2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim de son zamanda akıntım acaip fazlalaştı afedersiniz renk renk yeşil yok bi tek sarı beyazın her tonu doktor da vajinal fitil verdi 7 li bir paket. Her akşam koyuyorum ama onu koyarken bile işkence yani nasıl yanıyor koyunca!!! Hamileliğin son zamanında tavan yapıyormuş zaten akıntı. Ve aynen bende idrari biraz tutunca kasiliyorum resmen gece uyanıyorum wc ye gidene kadar iki buklum gidiyorum hem altıma yapacak gibi oluyorum hem de kasılmaktan o hale geliyorum. O yuzden ihmal etme canım Evininhatunu

Ayyyne güzel pozitif bi günaydın bu:) gerçekten az mı kaldı sanki zaman durmuş gibi geliyor bana.
Aslında işin gerçeği benim içinde öyle zaman fazlasıyla durmuş ayın 27 bekliyorum şimdilik izin için ondan sonrada doğumu Ama şuda bi gerçekki temmuz bittiğinde teker teker doğurmaya başlayacaz ( yani umarımm inş o günlerde gelir )

Ayyy inş son zamanlarda en çok istediğim şey kendi sancımızın başlaması 37. haftaya girdiğim günden sonra başlasa keşke güle oynaya giderim doğuma

Sıcakta uyuyamayangiller miydem de yanıyor bir de üstüne
Bende öyle ya 4 de yattım 7 de kalktım kan çanağı olmuş gozlerim nasıl yaniyo

Gitti gidiyordan aldım canım lansinoh 2li elektrikli.
Teşekkür ederim canım..linkini hatırlıyorsam atman mümkün mü acaba

Amin canım inşallah.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sıcaklardan mı ne, bu bebekler durmuyor yerlerinde :)
Hayırlısıyla gelsinler.
Amin Biz yine nst ye geldik ebe pek hareket etmiyo dedi..sabah yediklerini çıkarttım ondan mi acaba..doktor da bi görsün de..gelmicekse de stresimden gelecek

Aynen aynen tutunca acayip kasiklarimin altinda batma oluyo hani tekrar doqrulurken cok zorlaniyorum bidaha yapmam ozellikle qeceleri acayip useniyodum akintinin renqide bi haftadir flan sari qibi oqun sorucaktim doktora unuttum bu hafta ici bi qidip baktiriyim ben en iyisi aklimda kalmasin cunku bekarliktan beri mantar problemimde var surekli tekrarlayan korkuyorum

Ayyy inş son zamanlarda en çok istediğim şey kendi sancımızın başlaması 37. haftaya girdiğim günden sonra başlasa keşke güle oynaya giderim doğuma
Tabikide canim doqal olarak ilerlesin doqumumuz suni sanci hem bizi hem bebeqi kasiyo malesef hazir olmadan doqurmak qibi bisey bakalim ne sekilde doqum yapcaz oyle seylere qerek kalmasin insaAllah

Anladım cnm bı an tereddütte kaldım benm de haftasından önde gittiği için ozamn sizin ki olması gereken Rabbm yar ve yardımcımız olsun :)
Kilosu suanda 4.kiloyu buldu hızlı kilo alıyor rahimr baskı fszlalaşıyor normal doğuma geçer diye terettüt ediyor doktor bugun nts ve tehlil alacak hayırlısı artık sağlıkla alalım kucagımıza

Kızlar gece sancı cekmisim haberim yok.. karnim cok sertlesiyodu da normalde de oluyo diye onemsememistim pek..cok üzüldüm diye oluyo heralde dedim..meger sancıymış..simdi nst den ciktim bebek hareket etmiyo pek doktor muayne etti..aksam sertleşmeyi söyleyince alttan bakti..acilma ve yumuşama varmis.. sabah yedigim herşeyi çıkarttım..ondan hareket etmedi belki..simdi tost yedim..kac dk sonra gireyim nst ye tekrar acaba ? Ayy kızlar benimki gelecek anlaşılan çok az kaldi ..

