• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağ olun kızlar 15 kilo aldım ama takmıyorum dediğiniz gibi. Yine de dedikodu malzemesi olmak hiç hoşuma gitmedi. Yanı ben de farkındayım biraz iri gozuktugumun biraz da bol giyiyorum filan...
Ay boşver milleti ya. Bu doğal bir süreç. Zaten on günde büyük oranda kg gidiyor. Sonrasi da zamanla. Milletimize malzeme çok tanımayan bile bana soruyor az kaldı doğuma herhalde diye daha ne yorumlar. Boşver

Selam kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Ben de sabah sancı ve leke ile gittim ciğer geliştirici vurdular iki doz birden. Bugün doğum olabilirdi ama sancılar düştü şükür. Evdeym şimdilik dualarınızda unutmayın
İnsallah senin de bebeğin vakitlicr gelir canm. Allah hayirlisini versiin

Ağustosa yaklaştıkça bebekler heyecanlı haberler cogaliyor maşallah ya. Benim oglu da iki gündür aşağıya inmeye çalışıyor gibi korkutuyor arada ama bakalım. Sağlıkla gelsinler insallah

moralim cok bozuk kizlar. kontrolden ciktim. bebisimde 3 haftalik gerilik var. yin universiteye sevk etti. yapisal da olabilir yani sadece kilosu azdir,genetik bir rahatsizlik da olabilir dedi. 31 haftalik gorunuyor suanda. gelisimi baya yavaslamis dedi. 2 haftada 200 gr. almis sadece. eger boyle giderse erken aliriz bebegi dedi. allahim sen yardim et.
Geçmiş olsn canm neden olurmuş acaba? Kötü düşünme 27 haftalık bebekler oluyor sonçta. Eğer dışarda gelişimi daha rahat olacaksa öyle yapar doktorun. Merak etme sen başka problem olmasın yeterki

@garipkedi yastık şahane duruyor, ellerine sağlık anneciğinin. Aynı zamanda milleti hiç takma kilo olmasaydı da diyecek bir lafları olacaktı. Insanlar bayılıyor yorum yapmaya gerekli gereksiz hemde, maksat konuşmak olsun yeter. Sen bunlara takilip moral bozma.
Bak mesela kendimden ornek veriyim bende şeker çıktı o yüzden bebeklere de geçmesin diye çok dikkat ettim, öyle olunca biraz kontrollü gitti kilom. Ama bizim ikiz olduğu için bebekler çok kilolu değil. Benim de yüzüme bakıp hımmm kiloları azmış sen de biraz yeseydin keşke yapıyorlar. He evet yeseydim şeker hastası olacaklardı ben de bayilmiyorum nihayetinde bu kadar kontrole ona ne diyeceksiniz diyince de ay o şeker yüklemesi falan çok gereksiz bir şey olmazdı diyorlar. Herkes doktor herkes bilirkişi canım. Hani işin komiği karşısında cahil biri varmış gibi bi de inanarak konuşuyorlar kendilerine. O yüzden diyeceğim o ki takma lütfen sen ve bebeğin iyi olsun kilo gerçekten küçük ayrıntı bebek için de senin için de öyle...

B bursa_83 moralini bozma lütfen minyon bir bebek olabilir yada belki bebeği besleyen damarların daralmıştır. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sen de içini ferah tut. Içerde beslenemeyen bebekler oluyor dışarda daha hızlı gidiyorlar öyle bir durum varsa alırlar bebisini dışarda mis gibi bakarsın sen merak etme..

Ya güzel haberler ard arda hayırlı uğurlu olsun canımm kızlarınla sağlıklı uzun ömürler :)

Ohhh maşallah güzel haberlerimiz ardı ardına geliyor şükür. Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün, hosgeldi duru bebek... Ayrıntıları bekliyoruz Hoppa

Maasallah bekledigimden erken yazdin :KK66: kime benziyor Duru bebek?

Hadi gözün aydın canım benim çok şükür:KK200:hoşgeldi Duru hanim bol sütlü gazsiz sağlıklı günleriniz olsun inşallah bol bol kokla yerimize :KK200::KK200::KK200:

A AysheDuru canım gözün aydın hosgeldi duru bebek Ayşe ne tepki verdi ben onu merak ettim :)

masallah canim,gozunuz aydin:)

A AysheDuru hadi gözün aydın canım hep aklımdaydın hikayeni de çok merak ediyorum müsait olduğunda paylaş bizimle :KK66: ayşenin tepkisi nasıl oldu hemen kabullendi mi ??

