2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok güzeller canim afiyetle yiyin insallah

Insan yemeğe kiyamaz bunları :)

Evin önünde park var oraya kactik kizimla.esimle romantik aksamyemegimizi yedikten sonra:) herkes hirkayla oturuyor ben kisa kollu ayaklarimda yaniyorr.
Valla ben de fenayım. Ayrıca artık hiç geçmeyen bi wc isteği... yani olmasa bile sürekli var gibi belimin tam ortası da korkunç ağrıyo... son gece sayıyorum bunu ve dişimi sıkıyorum :))))

Canim buqun kan idrar verdim.Sonucu hemen cikmadi buyuk ihtimal yarin uqrayabilirsen qidecem.yoksa arayip oqrenirim.Bikac qundur yanmam qecti cok sukur suyu 2 anca iciyodum 3 litre yaptim ondan mi artik bilmiyorumda :):):):)
İç cnm,, boool bol iç. Bana bugün bile doktor bol suya devam dedi. Son iki gün olduğu halde :))

İyi geceler kızlar naslnz bn bunalıma girdim heralde npcm bilmiyrm cok darldm düsüne düsüne kafayı yicem hersey üstüme geliyor gibi hisseduyorum bir alabilseydik yavrularımızı kucagımıza gözlerimi kapayıp acsam su bir ay gecmis olsa keske

Cnm buydu di mi dediğin? Emin olamadım bi türlü, ekran görüntüsü almıştım ama Ayşe silmiş sanırım arch2401

Eklentiler

• IMG_5268.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
Cnm ben de girdim bikaç gündür de Allahtan sonuna denk geldi :) geçicek,, darlanma,,, oyalanıcak bişeyler bulmaya çalış... pozitif etkisi olan şeyler tabi :) iyi düşün... ben de bazen çok çok kötü oluyorum ama kendime sürekli yarın sabah bundan kurtularak uyanmak zorundasın diyorum ,,, işe yarıyo :) bir de hep şuna inanırım, ağrılar sızılar bütün marazlar gece çıkar ya hani, aynı şekilde sıkıntılar da gece daha büyük geliyor insana,, daha çok kuruyoruz, daha çok kararıyor içimiz... çoğu zaman aynı şeyleri sabah düşündüğünde o kadar da büyük görünmüyor oysa... inşallah sen de daha ferah hissedersin yarın

A AysheDuru çok tatlı gözüküyor kurabiyeler afiyet olsun şimdiden
Saol cnm... aslına bakarsan büyük kızım için uğraşıyoruz daha çok... malum en sevdikleri şeyler... özellikle de diş mevzusundan sonra epey arttırdık sınırlamaları; baya sevinicek o yüzden... hafızasında güzel şeyler kalsın istiyorum :) inşallah becerebiliriz :)

Kızlar yazamıyorum ama günlük düzenli takipteyim. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. İnsallah huzurlu mutlu büyür miniklerimiz.
Benim kız biraz koca kafalıymıș, doktor normal doğum için söz veremem dedi. 36+5 deyken 3370gr çıktı kilosu, ay şişko oldu annesi gibi ben de 4.5kg doğmuşum hem de normal Bu cuma çatı muayenem var. Haftaya gelir dedi doktorum fazla heyecanliyiz
Kızlar annem gelmedi diye üzülmeyin benim annem, ablam ve esimin halası geldi 10gündür bizimleler. Hepsinin tek yaptığı bebeğin kiyafetlerini yıkayıp ütülemek. Tüm gün ev topla, günde iki defa 5 kişiye yemek yap beni çok yoruyor. Bu hafta derin dondurucumu doldurdum. Bebek dogunca annem hariç herkesi göndereceğim. Dondurucuda hazır yemeklerim olsun :)

Ben dün kaçırmışım :) kolay gelsin cnm,, hepsi yetişir, kafanda da güzel planlamışsın zaten,, gerisi kolay

Saol cnm ins senin bu persembebi sondu cnm

O zaman hem gözünaydın hem kolay gelsin cnm :) anne hariç yollamak iyi fikir; zaten bebek için o kadar kalabalık iyi değil. Baba hariç bi kişi daha kalıcı oldu mu yeterli bence.. gelen giden ayrı tabi ama yatılı nüfusu uzun süre fazla tutmamak lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…