Tatli biseyler yedirdilermi canim ? Benimde nstde hic hareketsizdi komposto icirdiler biraz

Allah yardım etsin cnm,, çok az kaldı,, içini ferah tut... bugüne kadar geldiniz sağsalim çok şükür.. yarın da haberdar et lütfen,, inan çok merak ediyorum

Bendede renk deisikligi oldu canim sari yesile doqru falan heralde enfeksiyon var qibi acayip fazla akinti resmen islandiqimi hissediyorum...ben en iyisi bi ona baktiriyim bide idrar tutma huyumdan vazqeciyim kasiklarim.daha cok aqriyo tutunca surda az bi zaman kaldi usenqecliqi biraksam iyi olacak senin bide 2 bebis var daha cok baski oluyodur demi :)

Bebeğin ve senin hakkında hayırlısı cnm sağasalim kucağına alırsın inş

Kizlar simdi sanci dediqimiz karnin belirli araliklarla sertlesirse ve aqri olursa bu sanci olmuyomu ? Mesela benimki qun icinde bikac kere sertlesiyo aqri vs yok ve duzensiz bu sanci falan deqil yani demi ? Aman son haftalar doqru bilqileniyimde ona qore mudahale ediyim yani illa sanci var demek icin aqri olmasi lazim demi ?

Bebeğin ve senin hakkında hayırlısı cnm sağasalim kucağına alırsın inş
Amin canım hepimiz insallah

Canım benim akşam yaşadığım bi ara düzenli gibiydi ama dk tutmadım hiç agrım olmadi ama karnım herzamankinden daha fazla sertleşti.. takip et kendini..ben ilk diye pek anlamadım anladım gibi de ama üzüntüye bağladım başka bişey hissetmeyince dün çok sıkmıştım kendimi ağlamamak için tuttum flan sonra bi posta ağladım kesmemiş beni :) sonra bi posta da eşim gelince ağladım o da yetmedi annem uçağa atlayıp geldi babamla hemen sesimi duyunca öyle..içimde ne kadar gözyaşı varsa akıttım sarılınca .. bugün daha iyiyim..hayirlisi artik..saglikla gelsin hepsineyse ki sabahtan geldim de doktora..simdi tekrar nst ye girdim ignemi de olucam beklicez artik.. bu arada sen sekerli bisey yedin mi diye sormustun di mi..sabah kustuktan sonra tahin_pekmez yemiştim.. doktor içini baymıştır dedi :)tost ye dedi tost yedim şimdi bakalım..

Baktir canım ihmal etme ve dediğin gibi tuvalete gitmeyi erteleme hepimiz yapıyoruz bazen bunu sürekli gitmek sıkıcı geliyor ama az kaldı dayanalım. Ben bazen ertelemek istesemde başaramıyorum aha şimdi suraya bırakıcam gitmezsem diyorum karnimdaki sertleşme de tavan yapıyor o anda. Bazen de deli gibi kasiliyorum sikisiyorum bi giidyorum uc damla bu muydu yani diyorum !! Iki bebekte aynı anda kendini veriyor göbeğimin bir yerine sağda küçük bir dağ, solda küçük bir dağ kardeş kardeş kasıyorlar beni sagolsunlar

Bu açılma ve yumuşama başlayınca.. durmaz mi kızım 1-1.5 hafta daha içerde acaba ya..cok mu yakın doğum demek yani 1_2 gün gibi.bilen var mı? Doktorun yanına gidene kadar bi soriyim dedim..

Kızlar ben bebişle kendi eşyalarımı bi bavula sığdırmayı başardım sonunda :) Ayşe için de kendi minik bi valizi var onu hazırladım. Nası oldu anlamadım ama bi kere daha düzenleyince sığdı çok şükür. Son bi üstünden geçeyim dedim :
Kendime ;
- Gecelik tk
- Pijama tk
- Terlik
- Depend çamaşır * 4 , depend bez * 5
- Islak mendil
- 2 üst 2 alt çamaşır

Bebeğe ;
- Hastane çıkışı (penye battaniyeli)
- Ayrıca kısa kol body , 2 * kolsuz atlet, tulum, yedek önlük , şapka , müslin örtü
- 10 tane bez
- Alt silme pamuğu , ne olur ne olmaz diye ayrıca unibaby yenidoğan ıslak mendil
- Biberon
- Emzik
- Sudokrem

Bi gece kalıcakmışız bi aksilik olmazsa. Bu mudur? Tıkandım ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…