2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım kendine göğüs pedi yada kalkan, göğüs kremi de al bence. Bide tarak deodorant vs gibi kişisel malzemelerini unutma onları bende en son koyucam dışarda duruyor şimdilik.. benimkinde ekstra biberon ve sağma makinası da var ama bizim durum farklı malum...

Benimki de öyle cnm,, bi iki ay öncesine kadar direk beraber yatıyoduk. Şimdi çekmeceli yataklardan aldık işte, altlı üstlü yatıyoruz ama gecenin bi yarısı bakıyorum yukarı tırmanmış. Alta iniyorum bu defa da bi iki saat sonra o da inmiş oluyor. Alıştıramadım bi türlü, uyandığı an yanımda olmak istiyor.. üstelik sadece onu değil kendimi de alıştıramadım :)

o bahsettiğin sertleşmeler braxton hicks kasılmaları denen yalancı kasılmalar. son aylarda başlayıp rahimi doğuma hazırlayan kasılmalar yani. bu kasılmalar eğer düzenli hale gelirse (10 dakika da en az 2-3 kasılma ve en az 2 saat düzenli olarak devam ederse) mutlaka doktorunu ara ağrının eşlik etmesini bekleme, doktorun telefonda yönlendirir zaten seni öyle bir durumda :) ağrı/sancı olursa da yalancı sancılar genelde karın bölgesinde olur yazıyor bi çok yerde. doğum sancıları belden kasıklara doğru yayılırmış. yalancı sancılar düzensiz, hareket edince ve pozisyon değişikliğinde azalir ya da kaybolurmuş. gerçek doğum sancıları sıklaşarak şiddeti artarmış. bu şekilde takip edebilirsin :)

göğüs pedi (yara olmasa dahi çamaşırın ya da geceliğin/kıyafetin batma ihtimaline karşı:)) bide duş falan almak istersen diye havlu şampuan vs ekleyebilirsin :)

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-280598274
buydu canım, ben 185'e almıştım 1 buçuk lira daha düşmüş

Canım dilinin altına çikolata koy nst de iken ama yeme bırak yavas yavaş erisin. Bebeği hareketlendirir.

Canım sampuan, banyo havlusu, el yüz havlusu, tarak, yüzünü yıkamak için katı sabun, çorap, saçların bunaltirsa diye toka...
Suan aklıma bunlar geldi :)

Evininhatunu yok canım o olmuyo, sancı gelince anlıyosun inan bana
Yalancı sancılar bile olsa anlıyorsun. Bu ne ya hiç yaşamamıştım böyle bişey diyorsun tam olarak yerini de anlamıyorsun.
Demekki ole bildiqimiz adet sancisi falan qibi deil o ay bikere bi arkadasima benim yanimda sanci qirdide kiz resmen dunyadan koptu kaldi ole yerinde kipirdayamiyo qirdi dediqi an qozleri doldu yazik demekki o derece bisey qorucez suan hic korkum yokta is ciddiye binince bakalim ne sekillere qirecem

Tmm canim cok saqol kendimi ona qore takip ediyim aklimda bulunsunda doqru bilqilenelim yani

Canım sampuan, banyo havlusu, el yüz havlusu, tarak, yüzünü yıkamak için katı sabun, çorap, saçların bunaltirsa diye toka...
Suan aklıma bunlar geldi :)
Aa evet havlu aldım, onu unutmuşum :) ama şampuan almamıştım,, iyi ki hatırlattın çok saol :) onları veriyolar hastaneden ama benim egzamam olduğu için kendi şampuanım olması lazım, çok makbule geçti

Evet cnm şampuanı unutmuşum, saolun ama ped koymayacağım sanırım. İlkinde daha kötü yaptı göğsümü diye düşünüyorum,, çok ihtiyaç olursa eczaneden alsın eşim :)))

Cnm deodorant almayın. Yani kesinlikle kullanılmaması lazım. Göğüs kremini inşallah unutmam ,, tek tüp aldım,, şimdi kullandığımı koyarım en son diye düşündüm tarak da kuaför gelicek diye koymamıştım ama madem herkes koyuyo eksik kalmayayım :)) çok saol

Cnm doktorlar anlıyo wala... benimki ilkinde 38. Haftada anlamıştı inmeyeceğini... şimdi de pek umudu yok ama bekliyoruz işte
Yok benimki indi zaten, her şey de yolunda çok şükür, ben sordum da kaça kadar doğması gerekiyor diye, o dda risk almıyorum genelde 40'ı geçirtmem dedi. Ben normal olacağına inanıyorum :)

Canım dr kasikla ver sagdiginda demisti ama ben biberonla veriyorum henuz daha 24 gunluguz ama hem biberondan hem de memeden ikisinden de emiyor. Ama ilerde secim yapmak ister mi bilmiyorum mesela 8 ogunun 3 unu biberon 5 ini memeden emiyor ortalama... evden ayrildigim zamanlar oluyor 3 4 saatligine o zaman babaannesi biberonla veriyor. Gelince hep memeden veriyorum gece 3 emzirmenin 1 tanesi biberon ve sabah kahvaltisi biberon oluyor... toplam 3 kere. Bazi cocuk biberona alisinca meme almiyormuş ama seninki daha alismaz sende her ikisinden de emmeye alistir. Aslinda en guzeli ikisinden de emmesi

Yok benimki indi zaten, her şey de yolunda çok şükür, ben sordum da kaça kadar doğması gerekiyor diye, o dda risk almıyorum genelde 40'ı geçirtmem dedi. Ben normal olacağına inanıyorum :)

Ben de senin normal yapacağına inanıyorum nedense. Eğlenceli bi doğum hikayesi olucak ve epey güldürücen bizi de anlatırken bence bu arada doğum hikayeleri için ayrı bi topik mi açsan arch2401 . Hem herkes içini döker hem de korkan okumaz

Olur gun icinde acip linkini koyarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…