Rabbim bir nefeste kurtarsin canım benm inşallah herşey yolunda gider dualarımda olcaksin.. sakin olmaya caliş inşallah hersey çok güzel olucak senin gibi
Çok güzelmiş canım güle güle uyusun büyüsün güzel kızın çok teşekkür ederim bilgi içinMerqba canim anca yazabildim internet magduruyum birazcik bitmisssbiz Sundvik modelini aldik 449 tl icinin yataqina ordan deil baska biyerden bakicam :) kurduqumuz halinide attim simdi resmini...yan tarafi aciliyo oyizden hosuma qitti benim yuruduqu zaman kendiliqinden qirip yatabilsin diye :)
Maşallah Ne güzel haberler.selam kizlar. biz doktordan geldik. bebis 2991 gr olmus, boyu da 50cm e ulasmis. cok iri bi bebek olmayacak dogumda zorlamayacak bizi dedi doktorumuz. cati muayenesi de yapti. gercekten abartildigi kadar degil. 1dk surdu surmedi. hatta vajinal ultrason probu daha cok rahatsiz edici :)) kemik yapim normal doguma uygunmus. bebek kanala tam olmasa da inmeye baslamis. rahim agzi uzunluguna da bakti 3 hafta once 48mis bugun 25 olctu. incelmis, yani doguma hazirlik sureci baslamis aslinda. ama suan daha vakit var oyle bikac gun icinde falan dogum olur gibi gorunmuyor dedi. bizim oglan 40i tamamlayacak gibi duruyor :)) usg olcumlerine gore 4 agustosta doluyor 40 hafta. en gec 11ine kadar beklerim eger hala sanci acilma vs bi dogum belirtisi olmazsa aliriz dedi. benden haberler boyle :) haa bide baya sacli geliyor bizim cocuk suyun icinde dalgalaniyordu saclari
Canım doğru düşünüyorsun, ben de sadece alez serdim. Yatak zaten bebege ozel, yune elyafa gerek yok ki.Kizlar bide bisey sorucam ya bu besiqe koyacaqimiz yataqin uzerine ekstra bisey daha koydunuzmu ? Annemler falan incecik bsye yapalim yun veya elyaftan diyolar ama ben bebek sert yerde yatmasi qerek diye biluyorum.yanlismi biliyorumsiz naisl yaptiniz ?
Teşekkürler cnmYarın için şimdiden hayırlı olsun canım :)
Sağlıkla olsun
Ağrısız sancısız olsun
Şipşak kolaycacık geçsin. Kuzuna kavuş biran evvel
Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canımbizlere de dua etmeyi unutma güzel haberlerinle gel
Tmm canim bende ole dusndum tesekkur ederimCanım doğru düşünüyorsun, ben de sadece alez serdim. Yatak zaten bebege ozel, yune elyafa gerek yok ki.
Bi kaç kişiden daha fikir alınca oturur kafandaOfff benimde kafam karisik ya bakalim nolacak bi yataqini alsaydim tamamlanacakti hersey
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla gelmiş oğluşun tadını çıkar önemli olan kucağına sağlıkla almış olman.. bol sütlü günlerin olsun şnşallah bebişinde güzel güZel emsin annesini mışıl mışıl uyusunKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Bu iş varsa çok fenaKlimayı açıcaz ama aynı odada oturmıcaz cnm. Başka çare yok gibi
Maşallah cnm oğluşuna,, Allah uzun ömür versin,, sağlıkla büyüsün inşallah. Kendi derdime düştüm,, anca yazabildim kusura bakmaKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Canım hayırlı olsun evladın :)Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Gözüm korktu valla kış bebeği daha kolaymış ozaman giydir sar battaniyeye oh misBu iş varsa çok fena
Kan ter içindeyim, günde 5lt terliyormuşuz kesin. Öyle sürekli duş da alamıyorsun, bebekten vakit kalmıyor. Hava çooook nemli, cam açsan cereyan yapıyor, klima açsan farklı odada, sana bir faydası Yok, bebeğe gelirse başlıyor hapşırmaya. Hasta olacak diye oldum hoşaf gibi
Doğmadan önce klimanın karşısında saatlerce kalsam banamısın demezdim.
Doğunca bütün öncelikler değişiyor haliyle.
Eve digitürkçü geldi tamire, adam nefes alamıyorum çok sıcak bu ev dedi, 2 dk da çözdü arızayı ve koşarak uzaklaştı
Bugün banyo yaptı diye daha da dikkat ettik çünkü. Bir de hava nasıl nemli öyle
Hadi bir nefeste canım :)Evet cnm,yarın sabah 08:30 da benimde kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?