TebriklerGünaydın kızlar.. azcik uyuyup kabus gorebilmeyi başardım. Helal bana. Dayak yemisten beterim
Hayirdir insaAllah diyelim :) Hayro yoralim canimGünaydın kızlar.. azcik uyuyup kabus gorebilmeyi başardım. Helal bana. Dayak yemisten beterim
Galiba canm millet doğurduğunu görür ben saçma sapan şeyler. Kafam gittiTebrikler
Normalmiş o da sanırım, tuhaf rüyalar görmek.
amin canm. Seninkileride rabbim hayra çıkarsınHayirdir insaAllah diyelim :) Hayro yoralim canimbenimde ruyada kiskanclik krizlerim basladi bebeqi kimse almasin falan
Amin amin insaallah canim :) malesefki etraf ortam cok bozuk birazcik cocuk yetistirirken dikkatli olmamiz lazimda bakalim Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin terbiyrli duzqun hayirli evlatlar olsun insaAllahamin canm. Seninkileride rabbim hayra çıkarsın
Birtek ben öyle düşünüyorum sanırdım ya. Hala aynii kıskançlıgim devam ediyor. Kimse çok görsün sevsin istemiyorum. Tabi kizim için büyütürken ki endişeleri de taşıyorum. Kötü bir alışkanlık edecek olmadık laf veya davranış öğrenecek diye aklım gidiyor.
Ya açık konuşayım yemediGaliba canm millet doğurduğunu görür ben saçma sapan şeyler. Kafam gitti
Senin düğün nasıl geçti halay basi oldun mu
Ne yalan söyleyeyim kızlar sancim geldi haberini bekledim senden
Ne kadar uyarsan da degismezler canm. Malesef kendin iyice ogretmelisin. Zaten çocuk büyüdükçe gidip gelmeleri azaaltmak en mantiklisi bu tarz durumlarda yoksa ister istemez çocuğun zihnine giriyor. Allah yardım etsin. Ve çocuklar nasıl oluyorsa olmadık kelimeleri çabucak öğreniyorlar anlamaini bilmeseler dahi doğru zamanda da kullniuorlar. Allah yardimcimiz. Olsun bizde küfür falan öyle ortam görmedik.bakalım insallah düzgün yetistiririz.çocuk herşeyi alıyor. Su içerken dışarı çıkarken epey uzun zamandır kendi besmele çekiyor. Falan bunları görmek çok hoş. Neden kötü şeylerle karalayalim zihinleriniAmin amin insaallah canim :) malesefki etraf ortam cok bozuk birazcik cocuk yetistirirken dikkatli olmamiz lazimda bakalim Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin terbiyrli duzqun hayirli evlatlar olsun insaAllahmesela annem bizi oyle yetsitirdi bitane kufurlu ortam qormedik ama simdi kaynanamlarin aqzi okadar bozukki anlatamam e cocukta oqrenecek diye aklim qidiyo bu konudada uyarmam lazim onlari
Ayyy hakkaten nasil kiyafet isini hallediyosun ya simdi insan bu kilosuna qore biseyde almak istemiyo bosuna masraf qibi qeliyo bana eee duqunde yakin birinin olunca mecbur aliniyoYa açık konuşayım yemedi
Güvenemedim kendime, gün boyu koşturmaktan zaten yorgun gittim, artık oturduğum yerden eşlik ettim, sık sık hava almaya çıktım duramadım hiç hayal ettiğim gibi olmadıama yılmadım, daha bunun düğünü var, diğer kuzenin kınası düğünü var haftaya da, doğmazsa ipek hanım şansımızıı onlarda deniycez
Ay amaan sağlıcakla bi kucağıma alsam kuzumu hepsi fasa fiso, kimseyi tanımam düğünmüş kuzenmiş. Ama doğmayınca mecbur gidiyorum işte. Bi de kıyafet sorunsalı var ki sorma
Ben onlari her konuda uyarmaktan biktimda iste bakalim neler bekliyo bizi hayirlisi olsun umarim umduqumuz qibi olur hersey canim :) yine sanslisin bak aranizda mesafe var cocuk onlara istesede alisamaz bizimde aramizda yarim saat falan varda kalma etme isine karsiyim esimle haftada bir aksam qidip 2 saat otursam yeter zaten rahat edemem cocukla :)Ne kadar uyarsan da degismezler canm. Malesef kendin iyice ogretmelisin. Zaten çocuk büyüdükçe gidip gelmeleri azaaltmak en mantiklisi bu tarz durumlarda yoksa ister istemez çocuğun zihnine giriyor. Allah yardım etsin. Ve çocuklar nasıl oluyorsa olmadık kelimeleri çabucak öğreniyorlar anlamaini bilmeseler dahi doğru zamanda da kullniuorlar. Allah yardimcimiz. Olsun bizde küfür falan öyle ortam görmedik.bakalım insallah düzgün yetistiririz.çocuk herşeyi alıyor. Su içerken dışarı çıkarken epey uzun zamandır kendi besmele çekiyor. Falan bunları görmek çok hoş. Neden kötü şeylerle karalayalim zihinlerini
Geçen bayramda aldığım bi tunik vardı onu giydim dün, yarın da hep giyebildiğim önden açılan lacivert bi tunik var onu giyerim, bakalım sonrasına belki gelir kızım, gitmek zorunda kalmam :)Ayyy hakkaten nasil kiyafet isini hallediyosun ya simdi insan bu kilosuna qore biseyde almak istemiyo bosuna masraf qibi qeliyo bana eee duqunde yakin birinin olunca mecbur aliniyo
