- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ahahah evet bu yönden dusunmemistim:))
O zaman toplamda 1 kilo falan vermiş oluyorum
Yaşasınn
İnşaallah cnm.. öyle olacağını düşünüyorum ben de nedense.. bi de ne olursa olsun tecrübesizlik de etkiliyo bebekleri... ister istemez bi panik hali oluyor,, zaten ailecek de biraz vesveseliyiz... :)) bir de kitaplar çok yanılttı beni,, bu bebek niye anlatıldığı gibi emzir gazını çıkar pışpışla uyusun bebeği değil diye sürekli bi ikilem yaşadım :))) o yüzden bu defa "bebek nasıl bakılırdan" ziyade "bebeğin doğal hali, normal kabul edilen sınırları nedir" içerikli yazılara odaklandım :) yalnız işte bizdeki ticari kaygıların sonucu sanıyorum ki türkçeye çevrilen çoğu kitap ve zaten Türkçe olan yazıların çoğu malesef hala hep "hayal bebeğin mükemmel annesi" çapındaInşallah bu bebeğin daha kolay bi bebek olsun. Tabi hayırlısıyla:)
Hiiiii çok fenasınız :)))) ben bunu şimdi yapmaya başlasam yarın hazır olur
Demek ki son günlerde veriliyor olayı doğruymuş ya.
İŞte şundan
http://www.nefisyemektarifleri.com/waffle-kurabiye/
Amin cnm :)Aminnnn insaAllah kizlar cok saqolun Rabbim herkesin ewini bole minicik kiyafetlerle doldursun
Hiiiii çok fenasınız :)))) ben bunu şimdi yapmaya başlasam yarın hazır olurwaffle mi sölesem?
Aslında yeni annelere mucize çözümler kitabını önerebilirim bu konuda. O kitabi okuduktan sonra tamam dedim çocuğum coooooook huysuz da olabilir tam bir melek de olabilir. Her sey yolunda da gidebilir, uykusuz geceler de beni bekliyor olabilir. Psikolojik olarak bunu kabullenmek aslında rahatlatıcı. Bi göz atabilirsin kitaba bana faydalı bi kitap gibi gelsi cunku:) bebeği olduğu gibi kabullenmeni öğütlüyorİnşaallah cnm.. öyle olacağını düşünüyorum ben de nedense.. bi de ne olursa olsun tecrübesizlik de etkiliyo bebekleri... ister istemez bi panik hali oluyor,, zaten ailecek de biraz vesveseliyiz... :)) bir de kitaplar çok yanılttı beni,, bu bebek niye anlatıldığı gibi emzir gazını çıkar pışpışla uyusun bebeği değil diye sürekli bi ikilem yaşadım :))) o yüzden bu defa "bebek nasıl bakılırdan" ziyade "bebeğin doğal hali, normal kabul edilen sınırları nedir" içerikli yazılara odaklandım :) yalnız işte bizdeki ticari kaygıların sonucu sanıyorum ki türkçeye çevrilen çoğu kitap ve zaten Türkçe olan yazıların çoğu malesef hala hep "hayal bebeğin mükemmel annesi" çapındao yüzden de kafam bastığı kadar yabancı sitelere bakmaya çalışıyorum... bakalım bu ne kadar işe yarayacak :))))
Waffle makinem bile yok
Aaa niye çok basit bi kurabiye. En kolay yaptığım bu. O yüzden attım linkini.
Ben hala anlamadim neden yatış yaptığını yüksek tansiyon icin mi? Ağrı mi çıkmıştı? Daha onceden de sormustum amaBiz yatış yaptik..takipteyiz hareketleri yavabu gece burdayiz bakalım..37 yı gormicek o kesin gibi..
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
Waffle makinem bile yok((
Evet onu da almıştım :))) şu an zaten dediğin gibi herşeye hazırlıklıyım,, çünkü normal olduğunu biliyorum,, o dönem hep bişeyi mi var diye telaşlanıyodum. Aşırı üzülüyodum beş dk bile ağlasa... ki sonradan doktorumuz resmen kızdı,, neden bu çocuğun deşarj olmasına izin vermiyosun dedi... işte şimdi aynı hataları yapmazsam rahat edeceğimize inanıyorum o yüzden :) bu arada mamaroo'yu da telefona bağlayıp denedik,, sallanma çeşitlerini, sesleri falan tek tek inceledik ve bakıp bakıp eşimle aynı anda "izlerken bile uykum geldi, beni koysalar iki dk da uyurum" dedik :)) ondan da çok umutluyum :))))Aslında yeni annelere mucize çözümler kitabını önerebilirim bu konuda. O kitabi okuduktan sonra tamam dedim çocuğum coooooook huysuz da olabilir tam bir melek de olabilir. Her sey yolunda da gidebilir, uykusuz geceler de beni bekliyor olabilir. Psikolojik olarak bunu kabullenmek aslında rahatlatıcı. Bi göz atabilirsin kitaba bana faydalı bi kitap gibi gelsi cunku:) bebeği olduğu gibi kabullenmeni öğütlüyor
Tost makinem de yok :)))) rezalet :))))) fukaralıkta son noktayım :)) şaka bi yana benim kahve makinem ve ekmek kızartma makinem dışında hiçbişeyim yok ya,,, neden yok ki acaba...:)
He o zaman başka tabi, tost makinesinde de olur ya bence.
O zaman başka tariflere yelken açmaya davet ediyorumTost makinem de yok :)))) rezalet :))))) fukaralıkta son noktayım :)) şaka bi yana benim kahve makinem ve ekmek kızartma makinem dışında hiçbişeyim yok ya,,, neden yok ki acaba...:)
Mutella ya bu arada gerçekten canım istedi sanıp üzülme cnm aman diim :)) şaka yapıyorum :)) midem o kadar kötü ki önüme profesyonel waffle istasyonu getirseler ağzıma süremem şu an,, o kadar yani :)))
İnşallah bekler bir süre daha, dayansın ufaklık. Az kaldı 37'ye de belki bekler öyle deme annesi. Sağlıkla hayırlısıyla vaktiyle doğsun inşallah.Biz yatış yaptik..takipteyiz hareketleri yavabu gece burdayiz bakalım..37 yı gormicek o kesin gibi..
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
Ben de draje yiyorum bir yandan da "veririz yeaaa, nolacak sanki" diyorum
Ben de bunları kurabiye yiyerek okuyorum hahahaha
Uzun sürmüyor mu? tarifteki gibi 50 top çıkarsa 10 sefer falan çalıştırmak gerekir, tek tek yormadı mı? Ne kadar zamanda kızarıyor hamur? Ben de ne yapsam diye düşünüyordum kolay dersen kalkacağım yapmaya.
Aaa niye çok basit bi kurabiye. En kolay yaptığım bu. O yüzden attım linkini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?