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…