2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence dr a danis canm. Ben kizimda hiç nisan falan bilmedim ne desem yalan olur

ay çok güldüm yaaa sana da diyo mü doğursanda sen de kurtulsan bizde şu manyak hallerinden diye benim garip kocam çok dertli benden çok

Mutella hayırlı olsun yoluna girmişsin artık Doğumun şu anda dayanılmaz sancılar çekmeyi bekleme zaten süreç yavaş ve düzenli ilerlesin yeter sonlara doğru sancıyı sonuna kadar hissedeceksin inşallah şu an önemli olan düzenli açılman olması yürüyüş yapman faydalı çok da yorma kendini enerjiye ihtiyacın olacak ve sancıların sıklaşmadan biraz uyumaya çalış benden naçizane tavsiye Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

tesekkurler canim bilgiler icin aklimizda olsun.
Saol cnm,,, inşallah darısı başına. Ben de çok okuyamıyorum ya aklım kalıyo kim doğurdu kim nasıl acaba diye sürekli :)
biz sana yazariz dicem ama ben okudugum halde arada kacirdiklarim var sanirim. artik hergun ya da gun asiri yeni bi minnos geliyor :))

batikon ne alaka ben orayi kacirmisim :)) acikligi kontrol ederken mi surdu? damarli gibi gordugun jel olabilir mi acaba? ay cok renkli bide ne oyle gokkusagi gibi insanin kafasini karistiriyor

Son düzenleme:
ay çok güldüm yaaa sana da diyo mü doğursanda sen de kurtulsan bizde şu manyak hallerinden diye benim garip kocam çok dertli benden çok
Ya canm ben ilk hamilelikten sonra böyle oldum. Fabrika ayarima geri dönemedim açıkçası. Kahkahalarla gülerken hüngür hüngür aglama moduna saniye farkı olmadan gecebiliyordum. Orda gitti benim ayarım. adam 3 senedir nerdeyse çekiyor benim bu halimi. İşin kötü yani bende rahatsızım böyle olmaktan. Küs kalalım diye mi evlendim diyorum, tavşan daha küsmüş dağın haberi yok diyor. Ciddi geliyorlar bazen. Dün pazara cikardim adamı konserve yapicm domates alalım diye. Pahalı diyorum o da 75 kuruşluk domatesee yani düşün deliligimi. Adam diyor ki istersen 50 kg al fiyata bakma. Yok pazarlık yap yoksa almam dedim. Alıyor musun almıyor musun , almıyorum yürü eve o zaman sonra eve geldik ben pisman, niye bir canm sen al gerisini sen düşünme demedin diye sitem ediyorum. E zaten dedim diyor ama öfkeyle söyledi. Çünkü cjmriligimden bıktı adam. Sonra gerisin geriye baristik ama domatesler yalan oldu ona yanıyorum. Böyle bir delilik hali iste. Çok uzattım

A AysheDuru bebis emiyor mu bu arada? mama vermek istemiyorum mevzusu gecmis. yenidoganin midesi cok ufak oluyor diye biliyorum kasik kadar zaten ilk bikac gun az emmesi normal degil mi canim? bir arkadasim bana israrla tembihledi. aglayinca sana doymuyormus gibi gelecek sakin mama verme diye. hatta hemsireler vermeyelim mama dedigi halde, kendisi yok verelim demis. tek pismanligim bu diyor :)

Ay sancı siklasmadan uyumaya çalış diyince aklıma doğumum geldi. Ya nasıl birşeydir o. Son saatler perişan olmuştum. Allahım biraz uyusam diyordum. Şöyle bir nefes alıyordum sonra yine sanci hiç hoş değil o kısımlar. Ama bilincalti öyle ilginç birşey ki resmen reset atıyor doğum öncesine. Ben aktif sancilarim olduğunda tel ile konusmusum. Ama hatırlamıyorum. Acaba ne sacmaladimm diye çok sordum ama herhalde çok birşey sacmalamamisimdir. İyiyim falan demisimdir. Ama sancı anında dr geldiğinde suratimdan oluyordu herhalde ruh halimi. Ay şimdi hatırladıkça guluyorm. Başta eşime masaj yaptiriyordum belime. Sonra kesmedi beni. Bırak masajı artık çaresi yok dua et daha iyi diyordum. Güçlü durup dogumhanede kurtar beni dr diye diyince dr dayan kizim dayan diyordu en son zaten catala çıktım. 3. De geldi minnosum. Normal doğum yaptığıma hala inanamıyorum. Birde sanciyla hastaneye giderken kendimden ümidim hiç yoktu. Gider sezeryan olur çıkarım diye gittim. Dr bile farketmiş hiç beklemedim senden bunu çok zor bir doğum yaşadın farkında misin diyor. Ne bileyim ben ilk defa yaşadım normali bu sandim.

He yaa, elini batikonlayıp muayene etti de muayeneden sonra minicik kan geldi normal dedi ona ama şimdiki öyle değil kafa karıştırıcı ama.

Kangurularda da 3 aydan önce kullanmayın diyor hatta Boba'nın sitesinde bile 0+ dense bile ilk başlarda sling kullanmak daha faydalı yazıyor. Ama sling'i de almadık, hatta eksik olduğunu şimdi hatırladım, bir sling alayım olmadı, sıcaklarda nasıl saracaksam 30 kere

Efsanelerde anlatıldığına göre nişana benziyor ama doktoru arayıp bir sorsan fena olmaz. Ben çatı muayenesinden sonra özellikle sordum bu işlemden sonra kanama olur mu, benzer bir şey olursa korkayım mı dedim, kanama olacak şekilde yapmadım korkma dedi. Ama muayeneden sonra olan standart bir lekelenme olsaydı şimdiye kadar biterdi diye düşünüyorum.

