2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayrlisi olsn cnm saglıklı olsunda günunu doldurup gelmsi daha güzel ins koly dogum olur

Gaz sancıları 10 günden sonra artıyor dedi doktor. Sende de öyle mi oldu canım?
Bir de gaz için ilaç kullandın mı? Damla falan?
Cnm bizim 2. Haftadan sonra basladi. Biogaia diye bir probiotik damla var bir de sab simplex bunlari kullaniyoruz suan 37 gunluk olduk ve bayagi gaz sancilarimiz azaldi ama benim sana tavsiyrm sevi bebe reflü yatagi alman icinde kiraz cekirdegi olandan bizim sancilarimiza en iyi o geldi. Bir de yuz ustu yatinca rahatliyordu ancak yuzustu ve yan yatirmayi dr kesinlikle onermiyor sadece yanibasindayken oyle yatirin yanindan ayrilacaginiz zaman sirt ustu cevirin diyor cunku Allah korusun ani bebek ölümu olayinin bu yuz ustu ve yan yatmayla iliskisi bulunmuş bir de biz gaz cikarticakken yuz ustu ovaliyoruz super gaz cikiyor.

Teşekkürler canım ben de bişe örteyim diyordum temiz çarşaf en iyisi eşim bana sen bu kadar titiz değildin gözleriyle bakıyor Ben de yavrucuk daha dünyamıza adapte değil diyorum :)
Bizde de var o durum, ben de bu kadar değildim ama biraz takıntılı oldum gibi geliyor :)

KIZlar cok sükür hersey yolunda 3200 dogdu kızım.simdilik emmesi de iyi :)
Darısı saglıkla hepinizin başına

@ayshemina sen nasılsın?
Gözün aydın, maşallah kilosu çok iyi, bol bol emsin bir an önce de sağlıkla evinize kavuşun inşallah :)

Hanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık
Ooooh senden de aldık bugünün güzel haberlerini, hayırlı uğurlu olsun kızın. Bol sütlü sağlıklı günleriniz olsun inşallah :)

Guzel haberlerini bekliyoruz cnm

Brewers yeast with b12 diye solgar in bir vitamini var ondan edin humana still tea ve bolca incir erik kayisi hosafi... ayran arttirir ama gaz yapabilir. Bir de 3 saatte bir muhakkak emzir emzirmen bitince sağ

Evet ve bi başlayınca insan dokunurken bile tereddüt ediyor ama söz verdim kendime ütüleme işini falan kısa tutcam kesinlikle yoksa ucu kaçacak bu sterilizasyon işinin

Bende teredutte kalmıştım camları kapamak imkansız kurdeşen dokeriz valla zaten bir gram.esinti yok direk klima yada vantilatör esintisine maruz kalmasinlar yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…