- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Ben netten aldım ve tarihi bayağı ileriydi. İyi bir siteden alırsan sorun olmaz diye düşünüyorum.Kizlar bu sudocreami netten siparis etsem acaba son kullanma tarihinde falan sknti olur mu ? Eczaneyle net arasinda bayaqi fiyat farki var
Ben de bunları kurabiye yiyerek okuyorum hahahaha
Ben de kurabiye yiyerek yazıyorum:)))))
Yok ya 25 tane anca çıkıyor küçük küçük yaparsan. Hemen 2 dk sürmüyor 5 tane tek seferde. Toplamda 15 dk falan hazırlaması, 10 dk falan da pişirmesi yarım saatte hazırİnşallah bekler bir süre daha, dayansın ufaklık. Az kaldı 37'ye de belki bekler öyle deme annesi. Sağlıkla hayırlısıyla vaktiyle doğsun inşallah.
Ben de draje yiyorum bir yandan da "veririz yeaaa, nolacak sanki" diyorum
Uzun sürmüyor mu? tarifteki gibi 50 top çıkarsa 10 sefer falan çalıştırmak gerekir, tek tek yormadı mı? Ne kadar zamanda kızarıyor hamur? Ben de ne yapsam diye düşünüyordum kolay dersen kalkacağım yapmaya.
O zaman benden günah gitti, zaten midem kazınıyor yine dünyayı yediğim halde. Hadi birazdan görüşürüz :)Yok ya 25 tane anca çıkıyor küçük küçük yaparsan. Hemen 2 dk sürmüyor 5 tane tek seferde. Toplamda 15 dk falan hazırlaması, 10 dk falan da pişirmesi yarım saatte hazırÇikolataya batırması vs sonraki işler, o da toplasan 15 dk sürsün hadi. Çok yaparım ben bunu. Çok kolayıma gider. Fırınla uğraşmayınca herhalde
Sen daha çanta hazırlamadın mı yaaa?e ben de kalkip yapayim bari yaparken yazarim
yemek yapiyorum suan, mutfakta gecirdigim sure bugunluk yeter sanirim. sabah beri aklimda kek vardi. onu bile yapamiciiim.
bekleyen utuler var. sonra cantayi hazirlicam insallah. (kac gundur hazirliyorum...). niye hersey zor geliyor yaa. hava da serinledi halbuki
Biz yatış yaptik..takipteyiz hareketleri yavabu gece burdayiz bakalım..37 yı gormicek o kesin gibi..
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
Sen hanqi siteden aldin canim ben N11 de qordum...125 gr 23.99 tl 2021 di SKT si iyi deilmi ?Ben netten aldım ve tarihi bayağı ileriydi. İyi bir siteden alırsan sorun olmaz diye düşünüyorum.
waffle gibi olmamak icin eve waffle makinesi almiyorum benSen daha çanta hazırlamadın mı yaaa?
Yap ya canın çektiyse valla kolay
O zaman benden günah gitti, zaten midem kazınıyor yine dünyayı yediğim halde. Hadi birazdan görüşürüz :)
Mutella Evininhatunu bu cit sesi kizlar arasinda bi parola galiba, bizimki anca tekmelesin bi kibarlik olsun bi zariflik olsun yok
evhamli kiz, kizinin cicileri cok seker hepsini saglikla giysin insallah.
Ay ne güzel insanın aldığı şey ise yarayınca çok mutlu oluyor cidden:) Inşallah öyle olur bebek içinde uyurken de. :)Evet onu da almıştım :))) şu an zaten dediğin gibi herşeye hazırlıklıyım,, çünkü normal olduğunu biliyorum,, o dönem hep bişeyi mi var diye telaşlanıyodum. Aşırı üzülüyodum beş dk bile ağlasa... ki sonradan doktorumuz resmen kızdı,, neden bu çocuğun deşarj olmasına izin vermiyosun dedi... işte şimdi aynı hataları yapmazsam rahat edeceğimize inanıyorum o yüzden :) bu arada mamaroo'yu da telefona bağlayıp denedik,, sallanma çeşitlerini, sesleri falan tek tek inceledik ve bakıp bakıp eşimle aynı anda "izlerken bile uykum geldi, beni koysalar iki dk da uyurum" dedik :)) ondan da çok umutluyum :))))
Eee o erkek cocuqu tabi tekmelicek demekki hepsinin hareketi farkliMutella Evininhatunu bu cit sesi kizlar arasinda bi parola galiba, bizimki anca tekmelesin bi kibarlik olsun bi zariflik olsun yok
evhamli kiz, kizinin cicileri cok seker hepsini saglikla giysin insallah.
waffle gibi olmamak icin eve waffle makinesi almiyorum bentost makinesiyle olacagini sanmiyorum ama yarin zor gelmezse deneyeyim. aldim ekran goruntusunu :))
son utuleri hala yapamadigim icin cantayi da hazirlayamadim :)))
Ya bu arada ben 300 gram falan vermişim bebem almış ben vermişim. Çoğu da ödem bence ya. Koşturmaktan verilir yeter ki doğumdan sonra bu kurabiyelere abanmayalım[/QUO
Sana bir koca karı lafı daha ; aaaa verdiysen doğum yakiin
Mantıklı
Ben hiç waffle yapmadım bunda ya, hep kurabiye
İyi ki bulmuşum bu tarifi yoksa boşa gidecekmiş makine
Bak bak benim qibi olmaaaa yeme o tirnaklari zaten dalqa qeciyon farkindayimda yok yok iyi bisey deil bukadar dusunmek
ahaha neyse isminde waffle gecio en azindan makine amacindan biraz şaşsa da
Ay hadi inşallah@zmrk
Waffle sevmiyorum ben sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?