2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah artık karnı Doysunda nasıl olduğuna takılmayayım bende , verdiğin bilgiler için teşekkürler

elim kolum kalkmiyor
Al benden de o kadar. Sabah hastaneye gittim, nst'de gözlerim kapanacaktı neredeyse. Eve geldim üstümü başımı çıkarıp yarım saat öylece yattım hiçbir şey yapmadan. Şimdi de o koltuktan bu koltuğa atıyorum kendimi :)

Yetermi teyzeler :)

Oh oh maşallah güle güle kullansın Zümra Naz Hanım kızımız :)

Saqol canim amin insaAllah saqlikla qiysinler hepside

Büyük bi ağrı olacağını biliyoruz zaten ama çok da büyütmeyelim yaa herkes doğuruyor sonuçta :)

Sezeryanda 1 gun mu 2 gun mu kalacaz hastanede ben kizimda 2 gun kaldim.simdi 1 diyor herkes kafam karisti.run cantami.hazirladim cok şükür zaten yikama utuleme bitmisti.bebekicin bi.10lu bi 5 li hastane cikisi citcitli 3 yedek atlet bi ekstra pijama takimi mendil corap.eldiven sapka koydum 3 er adet.kendime 2 gecelik 2 corap 4 yedek camasir bi paket depend 2 paket normal ped sut sagma makinesi kahve pipet islak.mendil bebek.bezi havlu sampuan koydum aklima gelen olursada ekliyorum bakalim

bana hastaneden sezeryan 2 gece dendi.

ben de oyleyim vallacanim,ordan oraya ordan oraya:)
kontrole gitmemiz lazim ama guc yok

Bakıcı hanım biraz kabaymış ve abartmış ama seni anlayabiliyorum bu konuda. Bence bu sefer aynı şeyler olmayacak. Hem daha tecrübelisin hem de artık bunların farkındasın ve fırsat vermeyeceksin. Yaz yaz gaza gelmek iyidir bence :) inşallah birer fitmom da biz oluruz:) fit olmasak bile yanı kiloları versek yeter :)))

Evet cnm,, kası ması geçtim de löp löp olmayayım yeter bana :)) before - after yapalım eşe dosta :))))))

Cnm ikincide sezeryanda olsa bir gecede çıkarıyoruz genelde dedi doktor. İlkinde ben de iki gece kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…