Bence dr a danis canm. Ben kizimda hiç nisan falan bilmedim ne desem yalan olurYa bi de benim hala renkli akıntım geliyor, bu duracak mı yoksa hep böyle mi gelecek? Çok afedersiniz ayrıntı vericem ama Pembe oluyor bazen, damarlı oluyor kahve sarımsı oluyor falan hah bitti diyorum sonra pembeye dönüyor. Acaba nişan değil de batikon mu diyorum kafalar karışık
ay alem oluyor bu hamilelik hallerimiz.. bende hamileliğin başından beri eşimle küsüp küsüp kendi kendime baristim.. benim eşim artık ben kusunce hiç birşey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyor.alıştı adam deli halime
tesekkurler canim bilgiler icin aklimizda olsun.İşitmeyi hemen yaptırmayın aradan 1 hafta geçsin canım çünkü çocuk su içinden çıkıyor kulaklarının içi su dolduğundan makina doğru ölçmüyor. Ölçüm içinde bebeğin uyuması lazımya iki kez uğraşmaktansa bence 1 hafta sonra götür eşim hastanede işitme ölçümü yapıyorda ondan biliyorum
biz sana yazariz dicem ama ben okudugum halde arada kacirdiklarim var sanirim. artik hergun ya da gun asiri yeni bi minnos geliyor :))Saol cnm,,, inşallah darısı başına. Ben de çok okuyamıyorum ya aklım kalıyo kim doğurdu kim nasıl acaba diye sürekli :)
Ya bi de benim hala renkli akıntım geliyor, bu duracak mı yoksa hep böyle mi gelecek? Çok afedersiniz ayrıntı vericem ama Pembe oluyor bazen, damarlı oluyor kahve sarımsı oluyor falan hah bitti diyorum sonra pembeye dönüyor. Acaba nişan değil de batikon mu diyorum kafalar karışık
Ya canm ben ilk hamilelikten sonra böyle oldum. Fabrika ayarima geri dönemedim açıkçası. Kahkahalarla gülerken hüngür hüngür aglama moduna saniye farkı olmadan gecebiliyordum. Orda gitti benim ayarım. adam 3 senedir nerdeyse çekiyor benim bu halimi. İşin kötü yani bende rahatsızım böyle olmaktan. Küs kalalım diye mi evlendim diyorum, tavşan daha küsmüş dağın haberi yok diyor. Ciddi geliyorlar bazen. Dün pazara cikardim adamı konserve yapicm domates alalım diye. Pahalı diyorum o da 75 kuruşluk domatesee yani düşün deliligimi. Adam diyor ki istersen 50 kg al fiyata bakma. Yok pazarlık yap yoksa almam dedim. Alıyor musun almıyor musun , almıyorum yürü eve o zamanay çok güldüm yaaa sana da diyo mü doğursanda sen de kurtulsan bizde şu manyak hallerinden diye benim garip kocam çok dertli benden çok
Biliyorum arkadasım ilk bebeğini medicalparkta Timur beyde yaptı ikincide geçiş olunca memorial da yaptı iyi bir doktorTimur Uğurlu canım bu yıl başı geçti Medicalpark parktan memoriale
Ay sancı siklasmadan uyumaya çalış diyince aklıma doğumum geldi. Ya nasıl birşeydir o. Son saatler perişan olmuştum. Allahım biraz uyusam diyordum. Şöyle bir nefes alıyordum sonra yine sanciMutella hayırlı olsun yoluna girmişsin artık Doğumun şu anda dayanılmaz sancılar çekmeyi bekleme zaten süreç yavaş ve düzenli ilerlesin yeter sonlara doğru sancıyı sonuna kadar hissedeceksin inşallah şu an önemli olan düzenli açılman olması yürüyüş yapman faydalı çok da yorma kendini enerjiye ihtiyacın olacak ve sancıların sıklaşmadan biraz uyumaya çalış benden naçizane tavsiye Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
He yaa, elini batikonlayıp muayene etti de muayeneden sonra minicik kan geldi normal dedi ona ama şimdiki öyle değil kafa karıştırıcı ama.tesekkurler canim bilgiler icin aklimizda olsun.
biz sana yazariz dicem ama ben okudugum halde arada kacirdiklarim var sanirim. artik hergun ya da gun asiri yeni bi minnos geliyor :))
batikon ne alaka ben orayi kacirmisim :)) acikligi kontrol ederken mi surdu? damarli gibi gordugun jel olabilir mi acaba? ay cok renkli bide ne oyle gokkusagi gibi insanin kafasini karistiriyor
Kangurularda da 3 aydan önce kullanmayın diyor hatta Boba'nın sitesinde bile 0+ dense bile ilk başlarda sling kullanmak daha faydalı yazıyor. Ama sling'i de almadık, hatta eksik olduğunu şimdi hatırladım, bir sling alayım olmadı, sıcaklarda nasıl saracaksam 30 kerebizde 1. kattayiz ama asansor var ve giris cikislar duz ayak. sadece bahce cikisinda 1 basamak var ordan da becerip indiririm heraldeyani aklima gelen dedigin gibi 2 seferde tasimak once arabayi katlayip indirip sonra anakucagiyla bebisi alirsin. ikisini birden iki eline alip tasiyamazsin agir olur gibi geldi. anakucaklarini sekil itibariyle elde tasimasi cok zor zaten. ya da kanguru varsa ve yenidoganda kullanilabiliyorsa o sekilde goturebilirsin bence senin icin daha rahat olur.
