2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Simdiden yapsam eqzersizi sknti olmaz demi ? Hem doqumada cok faydasi varmis keqelin bi deneyim bakalim ay ne kotu dun esim bile qordu yataga qecmis cok utandim
Ah canm birşey olmaz o kadardan.doğum ve sonrası biraz daha farklı hallere tanık olabiliyor bazı eşler ama yapacak birşey yok insanlık hali. Aynsii ona da olabilir

Evet ya zaten en rahat babet sandalet ve spor ayakkabi ama spor ayakkabida beni cok bunaltiyo yazin sizde oylemisiniz :) bide benim ayak numaram normalde 37 ama artik bol qelmeye basladi sismesi qerkmiyomu normalde walalhi bi acayibim ben ya
Benim hamileliğimin başlarında aldığım spor ayakkabı hala uyuyor, sadece çeyrek numara kadar büyüktü ama sorun yaşamıyorum. Normalde boğardı belki yazın ama sandaletlerden daha rahat ettiriyor ayağımı diye giyiyorum. Sandaletlerle bir süre yürüyünce çok yoruluyorum.

Kizlar cok utaniyorum ama bisey sorucam 2 qundur bende idrar kacirma olayi basladi hic ama hic farkinda olmuyorum az biseyde olsa oluyo normalmi bu
Bebek büyüyüp baskı yaptıkça beklenebilen bir şeymiş bu, bana daha olmadı ama bir saniye daha tuvalete gitmezsem altıma kaçıracağım hissini çok yaşıyorum. Belki ben hamile değilken de arada Kegel yaptığım için biraz daha dirençlidir bilmiyorum ama dün başlıkta birisi 36'dan sonra Kegel önerilmediğini söyledi, gerçi senin hala vaktin var. Ama üzme kendini, hamilelik istemediğimiz bir sürü şeye de neden oldu. Sofradan kalkıp yediklerimizi çıkartma, bel ağrısı, uykusuzluk, çabuk yorulma, akıntı... Bu da o belirtiler gibi bir belirti, üzme kendini. Anlar tabi ki eşin de.
Sen de ilk fırsatta muayenede doktoruna söyle bunu, o da test falan yapsın, enfeksiyon varsa bazen o da neden olabiliyor çünkü, varsa bir sorun tedavi edilir, üzme kendini. Hamileliğin sevilmeyen yan etkilerinden biri diyelim.

Hadi qozunaydin canim :) masaAllah iyi bile calistin bu haftaya kadar ben oturduqum yerde zorlaniyorum yani

valla çok zordu sıcaklar çok zorladı beni, iş çıkışı servisten inip yürüyüp kreşten kızımı alıp parka bahçeye götürdüm bi de, ameliyat olduğu için bol bol güneş alması lazım geniz etinin iice küçülmesi için demişti dr u bittim ama vantilatörün karşısında yayılıp yatmak istiyorum artık gerçi muhtelemen 24ünde doğurucam bunun 1günü temizlik 3 günü yemek yapmak 1 günü de kuaför ama olsun artık:)

Evet ya zaten en rahat babet sandalet ve spor ayakkabi ama spor ayakkabida beni cok bunaltiyo yazin sizde oylemisiniz :) bide benim ayak numaram normalde 37 ama artik bol qelmeye basladi sismesi qerkmiyomu normalde walalhi bi acayibim ben ya

ay yazın spor ayakkabı giyenlere hem çok özenip hem de giyemiyorum ya afakanlar basıyo bana

Kizlar cok utaniyorum ama bisey sorucam 2 qundur bende idrar kacirma olayi basladi hic ama hic farkinda olmuyorum az biseyde olsa oluyo normalmi bu

çok normal fazla gülersem falan ben de kaçırıyorum:)ilk doğumumda dr demişti ki aşağı tarafta bi daha hiç bişe eskisi gibi olmıycak:)

S SUU nasılsın cnm? Bi gelişme var mı?

yok canım benim durumum aynı devam ediyo yarın kontrolüm var bakayım ne diyecek gerçi birşey dedikleride yok psikolojik bitmiş durumdayım çok kötüyüm rabbim isyandan korusun inşallah çıkmazda kaldım resmen son ay ya onun verdiği bişey var sanırım

Ah canm birşey olmaz o kadardan.doğum ve sonrası biraz daha farklı hallere tanık olabiliyor bazı eşler ama yapacak birşey yok insanlık hali. Aynsii ona da olabilir

Dr bana aklına geldiği her an yapabilirsin dedi canm. Yinede aklında soru işareti varsa doktoruna danismanda fayda var tabi
Tamam canim sorucam doktora cok saol
Zaten son zamanlar sizdede oldumu bilmiyorumda akintilar falan acayip fazlalasti canim ben keqeli aklima qeldikce yapayim bide doktora sorayim dediqin qibi belki enfeksiyon falanda vardir bende acayip idrar tutma olayi basladi belkide ondanda olabilir tuvalete qitmekten sklyorum tutuyorum ne kadar zararli olduqunu bile bile dahada yapmam
çok normal fazla gülersem falan ben de kaçırıyorum:)ilk doğumumda dr demişti ki aşağı tarafta bi daha hiç bişe eskisi gibi olmıycak:)
Saqolun kizlar tsk ederim azcik utandim ama icim rahatladi bebek buyudukce baski oluyo ister istemez
40 ı geçirtmem dedi doktorum civanım, kendi gelsin isteğiyle suni sancı çekmek istemiyorum
Ay insaAllah hepimizin kendi sancisi qelir suniye qerek kalmadan hatta hastane yakinsa birazcikta ewde ceksek super olur

Benim de renk ve kıvamı değişmişti, mantar çıktı tedavi oldum. İhmal etmeye gelmez son zamanlarda, sor mutlaka. Onlar da tutma, sık sık da gelse git mutlaka. Ben biraz tutunca kasilma gibi bir ağrı yaşıyorum hep, o yüzden dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…