Canım 5 hafta önceki kontrolde de 4 gün gerilik vardı ama bu sefer 2 haftaya çıkmış gerilik
ne dedi peki doktor?
hareketleri nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5 hafta önceki kontrolde de 4 gün gerilik vardı ama bu sefer 2 haftaya çıkmış gerilik
Gözün aydınnn canımmm, Allah analı babalı büyütsünnDoğurduuuuuuum![]()
Canım kalp atışında ve hareketlerinde sorun yok bol protein tüketmemi söyledi özellikte et yumurta süt yoğurt onun dışında herhangibir tetkik istemedi proestan verdi bu ara çok kasılmam ve rahime baskı hissedşyorum çatı muayenesindede incelme var bebek baskı yaptığı için progestan verdi 9 ağustos tada kontrol önerdi birde yürüyüşü yasakladı dinlen dedi.ne dedi peki doktor?
hareketleri nasil?
Ana kucağını elde taşımak çok zor canım. Biz denedik onu sağlık ocağına giderken de Canımız çıktı.Yürüme mesafesinde, 5 dakika sürmüyor bile ama tek olurum muhtemelen. Ana kucağı mantıklı da taşımak zor olur mu sıcakta diye düşünüyorum, bir de çantası var bebeğin malum :)
Bebeği ana kucağına oturturum, önce arabayı indiririm sonra bebekle giderim arabaya bağlarım ana kucağını, dönüşte de önce bebek sonra arabayı taşıyabilirim diye düşündüm, o da olabilir, 1 dakikalığına bırakmaktan bir şey olmaz sanırım bebeği. Ay doğmuş gibi heyecan yaptım bir an :)
Doğurduuuuuuum![]()
Evet cnm cesaretim yok ilktete genel anestezi oldumKorktuğun için mi genel anestezi istiyorsun? Bende öyle spinalde biraz korkuyorum ya paniklersem vs diye sonra doktorum bi öneri getirdi çok kötü hissedersen zaten anında uyutuyoruz diye. Yinede çok heyecanlı![]()
Dogru cnm aslnda en cok istedigim bebegin dogdugu anı gormek aglaması duymak biomiyrm ama yapabilirmiyimAmin cnm ,, darısı herkesin başına inşallah :)) çok saolgenel anestezide diğeri gibi başağrısı vs riski var mı bilmiyorum,, ama içmenin bi zararı olmayacağına göre garantileyebilirsin bence :)) bu arada korktuğun içinse önce bi dene istersen, kendimi kötü hissediyorum demenle tamamen uyutmaları bir iki dk sürer sadece zaten,, hatta muhtemelen o kadar bile sürmez :) bebeğinin ağladığını duymak ve ameliyathaneden son derece uyanık dinç vs çıkmak çok güzel bi duygu cnm :)
Ayyy inanmiyorummmmDoğurduuuuuuum![]()
Cok sukur gozun aydın cnm Allah analı babalı büyütsünDoğurduuuuuuum![]()
Canim netim bitti qiremiyorum pek paket qununun dolmasini bekliyorumEvininhatunu hatunnnn :) nasılsın???
Saol cnm :) iyi geçti çok şükür,, emzirme maratonu başladı şimdi de :) senin de yoluna girmeye başlamış, sevindim :) hiiç stres yapma,, sakin ol ki bebeğine de geçsin. Bütün huzursuzluğumuzu anında kapıyolar çünkü :)Sağol canım inşallah geçer ya stres yaptım iyice bugün yan yatıp sağdım çıktı bayağı ucu da gelirse süper olacak emdi biraz moralim düzeldi şükür :)
Senin de hayırlı olsun bilmiyorum söyledim mi nasıldı ameliyat fln çok giremiyorum artk
Sayili qunlerde qecmiyo bi turlu demi canim hadi bi hayirli haberde senden bekliyoruzzzzzofff icim sıkılıyor ya. napiyosunuz kizlar![]()
En azından tecrüben var benim ilk doğumum. Spinal dedim ama korkarsam hemen uyutacaklarEvet cnm cesaretim yok ilktete genel anestezi oldum
Okula alışma derken bu sene kreşe mi başlayacak? Bazı aileler iki çocukla zorlanınca büyük olanı kreşe veriyorlar elbette gelişimi açısından çok önemli ama kardeşim oldu o yüzden evden uzaklaştırıldım diye kendi iç dünyasında karmaşa yaşayabilir böyle düşünceniz varsa bence bunuda danışınAmin :) tamamen aynı cümleyi kurdu hanımefendi de, bırakın sorumluluğu kendi alsın diye... şu an daha çok yardım etme derdinde zaten,, ki onun için de ayrı seviniyorum. Umarım okula alışma evresini de böyle atlatırız,, o zaman herşey daha rahat olucak inşallah :)
Aynı şeyi düşünüyorum ilk anne bebek ten teması çok önemli birşey birde genelden uyanana kadar zaman geçiyor o narkozu atmak zor ödem çok oluyormuş senin doğum benden önce artık paylaşırsın tecrübeni :)Bende korkudan genel anestezi istememe rağmen doktorum spinal diyo illa. Genel anestezi de çocuk yorgun doğuyo diyo . Birde o ilk doğduğu anı görebilmek için kendimi telkin etmeye çalışıyorum Korkmak yokkk
yok kuzum ya. incelme falan varmis ama daha ufukta dogum gorunmuyor dedi dr. en azindan hafta icine kadar. carsamba gunu gitmistim kontroleSayili qunlerde qecmiyo bi turlu demi canim hadi bi hayirli haberde senden bekliyoruzzzzzvarmi belirti falan
![]()