Hanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık
Çok çok güzel olmuşş güzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah bizim hala avizemiz ve halımız yokodamizin son hali sevgili teyzelerim
daginikligin kusuruna bakmayin
Eki Görüntüle 2026460
Eki Görüntüle 2026461
Eki Görüntüle 2026462
Eki Görüntüle 2026465
Evet ve bi başlayınca insan dokunurken bile tereddüt ediyor ama söz verdim kendime ütüleme işini falan kısa tutcam kesinlikle yoksa ucu kaçacak bu sterilizasyon işinin
Gözünüz aydın Allah an ali babalı ablali büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ayşe nasıl karşıladı çok merak ediyorum.Hanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık
Yok yok o kadar düşünmemek lazım zaten ben yapı olarak da bu rutini fazla sürdürebilecek bir insan değilim. Sadece steril bi yerden çıkıyolar alışana kadar dikkat etsek yeterli benceben de dun disarda kuruttum,kuzenim utuledi her seyi. aksamdan beri kafama takildi acaba disarda toz oldu mu cok,kirlendi mi,acaba icerde mi kurutsaydim ...
hakkaten fazla dusunmek yoruyor.
tesekkur ederim canimÇok çok güzel olmuşş güzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah bizim hala avizemiz ve halımız yok
Yok yok o kadar düşünmemek lazım zaten ben yapı olarak da bu rutini fazla sürdürebilecek bir insan değilim. Sadece steril bi yerden çıkıyolar alışana kadar dikkat etsek yeterli bence
sagol canim tesekkur ederiz :)drucilla gule gule kullanim canim,cok guzel:)
Amin canım hadi gözün aydın :)KIZlar cok sükür hersey yolunda 3200 dogdu kızım.simdilik emmesi de iyi :)
Darısı saglıkla hepinizin başına
@ayshemina sen nasılsın?
Kizlar toz mevzusu konusulmus 37 gunluk anne olarak diyebilirim ki simdilik carsafla ortseniz de o bebis o eve girince ister istemez tozla tanisacak havalar cok sicak kizim uyuyor ve cami acik suan... ilk bir hafta pimpiriklenirsiniz ama sonrasinda ister istemez o camlar aciliyor...
Ay çok güzel olmuş, sakin ve huzurlu bir oda mutlulukla büyüsün Barış odasında :)odamizin son hali sevgili teyzelerim
daginikligin kusuruna bakmayin
Eki Görüntüle 2026460
Eki Görüntüle 2026461
Eki Görüntüle 2026462
Eki Görüntüle 2026465
Mutella canım selam kontrolün bugün saat kaçta merak ettim
tesekkur ederim canim amin insallahZaten benim biraz dikkatli olma nedenim daha bebeğin gelmesine ne kadar var belli değil, o gelene kadar kirlenmesin toz olmasın eşyaları, yoksa doğduktan sonra zaten fanusun içinde saklayamayız çocukları, gelene kadar temiz olsa yeter, ben de sürdüremem sürekli bu titizlik takıntısını.
Ay çok güzel olmuş, sakin ve huzurlu bir oda mutlulukla büyüsün Barış odasında :)
Teşekkür ederim. Stres yapmıyorum zaten.şükür. Beni şuan yalancı meme gibi kullanıyor. Yani süt gelmese bile emzirmeyi ihmal etmiyorum. Bende zannediyorum emiyor tok. Birde çok sancı çekiyor. Üşüttü heralde hastahanede sürekli karnı gurulduyor. Ağlıyor. Hiç birşeye vaktim olmuyor daha şimdiden. Duşa girmek için bile amma uğraştım. Hepimizin bol sütü olur inşallah. kıvranıyor ağlıyor diye üzülüyor insan. Mamada olsa bari rahat uyusun diye veriyorsun.Canım günaydın bende ilk kızımda 1 haftadan önce sütüm gelmemisti. hic canını sıkma stres maalesef sütün gelmesini engelliyo . bol bol uyku ve banyoda gogusleri hafif masaj yap cok faydasi var. ben kızımı 1 hafta bos memeyle emzirmistim sonradan anladik. mamayi kaşıkla vermeye caliski seni emmeyi reddetmesin. ben her bebegimde bol rezene cayi icmistim sütü arttiriyo birde hurma ve bol sıvı tüket ama unutma hersey senin elinde stres yooook. küçük melek mutlaka emdikce çoğalacak. rabbim saglik sihhatle büytümek nasip etsin. diger iki cocugumda bile 4 günden önce sütüm gelmemisti. herkeste farkli yani. sen supersinnnnn güzel anne sariliga dikkat
Ay ben de bi sonraki gün yazını görüp bakmıştım ama sanırım indirim bitmişti artık bi dahaki indirimlere . Valla eşin iyi yapmış herşeyi yedeklersek ev içinden çıkılmaz bir hal alcak gibi :)purpleworld geçen gün yazmıştım araya kaynadı, hepsiburada da halılarda sepette ekstra %40 indirim vardı, bilseydim etiketlerdim seni de. Valla yedek alasım gelmişti de kocacım saçmalama dediği için susmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?