2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayirdir insaAllah diyelim :) Hayro yoralim canim benimde ruyada kiskanclik krizlerim basladi bebeqi kimse almasin falan
amin canm. Seninkileride rabbim hayra çıkarsın
Birtek ben öyle düşünüyorum sanırdım ya. Hala aynii kıskançlıgim devam ediyor. Kimse çok görsün sevsin istemiyorum. Tabi kizim için büyütürken ki endişeleri de taşıyorum. Kötü bir alışkanlık edecek olmadık laf veya davranış öğrenecek diye aklım gidiyor.

Amin amin insaallah canim :) malesefki etraf ortam cok bozuk birazcik cocuk yetistirirken dikkatli olmamiz lazimda bakalim Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin terbiyrli duzqun hayirli evlatlar olsun insaAllah mesela annem bizi oyle yetsitirdi bitane kufurlu ortam qormedik ama simdi kaynanamlarin aqzi okadar bozukki anlatamam e cocukta oqrenecek diye aklim qidiyo bu konudada uyarmam lazim onlari

Galiba canm millet doğurduğunu görür ben saçma sapan şeyler. Kafam gitti
Senin düğün nasıl geçti halay basi oldun mu
Ne yalan söyleyeyim kızlar sancim geldi haberini bekledim senden
Ya açık konuşayım yemedi
Güvenemedim kendime, gün boyu koşturmaktan zaten yorgun gittim, artık oturduğum yerden eşlik ettim, sık sık hava almaya çıktım duramadım hiç hayal ettiğim gibi olmadı ama yılmadım, daha bunun düğünü var, diğer kuzenin kınası düğünü var haftaya da, doğmazsa ipek hanım şansımızıı onlarda deniycez

Ay amaan sağlıcakla bi kucağıma alsam kuzumu hepsi fasa fiso, kimseyi tanımam düğünmüş kuzenmiş. Ama doğmayınca mecbur gidiyorum işte. Bi de kıyafet sorunsalı var ki sorma

Ne kadar uyarsan da degismezler canm. Malesef kendin iyice ogretmelisin. Zaten çocuk büyüdükçe gidip gelmeleri azaaltmak en mantiklisi bu tarz durumlarda yoksa ister istemez çocuğun zihnine giriyor. Allah yardım etsin. Ve çocuklar nasıl oluyorsa olmadık kelimeleri çabucak öğreniyorlar anlamaini bilmeseler dahi doğru zamanda da kullniuorlar. Allah yardimcimiz. Olsun bizde küfür falan öyle ortam görmedik.bakalım insallah düzgün yetistiririz.çocuk herşeyi alıyor. Su içerken dışarı çıkarken epey uzun zamandır kendi besmele çekiyor. Falan bunları görmek çok hoş. Neden kötü şeylerle karalayalim zihinlerini

Ayyy hakkaten nasil kiyafet isini hallediyosun ya simdi insan bu kilosuna qore biseyde almak istemiyo bosuna masraf qibi qeliyo bana eee duqunde yakin birinin olunca mecbur aliniyo

Ben onlari her konuda uyarmaktan biktimda iste bakalim neler bekliyo bizi hayirlisi olsun umarim umduqumuz qibi olur hersey canim :) yine sanslisin bak aranizda mesafe var cocuk onlara istesede alisamaz bizimde aramizda yarim saat falan varda kalma etme isine karsiyim esimle haftada bir aksam qidip 2 saat otursam yeter zaten rahat edemem cocukla :)

Ayyy hakkaten nasil kiyafet isini hallediyosun ya simdi insan bu kilosuna qore biseyde almak istemiyo bosuna masraf qibi qeliyo bana eee duqunde yakin birinin olunca mecbur aliniyo
Geçen bayramda aldığım bi tunik vardı onu giydim dün, yarın da hep giyebildiğim önden açılan lacivert bi tunik var onu giyerim, bakalım sonrasına belki gelir kızım, gitmek zorunda kalmam :)
Tayt tunik neticede ya elbise mi alıcam bi de zaten babetlere bile sığmıyor ayaklarım

Amin canım inşallah.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sıcaklardan mı ne, bu bebekler durmuyor yerlerinde :)
Hayırlısıyla gelsinler.

İçinde kalmasaydi oynasaydin ya bence. Nasibi olan oturduk yerde geliyor. Sen stres olma keyfine bak boşver canmm. Ah kıyafet çok zor ciddeen.Ama boşver hamilesin rahat giyin

En quzeli canim neyle rahat ediyosan oyle qit amannn bizimi ayiplicaklar qerci cokta onemli deilde hadi yaaa sende doqur artikkk liste azalsin sira bizede qelsinnnn

Gunaydin kizlar ay bugun izne cikiyorum cok mutluyum bi ton da sikici is var ama Allah kolaylik verir umarim:) kizimi sabah babasi ince kendi is yerine goturdu sonra da benim yanima getiricek oyyy bitti ama ben de bittim

Gunaydin kizlar ay bugun izne cikiyorum cok mutluyum bi ton da sikici is var ama Allah kolaylik verir umarim:) kizimi sabah babasi ince kendi is yerine goturdu sonra da benim yanima getiricek oyyy bitti ama ben de bittim
Hadi qozunaydin canim :) masaAllah iyi bile calistin bu haftaya kadar ben oturduqum yerde zorlaniyorum yani

İçinde kalmasaydi oynasaydin ya bence. Nasibi olan oturduk yerde geliyor. Sen stres olma keyfine bak boşver canmm. Ah kıyafet çok zor ciddeen.Ama boşver hamilesin rahat giyin
Bu ara çok düğün var oynarım daha ya. Bi de akşamki kınaydı düğün yarın, kocam da olsun istiyorum yanımda o olursa daha rahat olurum, en azından bi dans ederim :)

En quzeli canim neyle rahat ediyosan oyle qit amannn bizimi ayiplicaklar qerci cokta onemli deilde hadi yaaa sende doqur artikkk liste azalsin sira bizede qelsinnnn
Ay hiç umrumda değil valla ayıplayan ayıplasın gittiğime şükretsinler, di mi ya sağlıkla gelsin ipeğim artık ama onun keyfi çok yerinde hiç niyeti var gibi görünmüyor

Olsun canim 40 a kadar yolu var napcan cani ne zaman isterse artik benim yiqen 42 de doqdu hic ne sanci ne bisey qittide aldirdi artik cocuqu sezeryanla

Evet oluyor, birkaç gündür de iyice arttı. Günde 3-4 kez fark ediyorum. Ben hıçkırık olduğunu düşünüyorum çünkü son zamanlarda hıçkırıkları artarmış. Çok hoşuma gidiyor o zamanlar, gözümün önünde hıçkıracağı halleri geliyor aklıma ne güzel olur diyorum

Benim hamilelikten önce aldığım ve hala üzerime olan elbisem var, lastik belli bol bir şey. Çok yakın birinin düğünü olsa giderdim onu giyip ama galiba ayağıma mecburen spor ayakkabı giyerdim. Bayramda lanet olasıca bir babet giydim mahvetti ayaklarımı, bir de rahat olması gerekiyor ya hesapta şu babetlerin sinir oluyorum hepsine

Evet ya zaten en rahat babet sandalet ve spor ayakkabi ama spor ayakkabida beni cok bunaltiyo yazin sizde oylemisiniz :) bide benim ayak numaram normalde 37 ama artik bol qelmeye basladi sismesi qerkmiyomu normalde walalhi bi acayibim ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…