- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Ne kadar doğru söylemişsin hangimizin ihtiyacı var acaba :) bugün eşimle de konuştukta ne sıkıcı böyle iki kişiyle insan bi çocuk ihtiyacı gerçekten hissediyor. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.. Evimin neşesi bi gelseydi diye özlemle bekliyoruz oğluşumuzu :) 1.çocuk olduktan sonra o yalnızlık hissini 2.hamilelikte falan yaşamam galiba. Bugün doktor randevum vardı sordum psikolojimin değişmesi normal mi yalnız hissettim diye çok normal şimdiye kadar psikolojinin bozulmamış olması anormal diye güldü :) tadını çıkart eşine takıl dedi :) dışarı çıkınca rahatlıyorum gerçekten. Bir dahaki bunalmalarımda çözümü dışarı çıkmakta bulacağım ağlamak yerine :)Yok cnm 27 si ,, 10 gün kaldı yani maksimum :) böyle anlar yaşaman çok çok normal son haftalarda,,, ilkinde ben de etrafımda bir sürü tanıdık olduğu halde aşırı yalnız hissettiğim zamanlar olduğunu hatırlıyorum.. bazen evde garip bi huzursuzluk hissine kapılıyodum mesela,, hemen bahçeye atıyodum kendimi,,, insanlar olsun yakınlarda ve güvende hissedeym diye :) o yüzden çok mantıklı bişey yapmışsın bence kuaföre vs giderek :) ve bebiş doğduktan sonra hissedeceğin en son şey emin ol yalnızlık olucak ,, onlar tek başlarına bile o kadar yeterli ki annelerine,,, ben sık sık hangimizin diğerine daha çok ihtiyacı var diye düşünürdüm... hatta hala düşünüyorum bazen :)))