2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım bizi de haberdar et. Sağlıkla gelsin kuzumuz inşallah.

Aaaa hadi hayırlısı canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Ya benim bi arkadaşım aldığı 30 kiloyu verdi. Bence bu basarilabiliyorsa biz de başarırız:)
Kesinlikle kolay,, gerçekten insanlara kulak asana kadar ben de çok hızlı vermiştim. Zaten duasında giydiğim elbise bile hamileliğin 3. Ayında aldığım bi elbiseydi. Otuz güzde epey toparlamışım demek... Ne zaman ki düzen bozuldu mide genişledi daha fazlasıyla aldım. Bozayla bulgur pilavı yaktı beni :)))) tabi bi de uyumayan çocuk ve atıştırmayla uyanık kalmaya çalışan anne ikilisi olduk,, onun da çok etkisi oldu sonradan (

Ya bu arada ben 300 gram falan vermişim bebem almış ben vermişim. Çoğu da ödem bence ya. Koşturmaktan verilir yeter ki doğumdan sonra bu kurabiyelere abanmayalım
Maşallah bebe alsin da sen ver. Tam ideal durum :))) Evet ya ekstra bir şey yapmıyor insanlar gözlemlediğim kadarıyla bebek bakarken veriyorlar. ":))

Inşallah bu bebeğin daha kolay bi bebek olsun. Tabi hayırlısıyla:)

Ya bu arada ben 300 gram falan vermişim bebem almış ben vermişim. Çoğu da ödem bence ya. Koşturmaktan verilir yeter ki doğumdan sonra bu kurabiyelere abanmayalım
Bi buçuk kilo da ben vermişim bu hafta cnm... geçen ay birden almıştım zaten, aynı şekilde bi anda gitti... ama bebek almış diye fazla takmadım... kurabiye derken? Ne yiyoruz? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…