2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Inşallah bu bebeğin daha kolay bi bebek olsun. Tabi hayırlısıyla:)
İnşaallah cnm.. öyle olacağını düşünüyorum ben de nedense.. bi de ne olursa olsun tecrübesizlik de etkiliyo bebekleri... ister istemez bi panik hali oluyor,, zaten ailecek de biraz vesveseliyiz... :)) bir de kitaplar çok yanılttı beni,, bu bebek niye anlatıldığı gibi emzir gazını çıkar pışpışla uyusun bebeği değil diye sürekli bi ikilem yaşadım :))) o yüzden bu defa "bebek nasıl bakılırdan" ziyade "bebeğin doğal hali, normal kabul edilen sınırları nedir" içerikli yazılara odaklandım :) yalnız işte bizdeki ticari kaygıların sonucu sanıyorum ki türkçeye çevrilen çoğu kitap ve zaten Türkçe olan yazıların çoğu malesef hala hep "hayal bebeğin mükemmel annesi" çapında o yüzden de kafam bastığı kadar yabancı sitelere bakmaya çalışıyorum... bakalım bu ne kadar işe yarayacak :))))

Aslında yeni annelere mucize çözümler kitabını önerebilirim bu konuda. O kitabi okuduktan sonra tamam dedim çocuğum coooooook huysuz da olabilir tam bir melek de olabilir. Her sey yolunda da gidebilir, uykusuz geceler de beni bekliyor olabilir. Psikolojik olarak bunu kabullenmek aslında rahatlatıcı. Bi göz atabilirsin kitaba bana faydalı bi kitap gibi gelsi cunku:) bebeği olduğu gibi kabullenmeni öğütlüyor

Ben hala anlamadim neden yatış yaptığını yüksek tansiyon icin mi? Ağrı mi çıkmıştı? Daha onceden de sormustum ama

Evet onu da almıştım :))) şu an zaten dediğin gibi herşeye hazırlıklıyım,, çünkü normal olduğunu biliyorum,, o dönem hep bişeyi mi var diye telaşlanıyodum. Aşırı üzülüyodum beş dk bile ağlasa... ki sonradan doktorumuz resmen kızdı,, neden bu çocuğun deşarj olmasına izin vermiyosun dedi... işte şimdi aynı hataları yapmazsam rahat edeceğimize inanıyorum o yüzden :) bu arada mamaroo'yu da telefona bağlayıp denedik,, sallanma çeşitlerini, sesleri falan tek tek inceledik ve bakıp bakıp eşimle aynı anda "izlerken bile uykum geldi, beni koysalar iki dk da uyurum" dedik :)) ondan da çok umutluyum :))))

Mutella ya bu arada gerçekten canım istedi sanıp üzülme cnm aman diim :)) şaka yapıyorum :)) midem o kadar kötü ki önüme profesyonel waffle istasyonu getirseler ağzıma süremem şu an,, o kadar yani :)))

İnşallah bekler bir süre daha, dayansın ufaklık. Az kaldı 37'ye de belki bekler öyle deme annesi. Sağlıkla hayırlısıyla vaktiyle doğsun inşallah.

Ben de bunları kurabiye yiyerek okuyorum hahahaha
Ben de draje yiyorum bir yandan da "veririz yeaaa, nolacak sanki" diyorum

Aaa niye çok basit bi kurabiye. En kolay yaptığım bu. O yüzden attım linkini.
Uzun sürmüyor mu? tarifteki gibi 50 top çıkarsa 10 sefer falan çalıştırmak gerekir, tek tek yormadı mı? Ne kadar zamanda kızarıyor hamur? Ben de ne yapsam diye düşünüyordum kolay dersen kalkacağım yapmaya.

Kizlar bu sudocreami netten siparis etsem acaba son kullanma tarihinde falan sknti olur mu ? Eczaneyle net arasinda bayaqi fiyat farki var

Kurabiye konusu acilmisken bu starbucks'in meshur kurabiyesi varya findikli cikolatali onun tarifini buldum harika oluyo qercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…