• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutella Mutella canım gözünüz aydın Allah anali babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Ayrıntıları müsait olunca yaz merakla bekliyoruz hepimiz . Ipek hanım hoşgeldi

Mutella Mutella gözünaydın sağlıkla mutlulukla büyüsün ipek kızın. Pazartesi'ye kalmaması kendi sancının gelmesi ayrıca güzel olmuş kendim doğum yapacak kadar stres olmuştum inan

Güzel bir tecrübe olursa tabikide paylaşırım baktım zor sesimi çıkarmam :halay:
Bence her iki şekildede anlat hazırlıklı olayım herkesin bünyesi aynı değil tabi kimisinden ağrı olurken kimisinden olmuyor bile. İnşallah çok güzel geçer. Günde kaç kişi oluyor kimbilir yalnız değilim diye düşünürsen rahatlarsın en azından bende işe yarıyor ;)

Ben de ayın 2 sinde çarşamba sezaryen olacağım 1 inde son kontrol olucak dün gittim tetkikler falan yapıldı. Heyecan stres gerginlik var biraz ben de. Kızım 4 yaşında ikisine eşit davranabilir miyim ona yaptıklarımı 2. Çocuğuma da yapabilir miyim gibi düşünceler geliyor aklıma ters bi şey olursa diye de korkuyorum kızım ne yapar diye son günlerde oldu bu korku da yaklaştıkça doğum

Canim netim bitti qiremiyorum pek paket qununun dolmasini bekliyorum :KK43: sen napiyosun sennn pardon artik siz demeliyimmmm :rolleyes: nasil senin fistiklar :emir_bebek::emir_bebek::KK200:
İyiler cnm çok şükür :) Ayşe güzel bi gün geçirdi,, akşam da babasıyla Capacity'e gittiler,, alışveriş yapmışlar pasta yemiş,, çok mutlu olmuş yolda da uyumuş :) Duru da şimdilik uyuyo,, gün içinde de epey sakindi. Haliyle şu an için keyfim yerinde. Yarını Allah bilir :))

Ana kucağını elde taşımak çok zor canım. Biz denedik onu sağlık ocağına giderken de Canımız çıktı.
Arabayı kullanmanı tavsiye ederim.
Evet ben de taşıyamam diye düşünüyorum, çabuk yoruluyorum, araba mis gibi rahat rahat. Bir de çok beğenerek aldım kullanmam lazım bir an önce :p

offf icim sıkılıyor ya. napiyosunuz kizlar :işsiz::işsiz:
Ay yemeği fazla kaçırdım, spor olsun hem de sindirelim diye eve yürüyerek geldik. Normalde 10 dakika süren yolu yarım saatte geldiğimiz yetmezmiş gibi bir sürü de yoruldum nefessiz kaldım. Artık hepten zor geliyor hareket etmek, sizde de oldu mu böyle ağırlık? Şimdi serildim yatıyorum bitap biçimde :uykucu:

CAnım merhaba benimde bebeğimin karın çevresinde 2 haftalık gerilik var şuanda 2.500 gr ama bu haftada beklenen 2700-2900 arası olmalı imiş birde benim çok kasılmalarım var nst temiz sancı yok ama benim 1. Doğumda 37 haftada olduğu için çatı muaynesi yaptı ve incelme var bebek baskı yapıyor dedi yürüyüşü yasakladı 10 günlük ginde 2 defa vajenden uygulamam içinn progestan ilaç verdi be bol protein tüketmemi önerdi. 9 ağustosa kontrole çağırdı. Senin bebeğinin şu anda kilosu nedir. Benim doktor bu arada omega 3 kesmedi canım ben kullanmaya devam ediyorum. Decavit+ocean krill oil+magnorm+gyno ferro sanol kullanıyorum.

Canım benim bebeğim bugün 2700 gram çıktı. 200-300 gram küçük ama bu bile bana çok iyi geldi. 2700ü duyunca rahatladım. :) 2 haftamız daha olduğunu varsayarsak 2900leri görürüz inşallah. Seninkinin de kilosu iyi bence, daha da alıcaklar. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Ben de bırakmıcam omega 3ü. Yani doktor ne derse desin onun bana ve oğluma faydası olduğunu düşünüyorum. Ama ben magnorm'u 35te bıraktım canım. Normal doğum kasılmalarını engelleyebilir diye duymuştum.

