2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hanımlar hala uyuyamadım malesef,, son denemeden önce toplu olarak iyi geceler diyeyim istedim. inşallah sağsalim çıkar gönül rahatlığıyla güzel haberler veririz yarın... Simge 84 sana da tekrar bol şans arkadaşım, aynı anlarda aynı şeyleri yaşıyor olacağız, Allah'a emanet :) herkese kocaman sevgiler

Canimmm sindiren hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah inan senden çok ben heycanlandim Duru hanim annesini üzmeden gelsin inşallah

hayirli olsun:)

Maşallah cnm oğluşuna,, Allah uzun ömür versin,, sağlıkla büyüsün inşallah. Kendi derdime düştüm,, anca yazabildim kusura bakma
Sağol canım darısı duruya inşallah ne güzel kavuşuyorsunuz siz de hayırlı ömürleri olsun hepsinin inşallah sana da hayırlı olsun şimdiden sağlıkla al kucağına

Wvet bende araştırdım buraya da yazdım kmse yaptırmamış öyle bişey.doktorda whatsapdan yazdım kont. Soracam.doktor eski prosedürlerde yapıyorduk şimdi.öyle bir uygulama yok dedi.rahat olun falan yazdı ama gidince soracam.doğumda bebege gecerse enfsyon.kötü sonuclar olabilirmiş i.Allah korusun .ama bilirnirae ereknden antibiyotik tedavisi uygulanıyormuş anneye. Firtay

Canımm amin insallah saglıkla hayırlısıyla kızlarımızı kucagımıza alırız ve güzel haberleri veririz... doğuma giderken aklımda ve duamda olacaksın... sende Allah a emanet ol...

A AysheDuru Simge 84 rahat doğumlar size hanımlar. Sabaha kavuşuyorsunuz minik mucizelerinize :)
İnşallah çok kolay bir doğum olur ve ardından bol sütlü emzirme günleri hemencecik başlar

Amiinn canım insallah... saatler yaklastıkca heyecan artıyor valla.
Hepimize sağlıklı doğumlar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…