2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar.

Ben bu aralar gece saat başı uyanıyorum ve baya değişik rüyalar görüyorum. Hatta genelde sabahları gördüğüm rüyalarla ilgili haberler alıyorum. İçgülerim mi arttı bilmiyorum. Değişik bir durum.

Günaydınlar bulantılı sabahtan kızı gönderdim yediklerim çıkmadan yatayım az daha

Aynı dert bende de war uyuyamıyorum ama beni oğlumda uyutmuyor tabi rüyalarım sadece psikolojik olarak gün içinde kafama taktıklarımdan ibaret şimdilik,hamilelikte olabilir hislerin kuvvetlenmesi canm, madem çıkıyor hep iyi rüyalar görürsün inşallah

Eşim de ben de aynı şeyi düşünüyoruz, ne görsem rüyamda mutlaka ilgili bir durum oluyor o gün. Hisler kuvvetlendi galiba.

Degil mi canm insan kiyamiyor uzuluyor. Rabbim zorlukla birlikte kolayligini verir insallah. Agri kedici ver uyutmadan yarim saat once. Belki iyi gelir

Eşim de ben de aynı şeyi düşünüyoruz, ne görsem rüyamda mutlaka ilgili bir durum oluyor o gün. Hisler kuvvetlendi galiba.

Aynen canım galiba kuvvetlendi. Eşim dün "Sana kötü bir haberim var." dedi. O an haberin ne olduğunu anladım, "Şöyle, şöyle bir olay oldu." dimi dedim, "Evet sen nerden biliyorsun dedi." Bir gün önce rüyamda görmüştüm. Dün rüyamda gördüğüm şeyle ilgili bu sabah haber aldım. İlginç cidden.

Teşekkür ederim canım bir kızım var içimden geçen de erkek ama kızda olsa sevinirim sağlıklı olsunlar hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

Hayırlısı olsun canım benim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.

bende canim ...bu bulantiyla nadil kiloaldim bende hayret ediyorum

Mrb hMisler. Dün minigimizi gördük Allah'ım nasıl bişey ya kolları bacakları bedeni belli RABBİM saglkla kucağımiza almayı göstersin hepimize. Gözlerim doldu hamdolsun iyiyiz ben 3kg vermsm 2haftada ama minnak iyi şükür. Kistim de maşallah gtmiyo doğum da alicaklar veya patlıcan sanırım ... Uykum aşırı var. iştahsızim ağzımın içi tadsiz ... doktr oksur dedi hareket etsin diye yok uyuyor dedi .. esimde anası kılıklı uykucu dedi. Yerim yaaaa 4hafta 13. Hafta taramni yapalım Cinsiyette belli olabilir dedi 4hafta sonra zaman şu gibi ak lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…