Günaydııın kızlar,
Cuma günü muayeneden sonra hafif kahverengimsi akıntım vardı,eve gittiğimde de devam etmiş hatta ara ara kanlı, sarımsı,
@drucilla nın tabiriyle gökkuşağı gibi bir hal almıştı

doktoruma söyledim sancı olursa gel demişti. Peki nasıl bi şeydi bu sancı? Bilmiyordum. Her bel ağrısını sancı her gaz sancısını kasılma zannediyordum. Hiç alakası yokmuş

o konuya geliriz..
Cumartesi günü sabah 3 gibi benim akıntı dediğim gökkuşağı kesilmeyince hatta bordo bir hal alınca ben biraz korktum ve sancısız olan kasılmalarımı takip etmeye başladım. 5 buçuğa kadar gerek kendi kıraş oynayarak gerekse tuvalet lavabo banyo temizleyerek vakit geçirdim sonra uykum geldi uyudum. Tabi canım kocacım 1 saniye bile yokluğumu fark etmedi bu 2 buçuk saat içinde
Sabah 7 buçuk gibi benim akıntılar devam edince dedim ki bi doktora soralım,doktor da nst çekelim deyince hastanenin yolunu tuttuuuk.
Nst de sancı çıkmadı, gelen şey nişan mı dedim, belki dedi, ne demek belki dedim, nişansa bi daha gelmez dedi, tamam dedim hastanenin kapısından çıkmadan bana bi sancı girdi. Ama nasıl bi sancı? Azıcık daha şiddetli bir adet ağrısı. Kasıklarımda. Hiç öyle tabir edildiği gibi belden başlayan bi ağrı değil, Allah Allah dedim bu olamaz herhalde doğum sancısı. Neyse eve gidiyoruz arabada benim 3 dakikada bir bu bahsettiğim sancım geliyor ve giderek şiddetleniyor. Yok dedim anneme gidelim eve gitmeyelim bana bir haller oluyor. Gittik anneme dedi ki kızım doğuruyorsun

1buçuk gibi hastaneye geldik açılmam 3 cm

10 buçuktan 1 buçuğa olmuş 3 cm
Ağrılar şiddetlendi açılmam kontrol edildi ve evet doğum başladı resmen

Sonra odamıza yerleştik sancımızı orda çekiyoruz. Ama nasıl bir sancı. Evet arkadaşlar kesinlikle anlıyorsunuz doğum sancısını

Kesintisiz çektim 8 saat, aralarda sızdım, kimseyi hiç bişeyi gözüm görmedi ama nefes egzersizleriyle çok güzel geçiştirdim bi kaç saat...
Açılma devam etti, 5 cm 6 cm 7 cm derken yeteeer diye bağırdım nolur alın artık dayanamıyorum. Zaten o nst zımbırtısı ağrı varken çok zor sinir bozucu bişey. Çoğunlukla sessizce bir kaç kez hastaneyi inletinceye kadar bağırmalı sancılar atlattım. Bağırmalı olanlar sonunculardı. Açıklık kontrol ederken 8 cm olduğunu söylediler ve hadi biraz daha dayan dediler. Ikınma hissim tavan, engel olamıyorum Ben artık ağlıyorum nolur dayanamıyorum diye derken kırmızı üniformalı kahramanım Melike ebem geldi çekilin ben bakıcam dedi. Suyun patlamak üzere zaten hadi patlatalım, ıkın dedi. Sancıyla birlikte ıkınınca ' pat' sesi eşliğinde suyum geldi. Odadakilerin yüzündeki şok ve benim ne oldu diye bağırmam

Dedi ki mekonyumlu su, kakasını yapmış dedim sen nerden biliyorsun bunun bu demek olduğunu dedi, biliyorum işte nolcak diye bağırıyorum bişey olmayacak diyorlar ama koşturmaca var odada çocuk doktoru arandı benim doktorum acil çağrıldı ben korkuyorum nolur bişey olmasın diye ağlıyorum. Benim doktorum geldi yok dedi azıcık yapmış. Bişey olmayacak. Korkma. Çok iyi ilerledi Merve çok iyi gidiyor sancıyla ıkın dedi sanırım toplam 4 ıkınmada hepsi bitti. Kucağıma aldım, göbeği kesilmeden emzirdim...
Böyle bi his olamaz

Dikişlerim var, çok sancı çektim ama hepsine değer. İpek kızım kollarımda ve ben 22 saattir bir rüyayı yaşıyorum. 3350 gr ve 50 cm bal suratlım

Hamdolsun Rabbime. Sağlıklı. Kakasını yapması sorun olmadı. Aşı oldu bugün. Canavarım benim çok dayanıklı. Ağrı eşiğime de herkes hayret etti. İlk doğumun bu kadar hızlı olmasına herkes şaşkın.
Sonuç olarak İpek bembeyaz çok hassas teniyle tıpkı anası

emiyor, o mutlu biz mutlu.