Waffle sevmiyorum ben sanırım ya
yok artik evhamliBak bak benim qibi olmaaaa yeme o tirnaklari zaten dalqa qeciyon farkindayimda yok yok iyi bisey deil bukadar dusunmekben niye acaba suphelenmedim acaba benden niye qelmiyoki diye bak sen soleyince aklima qeldi wallahi icimden acaba kemiklerimi zedeleniyoki diye qecmedi deil ama artik yazamiyorum buraya kovulacamm yoksa
ama seni boyle kabul edebilirim sanirim
ben cok severim. askim waffle
Bende 2 cataldan baska waffle yiyemem imkansiz yani hic ama hic sevmiyorumbana da cok agir geliyor. heleki 1 tanesini kendim bitirince mide bulantisi basliyor. gerci hayatimda 2 kez yedim ama yetti:))
e-bebek'ten aldım ben, 250 ml'lik aldım, fiyatını hatırlamıyorum.Sen hanqi siteden aldin canim ben N11 de qordum...125 gr 23.99 tl 2021 di SKT si iyi deilmi ?
Ben de ilk kez kurabiye yaptım, hafif şekersiz gibi ama çikolata falan eritmedim diyedir belki, evdeki çikolatalarım hep karamelli portakallı falan, hiç de çıkıp alamam. Dondurmayla yiyorum :)
Mantıklı
Ben hiç waffle yapmadım bunda ya, hep kurabiye
İyi ki bulmuşum bu tarifi yoksa boşa gidecekmiş makine
B bursa_83 Waffle'ı ben de sevmiyorum, çok tatlı geliyor ama evde yapınca çok güzel oluyor. Hamurunun şekerini az koy, çikolatasını az koy, süslerken meyveli sos koyma derken ekmek arası meyve yer gibi oluyorum ama güzel oluyor. Dışarıda ben de yiyemiyorum yığıyorlar şekeri. Bir de kokusu benim midemi alt üst ediyor ama evde yapınca o kadar ağır kokmuyor.Bende 2 cataldan baska waffle yiyemem imkansiz yani hic ama hic sevmiyorum
İnşallah cnm,,, en çok ona özendim,, baştan beri tutturmuştum zaten :)) hayal kırıklığına uğramam umarım :)))Ay ne güzel insanın aldığı şey ise yarayınca çok mutlu oluyor cidden:) Inşallah öyle olur bebek içinde uyurken de. :)
Yok cnm hiç meraklanma,, bu bünye aşermiyo :)))Valla bi an pişman olmuştum link gönderdiğime
Cnm madem her halikarda yeni doktor bulucan annene geç bari.. çok uzak değilse tabi...Kızlar ya moralim çok bozul doktora gittim ilaç yazdırmaya geçen Ağustos ayında ayrılacak diye duymuştum sordum gidecek misiniz diye temmuz sonu gidecem diğer dr izne çıkarsa p dönene kadar kalırım biraz daha dedi ama gidici yani çok kötü oldum son hafta dr bulacam diğer doktoru sevmiyorum yerine gelecek iyi ama o da hemen gelir mi hiç bilmiyorum Temmuz'da doğurmazsam Sivas'a mı gitsem anneme ne dersiniz
hakkınızda hayırlısı güzel haberlerle dönersiniz inşallah .Biz yatış yaptik..takipteyiz hareketleri yavabu gece burdayiz bakalım..37 yı gormicek o kesin gibi..
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
bende ilkinde 22 kilo almıştım Doğumdan 1 sene içinde eski kıloma dönmüştüm . Şimdiki hamileliğimde çok kilo alırım diye korkarken 11kilo aldım 6 kilom gitmiş bileKiloyu dert etmeyin kizlar emzirme donemi bol su bulgur yiyoruz doktor izin verdigi zaman korsemizi giyip 1 saat yuruyus yapiyoruz bebisimizle ben kizimda 19 kilo aldim 5 6 aylikke 25 kilo vermistim.38 40 bedenle hamile kalmiske ise basladigimda 36 bedene dusmustum.emzirmek ozellikle ilk 2 ay bolca emzirmek vucutta cok enerji harcanmasina sebep oluyormus
Biz yatış yaptik..takipteyiz hareketleri yavabu gece burdayiz bakalım..37 yı gormicek o kesin gibi..
Hemen veriyorum sipariş.. takibe alındık çünkü.. hastanedeyiz yatış yaptik..hemen kaynatıp getirirler artık.. teşekkür ederim canim
Temmuz sonuna doğurur muyum kiCnm madem her halikarda yeni doktor bulucan annene geç bari.. çok uzak değilse tabi...
Cnm normal bekliceksen kalabilirsin Ağustos'a. Hatta takvimini bile geçebilir. Belli olmaz hiç...Temmuz sonuna doğurur muyum kiAğustos a kalırsa Doğum gidecem sanırım ya
Haftaya çatı bakacak kafası büyük belki sezaryen der o zaman önemli değil asslında kimin yaptığı da bundan başka normal diyen olmaz banaCnm normal bekliceksen kalabilirsin Ağustos'a. Hatta takvimini bile geçebilir. Belli olmaz hiç...
Ohb masallah cnm bende 15 falan aldim.yine malesef bakalim nasil gidecekhakkınızda hayırlısı güzel haberlerle dönersiniz inşallah .
bende ilkinde 22 kilo almıştım Doğumdan 1 sene içinde eski kıloma dönmüştüm . Şimdiki hamileliğimde çok kilo alırım diye korkarken 11kilo aldım 6 kilom gitmiş bile
bence telaslanma :) bazi gunler benim de oyle oluyor aksamustu farkina variyorum ya bugun bu bebek hic hareket etmedi galiba diye. sonra oturunca ya da yatinca ben burdayim diyor. biraz uzan istersen bikac saat dikkat et bakalim yine hareketsiz mi kalacak.Kızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?
Tatli biseyler yiyip uzan bakalim.cnm yine etmezse telaslan yavastan.hareketsizlik en korktugumKızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?