2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kiloyu dert etmeyin kizlar emzirme donemi bol su bulgur yiyoruz doktor izin verdigi zaman korsemizi giyip 1 saat yuruyus yapiyoruz bebisimizle ben kizimda 19 kilo aldim 5 6 aylikke 25 kilo vermistim.38 40 bedenle hamile kalmiske ise basladigimda 36 bedene dusmustum.emzirmek ozellikle ilk 2 ay bolca emzirmek vucutta cok enerji harcanmasina sebep oluyormus

Ben de bunları kurabiye yiyerek okuyorum hahahaha

Ben de kurabiye yiyerek yazıyorum:)))))

e ben de kalkip yapayim bari yaparken yazarim
yemek yapiyorum suan, mutfakta gecirdigim sure bugunluk yeter sanirim. sabah beri aklimda kek vardi. onu bile yapamiciiim.
bekleyen utuler var. sonra cantayi hazirlicam insallah. (kac gundur hazirliyorum...). niye hersey zor geliyor yaa. hava da serinledi halbuki

Yok ya 25 tane anca çıkıyor küçük küçük yaparsan. Hemen 2 dk sürmüyor 5 tane tek seferde. Toplamda 15 dk falan hazırlaması, 10 dk falan da pişirmesi yarım saatte hazır Çikolataya batırması vs sonraki işler, o da toplasan 15 dk sürsün hadi. Çok yaparım ben bunu. Çok kolayıma gider. Fırınla uğraşmayınca herhalde

O zaman benden günah gitti, zaten midem kazınıyor yine dünyayı yediğim halde. Hadi birazdan görüşürüz :)

Sen daha çanta hazırlamadın mı yaaa?
Yap ya canın çektiyse valla kolay

dogum yatisi mi yoksa hastanede mi takip edelim dediler,yani iyi olursan eve gitme durumun var mi?

Sen daha çanta hazırlamadın mı yaaa?
Yap ya canın çektiyse valla kolay
waffle gibi olmamak icin eve waffle makinesi almiyorum ben tost makinesiyle olacagini sanmiyorum ama yarin zor gelmezse deneyeyim. aldim ekran goruntusunu :))

son utuleri hala yapamadigim icin cantayi da hazirlayamadim :)))

O zaman benden günah gitti, zaten midem kazınıyor yine dünyayı yediğim halde. Hadi birazdan görüşürüz :)

HAdi bekliyoruzz
Mutella Evininhatunu bu cit sesi kizlar arasinda bi parola galiba, bizimki anca tekmelesin bi kibarlik olsun bi zariflik olsun yok

evhamli kiz, kizinin cicileri cok seker hepsini saglikla giysin insallah.

Hahahah kahkaha attım
Evet ya Evininhatunu da kız bebe bekliyor, belki alakalıdır

Ay ne güzel insanın aldığı şey ise yarayınca çok mutlu oluyor cidden:) Inşallah öyle olur bebek içinde uyurken de. :)

Mutella Evininhatunu bu cit sesi kizlar arasinda bi parola galiba, bizimki anca tekmelesin bi kibarlik olsun bi zariflik olsun yok

evhamli kiz, kizinin cicileri cok seker hepsini saglikla giysin insallah.
Eee o erkek cocuqu tabi tekmelicek demekki hepsinin hareketi farkli ayyy bide erkek cocuqu olunca anneye duskun oluyoya seni ilerde kiskanir falan nequzel biz dunden beri esimle karnimi izliyoruz resmen bi tarafim aqri daqi qibi yukseliyo sonra bi dalqalanmalar donmeler titremeler falan bu cit seside yeni cikti hadi hayirlisi kizlar dedikoduya duslun olur simdiden konusmayami calisiyolar ne artik tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin cok saol

waffle gibi olmamak icin eve waffle makinesi almiyorum ben tost makinesiyle olacagini sanmiyorum ama yarin zor gelmezse deneyeyim. aldim ekran goruntusunu :))

son utuleri hala yapamadigim icin cantayi da hazirlayamadim :)))

Mantıklı
Ben hiç waffle yapmadım bunda ya, hep kurabiye
İyi ki bulmuşum bu tarifi yoksa boşa gidecekmiş makine

sip sip suyla oynuyo sizinkiler bence
evhamliiii benden cit sesi gelmiyo neden acabaa Evininhatunu
Bak bak benim qibi olmaaaa yeme o tirnaklari zaten dalqa qeciyon farkindayimda yok yok iyi bisey deil bukadar dusunmek ben niye acaba suphelenmedim acaba benden niye qelmiyoki diye bak sen soleyince aklima qeldi wallahi icimden acaba kemiklerimi zedeleniyoki diye qecmedi deil ama artik yazamiyorum buraya kovulacamm yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…