2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Can'ım ben hastaneye yattığım gün senin gibiydim emirler havada uçuştu eve temizlk için iki kişi ayarladım talımat verdım telefonda abimin eşini onların yanına yolladım onada anlattım tek tek, oda eşyaların yerlerini bilmiyor diye annemde benım eve gitti perdeleri böyle şu ayarda yıkayın o halılar koridora koltukları sılmeyı unutmayın ayy dedım bi dur kadın :) eşime hastaneye gelirken çikolataları aldırdım hastane için vazoların çiçekleri eksikti onları aldırdım , o sırada avm alınacakları aldılar.ben Doğuma inince odayı süslemişler ayy ne koşuşturdum hepsini sonra hepsıne teşekkür üstüne teşekkür sağolsun lar herşey eksiksiz oldu:)
Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Hastaneyle aramda bir sokak var o kadar yakınım aslında eşim yanımda olmasa bile haber verdikte 5-10 dk sonra yanımda olur zaten hastanede çalışıyor. Bide kv telefonda parmaklanınca bebek erken geliyomuş dedi ay nasıl utandım çatı muayenesi o anne diyorum ikinciye yine parmaklanınca diyo :)) erken gelmenize gerek yok doktor bu hafta doğurmazsın dedi sancım çıkmadı falan dedim erteledim bende.. zaten gece hiç uykum gelmiyor tüm odaları geziyorum her koltukta yarım saat uyuyorum onlar evdeyken tabi böylesi rahatlık olmayacak her konuda. Bide yaşları ileri kırarım ederim diye hep güler yüzlü oluyorum ama zaten şuan içten içe daralıyorum bazen kendi kendime ağlıyorum. Biz bişey mi yaptık diye düşünürler bu hallerime alışık değiller beni hep gülerken gördükleri için..

Bende de aşırı bi rahatlık var,yani aslında stres heyecan var ama eksikler konusunda veya cevremdekilere karsı bir rahatlık,, annem sayıyor sunları aldım,sunları götürcez vss... sıralıyor hepsini. ya eksik olsa nolcak unutsak nolcak hallolur modundayım... hakkımızda hayırlısı olsun canım ya ,saglıkla atlatalım da yarını gerisi boş

Amin cnm :)) aslına bakarsan sanırım ben de kafayı meşgul etmek için iş arıyorum :) yatağı yıkatmayı unutmuşum,, içim rahat etmedi aradım şimdi de yıkamacıdan geliyolar... kız da ablasıyla bahçede olduğu için sıkılıyorum bi yandan bişeylerle uğraşmazsam :))

@garipkedi

sivi dalin kullandim. yarim olcek koydum. benimkinde 3 goz var. biri on yikama,biri yumusatici,biri de toz deterjan gozu. toz deterjan gozune koydum ama daha makinayi calistirmamistim,hemen akti gitti. tozu koyunca orda duruyor,makine calisinca aliyordu. bunu hemen aldi. ayrica bi aparat veya gozu de yok sivi deterjan icin.
arcelik m.hizmerlerini aradim. ordaki bayan da sivi kullaniyormus. toz deterjan gibi kopurmuyor sivilar dedi. bir de ya kapaga deterjani koyup makinanin icine yerlestir ya da makinayi calistir,suyu almaya baslayinca toz deterjan gozunu bira acip ordan dok dedi.
simdi bitti makina actim baktim,oyle yogun bir deterjan kokusu yok,yani bizimkiler gibi. o da normal sanirim,bebekler kokudan rahatsiz olmasin diye yogun kokmuyor.

Ayy bende öyleyim hiçbirseyi düşünemiyorum düşünsem gözüme hersey eksik geliyor...
Kendimi iyice saldım gerçi annemde yanmda sagolsun onunda rahatlgı var ama ne biliyim çok tuhafım..
Bi ben böyleyim sanıyordum

çok teşekkür ederim gerçekten çokk allah razı olsun rabbim burdaki konuştuğumuz tüm arkadaşlarımıza altından kalkamayacağı imtihan vermesin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin hepinize doğumlarda kolaylık versin inşallah sende diğer arkadaşlarımda . müsait olduğunda bebeğimizin resmini bizede at haberdar et bizi nasıl olduğunu

Sıvı detarjan için bi aparat var o göze koyulan ama ondan mi oldu ki? Deterjanı çekmiş mi gözden? Hangi deterjanla yıkadın? Benim kopurdu mu diye bakmak hiç aklıma gelmemişti:))))
Ya o aparatı benim makinem geldiğinde bilememiş atmış annem. Ama eski makinemde zaten yoktu ve sıvı kullanıyordum hep. Şart mı ki o acaba? Arayıp isteyeyim müşteri hizmetlerini vs olmazsa?

Amin Saol cnm,,, mutlaka yazıcam :)

Reactions: SUU
Oturamıyorum karnımın büyüklüğü nefesimi kesiyor
Arada sıkışıyor gibi
Benim de çok oluyodu o son bir iki hafta... sırtını yükseltip yatar gibi uzansan biraz hani 45 dereceyle falan... ben bi yarım saat öyle yattım bugün de çok iyi oldu. Hem nefesime hem de belime iyi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…