İnşallah cnm :) ama 39-40 gerçekten zor... hatta neredeyse önceki bütün zamana bedel :))Ayyy sorma sorma sukurler olsunerken doquracam diye diye 40ida bitirecem insaAllah
bizde sizin qibi 10 qunumuzun falan kaldiqini qoruruz umarim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm :) ama 39-40 gerçekten zor... hatta neredeyse önceki bütün zamana bedel :))Ayyy sorma sorma sukurler olsunerken doquracam diye diye 40ida bitirecem insaAllah
bizde sizin qibi 10 qunumuzun falan kaldiqini qoruruz umarim
![]()
Birebir aynı durumdayım. Artık aşırı bunaldımKasilmam var bebek nedense cok fazla hareketli midem yaniyor odemlerimden ayaklarim agriyor kasiklarimda adet olacak gibi agri var ev sicak uyuyamiyorum baska ne olsun...
Bana da hala erkeğe benziyo diyenler varBanada aaaa karnin kucukmus sen 8 ayliksan biz neyiz acaba diyolarsonrada alla alla cocuqun qelisimi nasilki bi problem yok demi falan sacmaliyolar karin buyukluquyle ne alaka acaba cildirma sebebi
![]()
Cnm olabilir sanırım ya,,, sabah arayıver sen doktorunu bi :)Bugun 1,5 saatte bir hafif adet sancisi gibi agri giriyor belimden asagi cok siddetli dayanilmayacak gibi degil doğumun yaklasmasinin belirtisi olabirmi
İnternette onu yapanlar var cnm baya. İnstagramdan bak bi istersen. Hatta kasnağa yapıyolar o da çok güzel oluyo :)Kızlar ben doğum sertifikası gibi bir
Şey almak istiyorum yani kağıt gibi üstünde doğum saati kilo boy felan yazıyor renkli renkli bide hastanede ayak izini basıyorlar ya mürekkebe ondan istiyorum nasıl yapabilirim
Amin allahin gucune gitmesin bu günümüzü aratmasin ama oturuyorum öyle oglende yedigim mayali pogaca icimmde mayalandi resmen bi de ayaklarim fil ayagi gibi tek.istedigim uyku uyku uykuBirebir aynı durumdayım. Artık aşırı bunaldımAllah'ın gücüne gitmesin ama gerçekten bitmek bilmiyo şu son günler
![]()
Ben de iki saattir 4 kez tuvalete gittim,, anlamıyorum ki yatınca niye coşuyo :) ayaklarıma mümkün olduğu kadar krem sürüyorum bu arada,, ufak ufak da masaj yapıyorum epey iyi geliyo :)Amin allahin gucune gitmesin bu günümüzü aratmasin ama oturuyorum öyle oglende yedigim mayali pogaca icimmde mayalandi resmen bi de ayaklarim fil ayagi gibi tek.istedigim uyku uyku uyku
Kizimda iddiaya giren coktu bendede erkek die.milletin gozu ultrason sanki.kiz erkek ayrımı yapanlara deli oluyorum bi arkadasim vardi hemsire eside öğretmen mesleklerini yazıyorum okumus cahiller bi kızı vardi bende hamileyim yeni öğrendim zaten zor bulduk seviniyoruz insallah kizin olur dedi bana hayirlisi dedim senin oglun olursa yandim kocamin dilinden kurtulamam dedi ben hep erkek die bekledim doguncada lohusa depresyonu oldum 5 6 ay kizimi hic istemedim dedi ben sok oldum.rabbim evlat vermis ayirt etmek.bize düşmez diyebildim.Bana da hala erkeğe benziyo diyenler varanlatıyorum, artık tırnaklarına kadar görüyor doktor, bu saatten sonra mümkün değil değişmez diyorum ama hala belli olmaz diyebiliyolar :)))) bugün yardımcı kadına "yahu erkek merkek olmasın, Allah korusun erkekse bile pipisi yok demektir,, karıştırma şu lafları" dedim de nihayet anlayıp "ayyyy evet o zaman Allah korusuuuun" dedi :)))
Biraz esime yaptirdim kizimda dayanamadi anne bende yapayim iyi oldun mu diye ggeliyor en son salona kactim esimide uyutmuyorum öksürük yapıyo bu mideBen de iki saattir 4 kez tuvalete gittim,, anlamıyorum ki yatınca niye coşuyo :) ayaklarıma mümkün olduğu kadar krem sürüyorum bu arada,, ufak ufak da masaj yapıyorum epey iyi geliyo :)
Benim bütün şikayetlerimi saydınKasilmam var bebek nedense cok fazla hareketli midem yaniyor odemlerimden ayaklarim agriyor kasiklarimda adet olacak gibi agri var ev sicak uyuyamiyorum baska ne olsun...