Canım benim bebeğim bugün 2700 gram çıktı. 200-300 gram küçük ama bu bile bana çok iyi geldi. 2700ü duyunca rahatladım. :) 2 haftamız daha olduğunu varsayarsak 2900leri görürüz inşallah. Seninkinin de kilosu iyi bence, daha da alıcaklar. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Ben de bırakmıcam omega 3ü. Yani doktor ne derse desin onun bana ve oğluma faydası olduğunu düşünüyorum. Ama ben magnorm'u 35te bıraktım canım. Normal doğum kasılmalarını engelleyebilir diye duymuştum.
Canım ben magnorm kullandığım hald kasım kasım kasıkıyorum çok sık kasılmam oluyor kullanmasam halim harap

Evet ben de taşıyamam diye düşünüyorum, çabuk yoruluyorum, araba mis gibi rahat rahat. Bir de çok beğenerek aldım kullanmam lazım bir an önce :p

Ay yemeği fazla kaçırdım, spor olsun hem de sindirelim diye eve yürüyerek geldik. Normalde 10 dakika süren yolu yarım saatte geldiğimiz yetmezmiş gibi bir sürü de yoruldum nefessiz kaldım. Artık hepten zor geliyor hareket etmek, sizde de oldu mu böyle ağırlık? Şimdi serildim yatıyorum bitap biçimde :uykucu:
of sorma ya bu aksam yemegi ben de fazla kacirdim suan nefes alamiyorum. agirlik da yaklasik 1 aydir var uzerimde. hemen dalagim sisiyor dinlenmek zorunda kaliyorum (yani o batma hissi dalak sismesi ise eger :)) kaplumbaga hizinda ilerliyorum yururken. ustune sicak da tuz biber :)

Bana da geçen gün arkadaşım söyledi omega 3 kan sulandırdığı için doğuma yakın kullanılması önerilmiyor demiş doktoru, kanama ihtimaline karşı. Ben de pazartesi soracağım doktoruma, eğer doğru derse bırakırım, gerçi kullanacak mıyım diye sorduğumda evet dedi kötü bir şey söylemedi şimdiye kadar ama yine de sorup içimi rahatlatırım. Sen de bir sor istersen neden bırakmanı söylediğini.

of sorma ya bu aksam yemegi ben de fazla kacirdim suan nefes alamiyorum. agirlik da yaklasik 1 aydir var uzerimde. hemen dalagim sisiyor dinlenmek zorunda kaliyorum (yani o batma hissi dalak sismesi ise eger :)) kaplumbaga hizinda ilerliyorum yururken. ustune sicak da tuz biber :)
Bende de ağırlık vardı ama bugun ekstra var sanki, sutyen ayrı rahatsız etti pantolon ayrı rahatsız etti, karnım zaten giderek büyüyor önünü alamıyoruz :p
Ben de her buldugum fırsatta oturdum otobüs durakları banklar falan iyi ki varlarmış mesela, yeni yeni anlıyorum :p

Bana da geçen gün arkadaşım söyledi omega 3 kan sulandırdığı için doğuma yakın kullanılması önerilmiyor demiş doktoru, kanama ihtimaline karşı. Ben de pazartesi soracağım doktoruma, eğer doğru derse bırakırım, gerçi kullanacak mıyım diye sorduğumda evet dedi kötü bir şey söylemedi şimdiye kadar ama yine de sorup içimi rahatlatırım. Sen de bir sor istersen neden bırakmanı söylediğini.

Bende de ağırlık vardı ama bugun ekstra var sanki, sutyen ayrı rahatsız etti pantolon ayrı rahatsız etti, karnım zaten giderek büyüyor önünü alamıyoruz :p
Ben de her buldugum fırsatta oturdum otobüs durakları banklar falan iyi ki varlarmış mesela, yeni yeni anlıyorum :p
Hadi ya bilmiyordum canım. Çarşamba yeniden gidicem o zaman sorarım olmazsa.

Canım ben magnorm kullandığım hald kasım kasım kasıkıyorum çok sık kasılmam oluyor kullanmasam halim harap
Anladım canım, doktorun diyorsa devam et tabi. Bana doktor bıraktırdı. Ben de baya kasılıyorum bıraktığımdan beri ama sancı çıkmadı daha hiç. Haftada 3 gün nst'deyim ben :)

Kızlar selamlar hastaneden çıktık şükür evdeyiz bebişi banyo yaptırdık Darısı hepinize
Bide nilselen nilselen mi demişti bebeği ilk neresinden öperse anne Gamze olur olayı cidd n doğru deneyin bi :) teşekkür ederim nilselen sana da bu güzel bilgi için
:)
Çok sevindim, tecrübeyle sabit.
Gamzesi hayırlı olsun kuzunun
TEyzesinden hatıra olsun
iyi olmanıza çok sevindim canım, bol sütlerin olsun

Back
X