Maşallah artık karnı Doysunda nasıl olduğuna takılmayayım bende , verdiğin bilgiler için teşekkürlerCanım dr kasikla ver sagdiginda demisti ama ben biberonla veriyorum henuz daha 24 gunluguz ama hem biberondan hem de memeden ikisinden de emiyor. Ama ilerde secim yapmak ister mi bilmiyorum mesela 8 ogunun 3 unu biberon 5 ini memeden emiyor ortalama... evden ayrildigim zamanlar oluyor 3 4 saatligine o zaman babaannesi biberonla veriyor. Gelince hep memeden veriyorum gece 3 emzirmenin 1 tanesi biberon ve sabah kahvaltisi biberon oluyor... toplam 3 kere. Bazi cocuk biberona alisinca meme almiyormuş ama seninki daha alismaz sende her ikisinden de emmeye alistir. Aslinda en guzeli ikisinden de emmesi
Al benden de o kadar. Sabah hastaneye gittim, nst'de gözlerim kapanacaktı neredeyse. Eve geldim üstümü başımı çıkarıp yarım saat öylece yattım hiçbir şey yapmadan. Şimdi de o koltuktan bu koltuğa atıyorum kendimi :)elim kolum kalkmiyor
Yetermi teyzeler :)
Saqol canim amin insaAllah saqlikla qiysinler hepsideAl benden de o kadar. Sabah hastaneye gittim, nst'de gözlerim kapanacaktı neredeyse. Eve geldim üstümü başımı çıkarıp yarım saat öylece yattım hiçbir şey yapmadan. Şimdi de o koltuktan bu koltuğa atıyorum kendimi :)
Oh oh maşallah güle güle kullansın Zümra Naz Hanım kızımız :)
Büyük bi ağrı olacağını biliyoruz zaten ama çok da büyütmeyelim yaa herkes doğuruyor sonuçta :)Demekki ole bildiqimiz adet sancisi falan qibi deil oay bikere bi arkadasima benim yanimda sanci qirdide kiz resmen dunyadan koptu kaldi ole yerinde kipirdayamiyo qirdi dediqi an qozleri doldu yazik demekki o derece bisey qorucez suan hic korkum yokta is ciddiye binince bakalim ne sekillere qirecem
Sezeryanda 1 gun mu 2 gun mu kalacaz hastanede ben kizimda 2 gun kaldim.simdi 1 diyor herkes kafam karisti.run cantami.hazirladim cok şükür zaten yikama utuleme bitmisti.bebekicin bi.10lu bi 5 li hastane cikisi citcitli 3 yedek atlet bi ekstra pijama takimi mendil corap.eldiven sapka koydum 3 er adet.kendime 2 gecelik 2 corap 4 yedek camasir bi paket depend 2 paket normal ped sut sagma makinesi kahve pipet islak.mendil bebek.bezi havlu sampuan koydum aklima gelen olursada ekliyorum bakalim
Al benden de o kadar. Sabah hastaneye gittim, nst'de gözlerim kapanacaktı neredeyse. Eve geldim üstümü başımı çıkarıp yarım saat öylece yattım hiçbir şey yapmadan. Şimdi de o koltuktan bu koltuğa atıyorum kendimi :)
Oh oh maşallah güle güle kullansın Zümra Naz Hanım kızımız :)
Bakıcı hanım biraz kabaymış ve abartmış ama seni anlayabiliyorum bu konuda. Bence bu sefer aynı şeyler olmayacak. Hem daha tecrübelisin hem de artık bunların farkındasın ve fırsat vermeyeceksin. Yaz yaz gaza gelmek iyidir bence :) inşallah birer fitmom da biz oluruz:) fit olmasak bile yanı kiloları versek yeter :)))Aynennnn :))) resmen kıskanıyorum zayıf bilmemnemomları görünce :)) bi de ben buraya hamileyken taşındım,,, Ayşe bebekken sonradan bakıcımız olan kadın bi dönem temizliğe gelmişti,, bikaç ay önce aynen şöyle dedi : "ben seni Oğuz beyden 10 yaş falan büyük sanmıştım ilk işe başladığımda.." !!!! Yani ne hale gelmişim düşün :)) 36'dan 44 diyorum,, ötesi yok... yüzüm şişti, boynum bile kalınlaştı,, vücudumun önceden daha ince olan bölgeleri aksine en çok kalınlaşan yerleri oldu; kiloyu veremedikçe saçı başı haliyle giyinmeyi, makyajı vs hepsini de saldım... bi de öncesinde alışveris hastasıydım,, dolap etiketleri bile kesilmemiş elbiselerle eteklerle, servet ödenmiş deri ceketler gömlekler vs ile dolu; bi kısmını verdim ama bazılarına kıyamadım,, kaldıracak yerim de yok,, dolaba bakıp bakıp ne çok kızdım kendime anlatamam... valla bak yazdıkça bile daha çok gaza geliyorum, kararlıyım ya,, bu sefer başarıcam :))))))))
Evet cnm,, kası ması geçtim de löp löp olmayayım yeter bana :)) before - after yapalım eşe dosta :))))))Bakıcı hanım biraz kabaymış ve abartmış ama seni anlayabiliyorum bu konuda. Bence bu sefer aynı şeyler olmayacak. Hem daha tecrübelisin hem de artık bunların farkındasın ve fırsat vermeyeceksin. Yaz yaz gaza gelmek iyidir bence :) inşallah birer fitmom da biz oluruz:) fit olmasak bile yanı kiloları versek yeter :)))
Maşallah kızının çeyizini hazırlamışsınBunlarda emziklerimiz teyzeler
Cnm ikincide sezeryanda olsa bir gecede çıkarıyoruz genelde dedi doktor. İlkinde ben de iki gece kalmıştım.Sezeryanda 1 gun mu 2 gun mu kalacaz hastanede ben kizimda 2 gun kaldim.simdi 1 diyor herkes kafam karisti.run cantami.hazirladim cok şükür zaten yikama utuleme bitmisti.bebekicin bi.10lu bi 5 li hastane cikisi citcitli 3 yedek atlet bi ekstra pijama takimi mendil corap.eldiven sapka koydum 3 er adet.kendime 2 gecelik 2 corap 4 yedek camasir bi paket depend 2 paket normal ped sut sagma makinesi kahve pipet islak.mendil bebek.bezi havlu sampuan koydum aklima gelen olursada ekliyorum bakalim
Ya benim bi arkadaşım aldığı 30 kiloyu verdi. Bence bu basarilabiliyorsa biz de başarırız:)Evet cnm,, kası ması geçtim de löp löp olmayayım yeter bana :)) before - after yapalım eşe dosta :))))))
Güle güle giysin inşallah boncukCoraplari dikissin almaya calistim genelde :)
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-280598274
buydu canım, ben 185'e almıştım 1 buçuk lira daha düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?