Banada aaaa karnin kucukmus sen 8 ayliksan biz neyiz acaba diyolarsonrada alla alla cocuqun qelisimi nasilki bi problem yok demi falan sacmaliyolar karin buyukluquyle ne alaka acaba cildirma sebebi
![]()
Soda iciyorum suanda canim yapabilecegim tek seyBenim bütün şikayetlerimi saydınbir de ne yapıcağımı bilememek var
![]()
Ay bende içiyim dedim evde kalmamış şansımaaaSoda iciyorum suanda canim yapabilecegim tek sey
İnşaAllah canım. Ben şanslı sayılırım ne bekletti ne üzdü kuzum annesini :) ama bir anda doğunca elimi karnıma koyduğumda tekme hissedememek üzdü biliyo musun:) tadını çıkar. Her anı çok özel her anı ayrı güzel.. ben doyamadım yarım kaldı sanki hamileliğim gibi hissediyorum:)Canım çok güzel hisler bunlar. Okurken doğsa da ben de kucağıma alıp sevip uyutsam diye düşündüm. Sen ne güzel sağlıkla yavruna kucağına darısı hepimizin başına inşallah :)
Bizim hastane kendisi yapmış öyle isteğe bağlı yapıyorlar mı bilmiyorum ama çok tatlı ayak izleri falan :)) hastaneyle görüş istersen belki yapıyorlardır.Kızlar ben doğum sertifikası gibi bir
Şey almak istiyorum yani kağıt gibi üstünde doğum saati kilo boy felan yazıyor renkli renkli bide hastanede ayak izini basıyorlar ya mürekkebe ondan istiyorum nasıl yapabilirim
Kesinlikle bi kadın hatta yanında en iyi hissettiğiniz bir kadın olmalı bencede. Hasta bezi takıyorlar falan wc de yardıma ihtiyacım olduğunda eşim götürdü hep çıkar mısın aşkım ben böyle daha huzursuzum dedim. Ya annem geldi Ya zorda olsa serumlu kolumla işimi kendim yaptım Çünkü eşimin üstümde görmesini isteyeceğim yada kabul edebileceğim son kostüm hastabezi sanırım :) yani bir kadın şart.Cnm üzülme artıkteyzen gelse faydası dokunur mu peki? Yani yük olur muyum diye düşünme,, belki de çok mutlu olucak,, aksine bebek onun yükünü alıcak belki... bazı insanlar belli bi yaştan sonra işe yarama duygusunu, yardım etmeyi vs çok severler. Belki teyzenin de o anlamda ihtiyacı vardır sana öyle düşün :) bi de sen öyle düşünmüyosun, kendi adına çok daha iyi bilirsin tabi ama ben de eşimin desteğine çok önem vermekle beraber yanımda ayrıca bi kadın olmasını isterim mesela. O anlamda da iyi olabilir...
Takılıyorum canm bende. Herkesin hamileliği kendine özel oluyor. Hiç takmamak lazım gobege bebeğe laf edenlere. Zaten doğduktan sonrada devam ederler bu tarz şeylere o yüzden amaaan takmamak lazım. Herkes kendi isine baksa böyle olmaz.Ya canım bende olayın sıcaklığıyla yazdım yanlış anlaşılmak istemem sana karşı bir ima veya tepki yoktu sözlerimde düşünemedim bana alındıysan kusura bakma.. kimse göbeğe bakıp çocuğun sağlığı hakkında yorum yapamaz. İşte görüyoruz büyük olsa laf küçük olsa laf bunaydı asıl tepkim
İnşallah cnm :) ama 39-40 gerçekten zor... hatta neredeyse önceki bütün zamana bedel :))
Ay canm nerden geldi bu mide yanmalari bende de başladı ya. Dün öğlenden sonra ne yediysem yaktı geçti. Br iyi bir kötü geçiyor hayret.İyi geceler cnm :) bana uyku yok şimdilik,, Allah izin verirse son gavisconlu gecelerimi geçiriyorum![]()