ya topluca motoru bozdukO sınava giricem de heyecan yapmışım hissi bende de var kaç gündür. Aynen ishal de var.
canim Merhaba ben doguma birkac saat kala ishal ve kusma oluyorum ama berbat sekilde. 3 digumdada ishal berbatti o yuzden akillanip evde lavman yapip gidiyordum ama ne çare genede dogum aninda kokulu kaka ve kusma buda benim kaderim diyordum. ama öğrendim ki bu belirtiler rahimin daha hizli açılmasına ve sürenin kisalmasina çok faydaliymis. şükür uzun saatler sanci çekmeden dogurdum. insallah bundada kısa sürer. Vücut kendini hazirlamaya basladigi için bulanti ve hafif ishal bende suandaa var o yüzden hic ilaclari icemiyorum. insallah bir avazda dogurursun
ben de aldim 1 tane bundan rahat kullanabilirsem yazarim fikirlerimi :)Kızlar ya tekrar sorulmuştu ama cevap alınamadı sanırım straplez sutyen böyle mi diyorsunuz?
arch2401 Sen önermiştin sanirim?
ahaha bu sabah ben de bi ruya gordum. benim dr ve ekibi eve geliyordu saat 11 olmus doguma gidicez sen hala uyuyor musun diyeBurda doğum hikayelerini okudukça rüyamda doğum yaptigimi görüyorum sürekli :)))
Doktora geldim, 1 haftadır tatildeydi doktor o yüzden her yer kalabalık. Doktorda sıra var, nst'de sıra var, veznede sıra var. Beklemekle geçiyor bu sabahım
Izle, oku canım ama pozitif şeylere odaklan:) korkularını paylaş bizimle biz de yardımcı olmaya çalışalım inşallah. Zaten bi kere doğum başladı mi insanın kaygısı kalmıyormuş bebeğin sağlıklı doğumundan başka.Doğru canım. Sürece değil sonuca odaklanmak daha rahat hissetmemizi sağlayabilir. Senin bu eğitim baya faydalı oldu, sen de çok bilinçli ve rahat yazıyorsun :) valla keşke ben de alsaydım öyle bir eğitim diye düşünüyorum bazen ama işte çeşitli nedenlerden kısmet olmadı :) youtube'dan falan açıkları kapatmaya çalışıyorum.:)
Askılı olani indirmek zor olur diye düşündüm ama :/Canım. Ben askilisini aldım bunun emzirirken göğüsler büyüyor buda kayar rahatsız eder gibi geldi
Aynen canım pozitif Doğum hikayelerini okumaya başladım bile. Nefes videoları da izledim. Bazı yerler hala bulanık ama Doğum anında da içgüdüsel olarak gelir bazen diye düşünüyorum.Izle, oku canım ama pozitif şeylere odaklan:) korkularını paylaş bizimle biz de yardımcı olmaya çalışalım inşallah. Zaten bi kere doğum başladı mi insanın kaygısı kalmıyormuş bebeğin sağlıklı doğumundan başka.
Askılı olani indirmek zor olur diye düşündüm ama :/
ya topluca motoru bozdukya da gercekten tunelin sonuna geldik :)) bakalim beklemedeyiz.
la rosa sanirim tunel :)))
insallah canim. hepimiz kolay dogumlar yapalim.
