Benim ilk 5 gün Ne ağrım Ne sızım oldu ama bugün bütün dikişleri hisseder ve ağrıdan kıvranıp oldum ben yaa.
Sende de oldu mu?
Hiç Doğum yapmamış gibi koşturdum, eğildim kalktım, her işimi kendim yaptım, çok mu zorladım acaba
Cok sagol canım,insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi:)
Sen ikize göre 10 kg cok cok iyi almıssın masallah valla sana,ayrıca kızın ve oglusunun kilosu da ikize göre iyi yani takma hiç onu,kaldı ki dedigin gibi saglıklı olsun dünyaya geldikten sonra toparlarlar hemencik
Benim ilk 5 gün Ne ağrım Ne sızım oldu ama bugün bütün dikişleri hisseder ve ağrıdan kıvranıp oldum ben yaa.
Sende de oldu mu?
Hiç Doğum yapmamış gibi koşturdum, eğildim kalktım, her işimi kendim yaptım, çok mu zorladım acaba
Ben de olmadi cnm bir dr una gorunsen... lohusasin sen niye oyle egilip dogruluyorsun ki ben evde dogru duzgun is yapmamama ragmen irem deli gibi yoruyor emzir gazini cikar ivir zivir...
Maşallah Ne güzel haberler.
Bir avazda kurtarsın Allah
Umarım gönlündeki gibi rahatça normal Doğum yapar alırsın güzel bebişi kucağına :))
Suyun baya var demek ki saçlar dalgalandığı göre :)
Bizimki son 2 ay yüzünü bile göstermedi
insallah canim sagol guzel dileklerin icin dogum sureci basladigindan azalmaya baslamis ama dogum yaklastikca normalmis suyun azalmasi. yine de normal seviyede. plasenta da yaslanmis dedi dr :) hazirlaniyor vucut ama bakalim bebis ne zaman gelecek :) senin bebis nasil zorlaniyor musun? uykular aglamalar emme seanslari falan nasil :)