2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doktora gittim 36+1 haftalik bebegim donmemis ayaklari cok asagida boyunu olcemiyorum dedi devlete gidiyorum donmezse sezeryan olursun dedi bende normal istiyorum bu haftadan sonra döner mi ic karnimda dar

yok artik evhamli

Sen hanqi siteden aldin canim ben N11 de qordum...125 gr 23.99 tl 2021 di SKT si iyi deilmi ?
e-bebek'ten aldım ben, 250 ml'lik aldım, fiyatını hatırlamıyorum.

Mantıklı
Ben hiç waffle yapmadım bunda ya, hep kurabiye
İyi ki bulmuşum bu tarifi yoksa boşa gidecekmiş makine
Ben de ilk kez kurabiye yaptım, hafif şekersiz gibi ama çikolata falan eritmedim diyedir belki, evdeki çikolatalarım hep karamelli portakallı falan, hiç de çıkıp alamam. Dondurmayla yiyorum :)

Bende 2 cataldan baska waffle yiyemem imkansiz yani hic ama hic sevmiyorum
B bursa_83 Waffle'ı ben de sevmiyorum, çok tatlı geliyor ama evde yapınca çok güzel oluyor. Hamurunun şekerini az koy, çikolatasını az koy, süslerken meyveli sos koyma derken ekmek arası meyve yer gibi oluyorum ama güzel oluyor. Dışarıda ben de yiyemiyorum yığıyorlar şekeri. Bir de kokusu benim midemi alt üst ediyor ama evde yapınca o kadar ağır kokmuyor.

Kızlar ya moralim çok bozul doktora gittim ilaç yazdırmaya geçen Ağustos ayında ayrılacak diye duymuştum sordum gidecek misiniz diye temmuz sonu gidecem diğer dr izne çıkarsa p dönene kadar kalırım biraz daha dedi ama gidici yani çok kötü oldum son hafta dr bulacam diğer doktoru sevmiyorum yerine gelecek iyi ama o da hemen gelir mi hiç bilmiyorum Temmuz'da doğurmazsam Sivas'a mı gitsem anneme ne dersiniz

Cnm madem her halikarda yeni doktor bulucan annene geç bari.. çok uzak değilse tabi...

hakkınızda hayırlısı güzel haberlerle dönersiniz inşallah .

bende ilkinde 22 kilo almıştım Doğumdan 1 sene içinde eski kıloma dönmüştüm . Şimdiki hamileliğimde çok kilo alırım diye korkarken 11kilo aldım 6 kilom gitmiş bile

Bi güzel haber de senden alıcaz demek ki cnm :) herşey çok çok iyi olur inşallah

Cnm normal bekliceksen kalabilirsin Ağustos'a. Hatta takvimini bile geçebilir. Belli olmaz hiç...
Haftaya çatı bakacak kafası büyük belki sezaryen der o zaman önemli değil asslında kimin yaptığı da bundan başka normal diyen olmaz bana
Geçebilir de işte Ağustos başı bakarım giderim olmadı neyse hayırlısı bakalım
Benim bebekte çok az hareket ediyor bu ara ama arada bi ses veriyor normal sanırım hareketsiz olmaları

Ohb masallah cnm bende 15 falan aldim.yine malesef bakalim nasil gidecek

Kızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?
bence telaslanma :) bazi gunler benim de oyle oluyor aksamustu farkina variyorum ya bugun bu bebek hic hareket etmedi galiba diye. sonra oturunca ya da yatinca ben burdayim diyor. biraz uzan istersen bikac saat dikkat et bakalim yine hareketsiz mi kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…