2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanımlar çıktık biz :))) herşey yolunda,, bebiş sağlıklı, emiyo,,, akşam bol bol kafanızı şişirrim artık
Masallah cnm cok sukur ne guzel bebegin yaninda simdi darısı bizlerin basina gozun aydn cnm Rabbim saglikli hayrli uzun omur versin bebise sen nasln

İlk zamanlar hemen gelmiyor canım. Bebek bol bol emsin, çenesinden uyar ya da ayaklarını gıdıkla. Onun dışında makina ile sağ. Bulgur, kırı dut hoşafı ve humana still tea içtim ben tabi ki bol bol da su. Öyle öyle sütüm günden güne arttı. Ama süt az ise takviye şart. Bebek sarılık olmasın. Doymayınca oluyor maalesef. Bebek gün içinde emsin bol bol. Gece yatarken bir takviye yap. Sonra yine emsin. Gelmesene süt bebeği memenden ayırma. Umarım yakın zamanda bol bol sütün olur. Ayrıca uyumak dinlenmek ve duş almak da sütü arttırıyor.

Cnm sende drmlar nasl dktora ne zamn gidicksn

Yarın sabah gidiyorum canım kasılmalarım var ama sancım suyum nişanım yok. Yarın belli olacak her şey inşallah.
Keyfi yerinde demek ki benim kızın keyfi yetecek de gelecek
Tam aslan burcu, keyfi yetmeyince doğmuyor bile, işim var benim

Oy maşallah Hndxxx

Demek ki tamamlamış oradaki gelişimini bebecik. Annesine kavuşmak için acele ediyor. :)
Sağlıkla gelsin kuzucuk. Sabretsin birkaç gün daha.

Oy maşallah

Demek ki tamamlamış oradaki gelişimini bebecik. Annesine kavuşmak için acele ediyor. :)
Sağlıkla gelsin kuzucuk. Sabretsin birkaç gün daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…