2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet ve bi başlayınca insan dokunurken bile tereddüt ediyor ama söz verdim kendime ütüleme işini falan kısa tutcam kesinlikle yoksa ucu kaçacak bu sterilizasyon işinin

ben de dun disarda kuruttum,kuzenim utuledi her seyi. aksamdan beri kafama takildi acaba disarda toz oldu mu cok,kirlendi mi,acaba icerde mi kurutsaydim ...
hakkaten fazla dusunmek yoruyor.

ben de dun disarda kuruttum,kuzenim utuledi her seyi. aksamdan beri kafama takildi acaba disarda toz oldu mu cok,kirlendi mi,acaba icerde mi kurutsaydim ...
hakkaten fazla dusunmek yoruyor.
Yok yok o kadar düşünmemek lazım zaten ben yapı olarak da bu rutini fazla sürdürebilecek bir insan değilim. Sadece steril bi yerden çıkıyolar alışana kadar dikkat etsek yeterli bence

@ayshemina hadi gözün aydın canım hep aklımdaydın hikayeni de çok merak ediyorum müsait olduğunda paylaş bizimle ayşenin tepkisi nasıl oldu hemen kabullendi mi ??

Zaten benim biraz dikkatli olma nedenim daha bebeğin gelmesine ne kadar var belli değil, o gelene kadar kirlenmesin toz olmasın eşyaları, yoksa doğduktan sonra zaten fanusun içinde saklayamayız çocukları, gelene kadar temiz olsa yeter, ben de sürdüremem sürekli bu titizlik takıntısını.

Ay çok güzel olmuş, sakin ve huzurlu bir oda mutlulukla büyüsün Barış odasında :)

tesekkur ederim canim amin insallah umarim kullaniriz yataginda yatar :))

Teşekkür ederim. Stres yapmıyorum zaten.şükür. Beni şuan yalancı meme gibi kullanıyor. Yani süt gelmese bile emzirmeyi ihmal etmiyorum. Bende zannediyorum emiyor tok. Birde çok sancı çekiyor. Üşüttü heralde hastahanede sürekli karnı gurulduyor. Ağlıyor. Hiç birşeye vaktim olmuyor daha şimdiden. Duşa girmek için bile amma uğraştım. Hepimizin bol sütü olur inşallah. kıvranıyor ağlıyor diye üzülüyor insan. Mamada olsa bari rahat uyusun diye veriyorsun.

Ay ben de bi sonraki gün yazını görüp bakmıştım ama sanırım indirim bitmişti artık bi dahaki indirimlere . Valla eşin iyi yapmış herşeyi yedeklersek ev içinden çıkılmaz bir hal alcak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…