- 31 Aralık 2016
- 431
- 611
- 53
- 33
Canım senin de mi plesanta da sorun var ?yani öyle bişey dedi mi doktor bende o sıkıntı var eğer gerilemeye başlarsa bebek alırım hemen dedi çok şükür şimdilik gelişimi önden bebeğimin ama bebekte gerileme plesenta dan olabilirmisevet sadece karindaydi. bugun her yeri dedi
Bizim evi su bastıdolu parçalarını keşke çekseydim cevizden büyük
Kızlar yağmur çok fenaydı. Bizim de banyo küvetinden sular fışkırdı :/ balkon zemini sular altında. E-5 de yine nehir olmuş sanırım.
Sagolasin canim. Bizim arabada baya hasar var tam nst deydim tam o sırada...
ben kullanmiyorum canim. cunku sursen de surmesen de bebek memeyi duzgun tutmazsa yaralarin kacinilmaz oldugunu dusunuyorum.Kızlar bu arada ben hala göğüs kremine başlayamadım. Yani evde var doğumu tetiklerse diye elim gitmiyor sürmeye bir türlü :) Bir şey olmaz dimi, siz kullanıyor musunuz?
Şu anda 35+2 oldu canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah memorial de Doğum ile ilgili doktorum 2 gün daha dayan dedi.hangi hastanedesin canm.. Allahim yardimcin olsun. bebegini sagsaglim kucagina alirsin insallah. suan kac haftaliksin ve doktor ne diyor dogumla ilgili.
İnşallah canım teşekkür edeerimGÜNaydın canım hayırlısı olsun hakkında bebeğin sağlıkla gelsin iki gün sabretsin inşallah.
Allah yardımcın olsun inşallah 2 gün daha sabreder bebeğin ama kilosu vs iyi haftasına göre önden gidiyordu sanırımŞu anda 35+2 oldu canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah memorial de Doğum ile ilgili doktorum 2 gün daha dayan dedi.
2 gün dedi doktorum çünkü ciğer geliştirici iğne etkisini 2 günde gösteriyormuş canım.kilosu iyi masallah canim. 2 gun mu 2 hafta mi beklemesi gerek ?
Amin canım hepimizin inşallah 2 hafta önden gidiyor gelişimi evet umarım 2 gün daha dayanır gerçi burandan itibaren 1 buçuk günümüz kaldı sayılırAllah yardımcın olsun inşallah 2 gün daha sabreder bebeğin ama kilosu vs iyi haftasına göre önden gidiyordu sanırım
Teşekkür ederim canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kilosu ve boyu haftasında doğacak çocuklarla uyumlu ki zaten 5 gün sonra haftasında sayılıyor, inşallah 2 gün daha dayanır da ciğer geliştirici de etkisini gösterir ve sağ salim alırsın kucağına yavrunu.
Beşiğin her şeyini serdik üzerine de kocaman bir çarşaf serdik yere kadar, toz girmesin içine diye. Dediğin gibi tüm camlar açık ister istemez tozlanıyor. Kıyafetleri de çekmeceyi ya da kapağı kapatınca bir şey girmiyor içeri ama istersen üzerlerine bir örtü örtebilirsin
Şu anda 35+2 oldu canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah memorial de Doğum ile ilgili doktorum 2 gün daha dayan dedi.
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun eve çıktık biz doktorum bir geceye daha gerek görmedi sancı kesici bir hap verdi 2 gün daha dayanmam için benimde yarın yardımcı abla gelecek normalde ağustosta alacaktım Doğuma yakın olsun diye ama Doğum yaklaştı hissediyorum benimde yarın gelecek sağolsun. İkimize de kolay gelsinyarin temizlikcim gelecek ziyaretine gelmek destek olmak isterdim arkadasim. evim hemen oranin asagisinda cnku. ofm nin orda..bisey ihtiyacin olursa ozelden msj at mutlaka.
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun eve çıktık biz doktorum bir geceye daha gerek görmedi sancı kesici bir hap verdi 2 gün daha dayanmam için benimde yarın yardımcı abla gelecek normalde ağustosta alacaktım Doğuma yakın olsun diye ama Doğum yaklaştı hissediyorum benimde yarın gelecek sağolsun. İkimize de kolay gelsin
Al benden de o kadar sonra bizim hormonlarimiz bozuk oluyo onlar masum oluyo benim ki de beni ağlattı bu gece küstüm gitmiyorum yanınaEsimle tartistim aqlamaktan uyuyamiyorum...Allah kahretsin yaa okadar canim skknki bebekte vurdukca iyice sinirim bozuluyo kendimeSanki cok uyuyomusuz qibi bide ustune bu cikti kafayi yicem su saat oldu adam hic sallamiyo beni
Şu halinle kusura bakma ama ne alıp veremediği var seninle eşinin zaten canımız burnumuzda Allah Allah gerçekten gece gece Allah sabır versin sana arkadaşımEsimle tartistim aqlamaktan uyuyamiyorum...Allah kahretsin yaa okadar canim skknki bebekte vurdukca iyice sinirim bozuluyo kendimeSanki cok uyuyomusuz qibi bide ustune bu cikti kafayi yicem su saat oldu adam hic sallamiyo beni
Ayyy sorma bugün aynaya baktım ve sanki burnumda hamile o kadar şişmiş ki eller ayaklar hiç bahsetmiyorum bile çok sıcak çokkkkcok saol tatlim. Allah yardimcimiz olsun valla cok zor ya. ozellikle antalya gibi bi yerde bu sicaklarda hamilelik cok zorr geciyor. sicaklar deli gibi odem yapiyor nem filan
Bak iste ya bunlar ne bicim.insan anlamadimAl benden de o kadar sonra bizim hormonlarimiz bozuk oluyo onlar masum oluyo benim ki de beni ağlattı bu gece küstüm gitmiyorum yanınayine de takmamak lazım canım bebelerimiz daha önemli suan onlar üzülmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?