- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Demi ayni ceyiz dizer qibi oldu bak bak doyamiyorumMaşallah kızının çeyizini hazırlamışsın güle güle sağlıkla giysin minik meleğimiz
Canım bizi de haberdar et. Sağlıkla gelsin kuzumuz inşallah.Biz yatış yaptik..takipteyiz hareketleri yavabu gece burdayiz bakalım..37 yı gormicek o kesin gibi..
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
Ya benim bi arkadaşım aldığı 30 kiloyu verdi. Bence bu basarilabiliyorsa biz de başarırız:)
Ben de kurabiye yiyerek yazıyorum:)))))
Ben de bunları kurabiye yiyerek okuyorum hahahaha
Aaaa hadi hayırlısı canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Biz yatış yaptik..takipteyiz hareketleri yavabu gece burdayiz bakalım..37 yı gormicek o kesin gibi..
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
Güle güle giysin inşallah boncuk
Aminnnn insaAllah kizlar cok saqolun Rabbim herkesin ewini bole minicik kiyafetlerle doldursunEvininhatunu ya her şeyi çok tatlı olmuş annesi. Bayılıyorum minik kıyafetlere yaaaaaaa :) gül e gül e kullansın zumra naz kuzumuz
Ben de kurabiye yiyerek yazıyorum:)))))
Kesinlikle kolay,, gerçekten insanlara kulak asana kadar ben de çok hızlı vermiştim. Zaten duasında giydiğim elbise bile hamileliğin 3. Ayında aldığım bi elbiseydi. Otuz güzde epey toparlamışım demek... Ne zaman ki düzen bozuldu mide genişledi daha fazlasıyla aldım. Bozayla bulgur pilavı yaktı beni :)))) tabi bi de uyumayan çocuk ve atıştırmayla uyanık kalmaya çalışan anne ikilisi olduk,, onun da çok etkisi oldu sonradanYa benim bi arkadaşım aldığı 30 kiloyu verdi. Bence bu basarilabiliyorsa biz de başarırız:)
Maşallah bebe alsin da sen ver. Tam ideal durum :))) Evet ya ekstra bir şey yapmıyor insanlar gözlemlediğim kadarıyla bebek bakarken veriyorlar. ":))
Ya bu arada ben 300 gram falan vermişim bebem almış ben vermişim. Çoğu da ödem bence ya. Koşturmaktan verilir yeter ki doğumdan sonra bu kurabiyelere abanmayalım
Magnetimiz de geldi bizim:) Şimdi cibinlik sipariş ediyorum:)
Yaaaa bende bunlari cok beqenmisrim harika olmuslarMagnetimiz de geldi bizim:) Şimdi cibinlik sipariş ediyorum:)
Inşallah bu bebeğin daha kolay bi bebek olsun. Tabi hayırlısıyla:)Kesinlikle kolay,, gerçekten insanlara kulak asana kadar ben de çok hızlı vermiştim. Zaten duasında giydiğim elbise bile hamileliğin 3. Ayında aldığım bi elbiseydi. Otuz güzde epey toparlamışım demek... Ne zaman ki düzen bozuldu mide genişledi daha fazlasıyla aldım. Bozayla bulgur pilavı yaktı beni :)))) tabi bi de uyumayan çocuk ve atıştırmayla uyanık kalmaya çalışan anne ikilisi olduk,, onun da çok etkisi oldu sonradan(
Maşallah bebe alsin da sen ver. Tam ideal durum :))) Evet ya ekstra bir şey yapmıyor insanlar gözlemlediğim kadarıyla bebek bakarken veriyorlar. ":))
Bi buçuk kilo da ben vermişim bu hafta cnm... geçen ay birden almıştım zaten, aynı şekilde bi anda gitti... ama bebek almış diye fazla takmadım... kurabiye derken? Ne yiyoruz? :)))
Ya bu arada ben 300 gram falan vermişim bebem almış ben vermişim. Çoğu da ödem bence ya. Koşturmaktan verilir yeter ki doğumdan sonra bu kurabiyelere abanmayalım
Kesinlikle :) Normalde kelebeklerden korkarım ama bunlar çok güzeller yaptirmasam içimde kalırdı *-*
Hehe benim kızımınki de kelebek, çok zarif ya di mi?
Çok sağ ol :)Yaaaa bende bunlari cok beqenmisrim harika olmuslar
Bi buçuk kilo da ben vermişim bu hafta cnm... geçen ay birden almıştım zaten, aynı şekilde bi anda gitti... ama bebek almış diye fazla takmadım... kurabiye derken? Ne yiyoruz? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?