Amin canım inşallah.Evet canım ihtimal dahilinde canım doktorum da söyledi âmâ diğer haftalara göre daha iyi olduğunu söyledi inşallah sağlıkla ve zamanında alırız bebisleri kucağımiza seni çok iyi anliyorum inan bende diken üstünde oturuyorum diyorum şu 1 haftada geçsin belki diğer haftayida atlatırım allahın izni ile
İçinde kalmasaydi oynasaydin ya bence. Nasibi olan oturduk yerde geliyor. Sen stres olma keyfine bak boşver canmm. Ah kıyafet çok zor ciddeen.Ama boşver hamilesin rahat giyinYa açık konuşayım yemedi
Güvenemedim kendime, gün boyu koşturmaktan zaten yorgun gittim, artık oturduğum yerden eşlik ettim, sık sık hava almaya çıktım duramadım hiç hayal ettiğim gibi olmadıama yılmadım, daha bunun düğünü var, diğer kuzenin kınası düğünü var haftaya da, doğmazsa ipek hanım şansımızıı onlarda deniycez
Ay amaan sağlıcakla bi kucağıma alsam kuzumu hepsi fasa fiso, kimseyi tanımam düğünmüş kuzenmiş. Ama doğmayınca mecbur gidiyorum işte. Bi de kıyafet sorunsalı var ki sorma
En quzeli canim neyle rahat ediyosan oyle qit amannn bizimi ayiplicaklar qerci cokta onemli deildeGeçen bayramda aldığım bi tunik vardı onu giydim dün, yarın da hep giyebildiğim önden açılan lacivert bi tunik var onu giyerim, bakalım sonrasına belki gelir kızım, gitmek zorunda kalmam :)
Tayt tunik neticede ya elbise mi alıcam bi de zaten babetlere bile sığmıyor ayaklarım
Hadi qozunaydin canim :) masaAllah iyi bile calistin bu haftaya kadar ben oturduqum yerde zorlaniyorum yaniGunaydin kizlar ay bugun izne cikiyorum cok mutluyum bi ton da sikici is var ama Allah kolaylik verir umarim:) kizimi sabah babasi ince kendi is yerine goturdu sonra da benim yanima getiricek oyyy bitti ama ben de bittim
Bu ara çok düğün var oynarım daha ya. Bi de akşamki kınaydı düğün yarın, kocam da olsun istiyorum yanımda o olursa daha rahat olurum, en azından bi dans ederim :)İçinde kalmasaydi oynasaydin ya bence. Nasibi olan oturduk yerde geliyor. Sen stres olma keyfine bak boşver canmm. Ah kıyafet çok zor ciddeen.Ama boşver hamilesin rahat giyin
Ay hiç umrumda değil valla ayıplayan ayıplasınEn quzeli canim neyle rahat ediyosan oyle qit amannn bizimi ayiplicaklar qerci cokta onemli deildehadi yaaa sende doqur artikkk liste azalsin sira bizede qelsinnnn
Olsun canim 40 a kadar yolu var napcan cani ne zaman isterse artikBu ara çok düğün var oynarım daha ya. Bi de akşamki kınaydı düğün yarın, kocam da olsun istiyorum yanımda o olursa daha rahat olurum, en azından bi dans ederim :)
Ay hiç umrumda değil valla ayıplayan ayıplasıngittiğime şükretsinler, di mi ya sağlıkla gelsin ipeğim artık ama onun keyfi çok yerinde hiç niyeti var gibi görünmüyor
Evet oluyor, birkaç gündür de iyice arttı. Günde 3-4 kez fark ediyorum. Ben hıçkırık olduğunu düşünüyorum çünkü son zamanlarda hıçkırıkları artarmış. Çok hoşuma gidiyor o zamanlar, gözümün önünde hıçkıracağı halleri geliyor aklıma ne güzel olur diyorumYar yine bana haram Geceler uykusuzluktan agliyorumbide kızlar benim oğlan delirdi yaaa hıçkırık desem değil tekme desem o da değil ama 2 sn de bir bişey zipliyo karnımın için de korkmaya başladım sizde de oluyo mu böyle acaba ?
Benim hamilelikten önce aldığım ve hala üzerime olan elbisem var, lastik belli bol bir şey. Çok yakın birinin düğünü olsa giderdim onu giyip ama galiba ayağıma mecburen spor ayakkabı giyerdim. Bayramda lanet olasıca bir babet giydim mahvetti ayaklarımı, bir de rahat olması gerekiyor ya hesapta şu babetlerin sinir oluyorum hepsineAyyy hakkaten nasil kiyafet isini hallediyosun ya simdi insan bu kilosuna qore biseyde almak istemiyo bosuna masraf qibi qeliyo bana eee duqunde yakin birinin olunca mecbur aliniyo
Evet ya zaten en rahat babet sandalet ve spor ayakkabi ama spor ayakkabida beni cok bunaltiyo yazin sizde oylemisiniz :) bide benim ayak numaram normalde 37 ama artik bol qelmeye basladi sismesi qerkmiyomu normalde walalhi bi acayibim ben yaEvet oluyor, birkaç gündür de iyice arttı. Günde 3-4 kez fark ediyorum. Ben hıçkırık olduğunu düşünüyorum çünkü son zamanlarda hıçkırıkları artarmış. Çok hoşuma gidiyor o zamanlar, gözümün önünde hıçkıracağı halleri geliyor aklıma ne güzel olur diyorum
Benim hamilelikten önce aldığım ve hala üzerime olan elbisem var, lastik belli bol bir şey. Çok yakın birinin düğünü olsa giderdim onu giyip ama galiba ayağıma mecburen spor ayakkabı giyerdim. Bayramda lanet olasıca bir babet giydim mahvetti ayaklarımı, bir de rahat olması gerekiyor ya hesapta şu babetlerin sinir oluyorum hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?