ben de aldim 1 tane bundan rahat kullanabilirsem yazarim fikirlerimi :)
ahaha bu sabah ben de bi ruya gordum. benim dr ve ekibi eve geliyordu saat 11 olmus doguma gidicez sen hala uyuyor musun diyebide anahtarlari mi vardir nedir biz acmiyorduk kapiyi bi uyandim saat 11 :)))
hadi guzel haberlerle gel bekliyoruz :)
Anladim cnm ben doktora tavsiye uzerine gittim normal dogumu destekledigi icin hatta benim bebegim tup bebek sadece zorunlu sezeryan hakkin var bunu soylemek zorundayim ama normal dogurabilirsin bunu sakin unutma demisti ozmndan beri icime sindi
benmde geçen hafta 2900 dediBizim de bu gun kontrol vardı dr gecen hafta iri bu bebek sekeri azalt filan dedi ki azaltamadim zaten aradan 8 -9 gun geçti hic de öyle kilo filan almamis 80 gr fark var kafa kuculmus görülüyor hatta nasıl olabilir ki böyle bir sey mümkün degil demem o ki olcumden olcume fark var usg aynı dr farklıydı bizim de. Önemli olan bebegin hareketleri nst sonucunuz. Yoksa bu haftalardaki olcumler artik saglikli degil..
İndirmek değilde alttan açarak emziriyordum ben tabi sana hangisi daha kolay gelirse canımIzle, oku canım ama pozitif şeylere odaklan:) korkularını paylaş bizimle biz de yardımcı olmaya çalışalım inşallah. Zaten bi kere doğum başladı mi insanın kaygısı kalmıyormuş bebeğin sağlıklı doğumundan başka.
Askılı olani indirmek zor olur diye düşündüm ama :/
Canım dualarımız seninle. inşallah yarın bu saatlerde sağlıkla oğluşunu kucağına alırsın.Kızlaaarrr yarın saat 11 de sezeryana alınıcam dualarınızı bekleriz oğluşumla
Sabah yumurtayı ikiye çıkardım. Bol kaşar ve beyaz peynir. Ana öğünlerde etli yemek veya ızgara ve muhakkak yoğurt. Yatmaya yakın da bir kase yoğurt yiyorum bazen. Acıkınca ara öğünde esmer dilim ekmekle bol kaşarlı tost yapıyorum. Bazen acıkınca süt içiyorum. Bakliyat olarak da mercimeği tüketiyorum. Badem ceviz ve fındık yiyorum. İşte şekeri yükseltmeyen meyve var aralarda. Nadiren bulgur pilavı. Esmer ekmek, tahıldan zengin olanını kullanıyorum. Ama günlük 5-6 dilimi geçmiyor. Yediklerim aşağı yukarı bunlar
Geçen haftaya kadar bu tarz yemeklerden çok sıkıldığım için öğün atlıyordum ve az yiyorum açıkçası
biz ondekiler arkaya kaldik son gune kadar bekleyecekmisiz gibi bir his var icimdeBence de yolun sonuna geldik canım. Sıradaki doğumu kim yapacak acaba? Heyecanlıyım çok :)
Selam benim de bugün kontrolüm vardı 36+3 günlük olmam gerekirken 34+4 çıktı kontrolleri siklastirdi.Heran müdahale edebiliriz diye 2.300gr çok küçük moralim bozuldu.Yemene icmene dikkat et bol yürüyüş dedi
Canm aysede de süt sorunu yasaidgini hatırladığım için soruyorum. Bende kizim da yaşadım bu kez yasarim diye korkuyorum da. Humana etki etti mi cnmLarge benimki cnm. Normal bedenini al bence. Ben epey kilolu hamile kaldım çünkü :) bu arada dikişler acımıyo,, hemşire de baya sıkı takıyor zaten,, hatta şöyle söyleyeyim, emzirirken rahat olmadığı için çıkarıyorum ben ama özellikle de ayaktayken falan daha iyi hissettiriyor korse :)
Seve seve cnm :) yani gerçekten fayda ediyor, o yüzden üstüste yazdım hep; bir de tadı güzel, kahvaltıda bile çay yerine içiyorum ben :)
Ben 10 yıl önce oğlumda kullanmıştım. Çok faydasını gördüm. O zamandan beri her doğum ziyaretlerine gittiğimde Humana Still Tea alır giderim :) Kendim için de aldım koydum kenara :)Canm aysede de süt sorunu yasaidgini hatırladığım için soruyorum. Bende kizim da yaşadım bu kez yasarim diye korkuyorum da. Humana etki etti mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?