2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım günaydın bende ilk kızımda 1 haftadan önce sütüm gelmemisti. hic canını sıkma stres maalesef sütün gelmesini engelliyo . bol bol uyku ve banyoda gogusleri hafif masaj yap cok faydasi var. ben kızımı 1 hafta bos memeyle emzirmistim sonradan anladik. mamayi kaşıkla vermeye caliski seni emmeyi reddetmesin. ben her bebegimde bol rezene cayi icmistim sütü arttiriyo birde hurma ve bol sıvı tüket ama unutma hersey senin elinde stres yooook. küçük melek mutlaka emdikce çoğalacak. rabbim saglik sihhatle büytümek nasip etsin. diger iki cocugumda bile 4 günden önce sütüm gelmemisti. herkeste farkli yani. sen supersinnnnn güzel anne sariliga dikkat

nasilsin canim ? simdi okudum yorumunu.
Bebeğim rahim ağzını zorlamış ve Doğum yoluna girmiş suyum gelmek üzereymiş 2 doz tek seferde ciğer geliştirici iğne yaptılar veyatışım yapıldı 2 gün daha sıkmam gerekiyorumarım sabredebilir bebeğim.

Bu arada 3200 gr olmuş boyu ise 52 cm sanırım ben tamamım geliyorum diyor çok heyecanlıyım
Kilosu ve boyu haftasında doğacak çocuklarla uyumlu ki zaten 5 gün sonra haftasında sayılıyor, inşallah 2 gün daha dayanır da ciğer geliştirici de etkisini gösterir ve sağ salim alırsın kucağına yavrunu.

Kızlar odaları hazırladık beşikleri düzenledik tozdan nasıl koruyorsunuz üstüne bişeyler mi örttünüz malum sıcaktan her taraf açık .
Beşiğin her şeyini serdik üzerine de kocaman bir çarşaf serdik yere kadar, toz girmesin içine diye. Dediğin gibi tüm camlar açık ister istemez tozlanıyor. Kıyafetleri de çekmeceyi ya da kapağı kapatınca bir şey girmiyor içeri ama istersen üzerlerine bir örtü örtebilirsin

Ay canm hakkında hayırlısı insallah azıcık daha dayanır kuzun. Maşallah boy kg olarak gerçekten tamamlamış artık. Allah sağlıklı etsin

Teşekkürler canım ben de bişe örteyim diyordum temiz çarşaf en iyisi eşim bana sen bu kadar titiz değildin gözleriyle bakıyor Ben de yavrucuk daha dünyamıza adapte değil diyorum :)

inşallah canım inşallah dünyadaki milyonlarca mucizeden biriside ben olurum.rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…