2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bazi kisilerde oluyormus gercekten erkenden bu belirtiler baslayan. ama dur daha ya erken degil mi ne bu sabirsizlik :))

bazi kisilerde oluyormus gercekten erkenden bu belirtiler baslayan. ama dur daha ya erken degil mi ne bu sabirsizlik :))
Artık ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum iyice bozuldu pskolojim herseye ağlar oldum eşime çok fena sardım ben kilo aldım diye sen beni sevmiyorsun diye kafam da deli sorular heryerim sis e haliyle bütün bunlar olunca artık dogsun diyorum ay ne kadar dert yanmışim öyle

ahaha ne bu adamlarin hamislerden cektigi

canim olsun biraz daha sabret az kalmis bebis ne zaman isterse o zaman gelicek zaten bunu kabullenince daha kolay geciyor. valla bak. dusundukce kendi kendini strese sokarsin

ahaha ne bu adamlarin hamislerden cektigi

canim olsun biraz daha sabret az kalmis bebis ne zaman isterse o zaman gelicek zaten bunu kabullenince daha kolay geciyor. valla bak. dusundukce kendi kendini strese sokarsin
Galiba haklisin canım teşekkür ederim bü kadar bekledik az daha bekleyelim bakalım

Kaçmakla çok iyi etmişsin zaten o doktorun niyeti belliydi sezaryene doğru gidiyordu süreç. Son dakikada da olsa değiştirmen içine sinmeyen bir doktorla doğum yapmandan iyi.
Bu arada benim ilk doktorum da o hastaneye geçmişti hamileliğimin başında acaba doktorun Meryem Uçarer miydi? Ben bir an için doktorun peşinden gitmeyi düşünüp sonra uzak diye vazgeçmiştim.

Senin de mi vakit geldi yoksa, belirtileri takip etmeye devam o zaman :)
Dur bugün de bekle de dolu dolu ağustos annesi diyebil kendine
Bu arada bol su içmeyi ihmal etme, susuz kalmasın vücudun.

ay bilmiyorum ki her an takipteyim zaten :)) esimle annem de 1-2 gune gelir bu hafta ici deyip duruyorlar. yarin doguracakmisim gibi geliyor onlar yuzunden. sanki biliyorlarmis gibi inanmak istiyor insan neyse bugun de klinikte egitim gibi bisey var oraya gidecegim. bisey olursa tam yerinde olucam

Doguncada ayri sarıyoruz dun oglumu kuveze koydular kan grubu uyusmazligimizdan sariligimiz oldu malesef. Tam 1 saat sebepsiz aglayip esime sardim.sinir bosalmasi yasadim. Bide agrilarim cok oldu bebek kuvezde ben igne serum takindim yattim ama gece biraz dinlenmisim herseyde bi hayir vardir diyorum. Anne olmak sorunlulugu bitmeyen bi yolculukmus.kizim evde annanne ile bi hastanede gececek diyorum bu gunlerde rabbim dermansiz dert vermesin

Amin canım sizi de tez zaman da kavuştursun inşaallah Rabbim sen de Stress yapmamaya çalış bebisine tez zaman da yanına gelecek Kızın için belki biraz zor olcak ama emin ol anlar o uzaktan sabreder

Kızlar hepinize günaydın :))

Canım stresimin sebebi doğumun tamamen bilmediğim bir durum olması, çok yakın olması ve acaba sonrası nasıl olucak stresi. Normal doğumu çok istiyorum ama bir yandan da ya sancı başlamazsa zorunlu sezaryen olursa stresi var. Ben sezeryandan normal doğumdan daha çok korkuyorum Dediğin hikayeleri okucam bugün yarın canım. Bir de Mutella sancı anında nefes egzersizleri yaptığını yazmış. Bize hastanede göstermişlerdi ama ben unuttuğumu fark ettim, onlara da bakmam lazım.

Canım bence güzel bir cesaret örneği göstermişsin. İnşallah yeni doktorum gönlüne göre olur ve istediğin gibi sağlıklı bir doğum yaşarsın.

Canım doğum hikayen çok güzel. Sen de çok güçlü bir annesin. Yazdıkların bana da bir güç oldu :)
Bebeğinin sağlığı iyidir inşallah canım, şuan her şey nasıl gidiyor?

O sınava giricem de heyecan yapmışım hissi bende de var kaç gündür. Aynen ishal de var.

Bende öyle erken olur diye düşündüm gece çok az kahverengi akıntı geldi ah dedim nişan herhalde nasıl panikledim devamı gelmeyince biraz sakinleştim ama bugün dr gideceğim

Anladım canım bende bilinmezligi sevmiyorum aslında. Sezaryen de o kadar anlatıldığı gibi kötü bir şey değil aslında. Sen sonuca bebeğin doğduğu ana odaklan, süreç bi şekilde geçip gidecek hayatından. :) Sonrası için de merak etme iyi bir anne olacaksın. Forumda konuştuğumuz tüm anneler gayet bilinçli insanlar ve hepsi iyi bir anne olacaklar eminim

Çok geçmiş olsun. Malum havalar çok sıcak diye her yeri açıyoruz. Cereyan da baş ağrısı yapabilir.

Çok geçmiş olsun canım ya belki çok yoruldun ya da hava akımında filan kaldın. Biraz dinlen insalah geçer

Kansızlık mı var acaba canım ilk aklıma o geliyor benim?

hamile kalmadan once her ay yasardim nerdeyse o agriyi,son bir iki senedir. cok iyi biliyorum o agriyi. karanlik ve uyku iyi geliyor. tabi uyutursa.
Gece biraz daha iyiydim ama yine uykusuzluk tavan yaptı bende. Şimdide var ama dünkü gibi şiddetli değil. Umarım geçer ve bir daha olmaz. Nekadar zormuş bu ağrıyla başedememek. Migreni olanlara Allah yardım etsin. Kendime baş ağrısız bir gün diliyorum

Normal doğum yapan annelere karşı garip bir hayranlık besliyorum ve tüm normal doğum yapan anneleri tüm içtenliğimle tebrik ediyorum. Ben birincisinde sezeryan yaptım. Bir yıl öncesinde bel fıtığı ameliyatı olduğum için. Şimdi de sezeryan olacağım. Evet, sezeryan bir ameliyat ve kendine göre bazı sıkıntıları var. Ancak öyle çok da korkulacak bir durum değil. Ben birincisinde birkaç gün içinde ufak tefek işlerimi yapıyordum bile.
Bunu neden yazma ihtiyacı duydum; çünkü son zamanlarda okuduğum tüm yazılarda bazı arkadaşlar normal doğumu olmazsa olmaz doğum şekli gibi görmeye başladı. Ama her zaman bu mümkün olmayabilir. O zaman sezeryan olduklarında yaşadıkları mutsuzluğu burdan hissedebiliyorum. Bu şartlar altında sezeryanın yaşattığı sıkıntılar onlara daha ağır gelmeye başlıyor sanki.
Önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeklerimizle buluşmamız. Buna odaklanmak bence en güzeli :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…