@Simge 84 A AysheDuru gozunuz aydin canlar allah anali babali büyütsün bol sütünüz olsun insallah öpüyorum mus kokulu bebisleri ve sizi

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah:))

Çok çok teşekkürler hepinize :KK200: doğumumuz çok rahat geçti,,, sadece anestezinin başında biraz midem bulandı; ona da hemen müdahele ettiler zaten :) Duru çok güzel bi bebek,, ablasının biraz büyük dudaklısı :) sağlık problemi de yok çok şükür; memeyi hemen tuttu ve şimdilik Ayşe'den farklı olarak "uyuyan bi bebek" gibi görünüyo... ve Ayşe de şu an için çok rahat,, problem çıkarmıyor, elini ayağını vs seviyor,, hayatından memnun gibi :) umarım böyle devam eder herşey :)))

Çok çok teşekkürler hepinize :KK200: doğumumuz çok rahat geçti,,, sadece anestezinin başında biraz midem bulandı; ona da hemen müdahele ettiler zaten :) Duru çok güzel bi bebek,, ablasının biraz büyük dudaklısı :) sağlık problemi de yok çok şükür; memeyi hemen tuttu ve şimdilik Ayşe'den farklı olarak "uyuyan bi bebek" gibi görünüyo... ve Ayşe de şu an için çok rahat,, problem çıkarmıyor, elini ayağını vs seviyor,, hayatından memnun gibi :) umarım böyle devam eder herşey :)))
Ay maşallah canmm ya. Allah hep böyle daim etsin huzurunuzu mutlulugunuzu. İkisinin sevgisi nasıl birseymiss

Selam kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Ben de sabah sancı ve leke ile gittim ciğer geliştirici vurdular iki doz birden. Bugün doğum olabilirdi ama sancılar düştü şükür. Evdeym şimdilik dualarınızda unutmayın
Aynı durumdayız seninle bende ayın 3 ne kadar ilaç kullanıcam sonrasında ilacı kesicez ve gelmesini beklicez zaten ilacı içimiyim hemen ağrım oluyo sende aksatma sakın bi ilaç verdiyse magnezyum da verdiyse onu da aksatma canım:KK200: sonrası Allahın takdirii:KK200:

Maşallah kuzulara kızlar :)
Ayrıntıları bekliyoruuuuz:KK200:
A AysheDuru @Simge 84

Maşallah pes peşe güzel haberler :KK66: Sağlıkla büyüsün tebrik ederim. ..

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu oksun bebeğin sağlıkla büyüsün uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah...

Bizde de var o durum, ben de bu kadar değildim ama biraz takıntılı oldum gibi geliyor :)

Gözün aydın, maşallah kilosu çok iyi, bol bol emsin bir an önce de sağlıkla evinize kavuşun inşallah :)

Ooooh senden de aldık bugünün güzel haberlerini, hayırlı uğurlu olsun kızın. Bol sütlü sağlıklı günleriniz olsun inşallah :)

Ayy maşallah size hadi gözün aydın
gözün aydın Can'ım artık detayları beklıyoruz

Çok saolun kızlar,, Darısı başınıza inşallahhh :)

Maşallah duru kızına ismi gibi duru güzellikte prenses desene... ayşenin sevmesine ve olgun karşılamasına çok sevindim canım darısı bizim başımıza bizimkilerde umarım kardeşlerini benimser severler

Maaşallah:nazar: rabbim mutluluğunuzu daim etsin:KK200:

kizlar yine alintilamayi beceremedim. burdan yazayim.
insallllah hepinizin dedigi gibi minyondur diyorum ben de ama biliyorsunuz gecen haftalarda doppler cekildi ve sorun cikmadi beslenmeyle ilgili,yani plesantada sorun cikmadi. o yuzden yapisal degil de diger secenek olmasi beni korkutuyor. disarda daha iyi olacaksa hemen alsinlar tabiki.
bir de suyu sınırdaymis. haftada 1 kontrol olman lazim ki icerde oksijensiz kalmasin dedi:(
kilosu 1900 gr. Benimle ayni haftalarda olan arkadaslarin en az 2500 gr.
bana da dua edin lutfen. cok ihtiyacim var.

şu 8 aylik surede hicbir kontrolde zaten cok iyi,cok saglikli laflarini duyamadim. hep ufak da olsa olumsuz cumleler duydum. allahim hakkimizda hayirlisini versin. disarda daha iyi olacaksa erken alinsin raziyim ama daha 2 kilo bile degil. bilmiyorummmm.
sabah universiteye gidecegiz bakalim.keske dediginiz gibi olcum hatasi olsa ama sanmiyorum :(

moralim cok bozuk kizlar. kontrolden ciktim. bebisimde 3 haftalik gerilik var. yin universiteye sevk etti. yapisal da olabilir yani sadece kilosu azdir,genetik bir rahatsizlik da olabilir dedi. 31 haftalik gorunuyor suanda. gelisimi baya yavaslamis dedi. 2 haftada 200 gr. almis sadece. eger boyle giderse erken aliriz bebegi dedi. allahim sen yardim et.
Canım inşallah bir problem yoktur bir git bakalım ünv hastahanesine hemen moralini bozma lütfen. Bol bol protein tüketmeye çalış canım muz tüket inşallah gelişimi ve kilosu artarak devam eder.