Nişan

Genellikle nişanın yanında anne adayı biraz akıntı da tespit edebilir. Bu akıntı, genellikle koyu kahverengi ve pembe renk tonlarındadır.
Şayet akıntınız açık kırmızı renkte ve miktarı-yoğunluğu artmış ise, doktorunuza bu durumu bildiriniz. Nişanınız gelmiş olabilir.

He yaa, elini batikonlayıp muayene etti de muayeneden sonra minicik kan geldi normal dedi ona ama şimdiki öyle değil kafa karıştırıcı ama.
hmm anladim o zaman hakikaten batikon olabilir. ama bence hic kafani karistirma direk ara sor doktora. siz lekelenme ya da kanama normal dediniz ama arada pembe arada kahverengi bazen de sari geliyor diye :) ilk cati muayenesinden sonra lekelenme ya da kanama olmus muydu peki?

ay evet sicakta pek cekilecek bisey degil o. 8 basamakla bitiyorsa merdivenler bence arabayla cikarirsin rahatlikla.
ben sling falan almadim. kanguru da kuzenimden geldi. kullanir miyim kullanmaz miyim onu da bilmiyorum. kisa denk gelecek cunku kanguru kullanma zamani. yasayip, deneyerek gorecegiz artik :)

Ben evde kullanabilirim diye sling istiyorum aslında iş yaparken falan yakınımda durabilsin diye ama ağustos ayında da o kadar sarınmak beni düşündürüyor hep. Ben şu montlardan almayı düşündüğüm için kışın kanguruya çok sıcak bakıyorum :) Tabi bebek kanguruyu sevebilirse. Biraz zaman geçsin, öyle karar vereceğim kanguruya, muhtemelen sling denedikten sonra.

Olmadı işte ne kanama ne akıntı bunda oldu ara ara devam ediyor batikon olsa bitmesi lazım şimdiye kadar içime sıkmadı ya aman ne bileyim az bi gezeyim ararım doktoru
Gretchen Grundler

Mutella nişan olabilir dediğin ki bu süreç nişan olsa da olmasa da ilerleyecek inşalalh nişan bi kıstas değil yani olmasa da olur benim nişanım geldikten 8 saat sonra başladı sancılar herkes kendi hikayesini yazıyo nişandan sonra bi gittik hastaneye 2 cm açılmam vardı saatler sonra açılma devam etti sancıların hissedilir seviyeye geldiğinde açılman hız kazanacak ama belli de olmaz senin ağrı eşiğin yüksek olabilir bi bakmışsın geceye kalmadan bebiş kucağında kısmetine artık:) sancılar şiddetlenince
Banyo falan da iyi geliyo aklında olsun bi de bel ovması sert şekilde

yaa gördüm bu montu çok tatlı bişey :) umarım bebiş sever de rahat rahat kullanırsın :)
Olmadı işte ne kanama ne akıntı bunda oldu ara ara devam ediyor batikon olsa bitmesi lazım şimdiye kadar içime sıkmadı ya aman ne bileyim az bi gezeyim ararım doktoru
Gretchen Grundler

ahaha iyice bi yıkamıştır belki yani tabi kesilmezse ara bi zahmet
al o arada boş durma şarkı dinle bu şarkıyı pek sevdiydim ama bu versiyonu da acaip hoşuma gitti benim başarılı olmuş :))

Benim aklıma bir şey takıldı arkadaşlar. Çarşamba günü kontrole gittim 37+1, nst de sancı çıkmadı, bebeğin hareketleri vs güzeldi. Ultrason muayenes ide iyiydi suyu vs her şey güzel dedi. Çatı muayenesi yaptı, normal doğuma çok uygun, sen de çok rahat karşıladın, çok rahat doğum yaparsın dedi. Hiç açılmam olmadığını da belirtti. Bu arada çatı muayenesini genelde bir hafta önceden yapacaklarını söylerler, herkesten bunu duydum, ama benim doktorum bunu yapacağını söylememişti. Aniden çatı muayenesi olunca kısa bir şok yaşadım. Bu yüzden soracağım soruları da unutarak yanından ayrıldım. Beni haftaya cuma günü kontrole çağırdı, çarşamba ve perşembe yokmuş. Cuma günü nst de sancı çıkarsa yatışını yaparız dedi. İlk etapta "doğum başlamışsa" demek istediğini düşündüm ama sonra eşimle konuştuk ve içinden çıkamadık. Nst de sancım çıkarsa ve açılmam yoksa yine de beni yatıracak mı? Bu bana ilginç geldi açıkçası. Ben o zaman 38+3 olacağım. Vajinal doğum yapmak istiyorum ve sezeryan için bir sebep gözükmüyor. Nst de benim hissetmediğim sancılar çıkar ise, açılmam yoksa ya da 1-2 cm kadarsa beni yatırmak ister mi bu beni endişelendirdi ve hakkında şüpheye düşürdü. Beni yatırıp sonra suni sancı ve ilaç vererek doğuma zorlamasını tabii ki istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu yorum hakkında? Cuma günü gittiğimde bu yaklaşımı netleşirse ne yapmamı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…