Anladım bu aparat anneminkinde de yok, biraz su aldıktan sonra dökmen daha mantıklı. Niye sıvı detarjan için aparat yapmaz ki arçelik de? Sanki sıvı deterjanın varlığından haberi yok.@garipkedi
sivi dalin kullandim. yarim olcek koydum. benimkinde 3 goz var. biri on yikama,biri yumusatici,biri de toz deterjan gozu. toz deterjan gozune koydum ama daha makinayi calistirmamistim,hemen akti gitti. tozu koyunca orda duruyor,makine calisinca aliyordu. bunu hemen aldi. ayrica bi aparat veya gozu de yok sivi deterjan icin.
arcelik m.hizmerlerini aradim. ordaki bayan da sivi kullaniyormus. toz deterjan gibi kopurmuyor sivilar dedi. bir de ya kapaga deterjani koyup makinanin icine yerlestir ya da makinayi calistir,suyu almaya baslayinca toz deterjan gozunu bira acip ordan dok dedi.
simdi bitti makina actim baktim,oyle yogun bir deterjan kokusu yok,yani bizimkiler gibi. o da normal sanirim,bebekler kokudan rahatsiz olmasin diye yogun kokmuyor.
Anladım bu aparat anneminkinde de yok, biraz su aldıktan sonra dökmen daha mantıklı. Niye sıvı detarjan için aparat yapmaz ki arçelik de? Sanki sıvı deterjanın varlığından haberi yok.@garipkedi
sivi dalin kullandim. yarim olcek koydum. benimkinde 3 goz var. biri on yikama,biri yumusatici,biri de toz deterjan gozu. toz deterjan gozune koydum ama daha makinayi calistirmamistim,hemen akti gitti. tozu koyunca orda duruyor,makine calisinca aliyordu. bunu hemen aldi. ayrica bi aparat veya gozu de yok sivi deterjan icin.
arcelik m.hizmerlerini aradim. ordaki bayan da sivi kullaniyormus. toz deterjan gibi kopurmuyor sivilar dedi. bir de ya kapaga deterjani koyup makinanin icine yerlestir ya da makinayi calistir,suyu almaya baslayinca toz deterjan gozunu bira acip ordan dok dedi.
simdi bitti makina actim baktim,oyle yogun bir deterjan kokusu yok,yani bizimkiler gibi. o da normal sanirim,bebekler kokudan rahatsiz olmasin diye yogun kokmuyor.
Sen alışık değilsin tabiii sakin sakin durmaya:) ondandır bu organizasyon paniğin:)Amin cnm :)) aslına bakarsan sanırım ben de kafayı meşgul etmek için iş arıyorum :) yatağı yıkatmayı unutmuşum,, içim rahat etmedi aradım şimdi de yıkamacıdan geliyolar... kız da ablasıyla bahçede olduğu için sıkılıyorum bi yandan bişeylerle uğraşmazsam :))
Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı da bize olsunDoğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Iki haftadir kilo almiyor 2700 kaldi pazartesi bakalim dönerse almicak donmezse alacak 38+5 olacak o zamanKilosu okadarda az değil aslında kırka kadar beklese 3kilo olur gibi ama tabi donmuyorsa sezeryan mecburen sen içini ferah tut doğunca bol bol emzirir kilo aldirirsin biciriga önemli olan sağlık li olsun gelişimini tamamlasin
Bugün bende esime aynısını dedim,doğuracak halim kalmadı diye... o kadar sıcak ki bunaldım,cok sükür siskinliğim yok ama yorgunluk agırlık cok fena bi de üzerine sıcaklar:Skizlar 90 kilo olmuşum...sicaktan disari çıkamıyorum...evde yemesem bile her yerim şiş...kalkamiyom oturamiyorum...hic iyi değilim doguracak halim bile yok...hayırlısı insallah hepimiz için...
Anladım bu aparat anneminkinde de yok, biraz su aldıktan sonra dökmen daha mantıklı. Niye sıvı detarjan için aparat yapmaz ki arçelik de? Sanki sıvı deterjanın varlığından haberi yok.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah müsait olunca bekliyoruz hikayeniDoğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
36 nın içindeyiz canım. Aslında annem bizimle ama rahatsız yani sinirsel biraz karışık ve zor bir durum anlayacağın bu da daha fazla strese sebep oluyor aslında başından beri işte ama idare ediyoruz.. Eşimin olmadığı bir an olursa taksiyle gitmek için gücüm olsun diye dua ediyorum arkadan bi şekilde eş dost yetişir ...Ka
kaç haftalıksınız? Son haftada ailenden kimse gelemezmi?
Bende 1 haftada 3 kilo almışım ve bunu hissediyorum ayak parmaklarım oyuncak ayağı gibi oldu. Sıcaktan ocağın başında yemek yapasım bile gelmiyo ter basıyo uğraştıkça.kizlar 90 kilo olmuşum...sicaktan disari çıkamıyorum...evde yemesem bile her yerim şiş...kalkamiyom oturamiyorum...hic iyi değilim doguracak halim bile yok...hayırlısı insallah hepimiz için...
Eşin yanında olmazsa sancın başladığında çağır taksiye canım zaten sancılar kesilince normale dönüyormuşsun o zamanı değerlendirip atla git hastaneye sancın ara ara gelir yoklar gider. Eşinde o arada zaman kaybetmez hastaneye gider orda destek olur sana inşallah yanında desteğin olurda hiç gerek kalmaz böyle anlara. Ama kendini strese sokma olacak bi şekilde deyip rahatla36 nın içindeyiz canım. Aslında annem bizimle ama rahatsız yani sinirsel biraz karışık ve zor bir durum anlayacağın bu da daha fazla strese sebep oluyor aslında başından beri işte ama idare ediyoruz.. Eşimin olmadığı bir an olursa taksiyle gitmek için gücüm olsun diye dua ediyorum arkadan bi şekilde eş dost yetişir ...
İnşaallah canım desteğe ihtiyacı oluyor insanın dualarınımızı eksik etmeyelim... İnşallah olur kolaylıkla Allah hepimizin yardımcısı olsunEşin yanında olmazsa sancın başladığında çağır taksiye canım zaten sancılar kesilince normale dönüyormuşsun o zamanı değerlendirip atla git hastaneye sancın ara ara gelir yoklar gider. Eşinde o arada zaman kaybetmez hastaneye gider orda destek olur sana inşallah yanında desteğin olurda hiç gerek kalmaz böyle anlara. Ama kendini strese sokma olacak bi şekilde deyip rahatla
Aynı sayılırız ben 35+1 im36 nın içindeyiz canım. Aslında annem bizimle ama rahatsız yani sinirsel biraz karışık ve zor bir durum anlayacağın bu da daha fazla strese sebep oluyor aslında başından beri işte ama idare ediyoruz.. Eşimin olmadığı bir an olursa taksiyle gitmek için gücüm olsun diye dua ediyorum arkadan bi şekilde eş dost yetişir ...
renklileri attim simdi,su aldiktan sonra doktum toz deterjan gozunden. eger yine kopurme ayni oranda olursa ilkinde de sorun yok demektir:)
yani niye yapmamislar ben de anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?