2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladım bu aparat anneminkinde de yok, biraz su aldıktan sonra dökmen daha mantıklı. Niye sıvı detarjan için aparat yapmaz ki arçelik de? Sanki sıvı deterjanın varlığından haberi yok.

kizlar 90 kilo olmuşum...sicaktan disari çıkamıyorum...evde yemesem bile her yerim şiş...kalkamiyom oturamiyorum...hic iyi değilim doguracak halim bile yok...hayırlısı insallah hepimiz için...

Anladım bu aparat anneminkinde de yok, biraz su aldıktan sonra dökmen daha mantıklı. Niye sıvı detarjan için aparat yapmaz ki arçelik de? Sanki sıvı deterjanın varlığından haberi yok.

Sen alışık değilsin tabiii sakin sakin durmaya:) ondandır bu organizasyon paniğin:)

Iki haftadir kilo almiyor 2700 kaldi pazartesi bakalim dönerse almicak donmezse alacak 38+5 olacak o zaman

kizlar 90 kilo olmuşum...sicaktan disari çıkamıyorum...evde yemesem bile her yerim şiş...kalkamiyom oturamiyorum...hic iyi değilim doguracak halim bile yok...hayırlısı insallah hepimiz için...
Bugün bende esime aynısını dedim,doğuracak halim kalmadı diye... o kadar sıcak ki bunaldım,cok sükür siskinliğim yok ama yorgunluk agırlık cok fena bi de üzerine sıcaklar:S

renklileri attim simdi,su aldiktan sonra doktum toz deterjan gozunden. eger yine kopurme ayni oranda olursa ilkinde de sorun yok demektir:)
yani niye yapmamislar ben de anlamadim.

Ka

kaç haftalıksınız? Son haftada ailenden kimse gelemezmi?
36 nın içindeyiz canım. Aslında annem bizimle ama rahatsız yani sinirsel biraz karışık ve zor bir durum anlayacağın bu da daha fazla strese sebep oluyor aslında başından beri işte ama idare ediyoruz.. Eşimin olmadığı bir an olursa taksiyle gitmek için gücüm olsun diye dua ediyorum arkadan bi şekilde eş dost yetişir ...

Bende 1 haftada 3 kilo almışım ve bunu hissediyorum ayak parmaklarım oyuncak ayağı gibi oldu. Sıcaktan ocağın başında yemek yapasım bile gelmiyo ter basıyo uğraştıkça.

Disari 38 derece bende icerde suya girip cikiyorum.gunes camlar kapali olsada evi yakiyor gecede sicagi kusuyor diye gunese dusman oldum vallahi psikopata bagladim

Eşin yanında olmazsa sancın başladığında çağır taksiye canım zaten sancılar kesilince normale dönüyormuşsun o zamanı değerlendirip atla git hastaneye sancın ara ara gelir yoklar gider. Eşinde o arada zaman kaybetmez hastaneye gider orda destek olur sana inşallah yanında desteğin olurda hiç gerek kalmaz böyle anlara. Ama kendini strese sokma olacak bi şekilde deyip rahatla

İnşaallah canım desteğe ihtiyacı oluyor insanın dualarınımızı eksik etmeyelim... İnşallah olur kolaylıkla Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende 90 ı geçmişim dün kontrol vardı bugün ayaklarım şişti Benimde yeğenim geldi kızımla vakit geçirsinler diye havuza getirdim sabah istedikleri kahvaltı film uno oynayalım derken bittim şimdiden allahtan esiyo burası gölge kovalıyorum da şezlongta Batıyo bi süre sonra

S SUU Can'ım en zoru evlatla imtihan olmak senin yazın bu şekilde yazılmış ama derdi veren rabbim inşallah sana dermanınıda verecektir, belkide doktorların olmaz dediği bir mucize gerçekleşecek sen iyi düşünmeye çalış ama biliyorum insan en kötüsünü düşünüyor rabbim sana dayanma güçlüğü versin ... inşallah yarın Doğum da Kolay gerçekleşir .

Aynı sayılırız ben 35+1 im
Hmm inşallah rabbim yardımcın olsun
Yakınında komşun varsa hiç çekinme hemen onlara başvur önemli sonucta ..
En azından taksi dalan ayarlayıp hastaneye ulaştırırlar insanlık ölmedi ya..
Fazla da kafaya takma hayırlısıylano gün gelsinde bi çaresi bulunur mutlaka

S SUU Yani dr lar seni tüketti resmen. Çok sinir oluyorum ınan ki. Ama rabbim mucizeyi kucağına verdiğinde herşey unutulup gidecek. Rabbim kerimdir herşeye gücü yeter. Sen bu imtihandan insallah başarıyla çıkacaksın. Karşılığı çok güzel olacak ınan bana. Bari son günleri huzurla yasa. Bebeğini oksa konus onunla. Hisseder eminim. Ama lütfen pozitif ol. Ne olursa olsun imtihan bu. Sağlıklı doğacak denen bebeklerde rahatsızlık olmuyor mu veya ayağı takılıp yatağa bağlı kalmıyor mu kimisi bir cok örneği var. Sen yeterki sabret hep duada ol. Rabbim mükafatını verir. İnsallah iki cihanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…