Efsanelerde anlatıldığına göre nişana benziyor ama doktoru arayıp bir sorsan fena olmaz. Ben çatı muayenesinden sonra özellikle sordum bu işlemden sonra kanama olur mu, benzer bir şey olursa korkayım mı dedim, kanama olacak şekilde yapmadım korkma dedi. Ama muayeneden sonra olan standart bir lekelenme olsaydı şimdiye kadar biterdi diye düşünüyorum.Ya bi de benim hala renkli akıntım geliyor, bu duracak mı yoksa hep böyle mi gelecek? Çok afedersiniz ayrıntı vericem ama Pembe oluyor bazen, damarlı oluyor kahve sarımsı oluyor falan hah bitti diyorum sonra pembeye dönüyor. Acaba nişan değil de batikon mu diyorum kafalar karışık
hmm anladim o zaman hakikaten batikon olabilir. ama bence hic kafani karistirma direk ara sor doktora. siz lekelenme ya da kanama normal dediniz ama arada pembe arada kahverengi bazen de sari geliyor diye :) ilk cati muayenesinden sonra lekelenme ya da kanama olmus muydu peki?He yaa, elini batikonlayıp muayene etti de muayeneden sonra minicik kan geldi normal dedi ona ama şimdiki öyle değil kafa karıştırıcı ama.
ay evet sicakta pek cekilecek bisey degil o. 8 basamakla bitiyorsa merdivenler bence arabayla cikarirsin rahatlikla.Kangurularda da 3 aydan önce kullanmayın diyor hatta Boba'nın sitesinde bile 0+ dense bile ilk başlarda sling kullanmak daha faydalı yazıyor. Ama sling'i de almadık, hatta eksik olduğunu şimdi hatırladım, bir sling alayım olmadı, sıcaklarda nasıl saracaksam 30 kere
Efsanelerde anlatıldığına göre nişana benziyor ama doktoru arayıp bir sorsan fena olmaz. Ben çatı muayenesinden sonra özellikle sordum bu işlemden sonra kanama olur mu, benzer bir şey olursa korkayım mı dedim, kanama olacak şekilde yapmadım korkma dedi. Ama muayeneden sonra olan standart bir lekelenme olsaydı şimdiye kadar biterdi diye düşünüyorum.
Nişan
Genellikle nişanın yanında anne adayı biraz akıntı da tespit edebilir. Bu akıntı, genellikle koyu kahverengi ve pembe renk tonlarındadır.
Şayet akıntınız açık kırmızı renkte ve miktarı-yoğunluğu artmış ise, doktorunuza bu durumu bildiriniz. Nişanınız gelmiş olabilir.
ay evet sicakta pek cekilecek bisey degil o. 8 basamakla bitiyorsa merdivenler bence arabayla cikarirsin rahatlikla.
ben sling falan almadim. kanguru da kuzenimden geldi. kullanir miyim kullanmaz miyim onu da bilmiyorum. kisa denk gelecek cunku kanguru kullanma zamani. yasayip, deneyerek gorecegiz artik :)
Olmadı işte ne kanama ne akıntı bunda oldu ara ara devam ediyor batikon olsa bitmesi lazım şimdiye kadar içime sıkmadı yahmm anladim o zaman hakikaten batikon olabilir. ama bence hic kafani karistirma direk ara sor doktora. siz lekelenme ya da kanama normal dediniz ama arada pembe arada kahverengi bazen de sari geliyor diye :) ilk cati muayenesinden sonra lekelenme ya da kanama olmus muydu peki?
Saol cnm. Birazdan çıkıyoruz,,, çok şükür tek geceyle atlattık :)Hastaneden çıkıp yavaş yavaş düzen orturmaya başlayınca dönersin aramıza canım:) Herkes iyi merak etme.
Ay masallah sana ya.Olmadı işte ne kanama ne akıntı bunda oldu ara ara devam ediyor batikon olsa bitmesi lazım şimdiye kadar içime sıkmadı yaaman ne bileyim az bi gezeyim ararım doktoru
Gretchen Grundler
yaa gördüm bu montu çok tatlı bişey :) umarım bebiş sever de rahat rahat kullanırsın :)Ben evde kullanabilirim diye sling istiyorum aslında iş yaparken falan yakınımda durabilsin diye ama ağustos ayında da o kadar sarınmak beni düşündürüyor hep. Ben şu montlardan almayı düşündüğüm için kışın kanguruya çok sıcak bakıyorum :) Tabi bebek kanguruyu sevebilirse. Biraz zaman geçsin, öyle karar vereceğim kanguruya, muhtemelen sling denedikten sonra.
Olmadı işte ne kanama ne akıntı bunda oldu ara ara devam ediyor batikon olsa bitmesi lazım şimdiye kadar içime sıkmadı yaaman ne bileyim az bi gezeyim ararım doktoru
Gretchen Grundler
Ooo harika yaa :)Saol cnm. Birazdan çıkıyoruz,,, çok şükür tek geceyle atlattık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?