S Sunbright canim senin bebisinde benimki kadar var miydi gerilik? kac gunluktu yani aradaki fark?
gelisimi yavasladi diye mi erken aldilar?
insalllah benim bebisim de seninki gibi saglikli dogar.

Ay kimse yüzüme söylemiyormuş ama hep kayinvalidem kardeşinin eşine çok kilo aldığımı söylemiş telefonda filan konuşurken. Dün kına gecesinde kadınla karşılaşınca "Aaa Asli dedikleri kadar kilo almamışsın." dedi. Artik nasil kilo aldigimi anlattilarsa kadina, şaşırdı. Çok sinir oldum he! Ne diye millete öyle şeyler söyleniyor ki... Yüzüme karşı da ye ye diyip duruyorlar. Insanlar neden boyle ikiyuzluluk ve dedikodu yapiyorlar ya :KK43:
Ayyy canım boşver allah aşkına onu diyenlere bak asıl eminim hepsi kiloludur. Ayrıca çok kg alsan bile sonuçta hamilesin ve doğumdan sonra verirsin zaten önemli olan senin ve bebeğinşn sağlığı boşverr takma sen.

kizlar yine alintilamayi beceremedim. burdan yazayim.
insallllah hepinizin dedigi gibi minyondur diyorum ben de ama biliyorsunuz gecen haftalarda doppler cekildi ve sorun cikmadi beslenmeyle ilgili,yani plesantada sorun cikmadi. o yuzden yapisal degil de diger secenek olmasi beni korkutuyor. disarda daha iyi olacaksa hemen alsinlar tabiki.
bir de suyu sınırdaymis. haftada 1 kontrol olman lazim ki icerde oksijensiz kalmasin dedi:KK43:
kilosu 1900 gr. Benimle ayni haftalarda olan arkadaslarin en az 2500 gr.
bana da dua edin lutfen. cok ihtiyacim var.

şu 8 aylik surede hicbir kontrolde zaten cok iyi,cok saglikli laflarini duyamadim. hep ufak da olsa olumsuz cumleler duydum. allahim hakkimizda hayirlisini versin. disarda daha iyi olacaksa erken alinsin raziyim ama daha 2 kilo bile degil. bilmiyorummmm.
sabah universiteye gidecegiz bakalim.keske dediginiz gibi olcum hatasi olsa ama sanmiyorum :KK43:
İçini karartma lütfen. Hepimiz ayrı ayrı şekillerde imtihan oluyoruz. Bebeklerimiz kucagimiza gelince bir nebze endişelerimiz gidecek gör bak. Ben ölçüm hatası olduğunu düşünüyorum açıkçası. Et ve süt ürünleri çokça tuket canm. Muz ve tahin pekmezin bebeğe kg yaptığı söyleniyor. Birde onları dene. Ogün atlamadan yemeye çalış. Olduğu kadar artık. Nerde durması daha hayirliysa o olsun insallah.

Canım inşallah bir problem yoktur bir git bakalım ünv hastahanesine hemen moralini bozma lütfen. Bol bol protein tüketmeye çalış canım muz tüket inşallah gelişimi ve kilosu artarak devam eder.

senin yemenle duzélecek bir sey degil demisti doktor,gecen kontrolde ama ben yine de yiyorum,beslenmeme dikkat ediyorum.
uludaga daha once de gittim ve takibe gerekyok deyip kendi doktoruma yolladilar. bakalim bu sefer ne diyecekler. sabah gidecegim. dua edin bana da lutfen.

İçini karartma lütfen. Hepimiz ayrı ayrı şekillerde imtihan oluyoruz. Bebeklerimiz kucagimiza gelince bir nebze endişelerimiz gidecek gör bak. Ben ölçüm hatası olduğunu düşünüyorum açıkçası. Et ve süt ürünleri çokça tuket canm. Muz ve tahin pekmezin bebeğe kg yaptığı söyleniyor. Birde onları dene. Ogün atlamadan yemeye çalış. Olduğu kadar artık. Nerde durması daha hayirliysa o olsun insallah.

amin canim, hayirlisini dilemekten ve bebegimi beslemekten baska carem yok. bu dediklerini de daha fazla yiyecegim. insallah bir faydasi olur.

Back
X